reklama
 
ohodnotit

Jsem nevinná

Je plaide non coupable

Další název:
Guilty?
Žánr:
Země:
Rok:
1956
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Jsem nevinná

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.5.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.10.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
vl.ce
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.8.2007
Simmee
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.7.2010
Mike78
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.8.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih134411minih134411Carol (2015) 
Carol n
minih51866minih51866Ostrov pokladů (1998) 
McCinsey's Island n
minih22695minih22695Vojín Benjaminová (1980) 
Private Benjamin n
minih5061minih5061Cesta na Bali (1952) 
Road to Bali n
minih54264minih54264Zlatíčka (1998) [TV pořad] 
n
minih27813minih27813Čtyři nebojsové (1997) 
Die furchtlosen Vier n
minih14338minih14338Ninočka (1939) 
Ninotchka n
minih8297minih8297Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček? (1995) 
Father of the Bride Part II n
minih40384minih40384Happy End (2003) 
Nowhere to Go But Up n
minih22835minih22835Vražda v Bílém domě (1997) 
Murder at 1600 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
9   - pataamat
10 - satyr
8   - Kycky
6   - MaKy92z
7   - vl.ce
10 - Simmee
6   - Mike78

TV Program

ČT1 - Tak neváhej a toč – speciál ! ...

15:05 - 16:05

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Volejbal: Česko - Srbsko

14:50 - 17:35

74 minut již uběhlo
91 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

9 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

15:30 - 16:35

34 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146288
Osobností: 621357
Fotografií: 550584
Plakátů: 262212
Obsahů a biografií: 134135

Poslední komentáře

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Návrat blbýho a blbějšího (2014)

Návrat blbýho a blbějšího
Blbý a blbější jako   komedie za moc nestál, ale   tento snímek dává názvu   ten správný význam. Je   opravdu blbější než jeho   předchůdce.

Autor: satyr | Hodnocení: 2 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

PROCESOR!

Pustina
V malé obci příznačně   nazvaná Pustina kdesi na   severu Čech, blízko u   hranice s Polskem se začíná   rozehrávat drama, který   navždy změní více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.432/0.391