Duben
ohodnotit

Taxi 4

T4xi

Žánr:
Země:
Rok:
2007
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
12.4.2007
„V hlavní roli Peugeot 407“

Komentáře k filmu Taxi 4

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 22
prda5
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2007
Jeto fakt skvělí film, ktrý   bude mít určitě úspěch.   Moje rodina ho ještě   nevyděla tak se na něho   teší! Ale já už jsem ho   vyděl jak říkam jeto fakt   skvělí. Fiml se mi líby,   protože je to o autech a   hlavně o tuningu. Doporučuju   ho všem kteří mají rádi   auta a tuning.
Necker3
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.1.2008
Tak ako aj prvé tri časti,aj   táto je plná zábavy a   žartov. Komédia,ako sa   patrí. herecké výkony boli   opäť bravúrne a skvelé.   Určite aj vďaka podaní   Daniela a Emiliena.
kaudy666
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Typická Francouzská   komedie,typický Francouzský   humor.Je to sice   nejkomerčnější z celé   série taxi,ale mě se zdá s   troškou nadsázky jako   nejpovedenější.
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.7.2009
ze všech dílů je to ten   nejlepší  
je zde hodně   humoru při stejném obsazení
hejtman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Dietní,ale stále dobré
Skvělý úvod,který nasadí   laťku hodně vysoko,bohužel   však má laťka slabé   základy a pomalu   klesá,klesá,ale nebojte na   zem až nespadne,jelikož TAXI   je stále dobré a herci jsou   stále skvělí. Pokus o   měření rychlosti mladým   policajtem (bez kalhot) je   vrchol zábavy a dál jen sem   tam vynikající úsek a   zbytek průměr,který jen   vyplňuje prázdnotu.Zdá se   mi ,že vše je ušito horkou   jehlou s účelem vydělat co   nejvíc na popularitě a   hlavně levně.To je ta dieta,   o které se zmiňuji úvodem -   málo auta,málo   honiček,málo akce,krátká   stopáž,chudý a   nepropracovaný scénář   atd.Vše co bylo natočeno   není špatné,naopak je to   víc než dobré,ale já bych   chtěl víc,jelikož zde   vidím obrovský potenciál po   všech stránkách a dle mého   je škoda ho nevyužít.
Raptor150
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.11.2007
Je to velmi dobrý film,ale   už se z něj ztrácí   veškeré závodění,rychlá   jízda v ulicích Marseille a   honičky s policií.Už jen na   začátku je pořádná   jízda.
vercounek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.12.2007
taxi jsem viděla všechny   čtyři a ten poslední byl   podle mého názoru tak nějak   stejný jako ty ostatní.   Čekala jsem víc
kcobain
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.3.2009
Dávám 8* a to z toho důvodu   protože jsem se u toho dílu   zasmál nejvíc ze všech   taxíků,jinak čekal jsem   víc akcí s auty...zdálo se   mě že film je zaměřen   většinou na ledání   zločince než na asfaltové   povrchy, ale i tak mě film   nezklamal a snad se dočkám i   dalšího, lepšího, dílu.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.11.2018
Luc Besson moc dobře ví, že   neustále opakovat něco,   čím série začala je jen   omílání vody a tak děj   postupně posouval jinam.   Příběh již nesleduje   počínání Daniela coby   kontroverzního taxikáře a   přeborníka v rychlosti, ale   především policistu   Emiliena ve snaze chytit   jistého belgického   zločince. Kupodivu, těžko   říci jestli se to Bessonovi   vymklo kontrole či v tom byl   úmysl, pozornost na sebe   přeci jen strhává hlavně   neohrabaný a roztržitý   komisař Gilbert v podání   Bernarda Farcyho, který   vlastně tímto vrátil   francouzskému filmu klasický   ztřeštěný komediální   humor z dob Pierre Richarda a   Louise de Funèse. Snímek   tedy razí cestu crazy   komedií, zvolilo cestu   správnou, neb humoru a vůbec   legrace není nikdy dost.   Takže tu máme typický   francouzský humor v typicky   zběsilém tempu a to zcela   bez bázně a hany. Nic víc,   nic míň.
leva2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Začátek filmu slibuje   skvělou jízdu a připomíná   známou píseň Dana Landy   "dvěstě v městě,   třista z místa".   Bohužel asi po dvaceti   minutách se TAXI 4 zastavil a   už se nerozjel - jen   popojížděl. Je to úplně   stejné jako když jedu po   dálnici D1v koloně mezi   kamiony do Brna.   Popojížděmím se sice   člověk dostane do cíle, ale   vůbec si to neužije a je   otrávenej. Myslím si, že   bude lepší když Daniel už   nechá svůj Taxi zaparkovaný   v Marseille a my se na něj   rádi budeme chodit dívat, za   jeho skvělé adrenalinem   našlápnuté a humorem   tankované první jízdy.
Pejsek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Je to komedie ve Francouzkém   stylu, vše přehnané,   ukřičené, se zvláštním   smyslem pro "humor".   Předchozí díly byli řekl   bych více propracované.   Připadá mi, že je toto   čtvrté vydání spíše   komerční, než pro oko   diváka a nějaké pocity z   děje, ale kdo má rád   Francouzké filmy, tomu se   bude jistě líbyt.
rankinfitch
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.10.2008
Pochopitelně slabší než   jeho předchůdci, ale i tak   celkem svižné, akční a   vtipné pokračování. Děj   je místy maličko zbrklej,   až člověk neví, kdo že to   na tý obrazovce najednou je,   ale to nemění nic na tom,   že si u tohohle filmu i tak   báječně odpočinete - není   u něj třeba přemýšlet,   stačí jen koukat. :-)
DeWitte
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Abych rekl pravdu byl jsem z   toho filmu celkem   zklamany,nejak mi tam prislo   ze je malo akcni :-/ a hlavne   ani toho auta tam na muj vkus   nebylo tolik:-ú
mildaaxe
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.9.2011
Od nejpovedenějšího   druhého dílu jde kvalita,   potažmo zábava pořád   pomalu dolů. Čtyřka na mě   stále ještě působila jako   celkem solidní oddechovka,   ale je to první díl, u   něhož vážně pochybuju,   že si ho pustím znovu.   Demence zdejších policistů   totiž už překročila   všechny meze a často to   vypadá jako parodie na   parodii, což už na mě   opravdu často nefungovalo.   Zčásti to zachraňuje   téměř kompletní parta z   minulých dílů, kde chybí   pouze její nejpůvabnější   část, totiž Marion   Cotillard. Gibertův prostor   se v tomhle dílu ještě   zvětšil a až na sympatický   začátek to nebylo opět k   dobru věci. Navíc tahle   série snad od druhého dílu   vykrádá akorát sama sebe a   nepřináší téměř nic   nového (Gibertovi „akce“,   povinný první pasažér,   stupňující se Emilova   vymaštěnost,   Poldové-huliči, opravdu   military fanda generál ve   svým maskování), teda   kromě vyhánění všeho do   nepovedených extrémů a   větší a větší demenci   nejen „policajtů“ ale   také scénáře, který   občas působí, jako bych ho   snad psal já, tudíž je   velmi slabý. Ale nepopírám,   párkrát jsem se opravdu   zasmál a i čtyřka   pokračuje v dobré tradici   nenatahované stopáže,   tudíž výsledný dojem je   ještě celkem přijatelný, i   když nemůžu popřít, že   nebýt to moje (stále) docela   oblíbená série, byl bych   zřejmě o poznání   krutější…
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.7.2016
Bylo tam několik scén u   kterých jsem se docela   pobavil,a spousta trapných   scén,někteří herci dost   přehrávali a místo vtipu z   toho vyšel opak.
JaPa
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Komentář?, no měli natočit   tři díly a dost. Čtyřka   nemá s předchozíma dílama,   kromě herců, nic   společného.
Defied_Master
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.3.2009
Po shlédnutí Taxi 3 jsem od   čtyřky ani nic moc   neočekával. Je to totiž   pořád dokola. Dějová linie   filmu je snadno odhadnutelná.   Navíc se z onoho slavného   akčního filmů úplně   vytratila akce, takže   nečekejte hordu zběsilých   honiček po dálnici.   Maximálně tak jednu nebo   dvě. Taxi 4 asi vzniklo   proto, aby zpropagovalo nový   model Peugeota, což je na tom   filmu asi jediné pěkné.   Jinak podle mého názoru   stojí za houby. Jen doufejme,   že Taxi 5 už nebude...
Warrior7
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.1.2010
Po shlédnutí Taxi 3 jsem od   čtyřky ani nic moc   neočekával. Je to totiž   pořád dokola. Dějová   linie filmu je snadno   odhadnutelná. Navíc se z   onoho slavného akčního   filmu úplně vytratila   akce, takže nečekejte   hordu zběsilých honiček   po dálnici. Maximálně tak   jednu nebo dvě. Taxi 4 asi   vzniklo proto, aby   zpropagovalo nový model   Peugeota, což je na tom filmu   asi jediné pěkné. Jinak   podle mého názoru stojí   za houby. Jen doufejme, že   Taxi 5 už nebude...
MARi0
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.11.2010
Taxi 4
První díl série Taxi byl   velmi velmi povedený a   úspěšný a tak by bylo   přímo plýtváním talentu   nenatočit dvojku, která   přesto, že byla o něco   slabší, se dost povedla. A v   načatém pokračování se   přidala i příšerná trojka   a teď i ještě   příšernější T4xi.   Jediný upgrade byl u Pegueotu   z 406 na 407, jinak vše šlo   zase o 100 % dolů. Z   policistů se snažili udělat   co největší tupce to půjde   a stavili je do tak   absurdních situací,   přičemž doufali, že to   bude vtipné. Navíc hlavní   hrdina, Marseillský taxikář   ztrácí charisma a už není   tím hezounem jako kdysi. A   ještě ke všemu se stalo to   nejhorší, co se mohlo v Taxi   stát. Úplně vymizely   honičky. Kromě prvního   závodění si nevzpomínám   na jinou zběsilou jízdu. No   kam to spěje, osobně doufám   že už dospělo do konce.
Takže až se někdy v   budoucnu budu chtít opět   pokochat jízdou extra   rychlého závoďáka,   vrátím se zpět k prvnímu   dílu, nebo si třeba pustím   také francouzský počin   "Na plný plyn",   což z hlediska závodění   lepší, v případě komedie   zvolím třeba "Drž   hubu"...
Chrustyn
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.1.2008
Tak a máme tu další díl   populární francouzské   série a jelikož už   předchozí díl nestál za   nic nedalo se od tohoto dílu   očekávat nic jiného. A   taky, že ne. Hlavní hrdina   sice změnil obstaróžní 406   na krásnou 407 ale z filmu se   úplně vytratila akce (už   neočekávejte žádnou   pořádnou automobilovou   honičku jako tomu bylo v   prvních dílech) a film   přešel do   "komediální"   části. Avšak to, že   přešel do komedie ještě   neznamená, že bude film   vtipný. A to opravdu není.   Celý film se snaží fungovat   na faktu, že když budou   policisté vykresleni jako   maximální tupci bude to   divákům připadat vtipné.   Ale podle mě humor, který   film nasadil nemůže   rozesmát nikoho s IQ tak nad   70 a nezáchrání to ani   závěrečné parodování   Zjizvené tváře. Doufám,   že už na nás tvůrci   nevybalí další díly.
T2
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.7.2018
║Rozpočet$?milionov║Tržb   y USA?║Tržby Celosvetovo   $65,114,802║ Nič nové u   tejto sérii, len čoraz viac   plytší dej, tupá   zábavnosť a nevýrazné   herecké výkony, ďalší   zbytočný počin od Gerarda   Krawczyka v tejto sérii.   /20%/
bobo336
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.8.2013
T4xi
toto my nesadlo.uz to nie je   taxi uz je to len o trapnych   vtipoch na ktorych sa   nesmejem.mohlo to byt omnoho   lepsie dalsiu uz nie.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih37476minih3747650x a stále poprvé (2004) 
50 First Dates n
minih14608minih14608Obecná škola (1991) 
Obecná škola n
minih27935minih27935Hannibal (2001) 
Hannibal n
minih43402minih43402Království (2007) 
The Kingdom n
minih45749minih45749Lovci draků (2008) 
Chasseurs de dragons n
minih18350minih18350S tebou mě baví svět (1982) 
S tebou mě baví svět n
minih43066minih43066Most do země Terabithia (2007) 
Bridge to Terabithia n
minih43276minih43276Taxi 4 (2007) 
T4xi n
minih41991minih41991Gympl (2007) 
Gympl n
minih27796minih27796Zelená míle (1999) 
The Green Mile n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Taxi 5 (2018)

 Taxi 5 (2018)
Taxi 5 n
 
Žánr: akční / dobrodružný / komedie
Země: Francie
Režie: Franck Gastambide

(pokračování)

Taxi Brooklyn (2014) [TV seriál]

 Taxi Brooklyn (2014) [TV seriál]
Taxi Brooklyn n
 
Žánr: akční / komedie / krimi / drama
Země: Francie
Režie: Frédéric Berthe, Gérard Krawczyk, Alain Tasma

(pokračování)

Taxi 3 (2003)

 Taxi 3 (2003)
Taxi 3 n
 
Žánr: komedie / akční / krimi
Země: Francie
Režie: Gérard Krawczyk

(pokračování)

Taxi, taxi (2000)

 Taxi, taxi (2000)
Taxi, taxi n
Taxi 2
Žánr: komedie
Země: Francie
Režie: Gérard Krawczyk

(pokračování)

Taxi (1998)

 Taxi (1998)
Taxi n
 
Žánr: komedie
Země: Francie
Režie: Gérard Pirès, Gérard Krawczyk

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190634
Osobností: 698067
Fotografií: 764724
Plakátů: 377092
Obsahů a biografií: 178419

Poslední komentáře

Temno (1950)

Temno
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Zvony z rákosu (1950)

Zvony z rákosu
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Žízeň (1949)

Žízeň
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Rande (2000) [TV epizoda]

Rande
Taky slušný díl, několik   scének a hlášek   výborných. Stěžejní téma   dílu je, že Kitty chce s   Ericem trávit více času,   zdá se ji, že se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Den poté (2000) [TV epizoda]

Den poté
Eric se konečně dočká a   má sex s Donnou, ale každej   kvalitu sexu vidí jinak a   různě o ní mluví. Celkově   slušný díl, vícero   vtipných seků a hlášek -   70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10