Zari
ohodnotit

Ready Player One: Hra začíná

Ready Player One

Další název:
Ready Player One: Hra sa začína
Žánr:
Rok:
2018
Délka:
140 minut
Premiéra v ČR:
29.3.2018
„Lepší realita tě teprve čeká...“

Komentáře k filmu Ready Player One: Hra začíná

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 18
T2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.7.2018
║Rozpočet   $150miliónov║Tržby USA   $134,570,919║Tržby   Celosvetovo $573,170,919▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA   ║ Trailer, skôr prinášal   obavy než nejaké terno   (niečo podobne sme tu už   mali - Speed Racer, bol fajn   ale široké publikum   nezaujal) ale Steven Spielberg   stále vie a skĺbenie   herného CGI s hravým   detským svetom mu vyšlo. Do   toho tie korporačné boje o   trh, konšpirácie, súťaže,   dravá ohlušujúca akcia, či   dráma, všetko zaobalené v   dokonalosti. Využíva to   veľa herných či filmových   motívov. Jednoznačne   poteší Železný obor a   prekvapí hororová vsuvka z   Osvietenia, to bol fakt šok.   No a na to že nefrčím na   nejaký konzolových hrách   som si to nadmieru užil. Je   to údernejšie než Tron.   Technicky zvládnuté,   hmatateľné, poukazujúce aj   na digitálnu-netovú dnešnú   dobu. Jazda ako sa patrí a   taká príjemná filmová   udalosť. /videl v kine: 100%/
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.4.2018
Původně jsem tomu nechtěl   dát deset hvězd, ale nakonec   to udělám. Nechci to   porovnávat s knihou, jednak   jsem ji nečetl, i když   kamarád mi ji pomětně   dobře představil, takže   vím, že se tam liší ty   jednotlivé úkoly, ale zase   tak, jak jsou v té knize, by   se to do filmu prostě   natočit nedalo. Vizuálně je   to opět skvělé, ale tak od   Spielberga bych ani nic   jiného nečekal. Příběh je   takový klasický a pro mě   byl i dost předvídatelný   (asi už jsem těch filmů   viděl opravdu hodně).   Myslím, že je to skvělý   film pro všechny, kdo mají   rád počítačové hry a   viděli kdejaké scifi a tak   podobně. Ostatní to třeba   na nějaké filmy zmíněné v   tomto filmu naláká. Kdo ví.   Každopádně jsem se na to   opravdu těšil a opravdu jsem   nebyl zklamaný.
Bartson
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2018
Super, málokdy vydržím u   filmu 140 minut, aniž bych se   vrtěl, koukal občas na   hodinky, ale tady to uteklo   jako voda a já se vážně   bavil. Film má takové   zvláštní momenty, ale nijak   zásadně to neruší a   člověk se opravdu dobře   baví. Doporučuji ke   shlédnutí.
Pecik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2018
Perfektní scifi, které   dokázalo přijít s něčím   naprosto novým a neohraným,   což vzhledem k množství   scifi filmů je slušný   počin - doplněno o skvělé   zpracování, příjemně   neznámé herecké obsazení a   naprosto geniální   soundtrack. Za mě super
sokeres777
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.3.2019
Spielberg opět ukázal, že   stále umí udělat skvělý   sci-fi film, který pobaví   klidně celou rodinu. Jediná   nevýhoda filmu je, že je   celkově jen na jedno   shlédnutí. 9/10
PROCESOR
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.7.2018
PROCESOR!
Taková moderní pohádka,   nejen pro děti, ale pro   všechny co žijou spíše ve   virtuálním světě a ten   skutečný jim zatím uniká.   Tak, jako v pohádce i tady   máme různé úkoly. A   sbíráme za to kredity, body,   ale i dluh, který se může   objevit v reálném světě. A   to propojení virtuálního   světa se skutečným, kdy   záleží hlavně na tom, co   udělám ve hře a ne   obráceně je asi hlavní   poselství filmu. Samozřejmě   se nevyhneme ani hlubším   úvahám, jako je pocit   osamění, nenaplněné lásky   či promarněného života. To   všechno se Spielbergovi   podařilo vměstnat do této   hry a je pouze na každém z   nás, jak tu hru s názvem   život bude hrát.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.3.2019
Pro hráče, jako jsem třeba   já, je tento film jistě   dobrým pohledem do   virtuální reality.
Každopádně je tady   dobrá myšlenka pro hráče.   Záviděl jsem tomu klukovi ty   brýle. Vstupenka do jiného   vizuálního světa.
Každopádně je jisté,   že vizuální efekty a triky   jsou parádní.
Navíc   je to v režii S.Spielberga -   neměl jsem strach, že bude   na tomto filmu něco špatně.
100000052556420
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.10.2019
Ready player one je vynikajici   scifi film.Nadupany film a non   stop zabava a akce.Hlavni   herec je takovy kluk,ktery je   student a usiluje o srdce   divky Demeter.Taky usiluje o   vyhru v jiste hre.Dej se   odehrava v blizke budoucnosti   v Ohiu.Ready player one je   film podle hry a reziroval jej   slavny reziser Spielberg.Ready   player one Hra zacina je film   z hezkymi vizualnimi   efekty.Davam 80 procent.Mne se   tento film docela   libil...Tento film nadchne i   starsi publikum a nejen   teenagery.Je to tedy scifi s   prvky akce.Tento film me   nadchl a i uvodni melodie se   povedla...Pekna zde byla scena   s klukem zavodicim v aute a   King Kongem a dinosaurem.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.5.2018
Spielberg je hračička, i v   jeho věku. On má čas si   hrát v práci a navíc si to   asi všechno pamatuje, takže   popkulturními odkazy narvané   jeho dílo ocení ti, co si   také pamatují. Já skončila   u Tetrisu, takže dokážu   ocenit technikálie a vtípky,   víceméně subjektivně.   Příběh všudy stejný - jak   outsider ke štěstí   přišel, ale technicky   vymakaně. Ksichtíky   nepříliš známé, ale ono   je stejně polovinu filmu   není reálně vidět.   Spielberg si natočil, co   chtěl, což si ve svém věku   a se svými penězi může   dovolit a jestli to vydělá   nebo se to líbí, mu může   být jedno.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.11.2018
Virtualny Indy...
Od Spielberga by som takyto   film necakal.Podstata filmu je   skvela.Efekty   vynikajuce.Herecky   slusne.Scenar   nevyrovnany.Skvele popkulturne   odkazy strieda klise a balast   hraniciaci s   trapnostou.Zbytocny pokus o   moralny odkaz:zivot vs   virtualna realita /chlapec   zavrie utorky a stvrtky   servery,aby sa mohol cukrovat   s novou laskou,ktora ma   komplexy z nejakeho znamienka   na ksichte/.Keby ju nemal,tak   by "mastil" od rana   do vecera.Oh my   God...Soundtrack skvely,hudba   pripominala Indyho,podobne ako   schema riesenie hadanok.
Film s vyhradami   doporucujem,ale premarneny   potencial.
PS:Radsej   virtualna realita ako biedny   zivot v slumoch...
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.12.2019
Jak
už to bývá,když je kniha   super,film nikdy(nebo alespoň   v drtivé většině)   nedosáhne její kvality. Pro   toho kdo nečetl, je to asi   fajn snímek, pro nás   ostatní trochu zklamání,   ale zase na druhou stranu   chápu, že ne vše se dalo do   filmu vtěstnat...
MildaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.8.2018
Z traileru jsem měl dost   smíšené pocity, ale přeci   jen je to ale je Spielberg,   tak snad nezklame. A   nezklamal. Povedlo se s I   když scénář byl podle   typické šablony, tak   provedení bylo velmi dobré.   A snad to nebudou přehánět   s pokračováním.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.12.2018
Film je pro mě bohužel   zklamáním. Ne že by nebyl   skvěle natočený, ale čekal   jsem pořádné sci-fi a   dočkal jsem se, no inu   víceméně klasické pohádky   pouze zabalené do sci-fi   hávu se spoustou klišé a   moralizujícího balastu.   Pokud to shrnu jde o dobře   řemeslně odvedenou práci,   ale bez špetky invence, bez   pořádného napětí,   myšlenky a s poměrně   slabým příběhem. Škoda.
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.5.2022
Má to všechno, je to jízda,   ale místy předvídatelné a   vědomě srdcervoucí. Přesto   zábavná podívaná. :)
rimmerova-motorka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.11.2018
Docela realistický obraz   budoucnosti přelidněného   světa i virtuálního světa   internetu. Je to takový mix   Harry Pottera a Tronu. Bylo   osvěžující koukat na film,   kde nejsou žádní vnucení   černoši a další rasy.   Jenže Hollywood má úkoly   jasně dané. Po hodině v   příběhu náhle s multikulti   praskne pytel. Virtuální   přítel hlavního hrdiny je   ve skutečnosti škaredá   černoška, zbytek   asiati...prostě jako v   každém filmu poslední doby.   Samotný příběh je sled   akcí, takže teenagerům se   to bude líbit. Nic, nad čím   by člověk musel druhý den   přemýšlet a ukládat si to   do paměti.
MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.5.2019
Ready Player One: Hra začíná
Mno, jako být mi o polovinu   méně než mi je, tak se mi   to asi líbí, ale takhle jsem   na takovýhle druh filmů už   asi moc starý. Parta děcek   se musí spojit, aby   zachránila svět. A celé se   to ještě odehrává ve   virtuální realitě. Hlavní   padouši jsou dospěláci.   Ajajaj, to prostě nemohlo   být zajímavé pro nikoho   jiného, než pro puberťáky   a mladší. Herecké   osazenstvo je neznámé a   nikdo nijak k srdci nepřilne   a nebýt v režisérském   křesle Steven Spielberg, asi   bych nikdy na Ready Player   One: Hra začíná ani   nenarazil...
radegaster
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.8.2018
Hra končí dřív než začne
Realita versus virtuální   svět propojený na filmovém   plátně. Nic nového v   dnešním světě kde čím   dál víc lidí uniká do   pasti smyšleného prostředí   který jim dává lichou   naději na lepší zítřek.   Celkem nudné zpracování   tohoto tématu kdy   Disnejovské charaktery postav   jsou unylé a bez šťávy   .Samotné hledání   "pokladu" je až   neuvěřitelně prostoduché ,   zřejmě aby oslovilo co   nejširší masy které si v   tom evidentně libují.Po   technické stránce solidiní   řemeslá práce ale od   Stevena Spielberga jsem   očekával podstatně víc.Na   jedno shlédnutí se to dá   přežít ale rozhodně   nehodlám archivovat .
PORTER
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.7.2018
Nepřišel jsem tomu nachuť   ,možná proto že nehraju hry   ,pár momentů dobrých jinak   snímek spíš pro hráčské   maniaky nebo dětské   pokolení.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih154126minih154126Tvář vody (2017) 
The Shape of Water n
minih25709minih25709Street Fighter: Poslední boj (1994) 
Street Fighter: The Ultimate Battle n
minih161742minih161742Půjčovna masa (2018) [TV seriál] 
Altered Carbon n
minih45725minih45725Monstrum (2007) 
Cloverfield n
minih138881minih138881Creed (2015) 
Creed n
minih58505minih58505Garfield 3D (2009) 
Garfield's Pet Force n
minih151044minih151044Bitva o Moskvu (2016) 
Dvadcať vosem panfilovcev n
minih159624minih159624Robin Hood (2018) 
Robin Hood n
minih33401minih33401Pavučina snů (2002) 
Dreamcatcher n
minih160278minih160278Dokážete mi kdy odpustit? (2018) 
Can You Ever Forgive Me? n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Božské dítě (The Heavenly Kid)

Božské dítě
The Heavenly Kid

Muž z bouře (Storm Trooper)

Muž z bouře
Storm Trooper

Cyberworld 3D

Cyberworld 3D

Naposled navštívené:
Božské dítě (The Heavenly Kid)

Božské dítě
The Heavenly Kid

Muž z bouře (Storm Trooper)

Muž z bouře
Storm Trooper

Cyberworld 3D

Cyberworld 3D