ohodnotit

Láva

Lava

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Láva

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.3% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
rankinfitch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.7.2010
ras84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.7.2012
Jorge
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.9.2004
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.12.2007
tomdoyle
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.12.2007
dedecko75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.1.2009
re3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14631minih14631Obchod na korze (1965) 
Obchod na korze n
minih44341minih44341Oggy a škodíci (1998) [TV seriál] 
Oggy et les cafards n
minih11273minih11273Legenda o zlaté perle (1987) 
The Legend of the Golden Pearl n
minih43747minih43747Barbie Fairytopia:Kouzlo duhy (2007) [Video] 
Barbie Fairytopia: Magic of the Rainbow n
minih133018minih133018Do posledního dechu (2015) 
The Finest Hours n
minih31760minih31760Prokletí žlutozeleného škorpiona (2001) 
The Curse of the Jade Scorpion n
minih18879minih18879Sissi, mladá císařovna (1956) 
Sissi, die junge Kaiserin n
minih98207minih98207Podfukáři (2013) 
Now You See Me n
minih32700minih327008 žen (2002) 
8 femmes n
minih5393minih5393Čarodějky (1996) 
The Craft n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.3 % (8)
5   - ignac1
3   - rankinfitc
4   - ras84
8   - Jorge
5   - yoogurt
4   - tomdoyle
3   - dedecko75
9   - re3
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 161987
Osobností: 655820
Fotografií: 623934
Plakátů: 299847
Obsahů a biografií: 148715

Poslední komentáře

Skippy (1967) [TV seriál]

kde najdu seriál Skippy

Skippy
Ahoj, ráda bych vnoučatům   tento seriál přehrála, mám   na něj krásné vzpomínky,   máte tip, kde ho stáhnout,   vidět? Díky! Hanča :)

Autor: hanca53

Tři chlapi a dáma (1989) [TV ins...

Tři chlapi a dáma
Ale jo, proč ne. Naštěstí   to bylo celé krátké, takže   to vlastně ani nestihlo   začít nudit.

20191222

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Past (2020) [TV film]

Zuzana Stivínová

Past
a její herecký výkon opět   zazářil;dá se směle   přirovnat k výkonu seriálu   HBO Pustina.Film je   odvážným počinem pro   režiséra a i pro více >

Autor: Stan.K. | Hodnocení: 10 / 10

Perder es cuestión de método (20...

Perder es cuestión de método
Kolumbijská kinematografie je   u nás vzácná a tak   prostřednictvím režiséra   Cabrery má divák možnost   podívat se na realitu   dnešní více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Světová válka Z (2013)

Světová válka Z
Další ptákovina o nákaze,   kterou měl asi Brad Pitt   vylepšit. Nepovedlo se mu to.   To by se nepovedlo nikomu.   Pokud je scénář k ničemu,   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.094/0.077