Spiklenci (2009)

Spiklenci (Complices)
74.6 %
 
 

Complices

Další název: Accomplices; Komplizen

    Žánr: krimi / thriller / drama
    Země: Francie / Švýcarsko
    Délka: 89 min.
„Nespoutaná divoká láska s tragickým a tajemným koncem.“
Vincent a Rebecca se do sebe zamilují, jakmile si vymění první pohledy v internetové kavárně. Je jim osmnáct a jsou prostě a jednoduše šťastní a užívají si bezstarostného života. O dva měsíce později je Vincentovo brutálně zhmožděné tělo nalezeno na dně řeky Rhóny a Rebbeca zmizí. Vyšetřováním případu je pověřen osmačtyřicetiletý policista Hervé Cagan. Hervé a jeho kolegyně Karine Manginová, se snaží zrekapitulovat případ dvou mladých lidí co nejrychleji. Jakmile se Hervému podaří vnést světlo do posledních hodin mladíkova života, je schopen případ vyřešit. Zjistí však něco, co jím zcela otřese a stojí před naprosto zásadním rozhodnutím, které kompletně změní jeho pohled na život.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 08.11.2013 HBO

režie:
Frédéric Mermoud
 
 
hraje:
Gilbert Melki (inspektor Hervé Cagan), Emmanuelle Devos (inspektorka Karine Manginová), Cyril Descours (Vincent Bouvier), Nina Meurisse (Rebecca Legendreová), Joana Preiss (Esther, matka Rebeccy), Jeremy Azencott (Nicolas Bianchini), Jérémy Kapone (Thomas), Marc Rioufol (Jean-Paul Tardieu), Yeelem Jappain (Belen), Eric Laugérias (Yves Cagan), Serge Larivière (zralý muž v hotelu), Frédéric Épaud (podnikatel v hotelu), Anne Loiret (právní zástupkyně), Valérie Lang (Laurence), Jean-Pierre Sanchez (Karim), Clara Ponsot (Lola), Olivier Guéritée (Mikaël), Nina Rodriguez (Nina)
 
 
scénář:
Frédéric Mermoud, Pascal Arnold
 
 
kamera:
Thomas Hardmeier
 
 
hudba:
Grégoire Hetzel
 
 
střih:
Sarah Anderson
 
 
zvuk:
Michel Casang, Grégory Lacroix, Florent Lavallée
 
 
dabing:
Rostislav Čtvrtlík (inspektor Hervé Cagan), Oldřich Hajlich (Vincent Bouvier), Klára Jandová (Rebeca Legendreová), Helena Brabcová (inspektorka Karine Manginová), Jan Škvor, Michal Holán, Pavlína Kostková Dytrtová, Zuzana Hykyšová, Petr Gelnar, Helena Dytrtová, Kateřina Peřinová, Vladimír Kudla
 
 
koproducent:
Robert Boner
 
 
vizuální efekty:
Juergen Kupka, Fréderic Moreau, Fred Roz (titulky)
 
 
producent:
Damien Couvreur, Tonie Marshall
 
 
kaskadér:
Alice Naigeon
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.