Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Klub poslední naděje

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 10
kockak1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.7.2014
Hollywood držel hladovku a   prospělo mu to. AIDS je   stále silné téma a od doby   Phyladelphie se do něj nikomu   nijak moc nechtělo. Matthew   podal svůj životní výkon,   z hezouna se stal kostnatý   slizoun a já o tom, že je   opravdu nemocný ani na   vteřinu nezapochybovala.   Stejně výborný a možná i   o chloupek lepší je i Jared   Leto, jeho transka mě úplně   fascinovala. Má to spád,   délku jsem ani nevnímala.   Bavilo mě to od začátku až   do konce a když bych to   porovnala s oscarovým   potikandidátem Vlkem, Klub se   mi líbil víc! Názorná   ukázka jak člověk změní   úhel pohledu v očekávání   blízké smrti, homo fobie,   stupidity prosťáčků a   zloby a závisti úřadů.   Bodik jsem ubrala jen kvůli   střihu, který někdy dělal   děj trochu nepřehledný.
TheJirkaW
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.3.2014
Nechápu lidi který tenhle   film nezaujal nebo z ňákýho   důvodu nenadchl, páč je to   jeden z nejlepších filmů   2013... Teda podle mýho...   Matthew dokázal že umí   hrát a Jared potvrdil že   umí hrát... I kdyň
peginka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.10.2018
Napřed se mi do tohoto filmu   nechtělo, věděla jsem, že   to nedopadne dobře, ale   nakonec jsem ho shlédla   jedním dechem. Matthew   Conaughey - jako vždy -   perfektní. Transka tak   dobrá, že jsem v ní   nehledala Jareda Leto. A   nestačila jsem zírat, jak se   k Ronovi stavěli jeho   "kamarádi". Fakt   odpad. Doporučuji.
jmokr
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.3.2019
Neskutečné osudy,   neskutečné problémy a   zvůle systému, neskutečné   odhodlání a neskutečná   vůle jít dál. Neskutečně   dobré výkony a skutečně   dobrý film.
wolvie95
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.6.2014
Budem sa opakovať, ale   klobúk dole Matthewovi za   obrovskú snahu, úsilie a   neoblomnosť, ktorú v sebe   mal a vďaka ktorým   predviedol špičkový   herecký výkon, ktorý mne   osobne vyrazil dych. Jeho   premena v Rona Woodrofa,   nielen fyzická ale aj   psychická, bola jednoducho   niečo, čo sa len tak   nevidí.. Charakterová   premena jeho postavy je   podaná realisticky a   uveriteľne, a to aj vďaka   práve skvelému   McConaughey-mu. Ďalšou   hereckou hviezdou v tomto   filme je môj obľúbený   Jared Leto, ktorý tu   predviedol doslova herecký   koncert a predvádza bravúrnu   transformáciu v Rayonovi,   transsexuálovi, ktorý má   podobne ako Ron rovnakú   diagnózu. Jeho postava je   práve vďaka výkonu Jareda   sympatická. Film ma zaujal   okrem skvelých hereckých   výkonov aj silným príbehom,   ktorý napriek závažnej   téme netlačí na pílu a   neždíma zbytočne emócie.   Naopak, dávkuje ich rozumne a   primerane v presných   dávkach, pričom sa divák   dočká aj dramaticky silných   scén. Skvelé herecké   výkony so silným príbehom a   reálnou témou ohľadom   farmaceutických firiem -   výsledkom je výborný film.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.5.2014
S byrokracií a farmaceutickou   lobby se bojuje kolikrát   hůře než s kdovíjakým   smrtelným virem a nemusí   jít zrovna o HIV. Vždyť,   když něco může pomoci od   bolesti, případně od   nemoci, má být úplně   jedno, jestli jde o peptid T   nebo nějakou zelenou   rostlinu. Tak je občas   potřeba to připomenout a   dodat poslední naději.
Tak nenapadlo by mne, že   zrovna Matthew je toho   schopen, ale všechny ceny a   superlativy, které za Klub   obdržel, byly zasloužené.   Ne, není to jen ten   modeloidní blonďák s   narostlými svaly. Jareda Leto   jsem vůbec nepoznala, nejsem   si jistá, jestli nemá   chlapec nějaký problém nebo   se do role položil tak   naplno. Jennifer Gardner   příjemně civilní, celý   příběh zajímavý a   netlačil na slzopudný konec,   což bylo jen dobře.
V   druhém plánu se mi líbila   přeměna zatvrzelého   heteráka v člověka, který   byl schopen přátelit se s   "velmi odlišně   zaměřenými" lidmi.
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.1.2014
Zlatí hoši....
Čekal jsem typickou americkou   oscarovou emoční   ždímačku, a dostal jsem   celkem syrovou a depresivní   podívanou o tom, jaký byl,   je a bude v americe zdravotní   systém na hovno, a o tom, jak   si nadnárodní farmaceutické   společnosti mastí kapsy.   Ještě, že byli, jsou a   budou, takoví podnikavci. Jo,   a vlastně je to také o tom,   že AIDS a anální sex je   metlou lidstva! Tak raději   žádné experimenty drazí   přátelé! :-D
Já   myslel, že se kvůli roli   dokáže zohizdit jen netopýr   Bale, ale on to umí i Matt, a   asi mu to šlo, pač jeho   vyhublý kostlivec byl   totálně odpudivý a mě   osobně i nesympatický, ale v   jeho odhodlání jsem mu   fandil. Herecký výkon podal   na jedničku, zlatý globus si   kluk jeden kostnatý   zasloužil. A další pán   který si odnesl a zasloužil   globíček, je Jared Leto, a u   něho mě napadá jen jedna   věc - on tu teplou transku   hrál a nebo konečně   předvedl svou přirozenost?   Mě se to líbilo, tak dám   zlatým klukům, zlatých 70%   :-D
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.1.2014
Božínku, tak on je Matthew   McConaughey přeci jen herec a   ne věšák na bílé košile?   Zřejmě hlad bystří smysly   a něco pravdy bude i na tom,   že když se člověk dobře   nají, nic se mu nechce :-)   Každopádně mu jeho   nejodpudivější podoba   dodala jakousi zvláštní   auru, která by se dala   považovat i za známku   charismatu a k chvále rovnou   přičtu i to, jak se   popasoval se vzorem předlohy   a přesvědčivě dokázal   čas umírání nesobecky a   zodpovědně rozparádit...   dokonce i bez seznamu "co   všechno musím stihnout, než   umřu". Nicméně,   "Dallas Buyers Club"   má tu smůlu, že snímky   jeho typu řadím do ranku   veřejně prospěšných,   poučných, varujících,   zkrátka - inspired a true   story - čímž se pod tímto   úhlem pohledu šest hvězd   stává hodnocením vysokým.   Podíl nelze upřít ani   skvělému Letovi a režijně   průzračnému stylu   Jean-Marca Valléeho.
enejčel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.2.2014
Skvělý výkon Matta však   film zdaleka nezachrání.   Snímku chybí zápal, vůbec   se do Rona nevžijete a celý   děj je vám ukradený.   Rozhodně jsem čekal víc.
Duri86
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.3.2014
Film je hrozně dlouhý a moc   se tam toho vlastně neděje,   něco jako Vlk z Wall street.   Po půl hodině jsem myslel   že už to běží tak 90   minut a bude to končit, ze   začátku to nevypadalo   špatně ale zvrtlo se to jen   v jednu velkou nudu. Nic to   nemění na tom že McConaghey   byl skvělý vyhublý vypadal   příšerně a Oscar je   zasloužený ale film mě jako   celek neuhranul. Vlastně jsem   ani nepochopil co s těma   lékama, jako Chytrá   Horákině je prodával   neprodával nebo co.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih71386minih71386Prometheus (2012) 
Prometheus n
minih131411minih131411Laputa (2015) 
Laputa n
minih27113minih27113Odplata (1999) 
Payback n
minih50775minih50775Bestie musí zemřít (2009) 
Giallo n
minih5610minih5610Četa (1986) 
Platoon n
minih43078minih43078Mé druhé já (2007) 
The Brave One n
minih49194minih49194Dvojí hra (2009) 
Duplicity n
minih143798minih143798Dítě Bridget Jonesové (2016) 
Bridget Jones's Baby n
minih20776minih20776Tenkrát na Západě (1968) 
Once Upon a Time in the West n
minih32652minih32652Collateral (2004) 
Collateral n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jiří Ondráček

Ondráček Jiří

Naposled navštívené:
Jiří Ondráček

Ondráček Jiří