Zari
ohodnotit

Mámy na pařbě

Moms' Night Out

Další název:
Máma na tahu
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
98 minut

Komentáře k filmu Mámy na pařbě

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
curil
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.4.2015
Nuda, nuda, šeď, šeď, jak   praví klasik. Navíc na   takový podprůměrný film   neskutečná stopáž téměř   100 minut. Nenašel jsem na   filmu nic, co by mě zaujalo.   Snad si vybavím pouze   hlášku hlavní blbky, která   má sama se sebou co dělat:   "Sedím tady s   třicetiletým dědkem",   i když sama vypadá na   čtyřicet. Feministický film   o ženách a pro ženy, jak   má být. Chlapi jsou   přiblblíci, nevěrníci,   nešikové, ochlastové, no   zkrátka hovada.
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.1.2017
Příběh pojednávající   myšlenky jedné matky v   komediální rovině. Jenomže   tomu nějak chybí ta   správná jiskra. Místy je   to ukecané až moc a velmi   často nepřiměřeně   uječené. A když se všichni   začnou neúměrně   překřikovat, hlavně   pánská část diváků se   začne chytat za hlavu.   Razantně se tlačilo v rámci   humoru na pilu a tak z toho   vznikla podivná   ztřeštěnost, kterou   pochopí snad jen ženy   samotné. Pánové, tohle   není nic pro nás.
MildaX
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.7.2015
Komedie pro ženy na sobotní   odpoledne. Předvídatelná   linie příběhu a charakterů   postav nevadí. Potěší ale   nepřekvapí.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama