Duben
ohodnotit

Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel [Video]

Starship Troopers 3: Marauder

Další název:
Starship Troopers 3 / Vesmírna pechota 3 (SK)
Rok:
2008
Délka:
105 minut
„Válka proti vesmírným broukům pokračuje.“

Komentáře k filmu Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 23
RwlBem
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.4.2018
Myslím že český název
tentokrát mnohem více   vystihuje film než původní   anglický. Divákovi je   předloženo na první pohled   horkou jehlou spíchnuté   béčkové scifi, víceméně   vykrádající jedničku.   Jenže to, co nám sdělují   na pozadí poněkud kostrbatě   se odvíjejícího příběhu,   je podle mě ještě víc   kritické než v prvním   dílu. Závěrečný   "reklamní" sestřih   už to shrnuje zcela   otevřeně i těm, kteří to   snad od počátku filmu   nedokázali pobrat. Zrodila se   nám další hvězda mezi   konspiračně burcujícími   filmy, vydávající   svědectví o skrytém   nepříteli. A je trochu   děsivé, že už v roce   2008...
Antonio.M
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.9.2012
Geniální Satira
Takhle ostře satirický   snímek, který si bere na   mušku kde jaký nešvar   autoritářských režimů.   Tvrdě obouvá do fanatizmů   všech druhů a snaží se   přitom výsměchu tvářit   vážně. Trochu bych jej v   tomto přirovnal k   novějšímu filmu Iron Sky,   který však tuto kritiku   pojal jako fraškovitou   parodii, zde je však účinek   mnohem lepší, pro na první   pohled "vážnost   filmu". Jen tak dál...   občané!
thejduk
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.11.2013
I u Hvězdné pěchoty to   bohužel jde s úrovní z   kopce. Jak dvojka, tak i   trojka s úrovní dolů   přímo padají. Nevím,   jestli další díl bude   obdobný - vynikající   jednička, slabší dvojka a   slabá (video) trojka, na   čtyřku raději nekoukám.   Jediným řešením je, že se   filmaři pokusili natočit   parodii na boj s brouky.
goranchorvat
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.2.2009
Vzpomínka na První díl
Jednička patří mezi legendy   dvojka byla katastrofa a   třetí díl je někde mezi   nimi.Potěší návrat   známých z prvnního dílu i   způsobu jakým je film   dávkován.Zamrzí hodně   nedotažené triky pokuď tedy   nějaké vůbec byli a   celkově dost chudá výprav   filmu od kterého se čeká   pravý opak.Jinak neslabší   na filmu je asi dějová   linie, potěšil ale návrat   ke starému dobrému Chcete   vedět víc?Celkově průměr   ale tak špatně jako ostatní   bych to neviděl.Když si   vzpomenu na Riddicka tak tohle   je ještě pecka ::DDD
Sanchez
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.3.2009
Tohle je přesně ta odrůda   filmu, od které je lepší   očekávat méně než   více...v součtu to hodí   prostoduchou akční   scifi-střílečku ze stále   sympatickým podtextem   vesmírných brouků...
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.7.2015
Třetí příběh o válce s   brouky je především   viditelně velmi odfláknutý.   Jednodušší a levnější   kulisy snad už asi ani být   nemohli. Na scénu se vrací   Johnny Rico v podání Casper   Van Diena, který už dávno   zabředl v primitivních   céčkových snímcích. Jeho   kuráž a přesvědčivost se   tu vůbec nezměnila. Už z   počátku příběhu je   fašistická diktatura   Federace velice masivní a   přímo hrozivá. Stačí   jenom špatně mrknout a   dotyčný jde na popravu. Ale   přesto tu jsou stále samé   výhody. Služba v armádě   vám zajistí občanství.   Chcete vědět víc? No nic. V   druhé půlce se již   vyskytuje několik známých   motivů z různých filmů.   Tvůrcům snad došli nápady   a nebo jen úmyslně utvořili   podivný mišmaš všeličeho?   Je to velice slabý film a   původnímu velkolepému   snímku spíše dělá jenom   ostudu. CHCETE VĚDĚT VÍC?
BinLADIN
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.8.2009
moje velké zklamání   jednička je bomba pak to   nějak začalo
  upadat a 3 je zatím doufám   poslední díl jinak po   stránce efektů je to dobré   jinak nic víc
ValaMalDoran
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.7.2008
Tak tento třetí díl byl pro   mě naprostým zklamáním. Od   začátku nuda, žádná   pořádná akce, laciný triky   a ten závěr s těma   robotama, tak to mě rozhodně   nedojalo. Za mě říkám -   ztráta času.
Steve997
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.4.2010
Druhý díl Hvězdné pěchoty   si každý představoval   úplně jinak a trojka proto   slibovala návrat k prvnímu   dílu včetně hlavního   hrdiny Johnnyho Rica. Je ale   jasné že nízkorozpočtový   video film se velkolepě   pojatému prvnímu dílu   stejně rovnat nemůže.   Velkým plusem oproti dvojce   je to, že už se neodehrává   jen uvnitř tmavé základny a   konečně se zase dočkáme   akcí v otevřeném   prostranství. Co ale   nepochopím je, proč   natáčení svěřili do rukou   nějakého náboženského   fanatika. To že pár   hlavních hrdinů skoro celý   film žvaní něco o bohovi by   mě tak nevadilo, ale to že   celý závěr filmu klečeli   na zemi a modlili se, díky   čemuž byly vlastně   zachráněni, tak to už bylo   na mě moc. Takhle stupidní   konec nemá ve sci-fi co   dělat!
Warrior7
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.1.2010
Po nehorázně blbé dvojce si   filmaři řekli, že se   poučí a natočí mnohem   lepší trojku. Tak se   rozhodli naverbovat starého   dobrého Johnnyho Rica. Ale   měli by si uvědomit jednu   věc. A to sice, že jeden   herec nedokáže zachránit   kompletně zbabraný film. Jen   doufám, že další Hvězdná   pěchota už nebude. Protože   by to už nebyl film ale   katastrofa...
enejčel
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.4.2011
Pokud má být další díl, tak ať už je pořádnej!!!!!
Tento díl je samozřejmě   také katastrofální. Nevím,   proč zrovna u série   Hvězdná pěchota musel   nastat příšerné 2 díly.   Tenhle je podle mě lepší   než dvojka, ale znovu efekty   brouků jsou na ho**o, stejně   jako ve 2 vypadají jako   kočičí mláďata a v tomhle   díle je vše stejné.
Když jsem se dozvěděl,   že hlavní role je Rico,   myslel jsem, že film bude   dobrý jako 1, ale ne a tady   nejhnusnější scéna je jak   tomu vojákovi vybuchne hlava   a vůbec celý film je   vlastně o Bohovi a zvraty tu   ani nejsou, prostě na houby!
mikee007
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.3.2013
Béčkaři ať si dělaj béčka...
...a ne rádoby pokračování   áček.
Ve Hvězdné   pěchotě hraje   ženská,která vypadá skoro   ,jako Angelina Jolie.   Chlap,kterej vypadá skoro   jako Casper Van ien (kdysi   nadějný hollywoodský   herec,který se utopil v   laciných béčcích). Moment,   on to opravdu je Casper van   Dien, no to je ujetý, ten   dopadl...
Triky   vyrobili na docela dobrých   počítačích a scénáře a   režie se chopil   člověk,který téměř   dochodil základní   školu,zato však měl   jedničku z katechismu.Vznikl   tak film,který je skoro   průměrný. Skoro...
BiTch_
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.6.2009
Třetí díl hvezdné pechoty   co ktomu říct.Snad jen to   že spolu s dvojkou by i   tenhle díl meli   "stornovat" a   začít znovu.Místo sr.ček   jdoucích rovnou na DVD   plnohodnotné nadupané   pokračování které bude   dustojne držet tempo.
Jediné co se mi na tomhle   filmu líbilo byli nové druhy   Arachnidů (zejména   Scorpion).Každej at posoudí   sám...
Thomax
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.8.2008
Neviděl bych to zas tak   černě jako ostatní. První   hodina je ještě koukatelná.   Sice efekty i celková   atmosféra se s prvním dílem   nedají srovnat, ale pořád   to ujde. Potěší nové   jednotky brouků. Naprostý   propadák je ale konec.   Jakmile se děj přesune na   planetu kde žije super mega   hyper mozek, začne   zhovadilost v podobě   žvástů o bohu a nutnosti v   něj věřit. Nic proti   víře, ale tohle nepatří do   sci-fi filmu. Závěr v   podobě záchrany je už   vyloženě trapný.
Nebýt konce dal bych   pět, takhle jsou to tři.
M.A.G.
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.12.2011
Už nepokračujte....
...v natáčení dalších   dílů.Tento už byl fakt   katastrofa.Docela jsem se   těšil na Ricka (C.V.Dien),   ale ani on a jeho role to   nezachránili.A to s tou   vírou, kterou byl film   prošpikovaný, to hodně   přepískli.Nic moc film.
LenC2
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.12.2008
bohužel to už nefunguje   první díl byl super , ale   toto snad není ani béčko   snad céčko akční   slatanina.
FLA
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.3.2013
Naprosto zbytečné   pokračování!Druhý díl   jsem neviděl a asi o nic jsem   nepřišel,tohle byla   naprostá ztráta času!Levný   nezajímavý film   kategorie"C"-ODPAD!
Langley
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.9.2008
Co to má být?Jestli se   tvůrci pokoušeli o vtip, tak   jim to teda vyšlo.Tahle   "parodie" ve mne   vyvolala opravdu smích.Casper   Van Dien se vrátil do   třetího pokračování, ale   radši se tomuhle titulu měl   vyhnout a zůstat u velkolepé   jedničky.Trojka šla rovnou   na DVD a čiší z ní pouze   dvě akční scény, které   zrovna nijak nenadchnou a   mají velmi slabé digitální   triky.Chete vědět   víc?Podívejte se sami.
T2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 31.7.2018
║Rozpočet   $20miliónov║Tržby   Celosvetovo $415,100▐ Tržby   za predaj DVD v USA $4,820,583   //počet predaných kusov   287,472║ Tak toto som fakt   nečakal rana pod pás, tak   tupé vrcholové béčko ako   hrom, fakt výsmech...a ešte   za aké peniaze. /0%/
kategames
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.11.2008
§§§§
a ejhle, už i v akčních   scifíčkách amíci vymývaj   lidem mozek o nutnosti věřit   v boha....sakra už tam   chyběl jen galaktickej   kostel-tohle fakt byla   šaškárna.
Assguard
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.7.2010
Další katastrofální   pokračování, které ani   Johny Rico nespasí. Původní   film si rozhodně nezasloužil   přírustky v podobě dvojky a   trojky. Doufám, že už se   dalších pokusů o   pokračování nedočkáme.
mkabes
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.1.2014
Ble
Totální blbost. Možná   zaujme pánbíčkáře, ale   tohle snad režisér nemyslel   vážně. Jednička je   klasika, dvojka taková   oddychovka, ale trojka... nic   musel bych bejt sprostej.
damianx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.7.2008
děs
Hledal jsem důvod jak nedat   tomuto filmu 1,ale nenašel   jsem ho.První díl jsem   viděl mnohokrát,druhý už   nestál za moc,ale třetí je   jen nastavená kaše.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih176569minih176569Základna (2019) 
The Outpost n
minih43983minih43983Hvězdná brána: Návrat (2008) [Video] 
Stargate: Continuum n
minih4112minih4112Bílý tesák (1991) 
White Fang n
minih7966minih7966Grand restaurant pana Septima (1966) 
Le Grand restaurant n
minih14176minih14176Nevěsta s nejkrásnějšíma očima (1975) 
Nevěsta s nejkrásnějšíma očima n
minih9381minih9381Jánošík I, II (1963) 
n
minih21070minih21070Titanic (1997) 
Titanic n
minih28184minih28184Mumie se vrací (2001) 
The Mummy Returns n
minih32620minih32620Znamení (2002) 
Signs n
minih21253minih21253Transformers (2007) 
Transformers n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Hvězdná pěchota 2 (2004) [TV film]

 Hvězdná pěchota 2 (2004) [TV film]
Hvězdná pěchota 2 n
Starship Troopers 2: Hero Of The Federation
Žánr: sci-fi / akční / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Phil Tippett

(pokračování)

Hvězdná pěchota (1997)

 Hvězdná pěchota (1997)
Hvězdná pěchota n
Starship Troopers
Žánr: sci-fi / válečný
Země: Spojené státy americké
Režie: Paul Verhoeven

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných - Vladimír Dl...

10:30 - 11:30

3 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

ČT2 - 24 hodin v životě zvířat

09:45 - 10:40

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:30 - 10:55

63 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:30 - 11:30

3 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10