Duben
ohodnotit

Červená světla

Red Lights

Další název:
Luces rojas / Varovná znamení
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
119 minut

Obsah filmu Červená světla

 
Dr. Mathesonová a její asistent Tom Buckley jsou světově uznávanými vědci, kteří se zabývají vysvětlováním paranormálních jevů. Jako profesionální skeptici už dokázali odhalit mnoho podvodníků, kteří předstírali nadpřirozené schopnosti, jako je čtení mysli, ranhojičství atd. Po třiceti letech se vrací na scénu Simon Silver, kterého doktorka Mathesonová považuje za největšího podvodníka ze všech. Buckley se chce Silverovi podívat na zoubek, ale dr. Mathesonová ho zrazuje. Považuje ho za příliš nebezpečného. Před třiceti lety totiž záhadnou smrtí zemřel Silverův největší odpůrce a doktorka Mathesonová předpokládá, že v tom měl Silver...
 
Související odkaz
 
Červená světla

Skeptická psycholožka Sigourney Weaver a fyzik Cillian Murphy odhalují esoterické šarlatány i jejich pouťové triky, které vydávají za paranormální jevy. číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Oficiální stránka:
www.lucesrojas-es.com/...
 
 
Distributor v ČR:
HCE
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Červená světla >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.9.2018
║Rozpočet €14miliónov║Tržby USA   $52,624║Tržby Celosvetovo $14,098,000▐ Tržby   za predaj DVD v USA $526,858 //počet predaných   kusov ?║ dobrá atmosféra, kamera, obsadenie   ale príbeh mi prišiel troška necelistvý /40%/
radegaster
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.8.2015
Podvod na diváky nejen v sále
Překvapeníííí!! Zpočátku příjemné, ale   od trestuhodné hlouposti s odrazem v brýlích to   šlo šupem dolů, a i když konec nabídl   možnost nadzvednout obočí, víc mě udivilo,   jak stádo v sále sedí a obdivně bučí, místo   toho, aby se v panice ušlapalo u exitů... A na   tom, že se nejedná o horor, ale o thrillerové   béčko, nic nezmění ani De Niro, za kterého   beztak odvedl největší díl práce   osvětlovač.
thomaes
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.11.2014
nuda
Do poloviny celkem dobré, pak jenom ztráta   času. Ani ta kamera mě moc nedostala. Závěr je   krize. Všichni se až moc snažili a výsledek   špatný.
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.7.2014
Já se paranormálním jevům věnuji dosti   dlouho, a když píši dost dlouho, míním tím   opravdu dost dlouho, ne nějakých uslintaných   pět nebo deset let. Proto tematicky má u mne   film jednoznačně sto procent. Bohužel,   vizuálně nic moc, snad jen záběry na slavnou   Kulaginu byly zajímavé. Škoda že nebyla ve   snímku jmenována. Dějově to šlo tak zhruba do   poloviny filmu, pak se to celé jaksi podivně   zvrtne a v podstatě je to nuda. Možná z toho   měli autoři udělat horor se vším všudy. V   každém případě by snímek měl vidět každý   záhadolog, a to povinně. Odhalování podvodů   by totiž měla být jedna z náplní práce   seriózního badatele. Možná právě proto mne   asi nejvíce zaujala postava doktorky Margaret   (jejda jak nám ta Rippleyová zestárla), hlavně   pro její zdravý skepticismus, ale s tolerancí   něčeho, co zatím neumíme vysvětlit. Na jedno   podívání je to velmi dobrý film. Podruhé už   asi ne. 2014070710806/11351
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.1.2014
Překvapeníííí!! Zpočátku příjemné, ale   od trestuhodné hlouposti s odrazem v brýlích to   šlo šupem dolů, a i když konec nabídl   možnost nadzvednout obočí, víc mě udivilo,   jak stádo v sále sedí a obdivně bučí, místo   toho, aby se v panice ušlapalo u exitů... A na   tom, že se nejedná o horor, ale o thrillerové   béčko, nic nezmění ani De Niro, za kterého   beztak odvedl největší díl práce   osvětlovač.
enejčel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.6.2013
Rozhodně jsem čekal lepší dějovou zápletku.   Sigourney se ve filmu bude objevovat pouze 60   minut, pak to vše bude na Murphym. Robert De Niro   byl skvělý tah na obsazení Silvera. Ten konec   mě ale trošku zklamal. Čekal jsem, že tam vše   bude vysvětleno, ale nestalo se tak. Nechci   spoilerovat, ale ty jevy, co vyvolával Silver   také nebyly vysvětleny a to mě na tom zklamalo   nejvíc. Tenhle film mi stačil vidět jednou.   Podruhé nikoli.
prvosenka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.2.2013
ČERVENÁ SVĚTLA

Mysteriózní snímek o   zkoumání paranormálních jevů.

Po   několika úvodních minutách jsem už   pomaloučku litovala, že jsem si vybrala zrovna   tento film. Ke sledování mně zlákala opravdu   jenom zvučná jména účinkujících herců.   Sigourney Weaver, Robert De Niro a nakonec i   Cillian Murphy bývají obvykle zárukou kvality.  

Jenomže děj se postupně začal docela hezky   zamotávat a vtáhl mou pozornost naplno. S   příjezdem slepého telepata se zvýšilo   napětí i moje zvědavost. Takže nakonec jsem   byla vcelku mile překvapena a nelituji   ztraceného času. Samotný konec sice   nevyvrcholil očekávaným bombastickým   překvapením, jak jsem očekávala a strhl tak   výsledné hodnocení jen k mírnému   nadprůměru. Přesto doporučuji ostatním   divákům.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.11.2012
Red Lights
Na film Red Lights mě přivedl můj oblíbený   uživatel vojtam, a protože jeho tipům věřím   rozhodla jsem se film zkouknout a rozhodně to   nebylo marné.
Herecké obsazení tohohle snímku   je velmi zajímavé Sigourney Weaver, Robert   DeNiro a Cillian Murphy, trojce u které   nemůžete čekat nic jiného než kvalitu.
Já   osobně mám tyhle paranormální jevy ráda a tak   mě příběh vtáhl do děje jedna báseň.   Sigourney je po několika minutách vyhozena a tak   na scénu přichází Cillian, který už   mnohokrát ukázal, že hlavní role mu jdou víc   jak dobře, u tohohle thrilleru to není   vyjímkou.

Zatím se může zdát, že na   filmu nebylo nic negativního, ale bylo. Příběh   je rozdělen do dvou částí, v první se tak   říkajíc skoro nic neděje a pak přichází na   řadu část druhá, ta už je na tom lépe, ale   přesto mi tam něco chybělo.
Film patří k   těm filmům, které sice mají co nabídnout,   obzvlášť když podobných filmů na trhu moc   není, ale nakonec je musíte přiřadit k filmům   na jedno použití. U Red Lights jsem se sice   nenudila, ale přesto tomu chybělo něco, co by   diváka donutilo se k filmu vrátit.
Omnibus
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.10.2012
Kdybych místo na tenhle film čuměl hodinu a   půl na červeně svítící žárovku a k tomu si   pozohýbal pár lžiček ze servisu po babičce,   zažil bych větší vzrůšo. Samotný motiv   odhalování falešných paranormálních   schopností byl fajn, ale bohužel čím dál   větší nuda při čekání, jestli z toho něco   kloudného vyleze. Nevylezlo. Jo, já vím, VELKÁ   POINTA mě měla posadit na prdel s pokleslou   čelistí. Ale neposadila. Místo toho jsem jen   pookřál, že už je konec. A nedivil bych se,   pokud by důvod nesmyslně předčasné smrti   Sigurney uprostřed příběhu bylo to, že jí   prostě došlo, co za šedivou nudu to bude a   uprostřed natáčení jim vzala kramle... Sorry,   jestli někomu šlapu po bábovičkách, i já   jsem původně moc těšil. Jak se tam bude něco   (para)zásadního řešit. Těšil jsem se jako   dítě na bonbónek... oops ! Spadl mi do   blátíčka, už ho nechci. Vytáhnu si z   filmovýho pytlíku jinej.No jo, nemám čumět na   trailery, šikovný střihač udělá mysteriozní   thriller i z "Ženy za pultem"...
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.10.2012
Nebýt upoutávky, která se po několika   minutovém intervalu neustále opakovala na   neznámém televizním kanálu, tak bych se   pravděpodobně k tomuto snímku nikdy nedostal.   Později jsem však začal zkoumat bližší info   a došel k závěru, že film natočil Rodrigo   Cortés, jehož Buried oplývalo neutuchajícím   napětím, a vystačilo si naprosto Ryanem   Reynoldsem a jedním místem, které po celý film   neopustíme. Tentokrát se děj v Red Lights   odehrává na větším hřišti a má k dispozici   Murphyho, Weaver a De Nira. Režisér si vybral   docela mírně mysteriózní zápletku, ale jak v   Buried, tak i zde vše spočívá hlavně na   skvělých hercích, kterým občas dopomáhá   napětí a lehce mrazivá atmosféra. Film nikam   nespěchá, má své tempo, podle kterého si   pokojně putuje a široce se zde diskutuje, což   by kdejakého diváka mohlo přivést na pokraj   spánku nebo nudy. Mě však tento titul zaujal a   přistoupil jsem na režisérovu hru.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih66944minih66944Kocour v botách (2011) 
Puss in Boots n
minih19997minih19997Svědomí (1948) 
Svědomí n
minih51730minih51730Pomsta ze záhrobí (2008) [TV film] 
Gonger - Das Böse vergisst nie n
minih17598minih17598Punťa a čtyřlístek (1955) 
Punťa a čtyřlístek n
minih72248minih72248Malý kousek nebe (2011) 
A Little Bit of Heaven n
minih25869minih258698 MM (1999) 
8 MM n
minih42379minih42379Bůh odpouští, já ne! (1967) 
Dio perdona... Io no! n
minih49868minih49868Přijeď si pro mne, tady straší (1995) [TV film] 
Přijeď si pro mne, tady straší n
minih128963minih128963V/H/S: Viral (2014) 
V/H/S: Viral n
minih12071minih12071Martin a devět bláznů (1966) 
Martin a devět bláznů n


Hodnocení:n12345678910
Červená světla (2012)Červená světla (2012)Červená světla (2012)Červená světla (2012)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764001
Plakátů: 376647
Obsahů a biografií: 178299

Poslední komentáře

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratta v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10