Zari
ohodnotit

Když si Chuck bral Larryho

I Now Pronounce You Chuck and Larry

Další název:
Chuck und Larry - Wie Feuer und Flamme; Keď si Chuck bral Larryho
Rok:
2007
Délka:
115 minut
Premiéra v ČR:
20.9.2007
„I kamarádství by mělo mít své meze.“

Komentáře k filmu Když si Chuck bral Larryho

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 26
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2010
perfektni komedie, byli tam   momenty ze jsem se nnemohl   prestat smat. "co to   delas? davam povlak na polstar   , to neni povlak ale moje   trenyrky ty idiote :-) "
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.3.2009
Tohle je dokonalej film. Po   tom, co sem viděla tenhle   film, se stal Sandler jeden z   mých nejoblíbenějších   herců :) Nejvíc se mě na   týhle komedii líbil japonec   a ještě bezdomovec, co   tancoval kozáčka :) Akurát   pořád nemůžu pochopit, že   ten japonec je vážně   Schneider :) Fakt DOKONALEJ   film :)
cackles88
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.5.2008
podla mna ...originalna   komedia.plna humoru a scen pri   ktorych som sa nemohol zdrzat   smiechu super herecke   obsadenie a este lespi dej   filmu do spolu dotvarali   skvele 2 hodinovu show pri   ktorej sa divak urcite   nenudil....a len smial....
michael75
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.12.2012
Super komedie
Tento film patri mezi ty lepsi   komedie a verte, ze nebudete   litovat, kdyz se na to   podivate. doporucuji pri nudne   nocni chvili.
rankinfitch
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.3.2010
Jedna z nejlepších   Sandlerovek o jednom malým   podvodu na finanční zákony   USA...když není po ruce   ženská, pomůže chlap. Dva   hasiči se papírově vezmou,   aby ten druhý dostal   pojistku. Ale ouředníci jsou   bystří hoši, chtějí-li   člověka oškubat. :-))   Výborná sranda se spoustou   hvězdných jmen ve   vedlejších rolích.
mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.5.2009
No jako docela mazec sranda   kde je to tak trochu naopak -   většinou se gayové   skrývaji pod skořápkou   heterošů, tady je to tak   trochu obráceně.A nelehkej   přerod playboye Chucka i   tatíka od rodiny Larryho na   bukvice je skutečně   sranda...rozhodně sem se   výborně pobavil.Nejlepší   je hláškující japonec s   tím že vlastně cokoliv   "je jako kruh, a ten   nikde nekončí..." To se   prostě musí vidět:-)
ValaMalDoran
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Myslím si,že to je   oddychový film.Smála jsem se   hodně a určitě si ho   ještě někdy pustím.Adam   Sandler opět nezklamal a   správně ujetý jsou i   Larryho dvě děti. Proto   doporučuju všem,co mají   rádi jednoduchý filmy a   chtějí se pobavit.
Brikca
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.5.2009
Velmi vtipná komedie s Adamem   Sandlerem. Škoda toho projevu   na konci, ale i tak sem se   smála od začátku do konce.   Po tomhle filmu věřím, že   Rob Shneider dokáže zahrát   cokoliv ať už japonce nebo   třeba indiána (Pohádky na   dobrou noc). A ten kalendář   na konci mě odrovnal.
SvoKar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.8.2013
"Kulatý prten"
Z toho, co jsem se Sandlerem   viděl, mi tenhle přijde asi   nejlepší. Ne snad kvůli   tématu, ale přijatelný   humor bez zbytečných   vulgarit, a jako vždy   hráblý Schneider, viz. můj   titulek. A taky Rhames v   překvapivé roli:)
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.10.2012
Po dlouhé době komedie,   která mě velmi mile   překvapila.
Komedie s   A.Sandlerem se mi většinou   líbí a tahle patří mezi   ně.Tady tomu jistě taky   přidává herecké   obsazení.
Např.: Ving   Rhames jako obrovitý gay s   tím tetováním na zadku - to   byl jeden z velmi chytrých   nápadů :-).
I Steve   Buscemi měl svou   "klasickou" malou   dobrou zápornou roličku.
A určitě nebudu kecat,   když řeknu, že bylo jen   málo chlapů, kteří by   nezáviděli Adamu Sandlerovi,   když zkoušel poprsí J.Biel,   jestli je pravé :-DDD - taky   dobrá scénka.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.5.2010
Když si Chuck bral Larryho
Skvělá komedie, která   nabídla celkem dost   sandovních scének a   povedených hlášek. Už   samotná myšlenka, kdy se dva   heterosexuálové z jistých   důvodů vezmou, mi příjde   velmi nápaditá a   originální. Film se hemží   řadou zajímavých postav,   které se předvádí v   nepřeberném množství   humorných situací. Závěr   přinese trochu napětí, ale   nakonec film končí   happyendem.
anetaaneta
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.9.2010
U filmu jsem se suprově   bavila. Vůbec nepatří do   těch trapných filmů   imitujících komedii -   naopak. Má originální   hlášky, milý příběh a   zvedne vám náladu.
Bagi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.2.2008
Nenáročný film, jaké dnes   doba potřebuje. Nemusíme nad   ním moc přemýšlet, vtipné   scény nás přivedou na jiné   myšlenky. Každodenní shon   způsobuje stres a když si   půstíte tento film,   uvidíte, že se odvážete od   tohoto každodenního   rituálu.
ApexTwin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.10.2007
...
Ako povedal pan   "nespac" predomnou   :)) film je na jedno pozretie,   ale to stoji celkom za   to...Smial som sa v podstate   od zaciatku do konca a o to   filmom ako tento v podstate   ide :) Oddychova komedia pri   ktorej moc nemusite rozmyslat,   aj ked o vztahoch ludi k   homosexualom by sa clovek   zamysliet mal
mtomas
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.2.2009
Shédl jsem tento film na   doporučení kamaráda, který   mi řekl že se u něj skvěle   pobavil. A mohu s klidem   říci, že jsem se u něj   skvěle pobavil také. Adam   Sandler je opravdu zárukou   dobré zábavy, protože   komedie, které jsem s ním   viděl mně nikdy nenudily.   Pokud ovšem jako filmový   fajšmekr hledáte   "hodnotný" film   vzor ČT2, tak na tenhle   rozhodně nekoukejte! :-D
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.9.2009
Kevin James v kombinaci s   Adamem Sandlerem je záruka   dobré zábavy příběh o   Chucku a Larrym je také   hodně zábavný co musí   Larry podstoupit aby získal   vyplacenou pojistku   předstírá , že je gay a   jako partnera si vybere svého   nejlepšího kamaráda Chucka   .
davidek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.6.2008
Opět další komedie o gay   spoluobčanech a jejich   starostech. Nic nového pod   sluncem a hodně   předvídatelné zápletky a   reakce na akce a trochu   uhozený konec, ale fakt je   ten, že pokud nemáte v   sobotu večer co dělat, tento   film je dobrá volba. Vypnout   a čumět.
Sanchez
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.12.2007
Přirozeně zábavný film,   který si opět s ničím   nebere servítky a   otevřeně si dělá legraci s   vážnějších témat.   Herecky velmi dobře   obsazený, protože A. Sandler   je stále zárukou srandy a   vtipných 'ksichtů' .. a K.   James se k němu dokonale   hodí-společně vytváří   komické duo:) Tudíž zde   není o smích nouze a po   této stránce se určitě   jedná o vyvedený film. Na   druhou stranu je škoda, že   poměrně hodně věcí jde   mimo originalitu a závěr je   až moc jednotvárný,   předvídatelný a okoukaný.   Ale jo, Chuck a Larry   dokážou rozmát, což dělá   z komedie komedii...
Sygi5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.7.2008
Dva gay kamarádi,kteří se   semtam pohádají si   řeknou,že se prostě   vezmou.Akorát mě   zarazilo,když tam Schneider   hraje malou,ale důležitou   roli oddávajícího,není   uveden v titulkách!!
insomniac
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.9.2007
Film o dvoch hetero hasičoch,   ktorí sa kôli zabezpečeniu   detí jedného z nich   rozhodnú vziať.
Sandlera mám rád, bavil   som sa celkom dobre, no   druhýkrát si to už asi   nepustím. Je to film na jedno   pozretie a dosť. Trošku mi   vadilo posledných pár   minút, ale na večerný   oddych bez rozmýšľania film   ako stvorený.
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.10.2010
Když si Chuck bral Larryho
Od tohohle filmu jsem čekala   mnohem víc a proto po   shlédnutí poměrně   dlouhého až zbytečně   dlouhého filmu jsem byla   zklamaná. Adam Sandler mě   nepobavil tak jako vždycky.   Zajímavý příběh, něco co   tady ještě nebylo, ale   možná to spíš líp podat   by bylo asi mnohem lepší.   Jedno velké zklamání.
Pecik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.9.2017
Sandlarovská komedie,   tentokrát bohužel jedna z   těch bláznivějších.   Obsazení okolo Adama téměř   neměnné a přesto stále   zábavné. Pobaví, ale nic co   by stálo za zopakování
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.8.2008
Pre mna osobne komedialne   sklamanie roku.V poslednom   obdobi sa objavuje snaha o   tvorbu korektnych   filmov/politickych,rasovych   atd./Potom,ale film prichadza   o svoje caro,lebo straca ostry   humor a zostava slaby   odvar.Takto film ponukne len   usmevny pohlad do zivota 4%   mensiny,ktora sa casto stava   tercom neznasanlivych ludi a   to je velmi malo.Pri filme som   sa prakticky vobec nezasmial a   jedinym dovodom,preco som film   dokukal bola bozska Jessica   Biel.Sledovanie tohto filmu je   stratou casu.
Máša13
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.7.2012
Dobrá komedie
Nečekal jsem bůhví   co,takže nakonec milé   překvapení.Klasická   amarická komedie,s   neobvyklým námětem,ale   jinak přesně dle scénářů   všech ostatních komedií i s   předvidatelným hapy endem.
Majda88
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Jasně popcornový film pro   oddych a nenáročné diváky.   Abych pravdu řekla, když   film začal, říkala jsem   si:,,A za tohle jsem dala osm   pětek??" Silně mi   vadily silácké řeči,   výrazy buzno, hulibrku apod.   Scény s právničkolu   Jessicou Biel byly více než   předvídatelné a poněkud   již trapné svou stále se   opakující předzvěstí.
Byly tam však také   vtipné momenty. Syn Larryho   byl velmi nápaditý. Také   mě příjemně překvapilo,   že se tu objevil Steve   Buscemi, sice v malé roli,   ale kvalitní. Moje konečné   hodnocení je 5.
Bulgarrito
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.3.2008
Ale no tak...   "nenáročný film,   který dnešní doba   potřebuje" ??? (viz   komentář Bagi) Myslim, že   film tohoto typu dnešní doba   právě naopak vůbec   nepotřebuje, jelikož tomuto   snímku podobných je tolik,   až se mi až z toho dělá   zle. Všechny ty filmy kde   heter. hrají, či mají   problém s homosexuály, kde   kluci hrajou holky apod., ale   lidí co je mají v oblibě je   stále dost... (?) tak pokud   máte chuť vypnout mozek,   zkouknout pár   předvídatelných situací a   trapných vtípků jděte do   toho. Když si Chuck bral   Larryho je potom jasná volba   _peace

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih24374minih24374Žhavé výstřely (1991) 
Hot Shots! n
minih6066minih6066Denní světlo (1996) 
Daylight n
minih34047minih34047Bratrstvo ticha (2002) 
Le pacte du silence n
minih27633minih27633Rabín, kněz a krásná blondýnka (2000) 
Keeping the Faith n
minih10318minih10318Kmotr III (1990) 
The Godfather: Part III n
minih24038minih24038Zodiac (2007) 
Zodiac n
minih21389minih21389Tři mušketýři (1993) 
The Three Musketeers n
minih30981minih30981Kameňák (2003) 
Kameňák n
minih39752minih39752Coach Carter (2005) 
Coach Carter n
minih47699minih47699Zločinec (2008) 
Felon n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Robert Harvey

Harvey Robert

Aleš Hudský

Hudský Aleš

Naposled navštívené:
Robert Harvey

Harvey Robert

Aleš Hudský

Hudský Aleš