reklama
 
ohodnotit

Případ dr. Kováře

Žánr:
Rok:
1950
Délka:
79 minut
Premiéra v ČR:
28.4.1950

Celkové hodnocení filmu Případ dr. Kováře

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.11.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.7.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.8.2011
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
17.8.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.8.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.4.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.9.2008
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.12.2005

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51050minih51050Pekelný ostrov (1979) 
Pakleni otok n
minih138443minih138443Jmenuji se Emily (2015) 
My Name Is Emily n
minih9799minih9799Julie, ty jsi kouzelná (1962) 
Julia, Du bist zauberhaft n
minih42050minih42050Sen noci svatojanské (1984) [TV divadelní představení] 
Sen noci svatojanské n
minih25863minih25863Noc v Roxbury (1998) 
A Night at the Roxbury n
minih11857minih11857Malcolm X (1992) 
Malcolm X n
minih24983minih24983Vejce na tvrdo (1997) 
Ovosodo n
minih27841minih27841Děda se dal na odboj (1983) 
Papy fait de la résistance n
minih65075minih65075Manažeři (2010) 
The Company Men n
minih43897minih43897Tři staré grácie (2001) [TV film] 
These Old Broads n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.2 %
6   - argenson
6   - curil
8   - hvezdyn
1   - M.A.G.
3   - Serpentina
6   - melakara
10 - dederon
4   - rosta12
3   - Bape
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145324
Osobností: 618571
Fotografií: 544045
Plakátů: 260352
Obsahů a biografií: 133277

Poslední komentáře

The Bad Batch (2016)

The Bad Batch
Texaská pustina uzavřená   vysokým plotem se žijícími   lidmi společností   označených za vyděděnce.   Poušť a s tím spojený   nedostatek vody více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Smrtící andílci (2002)

Smrtící andílci
I na céčkový film je to   špatný. Nesmyslný děj je   splácaný ze všech možných   akčních filmů, a to nejenom   asijských. V akčních   scénách více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

V západním ráji (1986) [TV epizo...

V západním ráji
Velmi důstojné a povedené   zakončení jedinečného   seriálu. Sun i tentokrát   perlil drzými hláškami "Tak   to ty stojíš v čele těch   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Sairat (2016) [DCP]

Sairat
Film má dvě hodně   rozdílné části. První   část je velmi romantická a   navíc vtipná - mladí lidé   se zamilují a prožívají   krásné chvíle více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 8 / 10

Krokodýlové z předměstí (2009)

Krokodýlové z předměstí
Film se, kterým je naprosto   zbytečné ztrácet čas.   Němci nikdy neuměli točit   filmy pro mládež. Velmi   slabý děj s spoustou   umělotin a více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.524/0.485