reklama
 
ohodnotit

Jsem nevinná

Je plaide non coupable

Další název:
Guilty?
Žánr:
Země:
Rok:
1956
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Jsem nevinná

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.5.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.10.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
vl.ce
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.8.2007
Simmee
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.7.2010
Mike78
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.8.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20690minih20690Teče tudy řeka (1992) 
A River Runs Through It n
minih25641minih25641Rytíř Apokalypsy (1997) 
The Minion n
minih55015minih55015Kosmas a paní Božetěcha (1974) [TV inscenace] 
Kosmas a paní Božetěcha n
minih50475minih50475Salón Eliott (1991) [TV seriál] 
The House of Eliott n
minih158876minih158876Případ Kettering (2016) [TV seriál] 
The Kettering Incident n
minih40757minih40757Faunův labyrint (2006) 
El laberinto del Fauno n
minih54010minih54010Kamataki (2005) 
Kamataki n
minih35823minih35823Město Bohů (2002) 
Cidade de Deus n
minih45815minih45815Bláznivej tábor (2007) 
Daddy Day Camp n
minih40009minih40009Blood Brothers (1993) 
Blood Brothers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (7)
9   - pataamat
10 - satyr
8   - Kycky
6   - MaKy92z
7   - vl.ce
10 - Simmee
6   - Mike78
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152327
Osobností: 636474
Fotografií: 578311
Plakátů: 275646
Obsahů a biografií: 139803

Poslední komentáře

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Mečiar (2017)

super

Mečiar
Mam rad dokumenty . A za mně   parádní shrnutí   politického vzestupu i padu

Autor: pirekjan | Hodnocení: 9 / 10

Ip Man: Zrození legendy (2010)

Ip Man: Zrození legendy
Na prvé dva filmy s Donnie   Yenom to nemá, on tam   jednoducho chýba a nepomahá   ani Sammo Hung. Aspoňže   súboje sú zdarilé a   zápletka má dramatický   náboj.

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.268/0.229