reklama
 
ohodnotit

Jsem nevinná

Je plaide non coupable

Další název:
Guilty?
Žánr:
Země:
Rok:
1956
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Jsem nevinná

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.5.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.10.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
vl.ce
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.8.2007
Simmee
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.7.2010
Mike78
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.8.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53206minih53206Mrtvý sníh (2009) 
Død snø n
minih4274minih4274Bláznivé dědictví (1993) 
Surf Ninjas n
minih56666minih56666Černá Perla (1994) [TV seriál] 
Perla negra n
minih66371minih66371Kavárna u Uršuly (1994) [TV pořad] 
Kavárna u Uršuly n
minih25513minih25513Na dno vášně (1997) 
Carne Trémula n
minih44671minih44671Hrdinové a zbabělci (2007) 
Lions for Lambs n
minih24075minih24075Zpívání v dešti (1952) 
Singin' in the Rain n
minih9743minih9743Johnny Mnemonic (1995) 
Johnny Mnemonic n
minih145843minih145843Clair Obscur (2016) 
Tereddüt n
minih27478minih27478Temná legenda (1998) 
Urban Legend n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
9   - pataamat
10 - satyr
8   - Kycky
6   - MaKy92z
7   - vl.ce
10 - Simmee
6   - Mike78
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147959
Osobností: 626687
Fotografií: 562523
Plakátů: 266837
Obsahů a biografií: 135802

Poslední komentáře

Tommy Boy (1995)

Tommy Boy
Rozporuplné hodnocení, ale   já se musím přiklonit k   těm kteří hodnotí tuto   komedii dobře. Sedla mi.   Doopravdy jsem se bavil. Chris   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 8 / 10

Alias Jesse James (1959)

Alias Jesse James
Na dobu vzniku velmi slušná   věc. Bob Hope pronáší   slušné hlášky. Toho chlapa   moc neznám, ale tady je velmi   dobrej. Ostatní taky. Milford více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 8 / 10

Leť, ptáku, leť! (1978)

Leť, ptáku, leť!
Pohoda. Stále dívatelné, i   když možná působí i   nostalgie. Rozhodně   nadprůměrný film, a ani v   dnešní konkurenci by se   rozhodně tvůrci neměli za   co stydět.

Autor: p.a. | Hodnocení: 8 / 10

Páni kluci (1975)

Páni kluci
Bomba, zase jsem tento film po   dlouhé době viděl a   působí na mě furt jako na   malýho kluka. Tenhle film si   nikdy nenechám ujít a stále   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 10 / 10

Věk zrady (1993)

Věk zrady
Na TV produkci slušně   udělanej filmeček.   Vzdáleně mi připoměl   starýho a dobrýho Claudia   (doopravdy vzdáleně). Bryan   Brown hraje více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.283/0.246