Zari
ohodnotit

Rychle a zběsile 7

Fast & Furious 7

Další název:
Rýchlo a zbesilo 7
Žánr:
Rok:
2015
Délka:
137 minut
Premiéra v ČR:
2.4.2015
„Pomsta se vrací domů.“

Komentáře k filmu Rychle a zběsile 7

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 21
terka69
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.4.2015
je to prostě srdcovka,   čímž se mé hodnocení   stalo velice neobjektivní, SO   WHAT?! lítací nelogické a   přehnané scény, SO WHAT?!   10/10 IT IS! a dvojsmylsný   konec byl taky skvělý
janka29
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.3.2017
Vsetky serie su prepracovane,   dotiahnute dokonca, ale   doteraz tato siedma cast bola   genialna a pre mna zatial   najlepsia, lietajuce auta,   Jason Statham ako zly   chlapec...uz sa tesim na 8   cast...
Blackhawk13
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2015
Tenhle díl byl asi   nejlepší. Nejvíce se mi   líbil protože tam bylo tolik   akce a efektů, hlavně jak s   tým autem skákaly z jednoho   výškáče do druhého a tak   dál. Ale konec ten mě   nejvíce dojal a chytl mě za   srdce. Doufám že v tom   ještě budou nějaký čas   pokračovat.
Natyka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.4.2015
super akčárna... Ve filmu   sou opravdu hodně dobré   triky a celkově si myslím,   že je tento díl ze všech   nejlepší. Moc se mi líbilo   i dojemné rozloučení s   Paulem Walkerem, ukápla i   slza :)
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.7.2015
Sedmé pokračování se opět   dostává na zcela jinou   úroveň a je to ovlivněno   hlavně příchodem Jasona   Stathama v roli mstitele. Že   se bude jednat o masakrální   akční jízdu, jakou tato   série ještě nezažila,   dává jasně najevo už   úvodní scéna z nemocnice.   Dravost všeho možného i   nemožného uhání ohromným   kvaltem dopředu a fakt, že   se původně jednalo o   pouliční nelegální   závody, je prostě pryč. Z   nejlepších řidičů se   stali agenti alá ´Mission   Impossible´, což znamená,   že nic není problém, nic   není překážkou. Efektům   se skutečně nešetřilo,   takže se je opět na co   dívat. Mimo jiné vcelku   potěšila i účast Kurta   Russella dávající tímto o   sobě zase vědět.   Nezpochybnitelná popkornová   zábava u kterého se   nepřemýšlí proč to či   ono, ale pouze se užívá   zábavný akční příběh   plného napětí,   dobrodružství, velkolepých   šokujících scén a   obrazotvornosti.

P.S. Na konci je stylová   rozlučka s Paulem Walkerem.   Díky tvůrcům za to. Uronil   jsem slzu.
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.4.2015
Kdo kroutil očima při   přehnaných scénách už v   Rychle a zběsile 6, tak   nejnovější sedmička jí na   stupnici šílenosti hravě   trumfuje. Pokud přistoupíte   na její pravidla, obmění   vás téměř dvou a půl   hodinovou zábavou, na   jejímž konci je celkem hezky   udělaný rozloučení se   zesnulým Paulem Walkerem, a   můžu říct, že snad v   žádným záběru jsem si   nepovšiml, že by filmaři   sáhli po tricích a jeho dvou   bratrech. Zkrátka jako by   odehrál skutečně celý film   on. James Wan se s projektem,   v němž jej čekala nejedna   výzva, vypořádal opravdu   obstojně. Dějová linka je   sice praštěná, ale to   bohatě vynahrazuje opět   přehršel akce, nové   sympatické postavy a několik   záběrů na ženské pozadí   :-).
EDIT: S menším   odstupem dodávám, že   konečná scéna s Walkerem je   natočená vážně dojemně a   silně.
Pecik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.8.2015
Ani sedmý díl nezklamal a   neztratil nic ze své   originality. Obsazení jako   vždy geniální, děj super a   když si odmyslím pár   nadpozemských scén tak je po   celou dobu na co koukat.
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet   $190miliónov║Tržby USA   $353,007,020 ║Tržby   Celosvetovo   $1,516,045,911(Čína sa   utrhla z rekordnou tržbou   $390,910,000 ktorej nestíha   ani USA)▐ Tržby za predaj   Blu-ray v USA $38,906,723║   Tržby za predaj DVD v USA   $31,458,536║ výmena   režiséra je citeľná,   prospela a sérii to moc   pomohlo, James Wan to drží   pevne v rukách, podľa mňa   najlepší diel série, je to   o moc kompaktnejšie a   hluchých miest je minimum,   otravných tu už ani   nenájdeme narozdiel od   šiesteho dielu, dialógy   nenudia a strihová zložka je   kľudná, samozrejme niektoré   akčné scény sú prehnané   aj nad mieru únosnosti ako   skoky z jedného mrakodrapu do   druhého ale za to prevažne   ponúknu moc efektnú akciu,   ktorá má čosi do seba, má   grády, je to až miestami   elektrizujúce, bonusom sú   súboje Statham vs Dwayne   Johnson a Statham vs Diesel,   obidva súboje sú   delikatesou, majú slušnú   razanciu a sú efektne   testosterónovo natočené,   Tony Jaa tiež nie je na   zahodenie aj keď ostal miene   v tieni spomínaných,   obsadenie vyšperkované a   fungujúce pre dej, dokonca aj   prestarnutý Kurt Russell sa   tu celkom našiel, záver   podaný s úctou k Walkerovi   je dojemný a silný a aj   preto dávam o niečo vyššie   hodnotenie, krásna rozlučka,   sériu to vytiahlo do tých   lepších sfér /videl v kine:   90%/ __
majkronyk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.5.2017
Sedmičce dám přehnané   hodnocení, ale je to jen   kvůli Paulu Walkerovi. Vůbec   nevím, proč jsem toho herce   měl tak rád, asi to bylo   tím, že se snažil sám se   starat o svou dceruk netočily   se kolem něj žádné   Hollywoodské skandály a to   že zemřel při automobilové   nehodě v autě, které ani   neřídil, je nanejvýš   ironické. Sedmička není ani   tak moc špatná až tedy na   scénu, kdy autem přeskakují   mezi třemi mrakodrapy, to je   prostě naprostá kravina. Na   druhou stranu jak vytáýhli   Romana z letadla v autě s   padákem proti jeho vůli, to   zase bylo super:D Taky postavy   Kurta Russella a záporáka,   kterého hraje Jason Statham   jsou naprosto super. Bitky   Rocka a Stathama a Stathama a   Diesela jsou super. A finish s   dronem na konci je taky docela   super. Ale je to takové celé   nějak nepospojované   dohromady. Ale není to zlé.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.4.2015
Výborný film, já se   pobavil, ze série FaF se   stala akční nálož a moc o   auta tam už nejde. Z   "rodiny" Doma   Torretta se stali moderní   Postradatelní. Torretto se   proměnil z pouličního   sígra v Supermana   kříženého s Vitem   Corleonem který o světě ví   úplně všechno. Přiznám se   že Vin Diesel mi přišel asi   nejméně přirozený a   přišlo mi že hrozně   přehrával a snažil se být   v každé scéně až moc cool   až to bylo spíš k smíchu.   Nejvíc jsem se těšil na   Stathama, kterej měl na můj   vkus moc málo prostoru ale   nebyl to film o něm tak to   beru. The Rocka poslali na   párek a vrátil se až na   konci aby po Arnoldovsku s   těžkým kulometem   rozstřílel vrtulník. Ale   oba když se objevili ukradli   si scénu pro sebe. To jsou   jediné mínusy pro které   nedám plný počet. Úvodní   scéna s Jasonem je skvělá a   nebere se až tak vážně. A   konec kde se rozloučili s   Walkerem je hodně dojemný a   povedený. 85%
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.4.2015
Solidní akční podívaná ze   staré party dva   představitelé zmizely a   objevily se nové herecké   tváře na straně dobra   K.Russell a na straně zla   nájemný zabiják   J.Statham.Sice některé   akční scény létající   auta s padákem to by ještě   šlo ale ta střelba několika   kulometů z kamionu a   osobákům nic nebylo,skok   autem z jednoho mrakodrapu do   druhého pak projížďka   lesem a skok ze skály byli   dost přehnané ale i přesto   jsem se bavil,jednu hvězdu   přidávám za P.Walkera že   to byl jeho poslední film   bohužel.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.9.2016
Zvědavost zvítězila.
Zajímalo mě totiž, jak   se tvůrci vypořádají s   tragickou smrtí P.Walkera.   Udělali to geniálně -   filmařina je krásná věc,   když to člověk umí.
Otázka teď zní, jestli   budou pokračovat v této   sérii dál i bez něho.   Myslím si, že ano - prachy   jsou totiž dobrá věc.
K filmu - docela obdivuju   scénáristy, že pořád   nacházejí nápady na další   pokračování. Jejich   motivace je samozřejmě   jasná - prachy - o nic   jiného tady nejde.
O   vizuálních efektech se snad   ani nemá cenu bavit -   stačilo to přeskakování   tím rychlým autem mezi těmi   baráky :-). Ovšem hodně   přehnané mně přišlo to   přestupování Ramsey z auta   do auta - kdo viděl, ví o   čem mluvím.
A   přiznám se, že jsem pořád   čekal, až se objeví   D.Johnoson - nešlo mně do   hlavy, že by ho tvůrci   nechali celý film flákat se   v nemocnici - nenechali a to   bylo pro jeho fanoušky jenom   dobře :-).
A je   jisté, že J.Statham film   velmi výrazně oživil. Dá   se říct, že to tentokrát   bylo hodně stavěné právě   na jeho roli. Tady byla ta   správná pointa, kvůli   které celý film očividně   mohl vzniknout.

Rozloučení a pocta   P.Walkerovi byla na místě.   Klobouk dolů.
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.10.2018
Akčná rutina. Velká,   hlučná, ale scenáristicky   nijaká. I režijne. Emiráty   nám zaplácnu časť   rozpočtu, tak hodíme pár   opičáren do mrakodrapov v   Abu Dhabi. Aby sa vedľa   Khalify Impossible necítili   menejcenne. A tragická   udalosť nám pozastaví   nakrúcanie a musíme   investovať do digitálneho   Paula, tak to v rámci   šetrenia doklepeme doma v LA.   Najlepšej postavy (The Rock)   je vo filme málo a najlepšiu   akciu poznáte z traileru.   Záverečná rozlúčka s   Paulom pekná.
sokeres777
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.4.2019
Bat-Mobily všude
Od zběsilých závodu přes   vyloupení banky až po auta   skákající z mrakodrapu do   mrakodrapu. Celá série už   vůbec nenese původního   ducha ságy a sedmička je   toho jasným důkazem. Ano,   podívaná to je dobrá, a o   to nejspíš i jde, ale při   pohledu na hlavní hrdiny,   kteří už si pomalu ani   nevzpomenou na nějaký   závody, mě zkrátka zabolí   srdce.
Wiikii
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.9.2018
Co je Rychle a zběsile ?   Přeci pořádný káry,   rychlá a zběsilá jízda,   kvalitní řidiči a skupina v   čele s Vinem Dieselem. No,   bejvávalo, teď je to takové   "reálnější"   Mission Impossible kde se   trochu víc jezdí. .. Ale   pokud jste už dokázali   přijmout tuto změnu, tak   zjistíte, že to není zase   tak špatné. .. Já osobně   tuhle změnu přijímám   pomale, ale už si začínám   zvykat. .... HODNOCENÍ:68%
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.6.2015
Tony Jaa ve svém US debutu   dostane na budku od toho z   nich, co působí nejmíň   drsňácky. Inu, nějak se v   Hollywoodu začínat musí,   když se tam chce. Viděl jsem   v pův. znění s tit. a   překvapil mě hlas Diesela,   kterým by mohl lámat   dlaždičky, není-li   "přidrsněn".   Takhle se mi na něj dabing D.   Dítěte už moc nehodí   (spíš něco mezi Rímským a   Moravcem:)
Nejsem   fanda série, viděl jsem   kdysi hodně dávno 1, pak až   teď toto, takže nevím, co   se dělo mezi. Inu, je to   taková hodně PC pohádka se   skákáním mezi budovami a   trapným "vstáním z   mrtvých" na konci.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.2.2021
Paula Walkera je mi moc líto,   sympatickej chlapík a herec a   do týhle série prostě   hodil. Uběhlo pár let od   jeho smrti a porád zamrzí,   co mohl ještě všecko   zahrát a nebo prostě tu jen   být. Bohužel film je   průměrnější, všecko   porád dokola. Torreto   vydrží s pár větama celej   film a jsou to podobné   řeči, akce je nadupaná, ale   ztrácí to čím dál víc   nějaký reálný základ.   Dokud se závodilo a bojovalo   proti drogám a nějakým   gangům tak OK, ale parta   závodí a bojuje proti   teroristům, armádám a   najímají si je speciální   jednotky, no upřímně je to   ptákovina že?! Jasný ty   prachy tam jsou vidět, triky   a výprava, závodění, bitky   vše je v A produkci, ale je z   toho X - krát to samé   omleté převalování   žvýkacího tabáku v hubě.   Popravdě ani nevím jak   správně hodnotit, zde to   obsáhne od 20% - 80%, takže   řekněme těch 50%.
PROCESOR
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.9.2017
PROCESOR!
Je smutný, že se Paul Walker   nedožil premiéry snímku,   ale hodnotíme tento film, ne   jeho kariéru. Už v úvodní   sekvenci v nemocnici je   škoda, že místo   -akční/krimi/thriller   nezazněla také parodie či   komedie. Možná kdyby se to   nebralo tak vážně posunulo   by to snímek jinam. Takhle   kde se chce, aby tomu divák   skutečně věřil, to   působí spíš směšně či   dokonce tragikomicky. Pro   milovníky adrenalinu a   rychlý jízdy. Tady auta   nezávodí, ale   lítaj...Drsnej kukuč   mlátičky Stathama byl pro   mne jediný světlý bod,   musím si to natrénovat až   pudu třeba žádat o vyšší   plat...
m.king
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.9.2015
Scény jsou přehnané už   maximálně, škoda. Statham   za 1, Skála a rotační   kulomet taky. Jinak naprostá   akční šílenost. Zlatý   první díl série a povedená   Tokijská jízda - tohle už   je hodně mimo závodění a   tunění aut.
enejčel
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.4.2015
Už je toho dost. Z týhle   série se začíná stávat   pěkná slátanina.   Nelogické, hloupé,   předvídatelné, trapné,   směšné. Takto by se asi   nejlíp dalo chrakterizovat   tohle "dílo",   které bych osobně ocenil   Zlatou malinou za parodii na   akční filmy. Naši   nesmrtelní hrdinové jsou   neporazitelní, kam se hrabou   Avengeři. Zde máme lepší   superhrdiny, kteří v autě   přežijou i silný pád ze   srázu bez helmy a to ta   ženská vedle Diesela helmu   měla a z auta vylezla   polomrtvá, zatímco nás Vin   bez helmy vylezl téměř   nedotčen a slušně   napumpovanej. Vím, že   Hollywood si rád pohrává s   logikou, ale jak se říká -   čeho je moc, toho je   příliš. Na tohle se opravdu   dívat nedalo. Jestli bude   osmička, tak tentokrát   nebudu hloupej a na film se   vyprdnu.
brizaa
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.6.2015
Od Fjůrijz 7 jsem měl docela   velké očekávání. Ne ani   tak od filmu,jako   takového,ale od   Džejsna,jakožto zlouna   první kategorie. Těšil jsem   se, jak to tam všechno   vykrosí,odejde s úsměvem do   západu slunce a tahle   hrůzosérie konečně   skončí. Bohužel. Už když   jsem viděl, jak Skála   spadnul z okna zádama na   auto, z nějž se rázem stala   totálka, aby nakonec měl jen   pár škrábanců a   zlomeninek, který beztak po   pár dnech rozhýbal, došlo   mi, že hromadná exekuce se   prostě konat nebude a   šikmák han byl jen slabá   záplata. Teda pláPóla máme   taky z krku,ale v tom nemají   prsty scénáristi,čili se to   nepočítá. Jiskřičku   naděje vykřesal Dom,jenže   to by jí zase nemohla   sfouknout pani   "vzpomělajsemsinavšechn   oinasvatbuahlavněnatožejsiko   kotcoaninedotáhneprstýnkyamu   síminahnátumotatnějakejdebi   lníhoperskejřetězpičo"   ; Tramtadadá,všichní jsou   zase v ólrajtu a Dom dokonce   při tom finálním dojení   pláPólova exitu lehce cukne   koutkem,což je u něj fakt   unikum a vrchol jeho mimiky.   Ani mě nepřekvapilo,že se   muluví o dalších třech   dílech. Tam už se asi bude   regulérně levitovat a   zabíjet krz vůdů panenky.   Hnus a 3* jen za to,jakej   ranec to muselo stát.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih45992minih45992Teorie velkého třesku (2007) [TV seriál] 
The Big Bang Theory n
minih43441minih43441Gilmorova děvčata (2000) [TV seriál] 
Gilmore Girls n
minih130600minih130600Horná Dolná (2015) [TV seriál] 
Horná Dolná n
minih44684minih44684Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street n
minih22452minih22452Vetřelci (1986) 
Aliens n
minih42873minih42873Kvaska (2006) 
Kvaska n
minih190040minih190040Metaloví lordi (2022) 
Metal Lords n
minih123502minih123502Star Trek: Do neznáma (2016) 
Star Trek Beyond n
minih118031minih118031Co jsme komu udělali? (2014) 
Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu? n
minih42039minih42039Krok za krokem (1991) [TV seriál] 
Step by Step n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Rychle a zběsile 10 (2023)

 Rychle a zběsile 10 (2023)
Rychle a zběsile 10 n
Fast X
Žánr: akční / krimi / mysteriózní / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

Rychle a zběsile 9 (2021)

 Rychle a zběsile 9 (2021)
Rychle a zběsile 9 n
Fast & Furious 9
Žánr: akční / dobrodružný / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019)

 Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019)
Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw n
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Žánr: akční / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: David Leitch

(pokračování)

Rychle a zběsile 8 (2017)

 Rychle a zběsile 8 (2017)
Rychle a zběsile 8 n
Fast 8
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Francie / Kanada / Japonsko
Režie: F. Gary Gray

(pokračování)

Rychle a zběsile 6 (2013) [2k digital]

 Rychle a zběsile 6 (2013) [2k digital]
Rychle a zběsile 6 n
Fast & Furious 6
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Japonsko
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Rychle a zběsile 5 (2011)

 Rychle a zběsile 5 (2011)
Rychle a zběsile 5 n
Fast Five
Žánr: akční / thriller / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Rychlí a zběsilí (2009)

 Rychlí a zběsilí (2009)
Rychlí a zběsilí n
Fast & Furious
Žánr: akční / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Los Bandoleros (2009)

 Los Bandoleros (2009)
Los Bandoleros n
 
Žánr: akční / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Vin Diesel

(spin-off)

Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006)

 Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006)
Rychle a zběsile: Tokijská jízda n
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Rychle a zběsile 2 (2003)

 Rychle a zběsile 2 (2003)
Rychle a zběsile 2 n
2 Fast 2 Furious
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: John Singleton

(pokračování)

Turbo Charged Prelude to 2 Fast 2 Furious (2003) [Video]

 Turbo Charged Prelude to 2 Fast 2 Furious (2003) [Video]
Turbo Charged Prelude to 2 Fast 2 Furious n
 
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Philip G. Atwell

(spin-off)

Rychle a zběsile (2001)

 Rychle a zběsile (2001)
Rychle a zběsile n
The Fast and the Furious
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Rob Cohen

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1993) [TV pořad]

05:59 - 09:00

171 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

08:30 - 09:25

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:35 - 09:35

15 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:50 - 09:15

0 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Michael Nesmith

Nesmith Michael

Moontide

Moontide
Moontide

Marie Vincent

Vincent Marie

Naposled navštívené:
Michael Nesmith

Nesmith Michael

Moontide

Moontide
Moontide

Marie Vincent

Vincent Marie