Zari
ohodnotit

Ptačí úlet [2k digital]

Free Birds

Další název:
Turkeys; Vtáčí úlet; Free Birds - Esst uns an einem anderen Tag
Rok:
2013
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
31.10.2013
„Největší krocaní útěk všech dob“

Komentáře k filmu Ptačí úlet

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.2.2014
Ptačí úlet
Návštěva příbuzných mé   přítelkyně nepatří zrovna   mezi oblíbené činosti.   Alespoň ne pro mě. Ale tak   jednou za čas se to dá   přežít, dostanete najíst a   navíc když její malý   bratranec vlastní 3D   televizi, to abych mu dělal   společnost častěji.
Free Birds, volní ptáci,   vypráví příběh o   Americkém Díkůvzdání.   Něco, co u nás v Evropě   nebylo. Vyhládlí   přistěhovalci umírali v   zimě hlady, když v tom se   indiáni slitovali a přinesli   jim nějaké jídlo. Včetně   krocana, který se tak stal   oficiálním pokrmem tohoto   dne. Nechápu jak malý   desetiletý kluk který nikdy   nikde pořádně nebyl,   dokázal tyto souvislosti ve   filmu pochopit. Asi se spíš   musel jen dívat na obrázky.   Možná že celý Ptačí   úlet byl dobrý, ale já   nepatřím do cílové skupiny   takže pro mě slabota slabá.   Navíc poté, co jsem viděl   dokument "Super Size   Me" o špatném   stravování a že by to mohlo   představovat větší hrozbu   než kouření, tato reklama   na nezdravé jídlo cílená   na děti je dost mimo mísu.   Jestli chcete animák o   ptácích co utíkají,   doporučuji "Slepičí   úlet"...
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.1.2015
Nic moc animák s nádechem   sci-fi,krocani cestující v   čase mě moc nenadchly a   hodnotím spíš podle svých   dětí které to taky moc   nebavylo.
CZMirek
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.10.2017
Nic moc.
Slepičí úlet měl aspoň   hlavu a patu, kdežto tohle   byla jen blbina, kde krocani   cestují časem. Ještě tam   chybělo kouření marihuany a   už by to asi opravdu bylo   podle moderní doby, kterou   já zřejmě nechápu a   chápat nechci.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama