Zari
ohodnotit

Válka o planetu opic

War for the Planet of the Apes

Další název:
Vojna o planétu opíc; Planet der Affen: Survival
Rok:
2017
Délka:
143 minut
Premiéra v ČR:
13.7.2017
„Za svobodu, za rodinu, za planetu“

Komentáře k filmu Válka o planetu opic

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 11
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.12.2020
Velmi kvalitní triky a   technická stránka, krásné   lokace, poutavá kamera,   zajímavě barevně řešené   záběry a scény a i poutavý   příběh. Hodně se tlačí   na emoce, ale opicím nakonec   člověk fandí a drží   palce. Film je také   zbytečně roztáhnutý a akce   mohlo být více i když zde   šlo tvůrcům o vyjádření   jiných věcí. Slušný   filmový zážitek, ale mohl   být lepší - 70%. Woody   Harrelson mi sedí v rolích   kde je vtipný nebo ten   správný, zde je opravdu   velmi nepříjemný, takže   skvělá proměna.
M.A.G.
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.2.2018
Tak tady už se jenom   "vaří z vody". Co   to jako bylo? Málem jsem u   toho usnul.
První film   z této série byl výborný,   druhý se ještě taky dal,   ale toto? Kam to spěje?
Efekty a triky, tam není   co řešit, výborné. Ovšem   ten příběh, no nevím,   jestli bych ještě   pokračoval v natáčení   dalších filmů s Césarem.   Pokud to ovšem bude pořád   vydělávat, tak jo. Ale jinak   ani náhodou.
Karius
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.7.2017
Pro mě jednoznačně   nejslabší díl od zrození.   Především název filmu je   dost zcestnej. Válka trvá   asi 5 minut na začátku a 5   minut na konci. Takže kdo to   ještě neviděl, tak na   nějakou brutální řežbu   zapomeňte. Celý film je   defakto o putování Cézara   za pomstou a hledáním vraha   své rodiny. Bohužel ta cesta   za plukovníkem, je až na   pár momentů docela nuda. Za   zmínku stojí snad jen   opičák samotář, kterýho   potkali na cestě a který   rozesmál v každém svém   záběru. Woody docela   překvapil. Se žiletkou na   lebce, vousama a jednim   naučeným výrazem, vypadal   docela věrohodně. Asi si   špatně vybírám, ale   poslední dobou jsou pro mě   návštěvy kin vyhozený   prachy. Vyplatí se   počkat----lepší průměr   60%
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.11.2017
Podobně jako předchozí   díly - skvěle zpracované,   perfektní efekty, drsný,i   dojemný příběh během   kterého se ani na chvíli   nenudíte, vydařený i   scénář a celkově vše   výborně do sebe zapadlojak   jen si divák může přát.   Za mě bezva podívaná
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.7.2018
Rozpočet   $150miliónov║Tržby USA   $146,611,071║Tržby   Celosvetovo $487,612,701▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA   ║ Vojna medzi ľudmi a   opicami je na prvý pohľad   lákavá (aj podľa ukážky)   ale nakoniec ide o   psychologický boj, kto s koho   sa skôr poddá, či zlomí.   Vojnu tu máme na vedľajšej   koľaji, takže akcie si tu   moc neužijeme, na tomto sa tu   veru nestavia. Ide skôr o   dobre vystavanú drámu.   Troška je škoda že malé   dievčatko putujúce s opicami   nie je až tak silne cítiť v   deji, mohlo to tam mať   silnejší podmaz. Trikovo   opäť skvelá práca, je na   čo pozerať, niektoré   detaily až neskutočné.   Prekvapí aj celkovo navodené   pomalé tempo vyprávania s   dlhými zábermi ale na film,   ktorý ma cez dve hodiny to   uletí ako voda. V celku   spokojnosť aj keď prvý diel   nebol pokorený. /videl v   kine: 80%/
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.12.2018
Caesar-opici kral a Mojzis v jednej osobe :) ...
Zaverecny diel opicej trilogie   neprinasa revoluciu.Svoju   uroven si vsak drzi a ako plus   nastavuje moralne zrkadlo   ludskej spolocnosti   /koncentraky, rasizmus, atd.   atd./.Vzhladom k tomu, ze   dialogy musia byt usporne je   prekvapujuce, co dokazal   reziser vyjadrit.Mozno toho   bolo az prilis a akcna stranka   bola mierne upozadena.Efekty   na urovni,minutaz naopak   prilis dlha s hluchymi   scenami.
Film   jednoznacne doporucujem.
MildaX
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.11.2018
Nastavovaná kaše opičího   válčení, kdy každé   další pokračování bude,   díky technologiím, lépe   technicky zpracované, ale s   příběhem to půjde   dolů.
A Glum hraje   opičáka.
Jarda.ftr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.7.2017
Jednoznačně nejhorší   serie, která velmi trapně a   nepovedeně kopíruje serii   původní s tím rozdílem,   že zde autoři vše   prošpikované modernou a   počítačovými efekty, ale   dějově je to velmi velmi   ubohé, plytké nic   neříkající, průhledné a   umělé. S původní serií o   planetě opic se to absolutně   nedá srovnávat.
bobo336
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.8.2017
War for the Planet of the Apes
Posledná Planéta Opíc   prišla so silnými emóciami   a výborným vizuálom. Treba   však každého diváka   upozorniť, že na vojnu sa tu   skutočne nehrá (Okrem   posledných 10 minút z   ktorých srší poriadna   dávka "opičieho"   patriotizmu), no ide o   pomalú, uvedomelú drámu s   poriadnym emóciami a   momentmi, ktoré vás chytia   za srdce. Jedná sa road-trip   v drsnom svete s tromi   múdrymi opičiakmi kde sa   občas niekto zastrelí.   Atmosféru navyše výborne   dopĺňa malé dievčatko,   ktoré s nimi cestuje.   Scenáristi zaujímavo   vykreslili ich postupne   rozvíjajúci vzťah najmä s   vodcom skupiny Caesarom. Tatko   sa dá približne   charakterizovať prvá   polovička filmu. V tej druhej   sa tempo i napätie zmiernia a   začne sa hrať ako na   humorné pasáže (Nová   opička zapadla dobre) tak i   na militantnú akciu. V   prípade Woodyho Harrelson-a   sa jedná o solídne   spísaného antagonistu,   ktorému nechýba motivácia a   jeho dialóg s vodcom opíc   pre mňa osobne patrí k tomu   najpamätnejšiemu čo film   ponúkol. Finálna   "war" má slušnú   šťavu, no opice sú v nej   paradoxne v úzadí.   Nečakajte teda to čo   sľubovali trailer-i alebo   dokonca niektoré plagáty   nakoľko opice sú v boji   pomerne nepodstatné. Celkovo   však ide o Logana v opičej   verzii so slabším ratingom,   no aj tak sa jedná o rovnako   kvalitne zakončenú ságu.

PS: Product   Placement na Coca-Colu patrí   k tým najhoršie skrytým za   poslednú dobu.

PS2: CGI bezkonkurenčné.
wena
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.5.2018
Morální hodnoty z mutované   opice a boj s šíleným   plukovníkem.
Efekty   perfektní ale děj nudný   upovídaný žádná řezba co   slibuje název filmu.
Slabé pokračování   opičího trápení
Wiikii
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.9.2018
U tohoto filmu nepotřebujete   mozek, vše za vás obstará   hudební vložka a skoro až   přihlouplá gesta, které   vám řeknou kdy plakat a kdy   zuřit. Leč to dělá z filmu   frašku s hezkým vizuálem.   Jediná věc co spojuje tuto   planetu opic s první planetou   opic jsou chytré opice a   začátek hloupých lidí. A   to nemluvím o   bezmyšlenkových jednání   posledních lidí, ale o   nějakém viru. .. Hold tupost   tohoto snímku dosahovala   kvalit dnešních Akčních   Sci-fi. .... HODNOCENÍ: 60%

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih89701minih89701Machři 2 (2013) 
Grown Ups 2 n
minih43094minih43094Ratatouille (2007) 
Ratatouille n
minih42024minih42024Směr jih (1994) [TV seriál] 
Due South n
minih19902minih19902Superman II (1980) 
Superman II n
minih8471minih8471Honba za klenotem Nilu (1985) 
The Jewel of the Nile n
minih41881minih41881Asterix a Vikingové (2006) 
Astérix et les Vikings n
minih28712minih28712Lara Croft - Tomb Raider (2001) 
Lara Croft - Tomb Raider n
minih27892minih27892South Park: Peklo na zemi (1999) 
South Park: Bigger, Longer & Uncut n
minih40445minih40445Smrtelná lavina (2005) [Video] 
Sub Zero n
minih38758minih38758Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště (2005) 
Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Úsvit planety opic (2014) [2k digital]

 Úsvit planety opic (2014) [2k digital]
Úsvit planety opic n
Dawn of the Planet of the Apes
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Reeves

(pokračování)

Zrození Planety opic (2011)

 Zrození Planety opic (2011)
Zrození Planety opic n
Rise of the Planet of the Apes
Žánr: akční / sci-fi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Rupert Wyatt

(pokračování)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ken Marshall

Marshall Ken

Nina Žmereckaja

Žmereckaja Nina

Rob Pritts

Pritts Rob

Naposled navštívené:
Ken Marshall

Marshall Ken

Nina Žmereckaja

Žmereckaja Nina

Rob Pritts

Pritts Rob