Zari
ohodnotit

Věčný bojovník

Jadesoturi

Další název:
Jade Warrior; Jadekrigaren; Yu wu shi; Nefritový válečník
Rok:
2006
Délka:
110 minut

Komentáře k filmu Věčný bojovník

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Hugin
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.5.2008
Při sledování tohoto filmu   se člověk neubrání   srovnávání. Po výtvarné,   poetické a hudební stránce,   či ve způsobu zobrazení   bojového umění, není tento   snímek pro východoasijské   filmy s obdobnou tematikou   vážnou konkurencí.
Sanchez
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.12.2008
Jej .. to jsem zase jednou   narazil na absolutně   nezáživný film. I když se   snaží vrtat do mnohem   hlubší myšlenky a otázkou   je opět láska, bohužel je   atmosféra velice pochmurná   až smutná, tempo velice   volné a o nějaké akci ani   nemluvě. Jak se říká, z   mého hlediska je tahle   tragédie mimo mísu a navíc,   to dobové střídání   současnost-historie mi vůbec   nesedělo.
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.8.2009
Finsko?? .. a čínská   legenda ?!!!
OMG zač   mě trestáš ???
říkal jsem si před   shlédnutím..
Ač mám   Činské legendy mnohem   raději v původní starší   formě, musím uznat, že   finové zamakali a tento film   se mi opravdu líbil.
Ikdyž koukám, hodnocení   nic moc a ani komentáře   nijak nevychvalují.
Nicméně za svým si   stojím, krásné   zpracování, nerušivé a   velmi zapadající efekty,   nové pojetí starých legend,   navíc použita legenda,   která mě je neznámá a   takové filmy u mě velice   bodují.
Herci ač   vesměs nezkušení až velmi   nezkušení odehráli své   role nadmíru přesvědčivě   a ani jednou jsem nezažil   rušivý element.
Jediné co bych tomuto   filmu vytknul je hudba, občas   si jí člověk nevšímá a   prostě do filmu patří, tak   jak to má být, ale nastaly   momenty, kdy mi hudba naprosto   nepříjemně neseděla a   hodila by se spíše do   francouzské, irské nebo   dokonce i ruské   kinematografie a to do   takovéhoto filmu prostě   nepatří.
Lituji že   nejde dávat mezibody .. neb   na 9 tento film u mne nemá,   ale na druhou stranu s 8 jsou   v mých hodnoceních i horší   filmy.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama