reklama
 
ohodnotit

Jsem nevinná

Je plaide non coupable

Další název:
Guilty?
Žánr:
Země:
Rok:
1956
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Jsem nevinná

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.5.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.10.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
vl.ce
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.8.2007
Simmee
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.7.2010
Mike78
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.8.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48049minih48049Po přečtení spalte (2008) 
Burn After Reading n
minih49727minih49727Bezesné noci (2002) 
Sleepless Nights n
minih44030minih44030Ohněm, vodou a trubkami (1968) 
Ogoň, voda i ... mednyje truby n
minih36655minih36655Švindlíři (2003) 
Matchstick Men n
minih31243minih31243Podporujte svého šerifa (1969) 
Support Your Locall Sheriff n
minih39206minih39206Země dinosaurů 1 - Jak to všechno začalo (1988) 
The Land Before Time n
minih10964minih10964Kuba (1979) 
Cuba n
minih43441minih43441Gilmorova děvčata (2000) [TV seriál] 
Gilmore Girls n
minih42353minih42353Sexy mrtvola (2005) 
Drop Dead Sexy n
minih13399minih13399Na úrovni (1973) 
A Touch of Class n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (7)
9   - pataamat
10 - satyr
8   - Kycky
6   - MaKy92z
7   - vl.ce
10 - Simmee
6   - Mike78

TV Program

ČT1 - Byl jednou jeden dům (1974) [T...

10:40 - 12:00

78 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Grand Veteran 2018

11:40 - 12:00

18 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:45 - 12:00

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Nebezpečný příboj (2011) [TV f...

10:20 - 12:15

98 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150681
Osobností: 633989
Fotografií: 574564
Plakátů: 273004
Obsahů a biografií: 138379

Poslední komentáře

Beirut (2018)

Beirut
Příběh se neobvykle   pohybuje na syrové   diplomatické úrovni, což   znamená, že je převážně   konverzační a svým smyslem   pro laiky dosti více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Vražedná terapie (2001)

PROCESOR!

Vražedná terapie
I když budu vypadat hodně   troufale, tak můžu říct,   že sem tu slátaninu pochopil   a přesto(právě proto)   hodnotím, jak hodnotím.   Šéfové více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 3 / 10

Dannyho parťáci 2 (2004)

Přidám

Dannyho parťáci 2
klišé konstatování že na   jedničku to prostě nemá.   Chybí mi větší   propracování děje a   srozumitelnost. Líbil se mi   nápad obsazení Bruce Willise   jako Bruce Willise s Julii   Roberts.

Autor: lion71 | Hodnocení: 6 / 10

Hrdinové ohně (2017)

PROCESOR!

Hrdinové ohně
Film o hrdinech, který není   točený klasickým způsobem.   Není plný klišé „ Dělal   jen svou práci“ a záběry   na americkou vlajku či kecy o   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957)

Co

Dvanáct rozhněvaných mužů
ještě dodat? Snad jen že je   škoda že nezískal i přes   nominace žádné Oskary. Ve   stejné době byl totiž   natočen film Most přes řeku   Kwai.

Autor: lion71 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.244/0.213