Zari
ohodnotit

Metaloví lordi

Metal Lords

Žánr:
Rok:
2022
Délka:
97 minut
„S metalem do háje.“

Obsah filmu Metaloví lordi

 
Mladí outsideři Hunter a Kevin si myslí, že se můžou proslavit jedině díky metalu – úplně se mu oddat, vyhrát soutěž kapel a nechat se uctívat jako bohové.

Netflix

 
Související odkaz
 
RECENZE: Tvůrci Hry o trůny ukuchtili metalovou filmovou frašku

Tvůrčí duo D. B. Weiss a David Benioff, které stojí za fantasy hitem Hra o trůny, napsalo a vyprodukovalo pro Netflix teenagerovskou komedii Metaloví lordi, která dělá z metalistů politováníhodné ubožáky. číst dál

Hodnocení: 20 %

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
Netflix
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazykové verze:
anglická, španělská
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Metaloví lordi >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

beneva
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.10.2022
Kdo aspoň trochu fandí metalu, musí mít tento   filmík aspoň trochu rád. Nevím teda, proč v   každém americkém filmu pro mládež musí být   trocha té šikany, ale asi se bez toho neobejdou.   A nebo si někdo myslí, že tím šikanu   vymýtí.
Zaujalo mě přirozené a koukatelné   herectví Adriana Greensmithe. Ještě víc   obdivuju, že na tu kytaru fakt umí. No a pak   stojí za zmínku, že hudbu zcela jiného druhu   než "gamesofthronovou" bravurně   spáchal Ramin Djawadi.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.4.2022
Metal Forever!!!
Jakožto metalový fanda, ačkoliv poslechnu skoro   cokoliv, jsem dostal tip od známého a hned   shlídnul. Zprvu mi to moc nesedlo a prvních cca   30 min. není moc zábava, ale pak se to rozjede.   Humor a vtípky jsem čekal lepší, ale díky mé   oblíbené hudbě a pár lety prověřeným   peckám to zvednu o něco vejš - 60%.
terka69
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.4.2022
Taková teen blbina, jediné co stálo za to, bylo   spojení hudby a její poslech. Prakticky 2   scény. Spojení kontrabasu s elektrikou a bubny   je prostě boží.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama