Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Rudá carevna

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
argenson
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.7.2016
Jak píšou v tom obsahu o   hře světel a stínů, tak to   si přeložte tak, že   značnou část filmu je hovno   vidět. Nečekal jsem   historický příběh, to   ostatně od Hollywoodu nikdy   nikdo nechtěl. Jinak se tu   hodně mlátí zvonama, řve   pompézní hudba a jedinej,   kdo mě bavil, byla Louise   Dresser v roli Alžběty I.   Jinak přerod vyjukané   německé pipky ve vládkyni   velké země je podán hodně   krkolomně, krom toho Marlene   Dietrich se v závěru místo   majestátního výrazu triumfu   tváří jak při orgasmu.   Filmový expresionismus   zjevně není nic pro mě a   zdejší hodnocení je   evidentně z povinné úcty k   legendám.
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.8.2009
Takže něco k obsahu:   Německá princezna Sophie   Friedrike odchází do Ruska,   aby se provdala za duševně   chorého velkoknížete Petra.   Brzy ho zbaví trůnu, aby   sama vládla carskému Rusku   jako Kateřina Veliká.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama