reklama
 
ohodnotit

Modrá orchidej

Wild Orchid II: Two Shades of Blue

Další název:
Blue Movie Blue; Wild Orchid II: Blue Movie; Smyslná orchidej 2; Divoká orchidej II
Žánr:
Rok:
1991
Délka:
111 minut
Premiéra v ČR:
18.3.1993

Celkové hodnocení filmu Modrá orchidej

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.9.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.9.2007
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
16.10.2007
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.7.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2009
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.12.2007
PetrB.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19643minih19643Stav milosti (1990) 
State of Grace n
minih46794minih46794Beznaděj (2006) [TV film] 
Desperation n
minih47323minih47323Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona - Pes baskervillský (1981) 
Priključenja Šerloka Cholmsa i doktora Vatsona - Sobaka Baskervilej n
minih32720minih32720Jistě, pane premiére (1986) [TV seriál] 
Yes, Prime minister n
minih25753minih25753Hvězdy Space Jam - Sylvestr a Tvity (1996) 
Stars of Space Jam 3 n
minih58948minih58948Happy Tree Friends: Příběhy 4 (2006) 
Happy tree friends season 4 n
minih7301minih7301Electric Blue nej nej nej (1985) 
n
minih40234minih40234Temnota (2002) 
Darkness n
minih79572minih79572Poltergay (2006) 
Poltergay n
minih19254minih19254Smrtonosná zbraň 3 (1992) 
Lethal Weapon 3 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.9 %
7   - vojtam
7   - R.RICKIE
6   - MaKy92z
6   - rosta12
3   - Rendys
8   - miroslav22
8   - tvo
9   - Brosis
8   - PetrB.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146345
Osobností: 621504
Fotografií: 550920
Plakátů: 262457
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.315/0.278