Zari
ohodnotit

Lásky čas [2k digital]

About Time

Rok:
2013
Délka:
123 minut
Premiéra v ČR:
7.11.2013
„Co kdyby se dalo žít nanečisto?“

Komentáře k filmu Lásky čas

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 15
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.4.2017
Pomalu plynoucí příběh,   který se letmo otře o sci-fi   zápletku. Nic akčního, nic   zvratuplného, hlavní hrdina   ze začátku nemastný,   neslaný, pak se celkem   vyklube. Poměrně dlouhá   stopáž, ale příjemně u   toho ubíhá čas.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.2.2019

Kdo by si někdy nepřál   vrátit čas a udělat něco   lépe. Tim takovou možnost   má. Když se dostane na práh   své dospělosti, otec mu   prozradí rodinné tajemství.   Vlastní totiž skříň, ve   které se mohou vrátit v   čase. Co to znamená musí   být každému jasné. A když   se objeví krásná a   sympatická Mary, to by v tom   musel být čert, aby se to   prostě nepovedlo. A tak tu   máme další snímek o   dobývání dívčího srdce   nesmělým mladíkem s   možností cestovat v čase a   napravit svůj osud. Snímek   je to v jádru hřejivý a   dobrosrdečný a v rámci   žánru skutečně   romantický. Sentimentálnost   je autentická a občas v   jádru složitější, ale ve   svém smyslu efektní.   Úsměvnost nad činy Tima je   zcela v souladu s   přirozeností a typickým   nesmělým chováním. V   jistém jádru schématu   příběhu si zde autoři   pohrávají s   fantastičností, ale dějově   to nejen funguje, ale hlavně   to pobaví a zanechá   příjemný romantický   filmový zážitek.
mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.1.2014
Jo! Zjevně na mě začínají   platit laciné cajdáky, aneb   moje filmová pokleslost   dostoupila svého vrcholu,   aneb když zklame všechno,   ještě je tu britská   romantická komedie a   evidentně i já jednou za   čas potřebuju podrbat.   Takže díky, Curtisi... za   zatemněnou seznamku pro   všechny zoufale nezadané...   za první cestování v čase,   ve kterém jsem byla schopná   se orientovat, i když je to   pořád jeden velký   nesmysl... za kouzelné   bonmoty tragéda Toma   Hollandera... za svatební   vichr a déšť v nádherné   kombinaci se štěstím... za   dvojité prožívání   stejného dne... za milou   společnost Rachel McAdams i   snesitelnost Gleesona...   prostě - za zážitek s   minimem výtek. My, co   nedědíme rodovou schopnost   chodit cíleně štěstí   naproti, nemusíme zoufat, s   jednou vrácenou událostí   bychom se mohli připravit o   nějaké to trápení, zato   získáváme vědomí, že   právě pro to, co považujeme   za nedokonalost, nás někdo   miluje... Jo, a Bill Nighy je   takový můj britský filmový   táta :-)
RM
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.3.2014
Jo, byl to slaďák. Bylo to i   naivní (a docela dlouhý).   Ale co naplat, mě se to   zkrátka z nějakýho důvodu   líbilo.
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.8.2018
║Rozpočet   $12miliónov║Tržby USA   $15,322,921║Tržby   Celosvetovo $89,309,178▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $3,234,841 ║ Tržby za   predaj DVD v USA   $11,072,937║ Príjemný   osviežujúci film, ktorý má   dobrú myšlienku, ktorú po   celý čas režisér krásne   formuje. Príbeh s úsmevnými   scénami, slušnými   hereckými výkonmi, aj keď   tie anglické hrdzavé ksychti   fakt moc nemusím. Už sa   teším ako zas budú toto   kopírovať američania. /90%/
vojtam
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.1.2014
Další cestovatel od paní Rachel!
Je to od Curtise, tak tomu   automaticky všichni   napálíme vysoké hodnocení!   Jinak si to nedovedu   vysvětlit, ty chvalozpěvy a   8 a 10 hvězd na všech   možných filmových   databázích. U sousedů je   film dokonce v Top 10 za   minulý rok. A já se ptám,   "za co"? Lidi   vzpamatujte se! Tuctový   příběh, který vykradl kde   co! Pač všechno tu už bylo,   chvilkama to i dost nudilo a   mě to teda zklamalo. A Rachel   McAdams, tak ta miluje filmy o   cestování v čase, pač je   to její druhá role v   podobně laděném snímku   (Zakletý v čase)! A kde   proboha tvůrci vyhrabali,   toho ošklivého a   nesympatického zrzka, který   tu hrál hlavní roli? Než   tohle, to raději po dvacáté   překoušu Lásku nebeskou   :-D. Víc jak 60% dát   nemůžu.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.2.2019
Zajímavý
námět, ale podle mě   nepříliš využitý.Dalo se   z toho podle mě využít   víc.Na druhou stranu   uznávám, že ačkoliv má   snímek poměrně dlouhou   stopáž a ve své podstatě   se táhne jak žvýkačka,   stále je koukatelný. Je to   takový příjemný dost   sentimentální příběh, u   kterého se občas usmějete
karlosphonic
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.1.2014
Pohlazení po duši
Nedivím se,že tenhle snímek   je všude výborně   hodnocený.Budu odporovat   komentářům pode mnou,ikdyž   samozřejmě beru rozdílné   názory.Vůbec s tím nemám   problém.
Kdo by   nechtěl cestovat   časem,hlavně proto,že so to   týká třeba jen drobounkých   omylů,které jsme napáchali   při běžném životě v   hledání své   lásky?Nejen,že někdo   umřel,nebo že jsme něco   totálně posrali.Lásky čas   věnuje tomuto tématu   obrovský cit.Všímá si   toho,že když nevidíme   povrchnost líbivého   zevnějšku,máme všichni   stejnou šanci naslouchat toho   druhého (úžasná scénka   seznámení ve tmě v baru pro   nevidomé).Když se snažíme   něco napravit,stejně to   kolikrát dopadne ještě   hůř,proto je lepší   některé věci přejít   (shledání se po letech s   životní láskou v   divadle).Něco je dobré,ale   lepší by bylo,aby to prostě   bylo víc než perfektní   (první sex s vyvolenou).Tak   bych mohl pokračovat v   dalších příkladech a   drobných perlách tohoto   úžasného filmu.Hlavní   herec byl vybrán   dokonale.Britům musím   zatleskat.Prostě   tuctový,nebo ošklivý   kluk,kdy normálně každá   holka takový typ přehlédne   mezi ostatními.On se o to   musí víc snažit,aby   zaujal.Tohle prostě amíci   nedokáží.
Po mém   desetiletém vztahu s   "mrtvolou" a   náhlém úmrtí mého   přítele,je tento film pro   mě neuvěřitelně   citlivý,originální,odlehče   ně humorný a nekonečně   pozitivní.Ještě než jsem   viděl Lásky čas,začal jsem   si všímat více běžného   okolí jako hlavní hrdina na   nádraží staré budovy.Není   to jen prázdné kýčovité   gesto.Člověk se cítí   šťastnější,ohromenější   z maličkostí.Závěrečná   sekundová pasáž na   přestárlý pár,jak jde   ulicí za ruce je   třešničkou na dortu téhle   mimořádně povedené komedie   s opravdovou duší.Oproti   předešlému snímku Láska   nebeská je tenhle snímek   posun dopředu (viz.můj   komentář k Lásce   nebeské).Komedii,která mě   pobavila hlavně díky   vedlejším postavičkám a   pohladila po duši jako dlouho   žádný film,musím dát   velmi vysoké hodnocení.
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.3.2016
Skvělé obsazení a můj   oblíbený britský humor ve   vysoké kvalitě tu pro mě   stojí v protikladu s   nepříliš dynamickou a   poutavou dějovou linkou a   průměrnými hereckými   výkony, z nichž vystrkuje   růžky snad jen Bill Nighy.   Škoda. Ale i tak solidních   7/10.
olgab
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.1.2014
Lásky čas - tvůrci se   pokusili navázat na   veleúspěšnou Lásku   nebeskou, ale bohužel se to   moc nepovedlo. Krátce   řečeno, je to takový slabý   odvar.
Didinka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.6.2016
Tohle mělo být sci-fi o   cestování časem. Ve   skutečnosti se ovšem časem   vůbec necestuje, pouze se   řeší alternativně situace.   To bych ještě brala, ovšem   sci-fi ubývá stejně rychle   jako přibývá dětí a je to   nuda, nuda, úmorná nuda a ta   moudra na konci...?! Hanba   plut!
petr-bures
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.2.2014
Nadprůměr ano, ale...
Tak jo no, určitě   nadprůměrný snímek svého   žánru. Po všech ódách na   tento film jsem se velmi   těšil. Tvůrčí tým   skvělého snímku Láska   nebeská byl pro mě dalším   lákadlem a ještě zvyšoval   má očekávání. Bohužel,   nebylo to úplně ono.   Příběh fajn, ale hlavní   hrdina mě celkem silně vadil   a bohužel to v mém   případě srazilo celý   snímek, který je jinak velmi   dobře napsaný a má své   poslání.
Možná   přehnaná očekávání, ale   jsou lepší...
twins
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.10.2017
Krásný film
Příjemný film ,který   donutí k   zamyšlení.Příjemný   britský humor.Určitě se na   něj rádi znovu podíváme.
daveduck
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.5.2014
Na tohle se určitě ještě někdy podíváme.
První půlhodinu jsem si   říkal, že koukat na tento   film nebyla úplně dobrá   volba. Ale jak ubíhal děj a   čas, tak se mi to líbilo   čím dál víc. Konečné   hodnocení tohohle snímku je,   že je úžasný! Komediální   i k zamyšlení.
Doktordee
Hodnocení:
Přidáno: 15.3.2014
:-(
Předvídatelný a utahaný   film připomínající Click!   oblečený do romantického   kabátu. Myšlenka nápravy   nesprávných rozhodnutí   chvilku baví ale po čase   vám dojde, že tu schopnost   byste vlastně nechtěli...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih58307minih58307Jezevec (1976) [TV inscenace] 
Jezevec n
minih79780minih79780Západní vítr (2010) 
Xi Feng Lie n
minih110853minih110853Z temnoty (2009) 
From the Shadows n
minih90604minih90604Území mrazu (DVD) (2013) 
The Frozen Ground n
minih96571minih96571Truth or Dare (2012) 
Truth or Dare n
minih67185minih67185Sherlock Holmes: Záhada potopené lodi (2010) [Video] 
Sherlock Holmes n
minih27538minih27538Blbec k večeři (1998) 
Le diner de cons n
minih52537minih52537Pan Nikdo (2009) 
Mr. Nobody n
minih47953minih47953Hlídač č. 47 (2008) 
Hlídač č. 47 n
minih67680minih67680Odnikud někam (2010) 
Somewhere n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama