Duben
ohodnotit

Hory mají oči 2

The Hills Have Eyes II

Další název:
Kruté oči hor; Hory majú oči 2 (SK); The Hills Have Eyes 2 - Die Glücklichen sterben schnell
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
12.4.2007
„Ti šťastnější zemřou rychle.“

Komentáře k filmu Hory mají oči 2

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 32
Helled
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.10.2013
Skvělý horor i když film   režiroval Martin Weizn tak   zůstal film ve svém gore a   děj měl opravdu výborný
Jekky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Hory mají oči jedna není   tak dobré jako dva dvojka se   jim perfektně povedla a je o   hodně lepší doboručuji
Dexterman
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2014
Ještě lepší pokračování   víc krve víc brutality a   víc mutantu tentokrát stojí   mutanti proti vetšímu   nepřítely než minule.
karel.volny
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.12.2007
Výborne zpracovyny jak po   stránce efektů,tak po   stránce napětí.podle mého   názoru predčil první díl   akcí..super
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.7.2009
dost drsné o proti jedničce   daleko brutálnější  
i já mám rád   horor ale to to je síla   dobře natočeno
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.3.2015
S pokračováním spokojenost   i když příběhově a   některé herecké výkony   byli slabota,zmutovaní   retardi se povedli jejich   brutální způsoby zabíjení   a hlavně jejich spižírna   byla slušně zásobená   ještě že to nebylo cítit   přes obrazovku.
Masoks
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2019
Co pořád sakra máte?   Vždyť tohle je skvělý!   Třetí díl ze série Hor,   který mají oči je něčím   jiný, což přineslo své   ovoce. Hledání zmizelých   vojáků je napínavé,   zábavné, jednoduché.   Oceňuji i kameru.Bohužel na   o rok mladší Hory to nemá.
swman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.5.2007
dobrý co vy na to
I když jsem asi jeden z mála   co to hodnotí dobře myslím   že se to povedlo narážky   tipu že tak zmatenou armádu   jsme ještě neviděli neberu   jsou zmatený od začátku kde   ještě byli na cvičáku.a   teď si vezměte že by byla   do filmu zasazená specialní   jednotka výborně vicvičená   tipu rambo co by to bylo za   horor vyvraždili by zombie a   jeli domu:o))to by se vám   líbilo mě rozhodně   ne:o))takže zase doporučuji   a kdo se chce hádat at mi   napíše
veverka-zrzka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.2.2009
Měla jsem husí kůži od   začátku do konce. Zvukové   efekty byly sice bezva, zato   nebylo skoro nic vidět. Ani   třeba pahýl ruky, když mu   jí uřízl. Jako on mu   uřízne ruku u lokte a pak   mává s pahýlkem, který je   stěží pod loket a tomu   chlapovi pak není ta ruka   vůbec vidět pod košilí?   Tak to nebylo dobře   vymyšlený! Úseky, kdy   bloudila skupina podzemníma   šachtama, byly dost tmavé!   Kolikrát nebylo skoro nic   vidět. Děj mi přišel   nedokončený. Nebo snad   plánují udělat trojku?
Deviant_Girl
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.7.2022
Mutanti v pustině
Druhé pokračování nemá   už nic moc společného s   jedničkou krom pár mutantů   v pustině. K tomu je tu   komando a víc akce. Spíš   takový Doom v pustině. Jinak   standartní béčkový horor.
Defied_Master
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.4.2009
Hory mají oči 2 je v   podstatě jenom kopie prvního   dílu jenom v o hodně   slabším podání...herecké   výkony se celkem   dají...hudba taky...ale ten   příběh...hmm...nezaujalo   mě to jako první díl...
Warrior7
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.1.2010
Hory mají oči 2 je v   podstatě jenom kopie   prvního dílu jenom v o   hodně slabším   podání...herecké výkony se   celkem dají...hudba   taky...ale ten   příběh...hmm...nezaujalo   mě to jako první díl...
ondrej100o
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.8.2011
ondrej100
Aj 2-ka ma čo povedat do   svojho žánru.Krvi a obeti   pribudlo aj sme sa dozvedeli   čo su zač tie obludy a kde   bývaju.
Joaha
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.11.2007
Slabé, slabé, slabé.   Slabší než jednička,   slabé herecké výkony, krev,   tma a zmatené pobíhání v   tunelech. Když se ale   zamyslím, i přes tato   negativa to zase tak hrozné   není a dokoukat se to dá.
261972
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.7.2012
"Hory mají oči 2"   a tentokrát bez skvělého   režiséra Alexandra Aji...   :-/ Je to opravdu škoda,   protože film v sobě už   nemá to pravé kouzlo jako v   jedničce. Sice k oboum   remakům napsal scénář Wes   Craven, ale stejně ve dvojce   něco chybělo... Sice postavy   jsou k vydržení, i tak jsem   se ale těšila na jejich   smrt. Každopádně to, co   oceňuju nejvíc z celého   filmu jsou (zase) hory, tzn.   místo ničeho, ale někoho...   ;-) Film si s sebou nenese   napětí. Divák si odvodí,   co ho asi tak čeká, pokud   tedy viděl původní film,   nebo alespoň první dík   remaku. Každopádně dvojka   jde snadno přežít, i když   má nějaké nedostatky, ale   upřímně není to tak zlé   ;-)
netopir55
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.8.2009
Tentokrát vojenský tým bude   vyzabíjen lidmi z   hor.Brutalita stále   pokračuje,kreví se   nešetří a lidé umírají   pořát.Dle mého názoru byla   ale lepší jednička,o   rodinke na ceste pouští.Je   to už jen skopírovaní   prvního dílu,i když   kvalitní a na horor a hlavně   na dvojku,které moc dobře   nedopadají,tohle dopadlo   celkem dobře.Slušný horor.
HaD.77
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Není špatné, ale nedosahuje   kvality jedničky-snad jen   brutalita je větší.   Souhlasím se spoustou   divných chyb ve filmu a   nelogičností.
Prasoid
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.6.2008
Opět se potvrdilo nepsané pravidlo,
že druhý díl bývá o dost   horší. Atmosféra   depresivního rázu vymizela,   stejně jako zajímaví   mutanti. Alespoň že se   vojáci chovali jako naprostí   zelenáči a všechno tam hned   nerozstříleli, dodalo to   filmu alespoň část   příjemnosti.
Sanchez
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.9.2007
Jako samostatný celek   solidní vyvraždovačka, ale   jako pokračování prvního   dílu? Nejspíš nepovedený   kousek. Trailery byly sice   vábivé, úvod filmu také   kvalitní, ale poté se to   zvrhlo. Především ztráta   předností z   "jedničky" a   takové nesmyslné chyby,   které se tam daly jednoduše   pochytit..dalo by se tvrdit,   že se téměř jedná o   béčkou záležitost. Navíc,   to herecké obsazení, no ..   kdyby autoři obsadili J.   Carryho a S. Johansson:)   možná by udělali líp. Ale   s nadhledem se tato podívaní   dá pobrat, možná se divák   místy i lekne nebo zasměje.
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.1.2011
Ale jo, když přimhouříme   obě oči, tak se na film   dívat dá. Já zrovna tento   druh hororů nemám ve veliké   oblibě, ale toto byla   výjimka. Děj je poměrně   svižný, skoro bez hluchých   míst. Zpočátku bez efektů,   ale ke konci se jich ve stylu   gore několik objeví. Škoda   přeškoda závěru, který je   skoro celý ve tmě, takže je   vidět houby. Konec filmu   zůstává otevřený a tak   doufejme ve zlepšení ve   trojce . Celkově hodnoceno   jako průměrná podívaná.   OdMalej1501098201/8612
Akana
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.11.2010
Samoúčelné nechutnosti,   spousta klišé. Vím, že   skupina určená k   vyvraždění v tomhle žánru   nemůže zůstat pohromadě,   ale důvody, které od ní   jednotlivé odsouzence   oddělují by mohly být   aspoň originální když už   ne logické. Proti jedničce   výrazný propad, ale dovedu   si představit i horší   věci.
Steawi
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.8.2010
Původní horor Hory mají   oči,tak ten se pochopitelně   povedl více.Neříkám,že   toto je špatné,ale je to tak   vidět jednou a dost.
TSZ
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.6.2007
Bohuzel naprosto klasicka   dvojka: tedy je tam oproti   jednicce vseho vic (krome   napeti,toho je zde minimalne),   nelogicnosti se kupi jedna na   druhou,coz by vadilo   nejmene,pokud by mel film spad   a tempo.Vojenska jednotka se   chova naprosto amatersky,az   sem se musel obcas pousmat.A   protoze v jednicce bylo   znasilneni,ve dvojce musi byt   take.Klidne muzem uzavirat   sazky,zda bude i ve trojce   (protoze snad nikdo neveri   tomu,ze by treti dil   nevznikl).Ja jen doufam,ze   bude lepe natoceny a se   sympatictejsimi hrdiny,protoze   jinak budu fandit mutantum.
SPECNAS
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Hory mají oči se mi hodně   líbil, proto jsem se i celkem   těšil na jeho nové   pokračování. Jenže tvůrci   narazili. Z jedničky   vykrádají co se dá, plus   jí navíc upgradujou   větším množstvím postav   (tedy potenciálních obětí)   a větším množstvím   tělní tekutiny.Ale nedudu   jen kritizovat,nekteré   štavnaté pasaže tam také   byli(takové prsty v mozku   zmutovaného horníka...   mlask).
misalka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.2.2008
uprimne...vetsi blbost sem   nevidela ...........jasne   pocitacove fikce u kterych sem   se spis vic nasmala nez aby mi   znich bylo   spatne..............chyb tam   bylo az na pudu.a mezi   nejlepsi radim tuto:vezme   pistoli vystrili na kanibala   vsechny nabojnice a v   beznadeji ze nema zadnou zbran   ho utluce kamenem nasledne v   dalsi scene se rozhoduji vydat   se znovu pro missi a on   vytahuje z opasku nuz kterej   tam celou tu dobu mel   ...opravdu   debilne.............a ze tam   bylo sposta krve .......jo to   bilo a to jediny to snad   zachranilo..............no   blbost
Edward52
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.12.2021
hory 2
Dokoukal jsem Hory 2, a divím   se, že americká armáda se   pouští do jakýchkoliv   akcí. To co předvedla   jednotka v tomto filmu   hraničilo primo z debilitou.   Takhle by nejednal žádný   člověk, jen chorá mysl   scenáristy, který si timto   způsobem vybíjí svou   frustraci.
Clockwork
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Prvni dil remaku z roku 77 byl   az prekvapive dobre   natočen,ale bohuzel druhy dil   me velice zklamal.Totalni   neschopnost tzv. US army me   chvilemi prisel az k smichu.Z   konce filmu se da vydedukovat   ze se asi dockame i tretiho   dilu ktery uz bude absolutne o   nicem !
FLA
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.11.2011
Proboha proč tohle   unylé,nereálné a trapné   pokračování??Americká   armáda je podle tohoto filmu   parta debilů a i když se to   musí brát s rezervou.Není   to válečný film.Zkrátka   moc jsem se nebál,nepůsobilo   to na mě a víc krve to   nezachránilo.Stop blbým   pokračováním!
Chrustyn
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.11.2007
V poslední době vznikají   samé průměrné či spíše   podprůměrné horory, které   nemají atmosféru ale zato   spoustu krve a toporných   herců. Občas se ale zadaří   a vznikne film jako byly Hory   mají oči, které ukázaly,   že se ještě pořád točí   dobré horory. Avšak   pokračování se opět   zařadilo do toho šedého   podprůměru a nabízí nám   to co každý současný   horor. Trapní herci, rychlé   střihy, nějaká ta krev,   nulová atmosféra ale hlavně   šíléná nuda.
marci22
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.4.2014
Remake jedničky byl fajn ale   navazující dvojka je už   dost slabý horor. Skupinka   vojáků proti   kanibalistickým mutantům   uprostřed pouště a skal má   něco do sebe, jenže vše   zůstane jen u vaši   představy, zpracování je   totiž dosti nuda,   nenapínavé a ikdyž se tady   najde poměrně dost gore   scének tak stejně film skoro   ničím nezaujme a nejspíš   nenajdete ani nějakou   zapamatováníhodnou situaci.   Tento horor už víckrát ne   ale doufám že někdo   natočí trojku která snad   bude o dost lepší.
Serpentina
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.7.2011
Má představa pod slovem   horor je jiná. Pod tím   pojmem si představuji, že to   bude napínavé, že nebudu   vědět co přijde, že se mi   budou ježit chlupy nebo   dokonce zavírat oči. A to   tento film není, je to je   krvák, kde řádí mutanti.
tripx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.9.2007
proc proc proc , tema i napad   dobre co se tyka prvniho dilu   ale pro oba filmy plati jen   jedno - udesne natocene, vse   umele, spis sem se smal nez   abych se bal ..

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih15822minih15822Piraňa (1978) 
Piranha n
minih46239minih46239Sestry (2006) 
Sisters n
minih40598minih40598Karcoolka (2005) 
Hoodwinked n
minih46109minih46109Mumie: Hrob Dračího císaře (2008) 
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor n
minih30749minih30749Halloween (2007) 
Halloween n
minih51879minih51879Strašidelný hrad (2006) [Video] 
Monster Night n
minih19585minih19585Texaský masakr motorovou pilou 2 (1986) 
The Texas Chainsaw Massacre 2 n
minih8040minih8040Halloween: Prokletí Michaela Myerse (1995) 
Halloween: The Curse Of Michael Myers n
minih43508minih43508Amityville: Dollhouse (1996) [Video] 
Amityville: Dollhouse n
minih66914minih66914Nezvratný osud 5 (2011) 
Final Destination 5 n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Hory mají oči (2006)

 Hory mají oči (2006)
Hory mají oči n
The Hills Have Eyes
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Alexandre Aja

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Polopatě (2013) [TV cyklus]

06:25 - 07:15

42 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy divočiny

06:50 - 07:45

17 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Denver - Poslední dinosaurus (...

06:20 - 07:10

47 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

06:55 - 07:25

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297

Poslední komentáře

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10