Zari
ohodnotit

6 Underground: Tajné operace

6 Underground

Žánr:
Rok:
2019
Délka:
127 minut
„Říká se, že nikdo nemůže zachránit svět. Seznamte se s nimi.“

Komentáře k filmu 6 Underground: Tajné operace

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 9
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.10.2020
´Jednotka 6´ je snímek   Michaela Baye vyrobený pro   Netflix vyprávějící   příběh skupiny agentů,   kteří dosáhnou   spravedlnosti odstraněním   krvavého diktátora.   Nepracují pro žádnou   vládu, nepřijímají   žádné rozkazy, jen tak   trochu chtějí změnit svět   k lepšímu. Takže pozor na   ně. Pro Netflix se jedná o   druhý nejdražší titul,   což je na výsledku hodně   znát. K filmovému   tvůrčímu vkusu Michaela   Baye není co dodat. Má své   příznivce i odpůrce a ve   své podstatě je něco jako   český Zdeněk Troška, byť   je samozřejmě zcela v   jiných vodách. Všichni ti,   co se snažili natočit něco   jako oni, vždy pohořeli.   Práce Baye je zkrátka   skvělá a patřičně   velkolepá. A platí to i pro   tento snímek, byť nutno   uznat, že přeci jen krapet   neobvyklý. V podivném   prostoru ironie a silných   linií vytvořil žánrové   filmové dílo schopné   zachovat trochu   nejednoznačnosti s ohledem na   jeho vizuální formu. Tady   vzniká otázka, na kterou   nejen divák marně hledá   odpověď. Bere to Bay ještě   pořád vážně nebo si už   dělá legraci z jednoduchosti   svého tvůrčího   potenciálu? Tentokrát je to   od něj, v oblasti akčního   popcornového žánru, hodně   těžký kalibr, který jen   tak leckdo nedokáže plně   vydýchat. V oblasti   komiksových snímků není   něco takového nijak   neobvyklé, ale v tomto   případě se skutečně   jedná o nálož hodně silnou   přečnívající jakékoliv   akční snímky tohoto druhu.   James Bond? XXX? Mission:   Impossible? A co A-Team? Tak   to ani náhodou. Jednotce 6   nikdo nesahá ani po kotníky.   Méně emocí, více   výbuchů. Tak zní   vizionářské motto   režiséra, který nám rád   nabízí to, co chce, a co   chceme my. Zkrátka a dobře,   Michael Bay pro nás natočil   zábavnou akční show   nemající ve světě filmu   obdoby. Nic než popcornová   akční zábava s hodně   velkým P. A přesně takto, a   ne jinak, je potřeba tento   snímek brát.
PROCESOR
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.8.2024
PROCESOR!
Tak nadupanou akci jsem dlouho   neviděl. A u podobných   snímků není potřeba mít   překombinovaný děj. Chcete   se bavit a vychutnávat si   akční scény, ne do rána   přemýšlet, jak to vlastně   bylo myšleno. No a že   přitom přijde pár   nevinných lidí o život?   Podstatný je přeci cíl a   ten je ušlechtilý, aby svět   byl lepší místečko. I ve   válce se nevyhneme pár   civilních obětí. Hlavně je   to jenom film, takže podobný   debaty jsou na prd. Když si   pouštím podobný film, tak   se u něj chci, co nejvíce   bavit a tady to bylo splněno.   Já byl spokojený.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.3.2020
Docela se mi libilo ze Ryan   tak trosku charakterem postavy   navazal na Deadpoola:) Nektere   sceny zbytecne dlouhe a nudne,   ale jinak ruzne detaily a   zpomaleni zase super a zabavne   :) celkove hodnotim kladne a   urcote stalo za to videt
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.4.2020
Opravdu velká akční jízda,   jak je už Michaela Baye   zvykem. Začíná to opravdu   úžasnou automobilovou   honičkou a s minimem   přestávek pokračuje až do   samého konce. Kdo má akční   pecky rád bude nadšen.
beneva
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.2.2021
Asi paródyja nebo co...   Akční scény dohnané ad   absurdum, střihy, že by z   toho epileptik nepřestal   záchvatit, občas i vtipné.   No, nemůžu říct, že bych   se nebavila, ale bylo to   hodně divoké. Nejvíc   hodnotím Bena Hardyho,   protože zelené pozadí   nezelené pozadí, ty jeho   parkour scény jsou boží.
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.6.2021
Bay+Reynolds="Sbal prachy a vypadni"...
Michael Bay a Ryan Reynolds v   akčnom filme?To nemôže   dopadnúť zle.Úbohý naivný   divák.Snaha byť cool za   každú cenu zrodila   zmutované monštrum, ktoré   vykráda snáď všetky známe   série /MI, Bond, Deadpool,   .../.Trapné hlášky, zostava   hercov, medzi ktorými nebola   žiadna chémia, idiotský   scenár.Ono narvať odhadom   90% rozpočtu na dve hviezdy   /Bay+Reynolds/ a důfať, že   to nejak dopadne nie je   terno.Snáď sa Netflix   poučí.Filmotéku už majú   bohatú, teraz by sa mali viac   sústrediť na kvalitu.
Film s veľkými   výhradami doporučujem.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.12.2019
Mám rád většinu filmů   Michala Zálivky a některé   jsem viděl mnohokrát. Ano   má i průměrnější snímky   a né vše se vždy vydaří   na 100%, ale tohle je snad   nejslabší film co jsem od   něj viděl?! Jako jasný, ty   prachy tam jsou vidět, triky   a technická stránka je na   vysoké úrovni, ale co je za   problém? Přeplácanej   guláš, kde je milion   střihů, hlášek, frků a   různejch píčovinek, ale   dobrý vtipy nebo zajímavé   scény jsou upozaděny. Film   pádí vpřed, ale zrovna zde   jsem měl pocit prázdna a   nudy a pokud se jen kecá, je   to vůbec nezáživný.   Nápad, že nějaká tajná   organizace si podává různé   šmejdy na světě není nijak   originální, ale to by   nevadilo, jen ten konečnej   mišmaš je nějakej   nestravitelnej, moc se   omlouvám Michale, ale tohle   mě moc nechytlo...
Buckmister
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.7.2022
Hrůza
Opravdu po dlouhé době co   jsem viděl něco tak blbého   . Nesmysl za nesmyslem není   ani co rozebírat . Od úvodu   do konce stupidita .
MildaX
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.2.2020
Takových peněz to stálo a   taková blbost. Příběh   hloupý, scénář nudný,   střih není pro epileptiky.   Jen ty peníze co to stálo   jsou znát.
Od té doby   co Michael Bay utekl z keynote   prezentace Samsungu se ještě   nevzpamatoval a točí   blbosti.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih10212minih10212Kickboxer 2 - Cesta zpět (1991) 
Kickboxer 2 n
minih47930minih47930Smrt čeká všude (2008) 
The Hurt Locker n
minih28387minih28387Piráti ze Silicon Valley (1999) [TV film] 
Pirates of Silicon Valley n
minih47907minih47907Oprávněné vraždy (2008) 
Righteous Kill n
minih11081minih11081Lady a Tramp (1955) 
Lady and the Tramp n
minih194685minih194685Luther: Pád z nebes (2023) 
Luther: The Fallen Sun n
minih175961minih175961Sergeant Ryker (1968) 
Sergeant Ryker n
minih128733minih128733Odebrat z přátel (2014/1) 
Cybernatural n
minih52709minih52709Na dva západy (1959) 
À double tour n
minih4797minih4797Bumerang (1992) 
Boomerang n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Tullio Carminati

Carminati Tullio

Miliónová láska

Miliónová láska
Miliónová láska

Naposled navštívené:
Tullio Carminati

Carminati Tullio

Miliónová láska

Miliónová láska
Miliónová láska