Zari
ohodnotit

Halloween 2

H2: Halloween II

Další název:
Halloween 2
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
101 minut
Premiéra v ČR:
29.10.2009
„Rodina je věčná.“

Komentáře k filmu Halloween 2

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 13
Albertosaurus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.6.2010
K druhému dílu nového   Halloweenu jsem přistupoval   velice skepticky. Zombieho   vize z jedničky se mi   líbila, ale nechápal jsem,   kam se chce pohnout dál.
Však plastičnost postav,   nekompromisní brutalita a   obrazová doslovnost vtiskly   snímku zvláštní look a to,   že hlavní postavy se   postupně vyvíjejí a jsou   něčím víc, než jen masem   do mlýnku, je příjemné.   Strhující je hlavně první   půlhodina, která perfektně   nastartuje děj a pověstná   Zombieho práce s hudbou   dodává klasickéhu slasheru   zcela nový rozměr a jen   podtrhuje podivnou sugestivní   atmosféru. Zombie se zabývá   i dopadem Michaelových činů   na psychiku postav a   rozehrává několik   zajímavých dějových   linií, které se střetnou na   samém konci. Nevadily mi ani   podivné výjevy z Michaelovy   hlavy apod. Podle mě zatím   nejlepší Zombieho film.
Helled
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.9.2013
Horor
Husté michaeluv drsný   nelitostný styl zabijení je   něco rob zombie teď vykul   pořádnou krvavinu atmosféra   i brava krve ve filmu je   dobrá
superfilmar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.1.2012
Jen o něco horší než   jednička. A i když si   myslím, že je tento díl   vcelku zbytečný, já jsem se   u něj dobře bavil. Michael   Myers je pořád borec a Tyler   Mane se na něj dobře   hodí.
Film ztratil   něco z atmosféry, které   minule bylo více než dost,   působí hlavně na začátku   i na konci. A ten déšť na   ní ještě přidává.
Scény s ,,bílou   paní" jsou celkem   dobré, ale zbytečné,   scénař mohl být lepší. A   úplný konec byl   překvapující a moc dobrý.   Kdyby byla trojka, vůbec by   mě neurazila.
Je ale   vidět, že jedničce se to   nemůže rovnat. A jen těsně   to uteklo osmi hvězdám. Pro   mě 75%.
Robinson
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.9.2011
Nevím. Hodně nenáviděný a   zatracovaný díl. Mě nijak   nesral, nevadil ani nenudil,   takže jsem nakonec docela i   spokojený. Vražd je hodně,   gore a celkově brutalita   skvělá, ale styl úplně   jiný oproti všem ostatním   dílům. Michael se polovinu   filmu prochází po polích,   většinou bez masky, občas   někoho zamorduje a pak jde   pozdravit "rodinu".   Vůbec jsem si ale neužil   jeho myslivecký look, na   který si všichni tak rádi   stěžují. V tom co jsem   viděl mu do ksichtu ani   pořádně vidět nebylo. Je   to ale těžké, když má   film tolik alternativních   endingů a nevím čeho   ještě. Ale to je jen detail,   jak říkám, docela se mi to   líbilo. Zombie se pokusil o   řádnou inovaci v subžánru,   a je vidět, že na široké   publikum to asi nikdy nebude   fungovat. A nebo to už nebude   slasher.
marci22
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.6.2010
Až na některé scény,které   mi hlava nebrala to   šlo.Michael sice snížil   počet vražd z 18-ti na   13(nepočítam první   čtyři,nýbrž byly jen ve   snu),ale stále je to masakr.I   přesto doufám,že další   díl nebude...
Clockwork
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.1.2010
Oproti povedenemu prvnimu   dilu, prichazi zklamaní v   podobe dilu druheho Zombieho   psychologie v podobe bile pani   na me moc nefungovala.   Bloudeni v Maaaajklove hlave   bylo nudne.
261972
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.2.2013
Režisér Rob Zombie stvořil   nového Michaela Myerse v   novém "Halloweenu"   před 7 lety. Zdálo se mi to   jako dobrý film. Povaha vraha   je odkryta a víc rozvinuta.   Režisér se mu zkrátka   dostal do hlavy. Po celkem   dobře načatém začátku   došlo ke stvoření druhého   dílu, tedy "Halloweenu   2". Režie se zde ujal   opět schopný Rob Zombie a   začala tak další vlna   teroru a strachu. Režisér si   tentokrát víc pohrál a   Michaelovi dal temnější a   mnohem brutálnější podobu   a narozdíl od původního   "Halloweenu", kde je   Michael "jen"   chodící vrah s nožem, je   novější Michael mnohem   silnější, větší a   strašidelnější. Zkrátka z   něho Zombie udělal   pořádnou zrůdu, která   zabíjí vše živé a svým   temným a němým pohledem   nahání obrovskou hrůzu.   Celkově je druhý díl více   krutější a realistější.   Zombie se snažil o   originalitu, která ani v   jednom díle rozhodně   nechybí. Na svůj druhý díl   "Halloween 2" si   povolal téměř stejné herce   jako na díl první. I když   jsem měla radost ze stejné   sestavy herců, přesto mě   celkem zarazil fakt, že   režisér nechal oživit   doktora Loomise, který po   krutém útoku v prvním   "Halloweenu" měl   zemřít a zůstat jen   vzpomínkou. Bohužel se tak   nestalo, což mě celkem   vytočilo, jelikož z Loomise   se stala bezcitná svi*ě   toužící jen po slávě a   penězích, takže zrovna   nesedl jako v prvním díle.   Druhou, tentokrát   příjemnější, oživlou   postavou byla matka Michaela   Myerse a ve skutečnosti   Zombieho manželka Sheri Moon   Zombie. Ta mi jako zlý démon   sedla mnohem víc, než ten   kretén Loomis Režisér svou   manželku plně zaměstnal a   dal ji roli opravdu temnou a   nečekanou. Stejně jako   první díl, tak i   "Halloween 2"   končí velice tiše a   uzavřeně. Michael Myers   možná oživne potřetí, ale   tak trochu se modlím, aby se   toho opět nechopil Zombie,   protože by se mu to nemuselo   opět povést, jelikož druhý   díl už celkem pokulhává...
thejduk
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.6.2014
Asi jeden z nejčastěji   napodobovaných hororů -   počet pokračování   přesáhl už 10 - to je na   horor slušný počet. Liší   se možná brutalitou -   spíše stoupá, jistě   počtem spáchaných vražd,   ale to mi u těch   pokračování připadá   trochu málo a víc bodů dát   prostě nemohu, prostě   pokračování musí být v   něčem nové a u hororů to   platí obzvlášť.
rankinfitch
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.5.2010
Mike Myers v dalším   příběhu, který vychází z   původního remaku z roku   2007, kdy mu život po letech   vdechl Rob Zombie. Příběh   začíná tam, kde první   Halloween skončil, ovšem   tentokrát jde o příběh v   podstatě bez většího   smyslu, ale zato jsou to o   dost větší jatka. :-)
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.3.2019
Konečně něco   schopnějšího v celé   sérii, a hned do toho musí   vrazit jakési snové studie,   a pochopitelně retrospektivy.   Takže občas jsem v tom měl   pěkný guláš. Ale jinak je   tu konečně i několik   schopných triků, a i té   nahoty. Je hodně znát   rozdíl mezi stylem minulým a   současným. Tehdy nahota ne.   Děj to má také jakž takž,   ale rozhodně má také trochu   hluchoty. Na konci jsem se v   tom zamotal úplně, to už   byl Michael všude, v   minulosti, přítomnosti, byl   tam a jinde, ale abych to jel   podruhé na to jsem nenašel   chuť. Zase tak dobré to   nebylo. Takže dávám   slabších 40 %.
hvezdyn
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.8.2013
Z nedostatku nápadů se   tvůrci hororů vrací do   stejných řek. A aby se stali   zajímavějšími, tak někdy   sáhnou po větší   brutalitě. Původní horor   byl u nás promítán pod   krásným názvem   "Předvečer všech   svatých". V něm to   napětí ještě bylo   přítomno. Zde ne. Je to jen   přehlídka brutality   prováděné pod rouškou tmy   a noci, takže stejně není   nic vidět. Film   charakterizuje i jeho   scénář. Dovolím si   ocitovat přiblížně scénu   se zraněným nekrofilním   funebrákem: "Sakra,   sakra, sakra, do prdele, do   prdele, sakra, sakra, sakra,   sakra, kruci, do prdele,   sakra, sakra ..." Měl   pravdu. Tenhle film stojí za   ...
hledaseniki
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.11.2011
H2: Halloween II
Halooween 2 totální   katastrofa. Předchozí díl   byl alespoň založen z   části na původním snímku,   ale tohle byl docela úlet,   jediná společná věc z   původním Halloweenem a   tímhle dílem je ta, že tam   jsou postavy stejných jmen.   Kdyby možná Rob Zombie   změnil název a jména, tak   by se na to dalo koukat a   nikdo by nesrovnával   původní film. Totální   absurdita Dr. Loomis   vydělávající na   příběhu, tohle mě drásalo   asi nejvíce, nejen, že M.   McDowell je naprosto tragický   v téhle roli ještě k tomu   tenhle idiotský nápad. Byla   jsem z filmu tak znechucená,   že jsem se musela hodně   přemlouvat abych to vůbec   dokoukala. Jak řikám film je   sice vyvraždovačka první   třídy, ale bohužel s   originálem to nemá zhola nic   společného. Já být   Carpenter, tak bych asi dala   Zombiemu do zubů, tohle je   KATASTROFA. Víc se snad ani   rozepisovat nebudu, kdybych   měla vypsat všechny mínusy   tak bych tady byla asi hodně   dlouho.
JOKER96
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.9.2011
Nudné, a naprosto zbytečné   pokračování nudného a   naprosto zbytečného remaku   jednoho z nejlepších hororů   všech dob.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih58195minih58195Kazatel (2011) 
Priest n
minih22322minih22322Velký bazar (1973) 
Le grand bazar n
minih50836minih50836Senzační Spider-Man (2008) [TV seriál] 
The Spectacular Spider-Man n
minih40166minih401663:15 zemřeš (2005) 
The Amityville Horror n
minih27779minih27779Ospalá díra (1999) 
Sleepy Hollow n
minih55856minih55856Vřískot 4 (2011) 
Scream 4 n
minih56076minih56076Špatnej polda (2009) 
Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans n
minih28705minih28705Pán prstenů: Společenstvo prstenu (2001) 
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring n
minih45988minih45988Jezero 2 (2007) [TV film] 
Lake Placid 2 n
minih28469minih28469Nezvratný osud (2000) 
Final Destination n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Halloween (2018)

 Halloween (2018)
Halloween n
 
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: David Gordon Green

(pokračování)

The Nightmare Ends on Halloween II (2011)

 The Nightmare Ends on Halloween II (2011)
The Nightmare Ends on Halloween II n
 
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris R. Notarile

(spin-off)

Halloween (2007)

 Halloween (2007)
Halloween n
 
Žánr: horor / mysteriózní / thriller / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Rob Zombie

(pokračování)

Friday the 31st : Michael vs Jason (2004)

 Friday the 31st : Michael vs Jason (2004)
Friday the 31st : Michael vs Jason n
 
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris R. Notarile

(spin-off)

The Nightmare Ends on Halloween (2004)

 The Nightmare Ends on Halloween (2004)
The Nightmare Ends on Halloween n
 
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris R. Notarile

(spin-off)

Michael Vs. Jason (2004)

 Michael Vs. Jason (2004)
Michael Vs. Jason n
 
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Spease

(spin-off)

Halloween: Zmrtvýchvstání (2002)

 Halloween: Zmrtvýchvstání (2002)
Halloween: Zmrtvýchvstání n
Halloween: Resurrection
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Rick Rosenthal, Jessica Landaw

(remake)

Halloween: H20 (1998)

 Halloween: H20 (1998)
Halloween: H20 n
Halloween H20: Twenty Years Later
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Steve Miner

(remake)

Halloween: Prokletí Michaela Myerse (1995)

 Halloween: Prokletí Michaela Myerse (1995)
Halloween: Prokletí Michaela Myerse n
Halloween: The Curse Of Michael Myers
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Chappelle

(remake)

Halloween 5 (1989)

 Halloween 5 (1989)
Halloween 5 n
Halloween 5: The Revenge of Michael Myers
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Dominique Othenin-Girard

(remake)

Halloween IV: Návrat Michaela Myerse (1988)

 Halloween IV: Návrat Michaela Myerse (1988)
Halloween IV: Návrat Michaela Myerse n
Halloween 4: The Return of Michael Myers
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Dwight H. Little

(remake)

Halloween 3 (1982)

 Halloween 3 (1982)
Halloween 3 n
Halloween III: Season of the Witch
Žánr: horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Tommy Lee Wallace

(remake)

Halloween 2 (1981)

 Halloween 2 (1981)
Halloween 2 n
Halloween II
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Rick Rosenthal

(remake)

Předvečer svátku Všech svatých (1978)

 Předvečer svátku Všech svatých (1978)
Předvečer svátku Všech svatých n
Halloween
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: John Carpenter

(remake)

TV Program

ČT1 - Bydlení je hra (2004) [TV cykl...

04:40 - 05:05

19 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Jedlý hmyz

04:50 - 05:45

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Sedmikráska (2014) [TV film]

04:00 - 05:00

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Casanova (2005)

03:25 - 05:59

94 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Christian Rode

Rode Christian

Naposled navštívené:
Christian Rode

Rode Christian