Zari
ohodnotit

Michael Kohlhaas

Žánr:
Rok:
2013
Délka:
121 minut
„Michael Kohlhaas dá dohromady armádu, aby očistil své jméno a znovu nastolil pořádek.“

Obsah filmu Michael Kohlhaas

 
V 16. století pomalu končí feudalismus a Evropa se ocitá na pomyslně tenké hranici mezi starým a novým světem. Vážený obchodník s koňmi Michael Kohihaas je milující otec a mírumilovný občan. Alespoň do té doby, než na vlastní kůži okusí bezpráví bohatého lorda, který ho okrade o koně, čímž odstartuje řetězec nezvratných událostí. Kohihaas přišel o živobytí a víru v právo, a tak se rozhodne vzít spravedlnost do vlastních rukou.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 04.10.2014 CX

oficiální text distributora
 
Související odkaz
 
Michael Kohlhaas: Spravedlnost za koně

Co byste dělali, kdyby vás bohatý a mocný okradl, ponížil a úřady s tím pak odmítly cokoliv dělat? Michael Kohlhaas si to nenechal líbit a vzbouřil se. A stal se legendou, o níž už existují tři filmy. Včetně tohoto, kde ho hraje jeden z nejcharismatičtějších evropských herců dneška. číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
francouzská
 
 
Distribuční verze:
česky
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Michael Kohlhaas >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

radegaster
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.8.2015
Chovatel koní
Historické drama o muži, který vzal   spravedlnost do vlastních rukou. Na tento snímek   jsem se docela i těšil, ikdyž jsem viděl   zdejší nižší hodnocení. A ono to asi tomu   odpovídá. Dost mě to zklamalo. První   půlhodinka je skvělá, ale poté strašně   klesá tempo, děj i celý film. A nemůže to   zachránit výborný Mads Mikkelsen, ani krásné   prostředí a výprava, či stylová hudba.
Hugin
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.6.2015
Vše bylo tak jak má být. Žádné přehnané a   nevěrohodné scény, žádný neohrožený hrdina   likvidující hordy nepřátel, a hlavně,   žádné zběsilé tempo a nepřetržitá akce. Ve   výsledku velmi pozdně středověce   uvěřitelné. Kvalit, např. Vláčilových   historických filmů z dob minulých, tento   snímek nedosahuje, ale v dnešní době je to   jeden ze světlých momentů kinematografie, a to   z důvodů výše popsaných. Mikkelsen, po   několika shlédnutých jeho filmech, mě upoutal   až filmem Valhalla Rising, jeho výraz se do   historických dramat náramně hodí. Uvidím, jak   zapůsobí ve westernu Salvation.
MildaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.2.2015
Středověké epické drama. Kdo čeká velkou   válečnou vřavu bude zklamán. Kdo chce pomalý   děj, vnitřní zápas hlavního hrdiny s pomstou,   vlastní pýchou, odpuštěním a silou přijmout   trest, tak ten se dočká.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Michael Kohlhaas (2013)Michael Kohlhaas (2013)
Reklama