ohodnotit

Jsem nevinná

Je plaide non coupable

Další název:
Guilty?
Žánr:
Země:
Rok:
1956
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Jsem nevinná

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.5.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.10.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
vl.ce
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.8.2007
Simmee
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.7.2010
Mike78
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.8.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19434minih19434Spáč (1973) 
Sleeper n
minih39511minih39511Ztracená revue (1961) [TV film] 
Ztracená revue n
minih76306minih76306Sindibád a Minotaur (2011) [TV film] 
Sinbad and the Minotaur n
minih47615minih47615Žena upír (1926) 
The Temptress n
minih48402minih48402Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 
The Curious Case of Benjamin Button n
minih69399minih69399Včera v noci (2010) 
Last Night n
minih43364minih43364Skóruj (2007) 
Balls of Fury n
minih39333minih39333Zlo mezi námi (2003) 
Ondskan n
minih23879minih23879Zlaté dno (1942) 
Zlaté dno n
minih52592minih52592Mořský vlk (2008) [TV film] 
Der Seewolf n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (7)
9   - pataamat
10 - satyr
8   - Kycky
6   - MaKy92z
7   - vl.ce
10 - Simmee
6   - Mike78

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala

09:00 - 09:45

34 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Podivuhodné přírodní úkazy

09:00 - 09:55

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:50 - 09:45

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

09:10 - 09:45

24 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154596
Osobností: 640019
Fotografií: 588861
Plakátů: 279990
Obsahů a biografií: 141644

Poslední komentáře

Echt gold (2019) [TV epizoda]

Echt gold
Pořád jsem čekal, kdy se to   zlomí a seriál bude   zajímavý jako první série,   ale díl od dílu jde kvalita   dolů a pokračování mě   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 4 / 10

Den nezávislosti: Nový útok (201...

Den nezávislosti: Nový útok
Je mně těžko se o tomto   braku vůbec bavit.
Můj syn   ( mimochodem, adept na   režiséra ) se mně zeptal,   jestli si z nás tvůrci   tohoto více >

Autor: M.A.G. | Hodnocení: 1 / 10

Bohemian Rhapsody (2018)

Bohemian Rhapsody
Čekala jsem netrpělivě na   tento film. Vůbec mně   nezklamal. Je perfektní,   úžasná muzika, skvělé   výkony herců. Z kina jsem   šla absolutně nadšená.   Doporučuji všem, kteří   mají rádi dobrou hudbu.

Autor: Majdulka | Hodnocení: 10 / 10

Most! - 3. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 3. díl
Trošku nůďa, až na   akci:"Odvez ho do Chomutova.   Myslíš do spalovny? Ne, do   nemocnice!"
Jinak   benefity pracovního poměru   obecního vymahače by mohly   být pro některé jedince i   zajímavé.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Ratatouille (2007)

Ratatouille
Klasická amíkovština, že   když chceš, dokážeš v   životě všechno. I když jsi   krysák. V reálu těžko, v   kresleňáku se na to dobře   kouká. více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.768/0.727