Zari
ohodnotit

Resident Evil: Odveta

Resident Evil: Retribution

Žánr:
Rok:
2012
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
13.9.2012
„Bitva proti nemrtvým a nebezpečné Umbrella Corporation pokračuje...“

Komentáře k filmu Resident Evil: Odveta

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 24
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2013
Už páté pokračování   akčního sci-fi hororu,zase   výborná akce a výtečné   efekty a triky.Tentokrát   bojuje Alice po boku nové   party bojovníku proti   počítači stvořeného   Umbrellou který jim   připravý nebezpečné pasti   s dalšími stovkami zombie.
Nikii
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2013
Snad nejlepší díl!!
Jedině 10*. Dobrá hudba,   akce ... Prvních 25 minut   bylo neuvěřitelně   úžasných... a konec ještě   lepší! Jill bych ani   nepoznala a celku celkem i   dobré prostředí ve kterém   se film odehrává. Bitka   Alice a Jill s opravdu   úžasnou hudbou a padajícím   sněhem.... Ku**a jo!!!
Nejlepší díly?
RE1, RE3 A RE5
Ladies and gentlemen,   těším se na další díl   ... doufám jen, že bude tak   dobrý jako tento ...   ODVETA!!!
Pitryx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.8.2019
Který XXX vymyslel ty   úvodní titulky. A do nich   akci, kterou měl pokračovat   předchozí film. A tu akci   dal pozpátku. Dostat ho v ten   moment do ruky, tak mu ukopnu   hlavu. Dvacet bodů okamžitě   dolů. Postavičku dítěte si   mohli tvůrci odpustit.   Nesnáším to. Většinou   film, u kterého se ani jednou   nekouknu na čas do konce, a u   kterého se bavím v jednom   kuse dostává plný počet.   Zde však musím za výše   napsané strhnout.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2023
Tradičně snímek navazuje na   ten předchozí a snaží se   navodit herní atmosféru   novým herním dějstvím.   Takže opět o nějakém   plnohodnotném a plynulém   příběhu nemůže být   řeč. A povedlo se? Co se   týče postupu skupinky z   jednoho místa na druhý a   nutnosti stále čelit   útokům zombie ano. Paul   W. S. Anderson   především klade důraz na   efektivitu soubojů   podpořených 3D, a je na co   se dívat. Divák si během   takových scén může   představovat, jak se snaží   s ovladačem v ruce a   ovládáním Alice přemoci   nepřítele. Herní kýč   tohoto filmu je tedy   předností a podle toho to   také vypadá. Avšak jelikož   se jedná už o pátý film v   sérii, nabývá to bohužel   již pocitu divácké   přesycenosti. On ten herní   koncept je přece jen jak   přes kopírák, takže se v   podstatě mění pouze   prostředí a dle toho, kromě   Alice, také postavy a to je   víceméně vše. I když   tentokrát návrat Rain Ocamp,   v podání Michelle Rodriguez,   není špatnou franšízou.   Buď ja buď, Paul   W. S. Anderson by měl   začít myslet na důstojné   ukončení.
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.12.2012
Hra začíná...
Mě Resident Evil baví,ať si   říká kdo chce,co   chce.Odveta patří dle mě   opět k tomu lepšímu z   naší serie.
Do děje   jsem byl vtaženej hned a   těšil jsem se co naší   hrdinku Alice čeká   tentokrát...
Snímek   je plnej   akce,stříleček,bitek a   výborných digitálních   efektů.Jediné co tady v   poslední době postrádám je   ta hororová atmosféra,ale   budíž.Potěšil mě opět   otevřený konec,a už se   těším na další bitvu.Jo,a   musím pochválit výbornej   hudební doprovod,to se   Tomandandymu opravdu   povedlo.Za mě 8,a další   pokračování sem:-DDD
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.4.2013
Slusne pokracovanie...
Tejto nastavovanej kase uz   bolo dost, a podla toho som k   filmu aj pristupoval.Lenze   novy Resident ma prijemne   prekvapil.Dynamicka rezia,   slusne herecke vykony a efekty   na urovni ma dokazali   uspokojit.Kostymi v podobe   sexi oblekov krasnych hereciek   tiez potesia oko   znalca.Minusom je scenar,   ktory je chaoticky a postrada   hlavu aj patu.Lenze timto   minusom trpi aj herna seria   Resident Evil, v ktorej sa   orientuju snad len   najzarytejsi fanusikovia.
FIlm doporucujem.
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.3.2013
Akční je to dost ale   chybělo mě napětí ,   lekavé scény , více krve a   utrhaných údů . Opravdu mě   to připomínalo PC hru ale   jako bych jí hrál podruhé .
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.5.2013
Říkám to sice nerad, ale   něco na tom určitě bude,   protože i hodnocení jde   dolů - mám totiž takový   pocit, že kvalita děje   začíná film od filmu   rapidně klesat. Tím   nemyslím zpracování filmu -   jen ten děj.
Přiznám   se, že kdybych nebyl   fanouškem celé série a   hodnotil skutečně   nezaujatě, tak dám těch   bodíků ještě míň. Dál   to nebudu radši rozebírat,   to ať si udělá každý sám   - názor na tuto realitu.
To, že bude další film   je nám všem jistě jasné   podle toho zase otevřeného   konce tady.
Tak si ale   v duchu říkám, jestli není   ten pravý čas celou sérii   ukončit dokud to ještě jde   hrdě a se vztyčenou hlavou.   Ono se taky může stát, že   by se tvůrci mohli dostat do   slepé uličky a to by potom   mohlo poškodit celou sérii,   což by byla sakra škoda.
Ovšem je to jenom můj   názor - každopádně si za   ním stojím :-).
bobo336
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.1.2013
Odveta
Mne sa to celkom   páčilo.Krvavé scény.Super   efekty(gulky,krv,príšerky)ko   nečne tam je aj Leon a   Ada.Príšery boli   super.Príbeh taký   nijaký.Potešilo ma že som   mohol vidieť zase starých   hercov(Michele Rodriguez.)ale   chýbal mi tu nejaký Final   Fight.Ale ten koniec tak to   bol Masaker.Teším sa na 6.
deadman93
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.12.2012
Tempo slušné, ale jinak.....
Film mě příjemně   překvapil tím, že nebyl tak   hrozný jak jsem čekal....   jo. I když je fakt že   debilnější scénář jsem   ještě neviděl možná jen u   Promethea, ale tady to fakt   byl humus! On obsahoval   určitě 2 stránky s tím že   na té první bylo ozdobným   písmem napsáno Re5ident   Evil: Retribution, hezky   prostřed. Celé to působí   jako videohra, kde současně   probíhají dvě akční   scény na jednou... Ono to   vůbec působí jakoby si   Anderson točil takovou   menší předehru a doma se   pak radoval že ojel   superhrdinku i když tady   pořád dostávála po   tlamě... Spousta věci tady   je naprosto bez vysvětlení a   pokud člověk nehrál   nějaký poslední díl herní   série (minimálně 5) tak se   možná bude dost brutálně   ztrácet (viz třeba tak   modrá čuba co se pere jako   drak).... Příběh série se   neposune... no vlastně tu   jsou dvě scény: jedna je   vše vysvětlujcí monolog a   pak epilog, který působí   dost divně a už se těším   jak ho zas v dalším díle   zkurví... Potěšil mě   návrat starých mrtvých, ale   jenom do té doby než   člověk pochopí, že to tady   někdo parádně zesral!   Většinou tam jenom stojí a   tváří se drsně a nebo....   ne prakticky tam jenom stojí   a jsou jední z davu! Proč?   To je fakt nemohli využít   lépe? Akční scény jsou   průměrné i když oceňuju,   že mi do ksychtu nelítalo   tolik kravin jako minule!!!!   Líbila se mi jedna jediná   akční scéna, která   vypadala, že bude nějaká   monstrózní, ale když ji asi   po 30 vteřinách   ukončili.... tak.... chuj s   tím stejně to byla blbost!   Nejvíc sem ale nedával   "mrtvé soudruhy ve   zbrani".... to sem fakt   přemýšlel jestli jim už   jeblo nebo byli jenom na   tripu.... vždyť to   absolutně odporuje a staví   se proti celé sérii!!! A ten   typoň s motorovkou? WTF,   man?! Taky sem totálně   nechápal ty přestřelky! Ti   těžkooděnci stříleli jak   jeblí, ale netrefili nic!   Frajer vyjuk, práks, popadá   jich pět....!!? Tak to je   celý film! Oni běží   střílí jak kokoti a   netrefí nic (a to ani, když   se ti "hrdinové"   nekryjou), ale   "goodboys" je kosí   jako na běžícím pásu....   jediné co se mi celkem líbil   byl závěrečný souboj   akorát mi tak dost vidatně   chyběla krev! Se tam   třískají do držky, lámou   si kosti, ale ani kapka   krve.... Proč? Kdyby z nich   cákala krev jak z prasat, tak   by to bylo daleko víc   působivější, než když   tam jenom hážou drsné   pohledy a celé to působí   tak akorát k ho*nu.... Už   jenom rychly .) Dialogy jak z   porna.... fakt hlavně ta   část v Tokiu. Navíc Paul   W.S. Anderson to zase   dokázal!!!! Radujme se.... 35   minut filmu dokázal díky   debilním zpomalovačkám   natáhnou na celých 95   minut..... juchú, padre!
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.12.2012
Resident Evil: Retribution
Resident Evil se hlásí do   služby se svým pátým   pokračováním na které jsem   se moc těšila, jenže jak   už to bývá, čím víc se   těšíte tím víc jste   zklamaní. Děj nás vrací   tam, kde nás zanechal díl   předchozí, jenže akční   scénu vidíme pozpátku, což   mi přišlo jako výborný   nápad a rozhodně to bylo   efektní, jenže pak   následuje rekapitulace   předchozích dílů,   upřímně si říkám proč,   když na film půjdou   většinou lidé, kteří   viděli předchozí díly,   takže vědí, co bylo v   minulých dílech - takže   nedostatek první. Druhý   nedostatek je ten, že nám   cpou opět tu samou akční   scénu na lodi, jenže   tentokrát už zcela   normálně, což kazí tu   verzi pozpátku. Nedostatek   tři je v samotném   příběhu, nejsem sice   seznámena s dějem   počítačových her,   nicméně musím podotknout,   že mě to nebavilo. Trochu   zamrzí, že když se   konečně objevují zase   známé tváře tak ten   příběh za moc nestojí.   Veškerá hororová atmosféra   zmizela a jde o čistě   akční snímek, který   preferuje celou řadu triků a   opět zpomalovačky, které   naštěstí nejsou tak   časté. Jenže jak se říká   něco za něco. Naprosto   tradiční délka filmu mi   tady přišla naprosto   nekonečná, linka s údajnou   Alicinou dcerou mi přišla   nanejvýš zbytečná, navíc   nesmím opomenout, že jsem v   příběhu postrádala hlavní   hrdinku Alice, přišlo to jen   mě, že jí tam bylo nějak   málo? Claire a její bratr ze   scény zmizeli a na scénu se   vrací známé tváře z   prvního a druhého dílu.   Abych tady nemluvila jen o   nedostatcích, v případě   pátého dílu musím opět   vyzdvihnout hudbu, protože ta   je opět bezchybná, akční   závěrečná scéna byla   vynikající, tady si každý   musel pošmáknout, herecké   obsazení skvělé, možná   protože jsem viděla známé   tváře jsem si jejich   přítomnost užívala o něco   víc. Milla Jovovich opět   skvěla. Jenže tohle všechno   nestačí, Resident Evil :   Retribution je bezpochyby ten   nejhorší díl této série.   Uvidíme co nám přinese ten   poslední.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.12.2012
Jo digitální triky, samotné   natočení je cool a slušné,   holky v upnutejch koženejch   kombinézách jsou sexy, film   šlape, krev stříká,   souboje, přestřelky ano vše   tu je, ale tak nějak pocit po   shlédnutí - nijaký.   Slušnostních a snad fér   50%.
Langley
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.9.2012
Čtvrtým dílem jsem byl   poměrně zklamán, obstál u   mě průměrně, což z velké   části zapříčinily   zpomalovačky, které   provázely téměř celý   film. Zde Anderson se slow   motion trošku slevil, přidal   do filmu nové postavy plus   zahrnul do něj i několik   dalších z předchozích   dílů. To může být pro   herní fanoušky možná   dobrá zpráva, že se na   plátně objeví Ada Wong nebo   Leon S. Kennedy, ale jako   charaktery jsou absolutně   nezajímavé a to docela   hodně zamrzí. Asijská   herečka Li Bingbing   propůjčila svou podobu (mé   nejoblíbenější herní   postavě v RE) Adě Wong, co   se týče vizuálu velmi   věrně a pohled na její   obnažené stehno nebo oči je   sexy. Přebytek postav snímku   spíše uškodil, zejména   Oded Fehr tam slouží pouze   jako nějaký doplněk, a   Sienna Guillory v těsné   fialové kombinéze má   akorát pěkná prsa. Triková   stránka skřípe, bojové   scény působí trapně a i   tady je k vidění stejný   záběr letícího obřího   kladiva do diváků, jako v   předchozím pokračování a   to není nic moc. Sérii by   prospěla nějaká radikální   změna (výměna   scénáristy/režiséra(?)   skončit a po delším čase   zkusit reboot(?), no myslím,   že nás v dohledné době nic   takového asi nečeká). I   přesto, že tu šířím   většinou negativa,   vztahující se na tento   sequel, tak řeknu i nějaké   to pozitivum, a to je, že   jsem se nenudil a ubíhalo mi   to rychle. Titul naplno   zmutoval do akčního žánru,   což je škoda, tu hrůzu to   postrádá. Za hudbu a   přidané postavy přidávám   nějaký ten bodík navíc,   ale na třetí díl to prostě   nemá.
Máša13
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.8.2014
Přiznávám,
že již vůbec   nechápu,co,kde,kdy,proč a   jak...Původní zombíkovský   horor se změnil v super   akčňák s rádoby vtipnými   hláškami.Jsem zmaten a   koukám již jen pro solidní   trikové zpracování.
Sanchez
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.4.2013
Úvodní minuty jsou to   nejlepší, co celý film   nabídne. Bohužel, dále je   to je jen ta stará a ohraná   písnička na zombiky a killer   machine v podobě šikovné M.   Jovovich. Obecně je celá   série Resident Evil co   nejvíce natahová, aby   ždímala peníze z diváků.   Divá se na to pěkně, ale po   několika dílech není moc co   nabídnout. Žádné   překvápko se nekoná,   nýbrž další profláknutý   scifi akčňák s pěknou   vizualizací a řadou   křečovitých scén.
goranchorvat
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.6.2013
Opakovaná nuda
Menší Fail než předchozí   díl, přesto nevyvážená a   tupá akce pro nic. Anderson   se nepoučil a opět natočil   tu nejnudnější akci jakou   si dokáži představit.   Nejnudnější myšleno bez   emocí, bez napětí a obav o   hlavní hrdiny. Ubylo   stupidných dialogů z   předcházejícího dílu,   přibylo neuvěřitelně   otravných zpomalovaček.   Přestože primárně je   Resident sérií o zombie,   již podruhé ty jsou zde   zcela podružný. Nabité   souboji a akcí a přesto   zcela jalové. 40%
viana
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.10.2012
Takže opět se potvrdilo,že   nejlepší je první   film...Milla Jovovich je sice   krásnější,rychlejší i   citovější,filmové triky   důmyslnější,efektnější,   bojovnější...ale nějak už   chybí nápad.Vidím něco z   Vetřelce,Predátora ale   závěrečný holčičí boj   je nesmírně dlouhý i s   bezva vtipným pavoučkem.
saridan
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.4.2013
Hrozná slátanina, bez   nápadu o zombie už to dávno   není, ocenim můžu   maximálně 3D zobrazení v   kině, mimo jiné doufám že   už žádnej Evil nebude   Residend is dead
LookE
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Trapné výročí
Loni to bylo deset let, co se   série Resident Evil přenesla   z konzolí na filmové plátno   a tak jsem si bláhově   myslel, že by snad RE:Odveta   mohl být nějaký grandiozní   závěrečný díl s   finálním poražením   Umbrelly a třeba i nějakou   obětavou velkolepou smrtí   hlavní hrdinky.
Ale   místo toho nám tvůrci   naservírovali nikoli   nastavovanou, ale už   přenastavenou kaši.
Ano, film má i svoje   světlé momenty jako třeba   honička s Rollsem nebo   objevování se postav   zemřelých už v prvním   díle, ale to jsou jen takové   výkřiky do tmy. Tahle série   měla skončit už dávno....
terka69
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.12.2012
Děs
Od poloviny filmu jsem se   začla nudit. Děj Resident   Evilu vyměnili za efekty a   bitky. Přišlo mi to už   úplně mimo, řekli si něco   jim tam zplácáme dáme pár   zombíků (btw: running   zombies? WTH?), hodíme jim   tam pár bitek a oni budou   spokojení. Jenže já nejsem.   Říká se že v nejlepší se   má přestat, ale oni už tu   hranici dávno překročili.
Pecik
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.9.2012
=D
Větší zprznění vcelku   zajímavé ságy jsem ještě   neviděl Naprostá tragédie.   Už od třetiny filmu jsem   nabýval dojem, že snímek   bude neuvěřitelné   natažená část tak max 1/3   normálního kvalitního   filmu. Víc než na vtipných   84 minut se to tvůrcům   opravdu nemohlo podařit -   vše se vleče (jen   rekapitulace trvá na   začátku 7 minut, děj nula,   boje nelogické až trapné,   dialogy o ničem. Kdyby film   netrval 84 min byl by to moc   pěkný TRAILER pro   následující film. Snad jen   herecké obsazení bylo   příjemné a pár pěkných   efektů, ale to jsou věci   které by měly být   samozřejmostí a né vynikat!
ras84
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.12.2012
Resident Evil: Odveta (2012)
na tomto filme je hrozné   snáď všetko. máte radi   resident evil? vyhnite sa mu   veľkým oblúkom! toto už   nemá s pôvodnou sériou   absolútne nič spoločné a   jovovich musí mať riadne   suchoty, keď sa upíše aj na   takúto nenázvuhodnú   somarinu. ako, ak by to točil   asylum, alebo boll, tak to   beriem, ale ako vážne   myslený film? všetko čaro   bolo vymenené za efekty,   triky, bitky, upnuté oblečky   (inak dosť asexuálne, kam sa   hrabú na kate v underworlde),   hektolitre krvi a   najdementnejšie možné   klišé aké som tento rok   videl a to ani niesom   hnidopich, len tu sú   prepálené všetky medze.
POZOR možný [SPOILER]
- wesker na konci filmu   mal byť čo? obrgay???
- posledná scéna,   pohľad na washington...   radšej nekomentovať
-   upnuté oblečky
-   bitka v bielej miestnosti, kde   krv lieta vzduchom a podlaha a   steny sú čisté?
-   výbuch auta zabije dvoch   nepriateľov a elis sa ani   účes nepokazí, aj keď bola   rovnako blízko
-   plávajúci a behajúci   zombies
KONIE   [SPOILER]
a viac sa mi   už nechce písať... hrôza a   des. myslel som si, že   horšie ako štvorka to už   nemôže byť, ale môže,   môže. teším sa na 6-ty   diel, to sa aj rambo s chuckom   morrisom pôjdu hanbiť do   kúta.
Naki
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Já myslel, že žijeme v 21.   století a že Anderson   naváže na začátek, kterým   vše perfektně začal, ale   tohle byla doopravdy síla.   Vzájemné boje vypadali jako   když se perou 10-ti leté   děti na ulici, o   přestřelkách nemluvě, no a   co se týče příběhu,   naprostý fatal error. Je   vidět, že se na tom všem   stále podílí také   Německá produkce. Už nevím   co se touto sérií chce   docílit. Jak když skládáte   puzzle, které do sebe   nezapadají. Konečná invaze   zombíků opravdu nevím kde   skončí, že by zase v   poušti? Sérii jsem měl   podotýkám měl rád, ale už   ztrácí kouzlo. Ani nevím za   co ty dvě hvězdy dávám,   asi ze soucitu. Alespoň   půvabná Milla Jovovich,   která mimochodem také umí   zahrát lépe.
T2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.7.2018
║Rozpočet   $65miliónov║Tržby USA   $42,345,531║Tržby   Celosvetovo $240,159,255▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $6,200,021║ Tržby za predaj   DVD v USA $15,706,169║ no   ako až kam dokáže Anderson   klesnúť, vývarová   vývarovosť utopená v   samoúčelnosti, absolútne   bezvýznamný   film(porovnateľný úrovňou   série Twilight) s prevažne   otravnou akciou, občas sa to   dá pozerať ale ako   konzumnejšieho príbehu ani   za mak, kameo   návraty(Rodriguez, Fehr) sú   fakt už smiešne, plus k tomu   príde dokonca aj na   kopírovanie hudobných   motívov s Inception či   Bourna /10%/

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih40642minih40642Spojenec (2006) 
Inside Man n
minih8641minih8641Hra o královnu (1980) 
Hra o královnu n
minih37196minih37196Díry (2003) 
Holes n
minih2569minih2569Aféra Concorde (1979) 
Concorde Affaire '79 n
minih12884minih12884Mořská panna (1939) 
n
minih49074minih49074Posedlá (2009) 
Obsessed n
minih52610minih52610Dokonalý úkryt (2008) 
Perfect Hideout n
minih67825minih67825Hlasy mrtvých (2008) [TV film] 
A Near Death Experience n
minih49102minih49102Únos vlaku 123 (2009) 
The Taking of Pelham 123 n
minih45352minih45352Tetička za všechny peníze (1973) [TV inscenace] 
Tetička za všechny peníze n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Resident Evil: Poslední kapitola (2016)

 Resident Evil: Poslední kapitola (2016)
Resident Evil: Poslední kapitola n
Resident Evil: The Final Chapter
Žánr: akční / horor / sci-fi
Země: Spolková republika Německo / Kanada / Austrálie / Francie
Režie: Paul W. S. Anderson

(pokračování)

Resident Evil: Afterlife (2010)

 Resident Evil: Afterlife (2010)
Resident Evil: Afterlife n
 
Žánr: akční / sci-fi / thriller / horor
Země: Velká Británie / Spolková republika Německo / Francie / Kanada
Režie: Paul W. S. Anderson

(pokračování)

Resident Evil: Rozklad (2008)

 Resident Evil: Rozklad (2008)
Resident Evil: Rozklad n
Baiohazâdo: Dijenerêshon
Žánr: animovaný / horor / sci-fi
Země: Japonsko
Režie: Makoto Kamiya

(spin-off)

Resident Evil: Zánik (2007)

 Resident Evil: Zánik (2007)
Resident Evil: Zánik n
Resident Evil: Extinction
Žánr: akční / sci-fi / horor / thriller
Země: Kanada / Velká Británie / Spolková republika Německo / Francie
Režie: Russell Mulcahy

(pokračování)

Resident Evil: Apokalypsa (2004)

 Resident Evil: Apokalypsa (2004)
Resident Evil: Apokalypsa n
Resident Evil: Apocalypse
Žánr: sci-fi / horor / akční
Země: Velká Británie / Spolková republika Německo / Kanada / Francie
Režie: Alexander Witt

(pokračování)

Resident Evil (2002)

 Resident Evil (2002)
Resident Evil n
 
Žánr: akční / horor / sci-fi / thriller
Země: Spolková republika Německo / Francie / Velká Británie
Režie: Paul W. S. Anderson

(pokračování)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Milan Kňažko

Milan Kňažko

Nejlepší přítel člověka (Man'S Best Friend)

Nejlepší přítel člověka
Man'S Best Friend

Naposled navštívené:
Milan Kňažko

Milan Kňažko

Nejlepší přítel člověka (Man'S Best Friend)

Nejlepší přítel člověka
Man'S Best Friend