Jeden svět
ohodnotit

Obsah filmu Truth or Dare

 
Poslední školní den vyžaduje pořádnou párty, na které nesmějí chybět ani Gemma, Eleanor, Chris, Paul a Luke. Večer se rozjíždí a tak proč neokořenit večer hrou Pravda nebo úkol? Banda bohatých dětí si vezme na paškál místního troubu Felixe a večer se tak docela nevyvede. Po návratu z prázdnin jsou přátelé pozváni na Felixovu oslavu narozenin a tak se vydávají na oslavu, kde se seznamují s Felixovým bratrem Justinem a co bude hlavní zábavou našich zbohatlíků: Pravda nebo úkol, ale rázem jde zábava stranou a začíná boj o jejich vlastní život.

Britský horor, ve kterém si zahrají Florence Hall, Jennie Jacques, Liam Boyle a další.

Autor: hledaseniki
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Robert HeathRobert Heath  
hraje:
David OakesDavid Oakes.....Justin [28]   
Liam BoyleLiam Boyle.....Paul [26]   
Jack GordonJack Gordon.....Chris   
Florence HallFlorence Hall.....Gemma   
Jennie JacquesJennie Jacques.....Eleanor [22]   
Alexander VlahosAlexander Vlahos.....Luke [23]   
Tom KaneTom Kane.....Felix   
Jason MazaJason Maza.....Jonesy [24]   
David SterneDavid Sterne.....Woodbridge [65]   
Mark UnderwoodMark Underwood.....prodavač   
scénář:
Matthew McGuchanMatthew McGuchan  
kamera:
James FriendJames Friend  
střih:
Oliver ParkerOliver Parker  
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Truth or Dare >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.10.2018
Vadí nebo nevadí? Velice známá hra, kterou   hrál snad naprosto každý. A je to hra   skutečně nebezpečná, neboť dostala do   problémů nejedno kamarádství či partnerský   vztah. A právě s takovým faktem si pohráli   tvůrci tohoto snímku, který sice z počátku   vypadá jako další bezvýznamný slasher na   bázi mučení, ale svým vývojem a naprosto   nepředvídatelným dějem předčí mnohé   očekávání. Ten se sice drží známé dějové   linky, ale veškeré zvraty tu obsažené, a že   jich není zrovna málo, jsou skutečně předem   neodhadnutelné. Žádné lekačky, žádné   potoky krve, žádné vyloženě brutální scény   plné useknutých částí těl, jak bývá u   takovýchto slasherů zvykem. Příběh je čistě   na bázi dramatizace a své napětí si drží do   poslední minuty. Celé je to také vedeno v   naprosté jednoduchosti a tak divák škarohlík   doma na gauči pochopitelně začne polemizovat   nad tím, jak jsou určité věci hloupé a jak se   všichni přítomní chovají nelogicky, ale   jedné věci si jistojistě nikdo nevšimne.   Každý čin má svůj důsledek a každý   důsledek vyvolá čin. A právě s tím si   scénárista Matthew McGuchan velmi šikovně   pohrál a režisér Robert Heath v plném   pochopení natočil.
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.10.2012
Flaška smrti...
Britské horory moc nemusím,pač jsou takové   nemastné,neslané jako britové.Ale tenhle se mi   líbil,až jsem byl sám překvapen.Atmosféra   byla ponurá,flaška se točila o 106,spratci z   bohatých rodin byli na pěst a vraždy hezky   krvavé(aspoň pro mě jo).Ten konec no   budíž,sice jsem nečekal že to dopadne   takhle,ale proč vlastně ne.Herci se moc   nepředvedli holt   britové...nemastní,neslaní,suší.Dávám 7:)
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.9.2012
Truth or Dare
Velkou zkušenost s britskými horory nemám ale   tenhle mě zaujal, především díky svému   názvu. Pravda nebo úkol, neboli flaška.   Začátek filmu mě tak trochu otrávil, stejně   jako herecké obsazení, kreré mi nebylo vůbec   sympatické a už jsem se začínala proklínat,   co jsem si to zase pustila.
Děj začíná   houstnout a tím pádem být zajímavější v   chatce, kde se pořádá tzv. párty, a jedním   plusem je dalo by se říct záporák Justin v   podání Davida Oakese, těžko říct, zda je   zápornou postavou. Děj se docela slušně   rozběhl a stopáž ubíhala jedna báseň, ale   přece jen tomu něco chybělo, aby se to dalo   ohodnotit lépe než ostatní horory.
Co se   týče smrtí hlavních hrdinů, tak to byla dle   mého docela slabota, nevím dnešní hororový   divák se setkal s kdečím a tak tohle byl   slabounký čajíček. Jak už jsem říkala,   herecké obsazení je neznámé, ale co víc je   tragické, naprosto neuvěřitelné herecké   výkony až snad na pár vyjímek, kterým jsem   během filmu přišla na chuť. Závěr žádná   slává, ale přece jen to film posunulo o trochu   dál než jiné horory, které jsou točeny v   tomto duchu.


Hodnocení:n12345678910
Truth or Dare (2012)Truth or Dare (2012)Truth or Dare (2012)Truth or Dare (2012)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10