reklama
 
ohodnotit

Pověst o stříbrné jedli

Další název:
Stříbrná jedle; The Legend of the Silver Fir
Rok:
1973
Délka:
54 minut
Premiéra v ČR:
28.12.1973
„Příběh Beskydského chlapce, který romanticky obdivuje práci česáčů semen jehličnatých stromů.“

Celkové hodnocení filmu Pověst o stříbrné jedli

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.3% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.7.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.10.2017
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.4.2010
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.7.2010
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.1.2011
Matematicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.1.2013
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.7.2007
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.5.2007
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2007
Kaaza
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.10.2011
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.6.2008
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.12.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.1.2011
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2009
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.7.2010
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih69452minih69452Cesta do pekla (2009) 
Give 'em Hell, Malone n
minih67185minih67185Sherlock Holmes: Záhada potopené lodi (2010) [Video] 
Sherlock Holmes n
minih35882minih35882Jak Honza Kačenku dostal (1982) [TV inscenace] 
Jak Honza Kačenku dostal n
minih48421minih48421Kat: Válečná zóna (2008) 
Punisher: War Zone n
minih72902minih72902Televizní noviny (1994) [TV pořad] 
Televizní noviny n
minih46479minih46479Mamzelle Nitouche (1977) [TV inscenace] 
n
minih12237minih12237Medvědi nic nevědí (1994) [TV seriál] 
n
minih140991minih140991Nerve: Hra o život (2016) 
Nerve n
minih43702minih43702Vražedná terapie (2001) 
Session 9 n
minih54989minih54989Vtipnější vyhrává (1971) [TV pořad] 
Vtipnější vyhrává n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.3 % (17)
7   - jarda53
6   - Pitryx
6   - green-tea
10 - jmenuji.se
6   - Serpentina
10 - Matematick
7   - Faye
7   - Rene1
6   - nick4
7   - Kaaza
8   - Milicent
10 - sakro
7   - rosta12
5   - fingon
8   - tvo
9   - vecernice
9   - Xell
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273896
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.155/0.114