Zari
ohodnotit

Sejmi je všechny

Shoot 'Em Up

Další název:
Len strieľaj! (SK)
Rok:
2007
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
22.11.2007
„Nemá jméno, nemá minulost, nemá co ztratit…“

Komentáře k filmu Sejmi je všechny

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 37
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.4.2019
Dobrý akční nářez, kde se   akce nezastaví. Ani při   milostném aktu s Monicou   Bellucci, což bylo celkem   vtipné. Střelecké scény   jsou opravdu husté, nadmíru   akční a akrobatické. Je to   prostě střílečka!!
collen
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.10.2017
Přiznávám se bez mučení,   že na tuhle zběsilou   hovadinu jsem se dívala jenom   proto, že tam hrál Clive   Owen. Je jasné, že dávám   těch šet z deseti pro něho.
Pitryx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.4.2017
Hromady nesmyslů, ale bavil   jsem se jak už dlouho ne.   Nebudu to rozpitvávat.   Prostě se dívejte,   nepřemýšlejte a odreagujte   se. A schroupejte si k tomu   mrkvičku.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.2.2014
Průměrná akční   podívaná,docela dobré   přestřelky,zajímavé   zbraně až na mrkev která   působila trochu   trapně.Akčňák   směřující spíše ke   komedii,ale mrtvol docela   velký množství od jednoho   superhrdiny chroupající   mrkev.
cicis
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.9.2013
Asi už Clive Owen nemá   peniaze, že sa dal na takú   hovadinu, po takých   kvalitných filmoch v ktorých   v minulosti hrával.
papamidnight
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.6.2013
Kdo říká že mrkve má rád   jen Bugs Bunny?!?
Tahle   nadupaná,ujetá a chvílemi   vyšinutá akční komedie si   servítky nebere,když hlavní   hrdina své nepřátelé   zabíjí i mrkví.
Příznivci akčních a   černo humorných filmů   nebudou zklamáni.
Co   víc dodat?Víc takových   snímků by neškodilo.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.12.2011
Než jsem viděl tento film,   tak jsem neměl ani ponětí,   že Clive Owen je   neprůstřelný požírač   mrkví :-).Mám ten pocit, že   tento kousek je spíš pro   pobavení než by ho někdo   mohl brát vážně.
Líbila se mi skvělá   práce kaskadérů a taky je   zde pár dobrých   hlášek.Ovšem u té scény   scény, kdy má C.Owen s   M.Bellucci sex, on přitom   střílí další nepřátele,   zatímco ona prožívá   orgasmus, jsem se válel   smíchy :-).
No a v   neposlední řadě jsou   srandovní i ty grimasy toho   miminka.
Yontalcar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.2.2011
Nápadité, svižné,   extrémní, řízné. Tak by   se v pár slovech mohl shrnout   tento film. Skoro v každé   scéně je cítit snaha o   menší experimentování a   pokoušení posunout hranice   možného, v rámci akčního   žánru. Leckdy se to opravdu   daří, jindy zas to může   působit mírně přehnaně,   nerealisticky, ale to není   samozřejmě na škodu, ba   naopak. Čím bláznivější   kousky, tím větší   zábava... apropo, měli jste   už dneska mrkev?
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.2.2011
Sejmi je všechny
Skvělý akční thriller,   který se nese ve stylu   bombasticky nadupaných   akčních scén se spoustou   mrtvých, vystřílených   nábojů a krve. Vše působí   tak efektně, že se filmu dá   odpustit i občasná   nereálnost. Později se   divák dozvídá, že všechno   to zabíjení má daleko   hlubší politický podtext,   což se mi na tomhle filmu   dost líbí. Neustálé   šaškování hlavního hrdiny   s mrkví bylo trošku mimo   mísu.
meduska
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.6.2010
Cliva Owena mám jako herce   moc ráda. O to víc mě   mrzelo, že tenhle film se moc   nepovedl. Přehnané akční   scény a příliš krve při   přestřelkách. Zvažovala   jsem jestli 3 nebo 4 hvězdy.   Nakonec tedy 4 s   přimhouřenýma očima, ale   už si ho znovu nepustím.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.4.2010
HLavní hrdina je tak trošku   jako James Bond a Králík   Bugs Bunny. To požírání   mrkve je hodně komické,   obzvlášť kdž má doma   celý záhon mrkví. :D ale   film je fajn. Ačnák
goranchorvat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.1.2010
Jízda
Tak takhle nějak si   představuju luxusní akční   Béčko se spoustou   výborných   hlášek,nekonečné a   zábavné akce která má   švih a tempo.Film u kterého   vypnete a pobavíte se.Velmi   dobrá záležitost.
mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.1.2010
Výbornej film se spoustou   skvělých scén, velký   množství zábavných   přestřelek, Clive Owen jako   akční nadhrdina, což mu   neskutečně sedí, Monica   Belluci jako krásná   štětka, k tomu sem tam   dobrá hláška, velký   množství krve, desítky   mrtvejch a samozřejmě taky   mrkev:-D Možná je jenom   škoda, že to nebylo trošku   delší…Jako oddechovka   skutečně bezchybný.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.10.2009
ten to film je velmi povedení   a má hlavu a patu  
velmi a pořád mně   překvapuje Monika Bellucci   která je schopná zahrát   cokoliv a vždy dobře ten to   film je hodně dobrý
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.8.2009
Jo tak tohle byl nářez!!!!   Clive Owen v hodně brutální   a stylový střílečce proti   Paulovi Giamattimu. PECKA!
Jersey
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2009
Shoot 'em up!!!
To byla teda skvělá   ptákovina! Nejlepší akční   blbost roku 2007! Šílený   béčko se všim všudy,   přesně tak, jak to mám   rád! Střílečky patří k   těm nejzábavnějším, co   kdy vznikly (likvidace   padoucha šuplíkem,   proražení lebky mrkví a   rozsekání agenta rotorem   helikoptéry patří k   vrcholům filmu)! Michael   Davis má určitě spoustu   šílenejch nápadů a odvahu   použít je do svejch   filmů... Prostě parádně   ujetý šílený béčko. Co   si přát víc?
Darlin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.5.2009
paradny film... akcny a hlavne   vtipny. prislo mi to ako   vysmech vsetkych takychto   "trhakov" a akcnych   hrdinov. viac ako 8 bodov mi   vsak moje svedomie nedovoli   dat.. krivdila by som inym   filmom s hlbokymi myslienkami   a preciznym spracovanim.
Ale obcas sa treba zabavit   aj na takejto komedii :)
Pohoda-jazz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.2.2009
Akční komedie
Tento film rozhodně musíte   brát jako komedii, jinak   budete velmi překvapeni, co   hlavní hrdina dokáže. Jako   základní zbraň zde figuruje   mrkev, bez té se hlavní   hrdina neobejde a dává tak   mládeži příklad, že   drsně lze vypadat i s mrkví   a bez cigára.
Nejenže   skvělý soundtrack, akce, ale   dokonce výborné hlášky.
Moc a moc se mi líbil a   rozhodně ještě dlouho bude   :-)
Sanchez
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.11.2008
Mám rád typ těchto filmů   .. v zásadě akční,   svěží, zábavné a to   většinou na plné obrátky   po celou dobu. Žádná pointa   ani hlubší myšlenka,   naopak, naprostý free-styl v   řádění, což má za úkol   hlavně bavit. V mém   případě se to povedlo   -Sejmi je všechny- je opravdu   akční oddechovka s nutnou   dávkou krve. No a záhadný   mrkvový pan Smith v podání   C. Owena je krutě elegantní   a dává tomuhle filmu   přesně to, co se od něj   očekává.
sharp69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.11.2008
Slušnej film s názvem který   k obsahu pasuje ale i když je   tam krve dostatek film   dosahuje mnou požadovaných   kvalit.
Markst
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Tenhle film nemůžete vrát   vážně,Clive Owen jako   klasický komiksový   hrdina,chce to jen vypnout   mozek a skvělě se bavit,a   že to stojí rozhodně za to.
termit2007
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.9.2008
muze byt
Akcni film. Dobre sestrihany a   s dynamikou. Pokud se chce   nekdo odreagovat tohle je   presne ono. Nehledejte logiku,   slozitou zapletku ani velke   myslenky. Bavil jsem se dobre.   Hlavni hrdina vsechny postrili   a Monika je taky fajn :)
Mary.Elwood
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.8.2008
Film,který samozřejmě nemá   žádné logické vysvětlení   pro mnoho nesmyslů,které se   v něm objevují.Jak nemám   ráda akční filmy tak tento   se mi líbil. Snímek je   opravdu určen vyloženě pro   odreagování a zábavu a já   jsem se po celou dobu   bavila....Clive Owen,Monica   Belluci byly dobří a na   některé ,,gegy'' se   nezapomíná.
Kavass
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.6.2008
Bomba
Tak tenhle film mě prostě   nadchnul! Hned první scéna,   kdy hlavní hrdina sedí na   lavičce a chroupá mrkvi a   následně se vrhne do   akční, krvavé, dynamické   přestřelky, u které hraje   song od NIRVANY, mě naprosto   uchvátila. Ve stejném duchu   se pak nese celý film.
Pokud jsem film správně   pochopil, tak se snaží   zesměšnit béčkové   akčňáky, typu Chuck Norris   nebo Steven Segal, což se mu   podvelo na výbornou!
Co se žánru týče,   nazval bych to nejspíš   akční komedií.
Nemůžu nedat 10 bodů.
Kmotr95
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.5.2008
Akcni film ktery by mohl   dostat oscara za nejvic mrtvol   ve filmu.Ve filmu není nic   jen samé střílení.Komu se   líbí jen a jen same akce tak   je tento film prave pro nej   jako stvořený, ve filmu   uvidite tak 400 zabitích   lidí.Za akčnost bych dal za   jedna ale za děj a vubec   davam .....
Jekky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.5.2008
zajímavé
Hodně zajímavý film a byla   jsem celkem překvapená   hlavně z toho že to   nenatočil tarantíno a   přitom to tak vypadá stojí   za to aby jste se na něj   podívaly ale jen jestli se   vám líbí filmy na motiv ala   taramtíno
kirk5
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.4.2008
Ani nevím co si mám   pořádně myslet. Nad   scénářem nemá cenu   přemýšlet,je plný   jednoduchosti a   nelogičnosti,vymyšlený   zřejmě ve vlaku mezi Opavou   a Ostravou ve dvě noci. Film   si zřejmě objednala   vegetariánská mafie -   mrkev,hipisácký zelený   autobus,zlý   politik...Některé akční   scény mě pobavily a byly   opravdu povedené a   originální,jenže jiné byly   jak to nazvat sračkoidní a   tupé (jak říká má   přítelkyně,to není   Béčko, ani Céčko, to je   Bž kategorie).Nevím,proč   tam hrál Owen (líbil se   mi,to zase ano,takové filmy   mu sluší,ale na druhou   stranu...),asi chtěl mít   erotic scénu s Monikou B. -   jinak si to neumím   vysvětlit. A samotná Monika   byla zřejmě po flámu nebo   slzela. A nejhorší scény   byly samozřejmě s   dítětem,to by i Z.Troška   natočil věrohodněji. Je to   zajímavý snímek a já jsem   masochista,takže se na něj   podívám ještě   jednou,někdy.
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.4.2008
:-D
Jak popsat hlavního hrdinu a   vůbec celý film ? :-D
Je to něco mezi Bondem,   McGyverem, Robocopem a Bugs   Bunnym :-D ..... prostě   nelítostný zabiják,   nesnášející tisíce   různých blbostí od   předjiždění bez blinkru   až po trapné náušnice v   uších nebo srkání při   pití. Žádný z takových   prohřešků nenechá   "nepotrestaný".
Ale jinak je to přímo   zničujícně přehnaný film.   Připadá mi to jako   nepovedená snaha o   napodobení čínských   bojovek. Zde pouze místo   zaměření na ruční souboje   přicházejí na scénu   ruční zbraně :-D .......   "Dej si mrkvičku"   :-D :-D :-D
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.4.2008
Owenovi to v roli   drsňáka-sympaťáka, který   chroupe mrkev fakt sluší.V   tomto snímku jde především   o akci, která připomínají   styl Johna Woo a je místy   přitažená za vlasy.Nevadí   já se dobře   bavil.P.S.Vnadné Monice   Belucci to v roli lehké ženy   velmi sluší.
andriy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.4.2008
Vzpomněl jsem si na jeden   limerik "Tři děti   porodit to je coby dup, ale   živit tu holotu má i svůj   rub, dělat je, to prý je   hlína, kojit však už zase   jiná, když chybí cecek, pro   jeden zub". Dejte Bugsu   Bunnymu do ruky bouchačku a   vznikne tahle přehnanost,   která sakra pobaví. A Monica   Bellucci vypadá furt dobře.
Thomax
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.4.2008
Střílečka co nemá hlavu   ani patu. Výsměch akčnímu   filmu. U tohoto druhu filmu   jsem schopen akceptovat   jakousi příběhovou chudost,   ale tohle je opravdu hodně   málo. Clive Owen začne v   první minutě střílet a   přestane až se   závěrečnými titulky.   Bohužel nic víc už film   neobsahuje.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.2.2008
Film je pěkně hloupý, ale   stejně tak je i zábavný.   Akční scény filmu jsou   napínavé a po trikové   stránce velice dobře   zvládnuté. Snímek mě bavil   až do samotného konce.
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.1.2008
Akční filmy mám fakt rád a   nevadí mi když nejde o   příběh ale hlavně o akci.   A přesně tímhle pravidlem   se řídí i tento film. Akce   střídá akci, mrtvoly se   počítají na desítky a   krví se rozhodně nešetří.   Avšak aby takový film mohl   fungovat měl by mít   chraizmatické herce a hlavně   dobrého režiséra. Clive   Owen jako hlavní hrdina není   špatný ale občas se snaží   být cool za kažou cenu a ne   vždycky se mu to daří,   Monica Belluci je ve filmu jen   proto aby ukázala, že   vypadá pořád velice dobře   a Paul Giamatti si zde sice   zahrál dobrého psychouše   ale do role se podle mě   nehodí. Takže herecké   obsazení by se dalo přežít   a teď k režisérovi nebo   spíše k tomu jak   začínající Michael Davis   zvládá akční scény. No,   popravdě řečeno je   nezvládá vůbec.   Přestřelek je ve filmu více   než dost ale ani jedna mě   nezaujala. Přestřelky jsou   špatně sestříhané a   většinou se odehrávají v   duchu, že nesmrtelný hrdina   proběhne místnostní a   všechny padouchy postříli.   Takže akční scény nemají   vůbec švih a když si   ještě připočtu   neuvěřitelně špatný   výběr muziky nemůže z toho   vyjít nic dobrého. Tudíž   pro fetišistické vyznavače   Johna Woo (ke kterým se také   řadím:)) tato podívaná   opravdu není. Je sice pravda,   že se ve filmu najde pár   dobrých nápadů   (přestřelka za volného   pádu nebo při sexu a   občasné použití mrkve jako   smrtící zbraně) ale   výsledný dojem to   nezachrání. Kdyby se filmu   ujal nějaký zkušenější   režisér mohla z toho vyjít   pohodová akční podívaná   ale takhle to je jen   podíváná u které se budete   spíše nudit a když skončí   ryhle na ní zapomenete.
paramba
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.1.2008
Střílí se, střílí se,   střílí se. Střílí se   při sexu, střílí se při   mluvení, střílí se při   porodu, střílí se když se   nemluví, střílí se když   se koji, zkrátka střílí se   pořád. Tento film mě   neuvěřitelně pobavil svoji   jednoduchostí s jakou se   točily akčňáky v 80tých   letech. Má to neuvěřitelnou   lehkost a nápaditost.   Zkrátka noblesní   střílečka a Clive Owen je   famozní. BRAVO!!!
Cash89
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.1.2008
Sejmi je všechny...co k tomu   dodat. Na začátku filmu pan   Smith jak si nechá říkat   hlavní hrdina...zachrání   těhotnou ženu před   zabijáky...při přestřelce   žena porodí a v zápětí   jí zavraždí. Od té chvíle   Clive Owen chrání dítě   před najatými   zabijáky...Způsobem jak je   zabijí člověk   žasne...došli mi náboje v   kapse mám mrkev tak proč jí   nepoužít...Námětem né moc   originální dalo by se řicí   že se vrací 80 léta ale   způsobem jak je to natočené   se to vše vynahrazuje. Role   opravdu moc těžská nebyla a   pro Cliva Owena byla jak by   nic...Nic méně sem se moc   bavil a doporučuji.
Justik66
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.12.2007
Clive Owen je v očích řady   fanoušků smolařem, kterému   pod rukama proklouzla   vysněná role   nejslavnějšího agenta   Jejího Veličenstva. Každý   kdo ho viděl v BMW kraťasech   (to není nový oděvní   trhák, nýbrž pásmo   reklamních filmečků od   slavných režisérů), pro   něj okamžitě zahořel   sympatiemi, ale Clive nakonec   Jamesovo sako neobléknul.   Rozhodně se ale nemá   špatně. Natočil skvělého   Spojence, zamrkal na   příznivce protřepaného   Martini v Růžovém panterovi   a přichystal s Alfonso   Cuaronem skvěle vypadající   Children of Men. Přesto však   svému agentovi vyslal pár   podprahových signálů, ve   stylu “sežeň mi nějakou   řežbu, abych Craigovi   ukázal, zač je toho   loket”. A signály, zdá se,   doputovaly na správné   místo. už název Shoot ‘Em   Up naznačuje, že se nejedná   o čajový dýchánek. Owen   hraje chlápka, který během   zuřivé přestřelky porodí   dítě (tedy… pomůže   porodit cizí dítě :) a   následně s ním musí   prchnout. K jeho smůle se   proflákne, že dítě je   potomkem důležitého terče   a vzhledem k tomu, že   zabijáci z druhé strany   barikády nemají rádi   důkazy a případné dědice   důležitých informací,   rozhodnou se Owena zprovodit   ze světa. Používají při   tom bouchačky se snímači   otisků, aby spouště jejich   miláčků nemohl mačkat   někdo jiný, takoví jsou to   profíci. Když dodám, že je   vede šíleně vypadající   Paul Giamatti, už sedí u   monitorů přilepení i ti   největší suchaři.   Režíruje vcelku neznámý   Michael Davis (vzpomenu si od   něj jen na slušnou komedii   100 sladkých holek) podle   vlastního scénáře. Může   to dopadnout hodně špatně   nebo hodně dobře. Nad datem   americké premiéry bohužel   stále visí otazník.
kali.4
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Tam, kde válí „bunny“   Clive s nabroušenou mrkví,   skvělé akční nápady a   humorné hlášky, trochu   strádá řemeslná stránka   filmu – když už nečekám   žádný scénář, chci   alespoň adrenalinově a   přehledně natočená akční   jatka, která budou podávána   s alespoň mírnou rozvahou.   Režisér servíruje   zajímavé momenty dost   nenápaditě až chaoticky a   navíc bez jakýchkoli úvodů   – zkrátka je na nás   vysype. Přesto se některé   pasáže hodně vydařily a s   hereckým obsazením jsem   nadmíru spokojen – již   výše zmíněný Clive je   chlapík od rány, kterému   však i přes málo slov a   ultradrsnou vizáž nechybí   minulost a duše, Paul   Giamatti je (v rámci   možností :-)) sympaťák a   Monica Bellucci lahodí   divákovu oku svými   „značnými“ přednostmi,   což mi bohatě stačí. Film   má spád, to ano, jen s tou   „živou“ akcí to trochu   skřípe.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih38657minih38657Před soumrakem (2004) 
Before Sunset n
minih32103minih32103Arizona Dream (1993) 
Arizona Dream n
minih74488minih74488Dubové palice (1938) 
Block-Heads n
minih115864minih115864Kodaň (2013) 
Copenhagen n
minih9988minih9988Karhanova parta (1950) 
Karhanova parta n
minih46345minih46345Rubikova kostka (1984) [TV inscenace] 
Rubikova kostka n
minih50199minih50199Myška a dva muži (1964) 
Une souris chez les hommes n
minih24557minih24557Smrt mouchy (1976) 
Smrt mouchy n
minih10945minih10945Kříž u potoka (1937) 
Kříž u potoka n
minih11305minih11305Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa (1932) 
Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Společně to zvládnem!

20:10 - 21:25

69 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední ostří hoši (1976)

20:30 - 22:10

49 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2011) [TV ser...

20:20 - 21:40

59 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Zrádci

20:15 - 21:35

64 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Poslední tanec (One Last Dance)

Poslední tanec
One Last Dance

La Cera virgen

La Cera virgen

Naposled navštívené:
Poslední tanec (One Last Dance)

Poslední tanec
One Last Dance

La Cera virgen

La Cera virgen