Duben
ohodnotit

Bacha, kouše!

Jennifer's Body

Další název:
Jennifers Body; Jenifer's Body – Bacha, kouše! / Pozor, hryzie! (SK)
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
92 minut
„Jennifer, vražedně krásná středoškolská studentka z malého města, se z obyčejné mrchy proměnila v mrchu neobyčejnou...“

Komentáře k filmu Bacha, kouše!

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 18
AtemuLukas
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.11.2019
Tak tento film byl prostě   propadák. Právě tady je   vidět, že když má   zajímavý námět špatný   scénář a zpracování, tak   to nezachrání ani Megan Fox.   Film je dosti nudný a občas   dost pubertální. Je trochu   divné, že vás film bude   chvilku bavit a chvilku zase   nudit.

Asi   nejlepší z celého filmu   byla Megan Fox v jezeře.   Nevím no, opravdu jsem od   tohoto filmu čekal víc.   Dávám 5/10.
FLA
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.7.2017
Megan Fox je sice luxusní   broskvička, ale film mě   nezaujal a nebavil. Gore tam   je, ale celé se to táhne a   nějak i ta zápletka mi   přišla nezajímavá, více   ne.
Xpojntman
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.6.2017
Megan Fox je kočka, tady teda   tak trochu ďabelská kočka,   ale furt sexy. Amanda Seyfried   taky hraje docela dobře. Ale   tyhle hvězdy počty hvězd   nemohou samy vytahnout.
hvezdyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.11.2013
Jestli je něco horšího než   americký akční film, pak je   to americká romantická   komedie. Je-li něco   horšího, než americká   romantická komedie, pak je to   americký teenagerovský   horor. Film „Pozor,   kouše!“ patří mezi ně.   Snad se i tvůrci v rámci   tohoto snímku snažili o   jistou komediálnost, ale ta   tam byla spíše dodána až   následně.
Takový   americký teenager má rád,   nebo alespoň měl rád   sobotní večery, kdy   rodičové byly někde v trapu   a oni klidně mohli sledovat   horory natočené v   šedesátých a sedmdesátých   letech. Hlavní hrdinka   pobývá v psychiatrické   léčebně, která spíše   připomíná kriminál. A tato   hrdinka jménem Needy   vzpomíná.
Tenhle   film je klasickým   teenagerovským filmem   natočený přibližně ve   stejné době, kdy vznikala   série Twilight. Tam snad šlo   o zamilovanost mezi člověkem   a upírem. Více o tom nevím,   protože tu blbost jsem   odmítal sledovat. Ale tuto   jsem si uniknout nenechal.   Táhla zvědavost. Takový   klasický teenagerovský film   se vyznačuje tím, že když   se v něm souloží, tak buď   pod peřinou, anebo skrze   spodní prádlo, anebo při   kombinaci obou metod. Zde tomu   tak je také. Tady nemáme   upíry a ani vlkodlaky. Je tu   však něco jim podobné. Po   té, co dojde ke katastrofě v   jednom hudebním klubu, ve   kterém vystupuje divná   rocková skupina, tak pak   nejlepší kamarádka naší   Needy jménem Jennifer se   začne chovat divně, občas   někoho z části sežere a   tedy i zavraždí a vůbec.   Nehledejme v tom nic   duchaplného. Však jde o   americký teenagerovský film.
Antonio.M
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.4.2012
těžké hodnocení
no hodnotit tento film je   opravdu těžké jak píší v   komentářích ostatní... ono   čekal jsem že bude hodně   špatný, ale to určitě   nebyl, sice ničím extra   nezaujal, ale zas jsou tuny   výrazně horších filmů...   a tady bych se nebál ho   vidět znovu.
Constantine_cz
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.7.2011
No nevím !!!
Z tohoto filmu jsem měl   trochu rozporuplné pocity.   Nejdřív se mi film líbil,   ale poté mě nějak přestal   bavit a potom zase začal.   Děj je místy hodně   zdlouhavý a to je hlavní   kámen úrazu + chybí   záživný humor, kterého ve   filmu moc není ( tedy jestli   tam vůnec nějaký je , já   ho skoro nepostřehl) .   Takže, film to není   špatný, ale ani dobrý.   Normálně bych dal 5/10, ale   protože má Megan fox hezký   prsa a zadek dávám 7/10.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.1.2011
Tento film se mi těžko   hodnotí. Nebavil mne, ale ani   jsem se nenudil. Rozhodně   jsem čekal více. Takto je to   jen pro teenagery s jejich   podivnou muzikou. Velmi málo   akce, velmi málo gore, velmi   málo legrace. Takže o čem   to vlastně bylo? Odpad to tak   úplně není, ale potřetí   už to opravdu vidět   nemusím. Takže když to   shrnu kolem a kolem...Dyť o   nic nešlo, ne?
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.1.2011
7,5*
i když jsem v té době   chytala každé dvacáté   anglické slovíčko... a o   nic stejně nepřišla... jo,   já se bavila.Tyto filmy jsou   ač sebevíc stupidní... jsou   mi uklidňováky do postele ve   dny, kdy nechci   přemýšlet.Upírka mě   uklidnila. Za mě 7,5*. Za   delší komentář tento film   ale nestojí, pokud nemám   popisovat prsa Megan Fox...
Honey0105
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.12.2010
Na film jsem se těšila   hlavně kvůli obsazení.   Neviňoučká Amanda Seyfried   a královská mrcha Megan Fox.   Tohle duo mi moc nesedělo,   ale zároveň mě to   lákalo.
Začátek   filmu vypadal poměrně   zajímavě, ale od události v   baru si myslím, že to trochu   ztratilo.
Škoda, že   chyběl humor, protože ten by   to určitě aspoň trochu   oživil a nebo mohlo být   aspoň více strašidelných   scén, těch také tolik   nebylo. Pár lekavých   momentů, které ale   očekáváte, takže vás   přeci jen tolik   nepřekvapí.
Megan   Foxové to slušelo, ale   myslím si, že má na lepší   role, než je lehkomyslná   pubertální dívka.
Amanda Seyfried poměrně   překvapila. Přeci jen, když   vidíte takové děvče ve   filmu Mamma Mia a poté tady,   kde vám přímo na začátku   řeknou, že to je velkej   ranař. Je pravda, že když   hrála šedou myšku, tak jí   to sedělo bombasticky a v   celém snímku mě zaujala asi   nejvíc.
Okultismus   má něco do sebe a to se mě   také poměrně zaujalo, ale   myslím si, že to mohlo být   více rozvinuté nebo lépe   podané. Přeci jen o tom bylo   řečeno docela málo a mě   osobně by toho zajímalo   víc.
Co se mi dále   líbilo byla hudba. Filmem se   míhala všemožná hudba   všech žánrů a mě k daným   situacím seděla.
A   ještě byl chválihodný   konec, tam se našla docela   zajímavá scéna, která byla   dobře natočena a zafixována   do titulků.
BrainSick
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.10.2010
Připadá mi to jako jasná   kultovka. Tahle popcornovka   má úplně všechno, trocha   napětí, hororu a hlavně   humoru, který příjemně   provází celým filmem ;) ;)   Megan Fox sice táhne celý   film, ale určitě se   neokouká. Na film si určitě   fandové žánru udělají   čas více než jednou.
lucymat
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Megan Fox a Amanda Seyfried   jsou velmi zajímavou a   šíleně nesourodou dvojicí.   Je tu humor i jeden hlubší   podtext, ale jinak tento   puberťácký výlev nic moc.   O českém překladu se snad   radši rozepisovat nebudu.
ganco1
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.3.2010
Jeden z tych lepsich upir   story.dobra hudba a   teenagerske prostredie robia z   filmu pozeratelny film.A   pomerne malo mrtvych na taky   zaner...
Kachy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.3.2010
Sexy krvavá upírka Megan Fox   co víc si mužem od tohoto   filmu přát. To úplně   stačí. Jinak klasický   upíří krvák. Pár mrtvých   a sežraných, pár litrů   krve, troška strachu a   troška srandy. Když si film   pustíte kolem půlnoci,   určitě se pobavíte, a když   ne tak ... v TV určitě něco   bude.
hledaseniki
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.3.2010
Jennifer's Body
Nejsem velkým příznivcem   Megan Fox to je asi to první   co můžu prozradit, na film   Bacha kouše, jsem se rozhodla   koukat především díky   Amandě Seyfried, kterou mám   o moc raději než Megan.
Spojením hororového   žánru a komedie vznikl tento   film, i když musím říct,   že se příliš nevydařil,   myšlenka byla skvělá,   dvojce Fox&Seyfried   fungovala skvěle, dokonce   měl film skvělou hudbu,   přesně tímhle vším se   může pyšnit tento snímek,   ale přesto to nestačilo,   řada věcí mi na filmu   vadila a proto se to musí na   něčem odrazit, v tomto   případě na hodnocení.
RM
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.3.2010
Myslím, že tento film   nezachrání ani hezká   tvářička a kroutící se   zadeček Megan. Víc cool mi   přijde Amanda, ale to je tak   asi všechno.
rankinfitch
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.2.2010
Hororová komedie o holce,   která byla obětována   Satanovi, ale obřad se jaksi   nevyvedl podle   představ...takže teď si   krátí dlouhou chvíli tím,   že pojídá lidi, aby   zůstala "naživu".   Megan Fox to sice moc sluší,   ale je to místy ukrutná   nuda. A poslouchat pořád   dokola celej film jednu   písničku...to taky bylo   trošku přehnaný. Myslim,   že čistej střed 50% bude   tak akorát.
Pavka89
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.2.2010
Nevím, jak to ta Megan Fox   pořád dělá, že je mi tak   příšerně nesympatická   ..tenhle film mě pořádně   kousnul. Ty *** hvězdičky si   zaslouží ostatní herci   (kteří umí aspoň   pořádně hrát).. sorry   Megan, ale jen to, že jsi   krásná mi hold nestačí!
Langley
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.1.2010
Nejedná se o žádný   režisérský ani herecký   zázrak.Takový menší   horůrek pro teenagery, kde je   hlavním tahákem pro diváky,   zejména pro kluky svůdná   tvářička Megan Fox.Celý   film se nachází ve fázi,   že absolutně ničím   nevyděsí a příběh není   nijak zvlášť zajímavý.To   ale někomu nemusí příliš   vadit, poněvadž je tu   právě Megan ztělesňující   dokonalý sexsymbol.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih43183minih43183Dr. House (2004) [TV seriál] 
House M.D. n
minih103853minih103853Velká oříšková loupež (2013) [2k digital] 
The Nut Job n
minih36695minih36695Účastníci zájezdu (2006) 
n
minih49100minih49100Loudilové (2009) 
Fired Up n
minih38388minih38388Nebezpečné hry 2 (2003) [Video] 
Wild Things 2 n
minih80027minih80027Policejní divize Rampart (2011) 
Rampart n
minih113255minih113255Posetitěl muzeja (1989) 
Posetitěl muzeja n
minih176624minih176624Pętla (2020) 
Pętla n
minih139252minih139252Léto All Exclusive (2015) 
Babysitting 2 n
minih131894minih131894Victoria (2015) 
Victoria n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Na stopě (2000) [TV pořad]

04:50 - 05:15

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Voda, která bolí

04:00 - 05:00

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

7 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

04:30 - 05:55

22 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190597
Osobností: 697906
Fotografií: 764097
Plakátů: 376762
Obsahů a biografií: 178324

Poslední komentáře

První rande (1999) [TV epizoda]

První rande
Konečně první rande Erica s   Donnou a právě na   Valentýna. Hyde jim to chce   zhatit, ale moc se mu to   nezdaří a Kelso chce stále   další sex s Jackie, ta mu ho   odpírá, ale nakonec?:-))

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Young Catherine (1991) [TV film]

Young Catherine
Legendární historie o   mladičké pruské princezně,   která se měla stát   manželkou šíleného   následníka ruského trůnu a   nakonec se stala více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Strážmistr Topinka (2019) [TV se...

Aj na konci sveta sa niečo deje

Strážmistr Topinka
Seriál vychádza z Doktora   Martina, ktorý sa tu   sporadicky mihne. A aj keď v   origináli Topinka nebola moja   najsympatickejšia postava,   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 7 / 10

Ukradené auto (1999) [TV epizoda...

Ukradené auto
Otec Ericoj veme klíčky od   auta kvůli škrábanci a že   není zodpovědný a tak Kelso   sežene jiné auto, ale to je   údajně kradené, tak celá   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

O těle a duši (2017)

O těle a duši
Musím se přiznat, že v   maďarské kinematografii mám   určité (a ne malé) mezery,   ale tuhle podívanou bych si   troufl doporučit každému   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10