Zari
ohodnotit

Spiklenci

Complices

Další název:
Accomplices; Komplizen
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
89 minut
„Nespoutaná divoká láska s tragickým a tajemným koncem.“

Komentáře k filmu Spiklenci

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.12.2011
Tenle film v sobě skrývá   dva příběhy. Sledujeme je   ve dvou časových líniích.   Milostné, skoro   teenagerovské drama, a   kriminální film. Dvojice   vyšetřovatelů pátrá po   smrti mladého muže Vincenta,   jehož tělo přinesla řeka a   současně pátrá po zmizelé   dívce Rebecce. Ti dva se   poznali v jedné internetové   kavárně a vzniklo mezi nimi   pouto. Neviňočká dívenka   poznala kluka, jehož   chování není zrovna v   ažuru.
Film Spiklenci   jsem si oblíbil. Získal si   mne i svým civilním pojetím   vyšetřování inspektorů   Cagana a Manginové. Film se   zaobírá závažnými   problémy současnosti, mimo   jiné i prostitucí, kdy se   klienti a poskytovatelé   služeb navzájem kontaktují   skrze internet.
argenson
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.2.2013
Fakt je, že by to mohl bejt   klidně jeden díl běžného   krimi seriálu. Ale... má to   týpka, kterej si získá   vaše sympatie, přitom od   začátku víte, že je   mrtvej. Co to ovšem nemá, je   napětí, spád a gradace.   Naopak, co to má, jsou   všechny ty moderní atributy,   jakože se kouří tráva,   chlapci to dělají s chlapy,   tu za prachy, tu z lásky.   Zatímco ženy mají problém   se vůbec seznámit. Ovšem   ten konec to celkem pohřbil.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama