Zari
ohodnotit

Saw 5

Saw V

Další název:
Saw 5
Rok:
2008
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
30.10.2008

Komentáře k filmu Saw 5

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 32
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Saw V
Režie pátého dílu na sebe   opět nenechalo dlouho čekat,   i když režie se ujal David   Hackl, který se podílel na   režii třetího a druhého   dílu, takže úplným   nováčkem nebyl. Jeho práce   s pátým pokračováním sice   nebyla dokonalá, ale své   kvality rozhodně má. John   Kramer je sice po smrti, ale   ani to mu nepřekáží v tom,   aby ve své práci pokračoval   za pomoci svých poskoků.   John Kremer je vynikající   postava stejně tak Tobin   Bell, ale to už nikoho   nemůže překvapit. Hlavním   vyšetřovatelem, i když na   vlastní pěst je agent   Strahm, kterého známe už z   předešlého dílu.   Tentokrát je v jedné pasti   několik lidí a ten průběh   je překvapivě krvavý,   všechny totiž spojuje i   něco jiného než   Skládačkový vrah. Saw 5 má   skvělé tempo, vynikající   hudbu, promyšlené a i když   si myslíte, že vás jako   diváka nemůže nic   překvapit, tak se šeredně   pletete, protože ať už jde   o zvraty nebo o samotné   smrtící stroje ukazuje se,   že Saw má stále co   nabízet. Pátý díl není   zdaleka tak špatný, jak jsem   si původně myslela, ba co   víc moc se mi líbil.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2009
Skládačka je mrtvý ...
... ale jeho odkaz žije   dál.
Na začátku jsem   obdivoval agenta Strahma,   když si propíchl krk tou   propiskou. To bylo   odvážné.
Pětka nám   také ukáže kdy, jak a proč   se stal detektiv Hoffman   skládačkův pomocník a   posléze i jeho nástupce.
Je tu zase o čem   přemýšlet a moc by mě   zajímalo o čem sakra bude ta   zatracená šestka.
Jinak z pastí se mi   nejvíc líbí ta, jak jim ke   konci rozřezává ty ruce.   Fuj ... to bylo morbidní.
A také ten konec byl pro   mě nečekaný a hodně   překvapivý. Ale co taky   můžu očekávat od SAW, že   jo :-).

I když   stále patřím mezi skalní a   velké fanoušky fenoménu   SAW, tak si přece jen   nemůžu pomoct, ale celkově   jsem z této pětky měl   takový divný pocit, proto   nemůžu dát 10.
Sorry.
Agostino
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.11.2009
Z celej serie SAW sa jedná   asi o najslabší diel.   Predovšetkým dosť veľa   dejových situácii sa tu   objasňuje z predošlých   dielov. V tomto dieli   nastáva vyvrcholenie, kto je   vlastne ten skladačkový   vrah. Dej je tu trocha   slabší, jednoduchší a   menej zaujímavý.
261972
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.4.2011
Opět je tu Jigsaw se svými   nelítostnými pastmi a opět   se zde setkává minulost s   přítomností. Hoffman se   podrobuje zkoušce, zatímco   agent Strahm se snaží   zjistit, kdo je Jigsawův   pomocník. Ale sám se   dostává do pasti.   Propletenec událostí je tu   již po páté, ale klesá mu   napětí, ale stoupá   brutalita. Nicméně celý   pátý díl je trochu nudný.   Více krve, méně akce.   Celým dílem se také táhne   zkouška 5-ti vybraných   lidí, které na konci čeká   něco neuvěřitelného. VŠE   je zakončeno zlomyslnou   vraždou a diváci co lpí na   překvapení ať zavřou   raději oči, bude to šok.
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.2.2013
I když u této série   přibývají díly pořád   film nestrácí na   napínavosti a   zajímavosti.Jigsaw ani jeho   pomocnice už nežijí ale ve   vraždění ve formě pastí   pokračuje policejní   vyšetřovatel Hoffman.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.10.2009
Snad nekonečná série zla   ale fantasticky natočeno  
a zahráno.Nemá   to chybu skvělá práce   herců tomu dodá to správné   zlo které je skvělé.
enejčel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.6.2010
tohle je další nepovedený   díl po třetím díle. Jakoby   už nestačilo toho prostě   nechat. Zase se jedná o   několik lidí plnící se   úkoly od jigsawa, tenhle díl   mi hodně připomínal dvojku,   protože jsou tam zase lidé,   kteří mají zjistit co mají   splečného, pasti ve filmu   jsou trapný a nenahání   hrůzu, kromě té poslední,   ta sice byla také trapná ale   trošku hrůzu naháněla.   Tvůrci Saw vyčerpali nápady   a musí počkat až nějaké   dostanou.
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.7.2009
Smrtí nic nekončí a ikdyž   zabijete nemilosrdného vraha,   který si rád pohrává s   lidmi neznamená to konec.   Komerčně neskutečně   výdělečná série, která   začala jako propracovaný   thriller a změnila se na   film, kde se ukazuje jak co   nejmorbidněji zabít   člověka a jak to co   nejefektivněji natočit   pokračuje a to, že už ve   třetím díle byl vrah zabit   nic nemění na faktu, že   může zabíjet dál. Je to   opravdu to samé jako   předchozí díly avšak   tentokrát bez šokující   závěrečné pointy.   Milovníci už se můžou   těšit na další díl.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.4.2014
Pokračování většinou   nepřekoná úvodní díl.   Když tomu tak je, většinou   jde o mimořádné dílo a   tohle není i přes slušné   tržby to pravé ořechové,   abych to musel vidět   opakovaně. Je to průměrný   krvák a to je všechno.
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet   $10,8milióna║Tržby USA   $56,746,769║Tržby   Celosvetovo $113,857,533▐   Tržby za predaj DVD v USA   $25,662,086 //počet   predaných kusov 1,408,616║   A opäť to ide príbehovo   strmhlav dole, odsúdení   Jigsawom(alebo teda jeho   nasledovníkom) a ich   vykúpenie cez pasce tu je na   úplne vedľajšej koľaji,   doslova tak nevýraznej že tu   je takmer zbytočná. Za to   som prekvapený kto všetko   konšpiračne za plánmi,   únosmi, pascami, stojí, nie   je to úplne vyladené a   prehľadné ale dá sa na to   pozerať, len neviem dokedy   tvorcovia v tomto   prešpikovanom príbehu   plného odoziev na predošlé   diely chcú pokračovať, lebo   táto skladačka sa stáva tak   gigantickou vetvou že za   chvíľu v tom bude zahrnutý   asi každý okolo idúci.   Mohla by už konečne prísť   nejaká finálna bodka aby to   malo aspoň aký taký zmysel   a aby sa mohla táto séria   zapísať medzi tie horrorovo   vydarenejšie. SAW V už   rázne dochádza dych! čo   nás čaká potom v VI? /40%/
rankinfitch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.11.2008
Nemůžu si pomoct, ale pátý   díl Saw je rozhodně lepší,   nápaditější a hlavně   kriminálnější než třetí   a čtvrtý díl, který se   zabýval v podstatě jen tím,   aby oběti umřeli co   nejzajímavějším způsobem.   Tenhle poslední (zatím) díl   je opět s kriminální   pátrací zápletkou,   přičemž v průběhu   rozlouskneme hafo věcí z   předchozích dílů. Je až s   podivem, jak úžasně do sebe   ty děje opravdu zapadají.   Saw 5 má opravdu styl.   Celkově je to podle mě   třetí nejlepší díl celé   série.
Robinson
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.11.2010
Mě tahle série pořád   baví. Patý díl není tak   zmatený jako čtverka. Gore   je tu celkem dost a pasti   nejsou originální už od   trojky, takže nevím, co   řešíte. Zakončení fajn.   Je to sice slabší díl, o   něco málo lepší než   čtverka, ale stále s ním   nemám problém.
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.7.2009
Nekonecny pribeh...
Ak ste videli akykolvek z   predchadzajucich dielov presne   viete o co ide.Vsetkeho vsak   vela skodi a sledovat ten isty   scenar s inymi pascami je len   pre fanusikov serie, alebo pre   silne povahy.Ostatnych ovanie   zavan nudy a ocakavanie aka   bude dalsia pasca.Na kvalitny   horror je to vsak malo.Jedine   zaver filmu ma aku taku uroven   a dokonca bol uveritelny.Film   doporucujem len fanusikom   serie, ostatni ruky a oci prec   a nestracajte s nim cas.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.2.2013
Saw V
Povedené pokračování   kultovní thrillerové série,   které rozhodně neztratilo na   napínavosti a mrazivé   atmosféře předchozích   filmů. Opět nám film   nabízí důkladně   promyšlené surové mordy   plné krve. Zároveň je děj   opatřen několika   retrospektivními scénami,   které můžou místy možná   nudit. Problém je ovšem v   tom, že bez Jigsaw to nemá   už takové grády a myslím   si, že by tvůrci měli celou   sérii pomalu zabalit, než se   dopustí nějaké zásadní   chyby v logičnosti v rámci   celé série.
cerfik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.12.2014
V podstatě takový druhý   díl Saw 4 a celá režie i   střih jsou téměř   totožné, jen je zde   rozpracována postava   "hrdinského"   detektiva Hoffmana co pomáhá   Johnovi v jeho díle a bez   jeho postavy, která je v   pravdě nechutná a výborně   zahraná by se to úrovně   čtyřky neudrželo.
bobo336
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.8.2012
Saw V
Príjemné pokracovanie. Pasce   opät tlacia na pílu a sú   brutálne. Ale trochu ma   mrzelo ze tento film je ako   epizóda z nejake krimi ale aj   tak solídne pokracovanie.
Papaja73
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.2.2010
Dost dobře nechápu co nutí   tvůrce(kromě výdělku   peněz ale možná jim ani o   nic jiného nejde)nastavovat a   protahovat už trochu   vyčpělý příběh.Zatímco   první díl série překvapil   originalitou,další snímky   jsou už jen nastavovaná   kaše.Tvůrci zabřehají do   čím dál větších banalit   a podivných   nápadů.Inu,nikdy se   nemůžeš zavděčit   všem.Bohužel,na mně toto   dílko nezapůsobilo.
marci22
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.3.2010
Čím víc dílů tím více   mě to přestává   bavit,vždyt je to pořád   dokola.Musím ale přiznat,že   každý díl má něco co jej   dělá lepší než díl   další...
terka69
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.11.2008
jako vždy to bylo napínavé,   ale už mě vážně nebaví,   že vždycky zemře ten co   zemřít nemá, jen kvůli   jeho blbosti... no nic, tohle   určitě nebyl poslední díl,   a na ty další se určitě   podívam, protože to pořád   dookola na sebe navazuje ;)
Clockwork
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.11.2008
No tak co ktomu asi tak   rict,asi to ze timhle 5   pocinem to rozhodne koncit   nebude. Musim rict ze uz me to   pomalu zacina nudit,ikdyz si   vzdycky reknu ze to videt   nechci,tak se prece jen kouknu   ze zvedavosti jaky hry si   skladacka zase vymysli.Vzdycky   si rikam ze uz me v serii Saw   nemuze nic prekvapit,ale   vzdycky se neco najde treba   jako strcit ruku do otvoru s   tocicim se kotoucem z cirgule   a naplnit nadobu vlastni krvi   k otevreni dveri hehe. No tad   ale k jadru veci,jediny co   bych tomuhle prozatim   poslednimu pokracovani pripsal   k dobru je ze aspon clovek   dozvi jak to vsechno skutecne   je,co se tyce Jisawa a   Hoffmana. Jinak proste dalsi   vcelku nudny pokracovani.
Faustka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.6.2010
To co tenhle horor dělalo   netradičním a vyjímečným,   vzalo definitivně za své...a   zbyla po tom jen nepříjemná   příchuť, jakéhosi   nestravitelného pokrmu,   který má s původním   "Saw", pramálo   společného...tudíž,   vážení inovátoři, jděte   se s touhle variantou   "bodnout!"
BlackElvis
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.12.2008
No překvapilo mě, že to   překonalo čtyřku. A taky   mě překvapilo, že je to   pořád stejně dementní.   Chtěl bych poznat ty chlápky   za kamerou...
hellercz
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.12.2009
Ještě, že vím v této   době, co píšu tento   komentář, jakej už je i 6.   díl ... normálně bych   napsal, že i já, obdivovatel   Saw série, se nudí a chce to   píchnout do žil Saw něco   nového ... 5. díl je tak   trochu krizovka.
mischel251
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.3.2009
Tak ako to byva zvykom Saw   zase ničím neprekvapil stale   je to viac zamotané a koniec   filmu svedčí o tom že sa   môžme tešiť na další   diel.
Ocean
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.10.2009
Skvelý horor o skladačkovom   vrahovi, ktorému sa nechce   odísť do predčasného   dôchodku. Dej tohto filmu je   trocha slabší ako jeho   predchodcovia, ale zároveň   je dramatický a zaujímavý,   pri jeho sledovaní je desivá   atmosféra, zaváňa to tu   nebezpečnými hororovými a   sadistickými scénami. Preto   tomuto filmu dávam 6.
mates05
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.1.2017
Zajímavej díl určitě   lepší než čtyrka,působí   to víc jako krimi s   otevřeným koncem,ty postavy   tam stejnak pochcípali ale   bylo to i k smíchu.
tonysoukup
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2021
Saw mě stále nezklamal.
Samig
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.11.2008
Tak na Saw V jsem byla hrozně   zvědavá, jak to zase dopadne   a jestli to bude pokračovat   dál. Nepřekvapilo mě to,   abych pravdu řekla, docela   mě to už začíná ani ne   nudit, ale spíš se na to   koukám z takový nutnosti,   protože chci vědět jak to   teda je. No každopádně na   Saw 6 a saw 3675 :D se   určitě podívám.
Renekwolf
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.6.2009
Hodně dobrý film i když je   to masakr. Úplně jsem byl   napjatý zda nakonci strčí   ruku do otvoru s pilou. Jako   vždy perfektní konec aby   jsme chtěli vidět další   díl.
Atilla2009
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.1.2010
popis
no TO je popis filmu jako   prase. Mně je fuk, kolik   lidí ho už vidělo, kolik   vydělal a podobné   slátaniny. POPIS nebo OBSAH   filmu snad znamená něco   jiného - NEGRAMOTI!!!!!
macasek
Hodnocení:
Přidáno: 28.1.2009
Malinko mě ta V zklamala, ale   na to že je to pátá řada   tak stále výborný. Nechám   se překvapit co bude v VI   dílu.
matozita
Hodnocení:
Přidáno: 8.3.2015
saw 5
ani táto seria neomrzela   .velmi premyslene di seba   zapadajuci námet . žiadna   nuda . ten koniec ma trochu   dostal ale aj prekvapil   .myslim ze ta past bola   určená pre hofmana .on o tej   pasti vôbec netušil   ,pretože v pozadi má john v   anonymite svojho žolíka   ktorý mu pomáha ( nebudem   prezrádzať kto to je) ale   verím tomu ze strahm mal   ostať nažive
nuz   škoda ze svoju šancu   nevyužil ..john mal zase   pravdu:) ja ho tak žeriem :)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih21534minih21534Twister (1996) 
Twister n
minih35381minih35381Nezvratný osud 2 (2003) 
Final Destination 2 n
minih38736minih38736Lovci dinosaurů (2004) 
A Sound of Thunder n
minih74134minih74134Řidič (2011) 
Drive n
minih29892minih29892Hluboko v lesích (1999) 
Promenons-nous dans les bois n
minih19906minih19906Superpolda (1980) 
Super Fuzz n
minih53802minih53802Mořská panna, Aquamarine (2006) 
Aquamarine n
minih31648minih31648Místo nahoře (2004) [TV seriál] 
Místo nahoře n
minih38756minih38756Bathory (2008) 
Bathory n
minih11232minih11232Lebkouni (1989) 
Alien Nation n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Jigsaw (2017)

 Jigsaw (2017)
Jigsaw n
 
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: Michael Spierig, Peter Spierig

(pokračování)

SAW 3D (2010)

 SAW 3D (2010)
SAW 3D n
Saw VII
Žánr: thriller
Země: Kanada / Spojené státy americké / Velká Británie / Austrálie
Režie: Kevin Greutert

(pokračování)

Saw 6 (2009)

 Saw 6 (2009)
Saw 6 n
Saw VI
Žánr: thriller
Země: Kanada / Spojené státy americké / Velká Británie / Austrálie
Režie: Kevin Greutert

(pokračování)

Saw 4 (2007)

 Saw 4 (2007)
Saw 4 n
Saw IV
Žánr: krimi / horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Darren Lynn Bousman

(pokračování)

Saw 3 (2006)

 Saw 3 (2006)
Saw 3 n
Saw III
Žánr: horor / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Darren Lynn Bousman

(pokračování)

Saw 2 (2005)

 Saw 2 (2005)
Saw 2 n
Saw II
Žánr: thriller / horor / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Darren Lynn Bousman

(pokračování)

Saw: Hra o přežití (2004)

 Saw: Hra o přežití (2004)
Saw: Hra o přežití n
Saw
Žánr: thriller / horor / krimi / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: James Wan

(pokračování)

Saw (2003)

 Saw (2003)
Saw n
 
Žánr: horor / thriller / krimi
Země: Austrálie
Režie: James Wan

(pokračování)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Sem de Vlieger

Vlieger Sem de

Naposled navštívené:
Sem de Vlieger

Vlieger Sem de