Zari
ohodnotit

Mr. Brooks

Další název:
Mr. Brooks - Der Mörder in dir
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
116 minut
Premiéra v ČR:
9.8.2007
„Má vše, co kdy chtěl, ale musí to skrývat.“

Komentáře k filmu Mr. Brooks

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 21
Necker3
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.12.2007
Tento film je naozaj skvely,je   sa tu na co pozerat. Skvele   sceny,plno necakanych   zvratov,ale aj klasickych   situacii.Kevin Costner to   zahral super,a aj na ostatnych   hercov sa da pozerat.Proste   oplati sa tento film vidiet.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.8.2010
Mr. Brooks
Od tohohle filmu jsem mnoho   nečekala, a obzvlášt když   tam hraje Kevin Costner,   kterého nemám moc ráda, ale   opak byl pravdou. Film mě   překvapil a to velice   příjemně, je to výborný   thriller u kterého je na co   koukat. Navíc Dane Cook byl   výborný. Zajímavý   thriller, který nebyl doposud   natočen.
PROCESOR
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.9.2017
PROCESOR!
Kdo nemá své druhé JÁ, tak   je divnej..A nemusí to být   hned psychopat a vrahounek,   stačí, že nahlodává   racionálno... Manažer-muž   roku, má zvláštní   koníček... Celkem drsný mi   přišlo, že geny dělají   svou práci dobře a dcera se   potatila.
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.1.2012
Mr. BROOKS

Kevin Costner coby   psychopat – schizofrenik? To   nemůže nikdo myslet   vážně, vždyť on se do   této role ale vůbec nehodí!   To bylo první co mne napadlo,   když jsem o filmu prvně   slyšela. Ale výsledek je   opravdu velmi milým   překvapením. Ten film má   spád, udržuje napětí, jsou   v něm i momenty překvapení.   No opravdu mi poskytl dobrý   zážitek. Dokonce i konec byl   pro mně překvapením, to   jsem teda nečekala. Všichni   tři hlavní představitelé   se mi líbili, i D.Moore. Toto   dílo se povedlo a já ho s   klidným svědomím   doporučuji dál.
georginaa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.3.2009
Nikdy bych neočekávala   Costnera coby vraha. Ale i   hezká tvářička je plna   tajemství, o to více se   musí policajti snažit.   Úspěšný a pohledný muž   přeci nemůže páchat   takové hříchy. Zdání   však klame...
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.12.2018
║Rozpočet   $20miliónov║Tržby USA   $28,549,298║Tržby   Celosvetovo $48,121,900▐   Tržby za predaj DVD v USA   $29,813,080 //počet   predaných kusov 1,752,775║   ...ja chcem pokračovanie!   Kevin Costner s alter egom   Williama Hurta je spojenie   dokonalého zabijáka a   džentlmena v jednom. Dokonca   aj Demi Moore tu je celkom na   pohľadanie. Za poslednú dobu   asi najsviežejší thriller s   príbehom držiaceho diváka   stále v dobrom napätí,   príbeh nikam zbytočne   neskĺzava. K tomu tu máme   scény držiace sa v   znesiteľnej norme a   slúžiace pre stavbu deja a   dcéra Mr. Brooksa je proste   po tatkovi, niet o čom,   záver je taký nečakaní   bonbónik. /95%/
kockak1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.10.2012
Nenápadná kvalita.   Napínavá a zajímavá   variace na Dr. Jakyll a Mr.   Hyde, do které Kostner   perfektně zapadl. Škoda, že   nehraje více podobných   rolí, ty romantické mu až   tak nesednou. Jediné, co   nechápu je, proč všichni   píší o překvapivém   závěru. To se mu přece jen   zdálo, jinak těžko říct,   jak to bylo dál..
Bulgarrito
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.3.2008
Že to ale trvalo Kevine, než   si se konečně dokopal k   tomu, abys všem ukázal, že   ještě do starého železa   nepatříš. Kevin Costner zde   podává jeden z nejlepších   hereckých výkonů za svojí   dosavadní kariéru, a za roli   chladného schizofrenního   zabijíka před ním prostě   smekám. Biják jak se patří   _peace
ApexTwin
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.11.2007
Ako sa hovori 100 ludi 100 chuti :o]
Tak po tom co som si precital   komentar k filmu a komentare,   som zacal pozerat Brooksa so   zmiesanymi pocitmi, ale prave   na tomto snimku sa mi   potvrdilo stare zname pravidlo   - 100 ludi 100 chuti,   heh..Podla mojho nazoru je to   film, ktory si zasluzi miesto   v mojej filmoteke, ci uz kvoli   pribehu, hereckym vykonom ako   aj prepracovanosti scen. V   kazdom pripade odporucam   pozriet, a spravte si svoj   nazor, no ja davam 9/10 uz len   kvoli tomu ze tu davali ludia   7micku, ktoru si film podla   mojho nazoru nezasluzi a mal   by mat vyssie celkove   hodnotenie.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.11.2011
Kevin Costner nezvykle v   záporné roli , v soukromí   slušný člověk s   fungující rodinou, v temném   koutu jeho duše bestiální   vrah. dobrý film!!
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.3.2008
Zajímavý film s velkým   potenciálem , který není   plně využit a je to trošku   škoda. Začátek je   pomalejší , režisér nás   vtahuje do děje a seznamuje s   panem Brooksem ,   mnohonásobným vrahem ,   který se po dvouleté odmlce   vrací ke své vášni a   závislosti zároveň ,   podporován temnou stránkou   svého podvědomí ,   lačnícího po krvi , které   mu stále našeptává:   zabijeme , zabijeme! Ovšem na   veřejnosti je znám jako   milující otec , manžel a   novopečený muž roku. Nikdo   netuší co je vlastně zač a   jakou závislostí vlastně   trpí. Kevin Kostner alias Mr.   Brooks se hodí do role   skvěle a podává velmi   dobrý výkon , sekunduje mu   neméně dobrý William Hurt v   roli Brooksova druhého já   Marshalla a spolu tvoří   nerozlučnou dvojici   vykonávající vraždy.   Musím ještě připomenout   jednu věc a to že pan   režisér nezvládl ve filmu ,   ani jedbu akční scénu ,   všechny jsou natočené dost   amatérsky a kazí dojem jinak   povedeného snímku. Po   prvním shlédnutí 75%
puol
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.6.2010
Kevin Costner opäť raz   zažiaril, jeho postava   Mr.Brooks je skvelo napísaná   i zahratá a dialogý so   svojím druhým já v podaní   Wiliama Hurtu sú riadne   vybrúsené. Demi Moore je   stále kočka, len jej postava   už nie je tak scenaristicky   zaujímavá. Veru zopárktát   ma i nepríjemne zamrazilo,   či už pri odhaľovaní   charakteru dcéry K.Costnera   alebo toho náhodného svedka.
dzamutro
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.10.2008
Stárne, ale pořád je OK
Pan Costner mi nikdy po Tanci   s vlky již moc nesedl. Tohle   byla tak trochu výjimka, ale   také se zde objevil v docela   pro mě nezvyklé roli. Pro   dost herců je jejich   přibývající věk něco   jako konečná, ale Costnerovi   se tahle role celkem dost   povedla. Pan Hurt je také   docela dobré psycho a slečna   detektiv je také dobře   zahraná. Myslím, že   nelituji doby strávené u   tohoto filmu. Kam může   narušený maniak až zajít a   pohled na jeho psychické   procesy a strach měnící se   s vášní v zabíjení byl   aspoň pro mě zajímavý.
Charlie35
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.6.2010
Čekal jsem slabotu a proto   jsem byl příjemně   překvapen. Téma Jekylla a   Hydea v podání Kevina   Costnera a Williama Hurta má   ten správnej říz a šmak.
Clockwork
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.8.2007
Musim rict ze takhle jsem   Kevina Costnera jeste nevidel   a myslim si, ze role zabijaka   mu docela sla. Costner umi sve   herecke umeni dobre prodat. A   ted k filmu nebyt es jako   Costner a Moore tak by se   jednalo o tuctovej filmek o   zabijakoj kterej proste zabiji   just 4fun. Jinak tomu schazelo   tempo a trocha vic napeti, ale   celkove zhodnoceni je ze se mi   to celkem libilo.
Thomax
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.3.2008
Celkem zajímavý thriller, s   originálním dějem a dobrým   koncem. Překvapující bylo   vidět Costnera v úloze   masového vraha, který se   snaží zachránit svou dceru   a tak trochu i policistku,   která se ho snaží chytit.
korzybski
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.8.2007
Mr.Brooks je o hodně lepší,   než jsem čekal. Odepisovat   Costnera je totiž odjakživa   "in" (já to   nesdílím) a blbejch filmů o   schizofrenických sériových   vrazích je víc než dost.   Ale tohle je klasické a   přitom neotřelé -   profesionální a přitom   žádná exhibice (snad kromě   nepoctivého příběhu).   Costner a Hurt jsou výborní,   Cook jako upocenej uslintanej   hnusák "odvedle"   vynikající. Ženská část   ansámblu ale silně   zaostává.
Podání   schizofrenie je přirozené,   jednoduché a bravurní.   Rozehrávce a detailům se   věnuje až nápadná péče,   ale nikdy se to nevleče. Ale   po skončení Vás napadne, co   se všechno muselo udát   mezitím za scénou a   ukázáno nebylo, jen jen aby   Vás závěrečné zvraty   dostaly na kolena. A je   nabíledni, že nebyl čas to   zmáknout. A tudíž že s   Vámi scénarista hrál   nepoctivě. Ale nakonec si   přiznáte, že se na to   koukalo dobře a že Vás to   strhlo, takže co. A   Costnerův taneček po první   vraždě je asi   nezapomenutelný.
Kavass
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.9.2007
Jo jo
JO jo, tak tenhle film se mi   líbil. Dobré herecké   výkony, skvělá zápletka,   spousta nečekaných zvratů.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.3.2008
Slušný thriller s výborným   Kevinem Costnerem a Williamem   Hurtem a povedeným koncem.   Zajímavý film ale stačí   vidět ho jednou.
Tom_Hardy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.7.2007
Potencionálně silný, v   momentech okouzlující, ale v   celku roztřesený film,   který postrádá   sebevědomější tah na   bránu. Costner je sice fajn   "maniak", ale to   skutečné požitkářství mi   v jeho režii uniká, Demi je   pro změnu otrokem malé   charakterizace a tak jediný   skutečně uvolněný part   připadá Williamu Hurtovi,   který si Brooksovo druhé já   patřičně užívá. Tvůrci   zřejmě viděli seriál   Dexter a chtěli se mu   přiblížit, ale k tomu jim   chybí jak 1) rafinovanější   vraždění, tak 2) lepší   dialogy a především 3)   lepší postavy. Rozhodně   jsem se nenudil, ale právě   proto, že je Dexter dle mého   nejlepším seriálem nové   vlny, nemůže být v mých   očích Mr. Brooks ničím   víc, než pouhým dalším   zabijákem z řady… i když   má Costnerův šmrnc.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.12.2011
Kevin Costner je můj   oblíbený herec,na Demi Moore   se také pěkně dívá,ale to   není vše.Zajímavý mix   žánrů,ale mě neoslovil a   nechal chladným.K filmu se   asi již nevrátím.Čekal   jsem asi víc,,,,

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih13922minih13922Někdo se dívá (1993) 
Sliver n
minih169803minih16980321 mostů (2019) 
21 Bridges n
minih43086minih43086Piráti z Karibiku: Na konci světa (2007) 
Pirates of the Caribbean: At World´s End n
minih106978minih106978Pojďte si hrát (2012) 
Come Out and Play n
minih51201minih51201Je to i můj život (2009) 
My Sister's Keeper n
minih27675minih27675Prci, prci, prcičky (1999) 
American Pie n
minih61018minih61018Tady Reed Fish (2006) 
I'm Reed Fish n
minih44028minih44028Nepřemožitelný (2006) 
Invincible n
minih115611minih115611Návrat blbýho a blbějšího (2014) 
Dumb and Dumber To n
minih153293minih153293Skleněný (2019) 
Glass n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Myslel si, že je hrdina (1982)...

09:50 - 10:10

5 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Yellowstonský park - tikající ...

09:20 - 10:15

35 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:30 - 10:50

25 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

09:10 - 10:30

45 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Reklama