Zari
ohodnotit

Spiklenci

Complices

Další název:
Accomplices; Komplizen
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
89 minut
„Nespoutaná divoká láska s tragickým a tajemným koncem.“

Obsah filmu Spiklenci

 
Vincent a Rebecca se do sebe zamilují, jakmile si vymění první pohledy v internetové kavárně. Je jim osmnáct a jsou prostě a jednoduše šťastní a užívají si bezstarostného života. O dva měsíce později je Vincentovo brutálně zhmožděné tělo nalezeno na dně řeky Rhóny a Rebbeca zmizí. Vyšetřováním případu je pověřen osmačtyřicetiletý policista Hervé Cagan. Hervé a jeho kolegyně Karine Manginová, se snaží zrekapitulovat případ dvou mladých lidí co nejrychleji. Jakmile se Hervému podaří vnést světlo do posledních hodin mladíkova života, je schopen případ vyřešit. Zjistí však něco, co jím zcela otřese a stojí před naprosto zásadním rozhodnutím,...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
DVD Edice
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
francouzská
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Spiklenci >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

argenson
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.2.2013
Fakt je, že by to mohl bejt klidně jeden díl   běžného krimi seriálu. Ale... má to týpka,   kterej si získá vaše sympatie, přitom od   začátku víte, že je mrtvej. Co to ovšem   nemá, je napětí, spád a gradace. Naopak, co to   má, jsou všechny ty moderní atributy, jakože   se kouří tráva, chlapci to dělají s chlapy,   tu za prachy, tu z lásky. Zatímco ženy mají   problém se vůbec seznámit. Ovšem ten konec to   celkem pohřbil.
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.12.2011
Tenle film v sobě skrývá dva příběhy.   Sledujeme je ve dvou časových líniích.   Milostné, skoro teenagerovské drama, a   kriminální film. Dvojice vyšetřovatelů   pátrá po smrti mladého muže Vincenta, jehož   tělo přinesla řeka a současně pátrá po   zmizelé dívce Rebecce. Ti dva se poznali v   jedné internetové kavárně a vzniklo mezi nimi   pouto. Neviňočká dívenka poznala kluka, jehož   chování není zrovna v ažuru.
Film Spiklenci   jsem si oblíbil. Získal si mne i svým civilním   pojetím vyšetřování inspektorů Cagana a   Manginové. Film se zaobírá závažnými   problémy současnosti, mimo jiné i prostitucí,   kdy se klienti a poskytovatelé služeb navzájem   kontaktují skrze internet.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Spiklenci (2009)Spiklenci (2009)Spiklenci (2009)Spiklenci (2009)
Reklama