Zari
ohodnotit

Trable v ráji

Couples Retreat

Další název:
Problémy v raji (SK); All Inclusive
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
113 minut
Premiéra v ČR:
31.12.2009
„Vypadá jako ráj, ale je to peklo.“

Komentáře k filmu Trable v ráji

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 11
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.3.2011
Trable v ráji
Od tohohle filmu jsem   očekávala trochu víc   hlavně kvůli hereckému   obsazení. Ale jediné co bylo   na tomhle filmu extra byl   právě ostrov na který   hlavní hrdinové dojeli.   Padlo pár dobrých vtípků,   ale bohužel to jinak moc do   žánru komedie nepatří!
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.9.2020
Skřípe vám to v   manželství? Jeďte na   teraupeutické sezení na   tropický ostrov. Nebudete tam   sami. Takových párů bude   přítomno víc. Ale pozor,   partner si musí myslet, že   se jede jen tak na dovolenou   do luxusního letoviska. No, a   co se příběhu týče, jak   už to v životě bývá,   musel by v tom být čert, aby   se to tam jednoho dne   nezvrtlo. Jon Favreau a Vince   Vaughn se již objevily v   komedii ´Proutníci´ (1996)   a později ve snímku   ´Ranaři´ (2001), takže do   třetice všeho dobrého?   Snímek začíná dobře. Plno   komediální etud, humoru a   bláznivin. Nejeden si řekne,   jo, konečně něco   zábavného. Jenže ouha.   Čím víc je celý koncept   příběhu delší, tím více   vtípků se vytrácí a vše   nahrazuje omšelost. Zkrátka,   čím déle je člověk na   takovém ostrově, tím   větší nuda z toho   odeznívá. Každopádně se   jedná o tradiční letní   komedii určenou spíše pro   dámskou část diváků. Ano,   může za to klasická   feministická rozvaha, i když   v tomto případě se tento   koncept přeci jen poněkud   vyčůraně obchází. Ne,   nejde tu o to, že bude muž   dobývat ženské srdce tím,   že bude vykonávat většinu   práce, zatímco žena   pasivně čeká na to, že jí   muž ledasco vynahradí, ale   jde o to, že se muži svou   aktivitou sami lépe   rozvíjejí k obrazu svému.   Zkrátka jde o to, že si   muži sami uvědomí, že by   měli více myslet na přání   své partnerky, zatímco ony   stále myslí jen na přání   své. Pro muže skutečně   těžký kalibr. Humor   tradičně pramení ze   vzniklých nedorozumnění a   bizarních vedlejších   postav. Vince Vaugh vystupuje   ve své roli tak, jak je   povětšinou znám, takže   jeho fanoušci si mohou   očekávaně přijít na své.   Snímek totiž jinak láká   svou atmosférickou letní   svěžestí a odpočinkovým   dojmem z filmového zážitku.   Snímek není špatný, jak by   mohlo vyznít, ale přeci jen   tomu jakoby něco chybělo.   Rozhodně to bude především   kratší stopáž   zabraňující pocitu, že   tomu každou další minutou   čím dál více dochází   dech.
Justik66
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.1.2010
Docela nuda
Slušný a hlavně vtipný   začátek. Problémem se pro   někoho může stát děj asi   tak od půlky filmu. Zde se   totiž setkáváme pouze s   nudnými komentáři o   problémech jednotlivých   manželství. Naštěstí je   skvělé herecké obsazení,   tak se to vykonpenzuje   alespoň tím.
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.5.2010
Nuda v raji
Film s vybornym komedialnym   potencialom a hviezdnym   hereckym obsadenim dopadol   priemerne.Bohuzial...Komedialn   ych prvkov je minimum a prave   mnozstvo zaujimavych hercov   nedostava tolko priestoru,ako   by si zasluzilo.Znizenie poctu   hercov aspon o jeden manzelsky   par,by snimku jednoznacne   prospelo.A Jean Reno posobi   vyslovene trapne.Skoro mam   pocit,ze herci a cely filmovy   stab pojali tento film ako   dovolenku a z plaze si   odskakovali na   nakrucanie.Hlavnym hrdinom   tohto filmu nie su ani   herci,ani reziser,ani ubohy   scenarista,ale krasne   prostredie-cloveku sa az   nechce verit,ze nieco taketo   moze existovat.Nam sa o   takejto dovolenke moze len   snivat...Film je nudny a   nedoporucujem ho.PS:Velka   skoda,ze na castingu vybrali   herecky /Bell,Davis,Akerman/ s   cislom kosickov A-tym lepsie   vyvinutym by bikiny slusali   omnoho viacej : )))
anetaaneta
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.1.2011
Opravdu upovídaný americký   film bez vtipu...Čekala jsem   srandu..Jak se občas může   stát, upoutávky trailer byl   o 100% lepší než film
curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.3.2012
Tak spíše film v háji. V   očekávání obsazení filmu,   velké zklamání. Triviální   vyrovnávání manželských   potíží za pomoci přátel a   nádherné dovolené. Pro mě,   který šetří celý rok na   týden ve srubu na Mácháči,   k nasr... Taky bych si zajel   do podobné destinace užívat   si. Bohužel, ač celý život   zaměstnaný, budu dřepět   doma a koukat na podobné   "veselohry".
rankinfitch
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.4.2010
100 minut trvající   psychoterapie na nádherném   ostrově. Do komedie to má   hodně daleko, ale koukat se   na to dá. Že by se člověk   ale nějak výrazně bavil, se   říct nedá. Jon Favreau je   standartně nejlepším   článkem ve filmu.
mildaaxe
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.12.2011
Docela dobře obsazená   romantická “komedie”, kde   se setkává Vince Vaughn či   Kristin Davis s Johnem   Favreauem, Jasonem Batemanem   nebo Malin Akerman (s   přehledem   nejsympatičtější postava).   A stejně jako u většiny   filmů tohoto žánru to není   moc vtipné (proto ty   uvozovky). Nápad to vůbec   není špatný – vyrazit do   tropického ráje s přáteli   a pomocí odborníků vnést   novou jiskru do manželství.   Jenže v popisu, který jsem   četl stálo něco jako   “přátelé začnou práci   odborníků sabotovat” ehm   – kdyby k něčemu takovému   došlo, možná by tam opravdu   nechyběla ona komediální   vložka, jenže nic takového   se neděje. Když pominu   občasné záchvaty trapnosti   jež má na svědomí   převážně ta mladá   černoška (možná za to   může ten příšerný dabing   její postavy) či John   Favreau (ale nejen oni –   například děti Davea a   Ronnie jsou hrozný – zase   ten dabing! Tady totiž   mutujou už I tříletý   děti!), tak tu máme jenom   pitvání vztahů, které   většinou nefungují ze zcela   očividných důvodů, ovšem   Američani na to potřebují   světově proslulé   odborníky, aby se z něčeho   takového dostali (kecám!   Dostanou se z toho úplně   sami, stačí trošku popít a   zapařit a ono jim to začne i   myslet!). Takže kromě do   určité miry sympatického   obsazení (Kali Hawk tam   rozhodně nepočítám) nám   tu zůstává už jenom   krásné prostředí   tropického ostrova (jehož si   pohříchu užijeme mnohem   méně, než jsem doufal) a k   tomu jako bonus vice než 100   minut keců o ničem, které   sice vyloženě neštvou, ale   rozhodně nebaví . Alespoň   většinou. Navíc se mi   několikrát stalo, že jsem   ztratil nit, o čem se to   vlastně postavy baví.   Možná je to ale tím, že   jsem nedokázal udržet   pozornost, což o kvalitách   tohoto snímku take něco   vypovídá. Jean Reno je   bonusem z povinnosti – jeho   role je natolik nudná, že   bych to mohl zahrát snad i   já a produkci by to vyšlo   levněji :-) Neříkám, že   to bylo hrozný, jedno   podívání asi neurazí, ale   take je to maximum. A Ennia   Morriconeho bych tu vážně   nečekal, ale potěšil :-)
Ostrovan
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.3.2012
Tohle snad mohou natočit jen   amíci. Kýč zabalený v   hysterickém balíčku   Plikán, aneb jak si život   zkrátit o hodinu čtyřicet   čekání na nechutný happy   end.
Warrior7
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.10.2010
No musím říct, že jsem od   tohoto filmu čekal víc.   Herecky velice dobře   obsazený. Ovšem žánr   "komedie" jde   absolutně mimo tento film.   Mě to přišlo spíš jako by   se nás čtyřka párů   snažila poučovat co je to   život, jak vzájemně   vycházet, jak řešit   problémy...ale já chtěl   zábavu, vtipné scénky, u   kterých bych se smíchy   popadal za břicho. Pravda,   pár dobrých scén tam bylo   (třeba ta na cvičení   jógy), ale to je žalostně   málo. Tohle se bohužel   nepovedlo :(
Knell
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.8.2016
To museli byť kurva tučné   honoráre, aby herci ako Reno,   Vaughn a Favreau topili svoju   reputáciu v takejto žumpe.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih27780minih27780Počítání mrtvých (1999) 
Bringing Out the Dead n
minih21044minih21044Timecop (1994) 
Timecop n
minih40812minih40812To byla svatba, strýčku (1976) [TV film] 
n
minih14507minih14507Nová noční můra (1994) 
Wes Craven's New Nightmare n
minih127684minih127684Mise smrti (1966) 
Mission to death n
minih151436minih151436Sindibád a bájné Fúrie (2016) 
Sinbad and the War of the Furies n
minih46533minih46533Zametač stop (2007) 
Cleaner n
minih6409minih6409Divoch (1975) 
Le Sauvage n
minih105957minih105957Roznese tě na kopytech (2013) [TV film] 
Roznese tě na kopytech n
minih83487minih83487Barbaři (1987) 
The Barbarians n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - nevysílá se

ČT2 - Auto-moto-revue (1974) [TV poř...

05:10 - 05:30

15 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 06:05

30 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického

05:10 - 05:59

15 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
(J)elita ze střídačky (The Benchwarmers)

(J)elita ze střídačky
The Benchwarmers

Šance

Šance
Šance

Naposled navštívené:
(J)elita ze střídačky (The Benchwarmers)

(J)elita ze střídačky
The Benchwarmers

Šance

Šance
Šance