Jeden svět

Komentáře uživatele bud.spencer1

bud.spencer1

bud.spencer1 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 39
Aladdinova lampa (Superfantagenio)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.7.2009
Není to tak dobrej film, jak   Sudá a lichá, ale má to   něco do sebe i tak. Pohodová   fantasy komedie pro děti   završena bitkou. Spencer už   není nejmladší, ale přesto   se toho dokázal ujmout a   zahrát si v tom. Kdyby se to   počítalo jako ve škole tak   má za 3 a podle mě by to   byla pěkná známka. Pořád   se drží nad průměrem nebo   alespon v nem a Tady si   myslím že to chvílemi šlo   i pod ale on to zkrátka   dokázal vyrovnat. Je jak   provazochodec, když padá   vždy uděla krok dopředu a   vyrovná rovnováhu. A to se   musí uznat.
Americký ninja 2 (American Ninja 2: The Confrontation)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.4.2012
Pro mě určitě nejlepší   díl z celé série o   Americkém ninjovi. Filmové   prostředí u moře, na   plážích je jeden skvost.   Steve James je nehorázně   vtipnej, a ikdyž to kvalitou   nedosahuje dnešních   bojových filmů, já jsem si   k tomu holt vytvořil jistou   citovou vazbu a rád se na to   podívám znovu. Ještě teď   mi v uších zní ten skvělý   soundtrack.
Bezva finta (Hold-up)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.5.2009
Belmondo tu působí opravdu   dobře a vtipně, ale pořád   to ještě nemá na jeho   mnohem vtipnější filmy jako   je třeba "Eso es",   kde jsou kromě vtipu také   rvačky a tady bohužél nic.   Ale musím uznat, že si dal   opravdu záležet, aby mne   aspoň trochu dostal
Cesta smrti (Born to Raise Hell)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.4.2011
Nemůžu si holt pomoct, to je   furt dokola to samý.   Okopírovaná zápletka z   filmu Kód smrti, Ruslan nebo   mstitel, normálně bych dal   5/10, protože to už tady   bylo, ale ty rvačky stojej   prostě za to a mě se to   líbí. Navíc je docela fajn   i to, že to Seagal není   jedinej kdo tu mlátí ale je   jich tu celá armáda.   Přirovnat se to k takovím   "Nico, víc než zákon,   muž s cejchem smrti   atd." sice nedá ale i   tak to pořád ještě jde
Clementine
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.11.2009
tu jednu hvězdičku dávám   za dobrý akční scény jinak   ten film nestojí za nic.   Seagalovu porážku na konci   jsem ještě jakžtakž   zvládnul ale ta ufňukaná   holka mě štvala. Ach jo   viděl sem to poprvý a asi   naposled.
Cobra
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.7.2013
Seriálů na tuto či podobnou   variaci je tu nespočet. Cobra   jede v podstatě podobném   duchu jako Odpadlík, 18 kol   spravedlnosti... vše je to na   jednu hromadu. A to je právě   to co se mi na tom všem   líbí, tato tématika mě   snad nikdy neomrzí :-) A   ještě lepší na tom je   když do toho zamícháte   herce dnes už béčkových   kousků (v tomto případě   Michaela Dudikoffa). Na tyto   seriály se prostě nejde   zlobit, i když je fakt ten   že by se tomu dalo ledacos   vytknout ale já nemám co   vytknout. U mě to má vždy   velké plus už jen za   hlavního hrdinu, sem tam za   těch pár bitek, za krásnou   blonďatou partnerku a co   nesmím zapomenout, je   krásný červený kabriolet   AC Cobra.
Con Air
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.6.2009
Když je herec dobrej, tak je dobrej i film...
ale u tohodle filmu je to   slabý slovo. Vydím že si   režisér dal záležet a že   nevynechal ani kapku toho   nejlepšího, navíc tomu   všemu dal trumf, když   vymyslel dokonelé ukončení   finálního souboje. Sem tam   nešlo v sobě udržet ten   smích, nebo alespoň pohnutí   koutkem.
Ďáblovo pokušení (Un piede in paradiso)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.9.2009
Takový průměr. Spencer holt   stárne a tak tu moc rvaček   neni, až těch posledních 15   minut. Zato tu náš   oblíbenec na druhou stranu   srší vtipem na každém   rohu, ale nejvíc mne dostal   jeho nebeszký přítelíček.   Říkám "Průměr"   a ani se vzhledem k jeho věku   nedivím. Ale to ještě neni   konec: dobrá melodická   hudba, zajímavé obsazení a   ještě zajímavější je   taxikářská bitka. Když se   na to podíváte určitě   nebudete litovat, ale žádné   "Jestli se   rozzlobíme..." nebo   "Sudá a lichá" od   toho nečekejte! Bud dokázal,   že umí hrát i ve vyšším   věku a bez Hilla a na to jsem   hrdý. Ještě jednou   "Průměrné" a ani   chvilku to snad neni ani kapku   podprůměr.
Fantastická zvířata a kde je najít (Fantastic Beasts and Where to Find Them)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.2.2017
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   Harryho úrovni a já se   skvěle bavil. Skvělé efekty   příběh a celkově   zpracování. Z posledních   dílů Harryho nebyla rodinná   pohádka ale spíš akční   thriller, tohle bylo zase to   hezké roztomilé... fajn   pohádka na kterou se hezky   dívá
Ghost Rider
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.6.2009
Poprvé jsem Ridera viděl   pouze jako komiks od Marvelů   a nečekal jsem že to i   filmově ztvární to bylo   první co mě překvapilo.   Ovšem ještě větší   zážitek a překvapení bylo   že do toho nasadili tak   skvělého herce jako je   právě Cage.
Hadí oči (Snake Eyes)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.11.2009
Jasně Cageův jeden z nej   filmů, ten film tu má co   každý film mít má, dokonce   i trochu toho vtipu. Bezva   hlášky, napínavej, trochu i   tajemnej příběh to má. Já   nevim co víc dodat.
Harry Potter a Princ dvojí krve (Harry Potter and the Half-Blood Prince)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.6.2009
Ukázky jsou zajímavé,   doufám že takový bude i   onen film. 1 a 2 byla taková   příjemně pro děti, Od 3 to   začíná být napínavější   a heščí, tak doufám že   mě nezklamou a bude to tak   hezké jako do ted (nebo   ještě heščí).
Hlídač (The Keeper)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.11.2009
Poslední dobou se seagalovi   fakt daří, dokonce je tento   film lepší než ruslan,   akční scény jsou víc než   dobré. Doufám že si to   nepokazí a bude ve svém   skvělém výkonu pokračovat.
Indiana Jones a Království křišťálové lebky (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.7.2009
Suprovej díl Indyho
Suprovej díl Indyho. Musím   říct že se fakt povedlo,   protože na to že už Ford   stárne tak dokázal   předvést solidní výkon. Na   krku 70 a on se pořád umí   skvěle a mršně hýbat :-).   Dokonce si myslím že toto   společně s 2 jsou nejlepší   díly s celé této série,   protože je to dost napínavé   a mnohem napjatější   souboje. Ve mě to vzbudilo   ohromný zážitek a místy   jsem se dokázal i zasmát.
Já, robot (I, Robot)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.5.2009
Ikdyž je tohle Thriller a já   jsem spíš zviklý na Willa   Smitha jako akčního   srandystu (např. ve filmu   Hancock), tak mě to mile   překvapilo. Těch chyb ve   filmu, o kterých píšou   leckde na internetu si   nevšímám a sem tam se ten   humor objeví, takže hurá a   já jsem rád že jsem tohle   vůbec viděl.
Kačer Howard (Howard the Duck)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.5.2009
Tak, Lucas opět ukázal že   umí natáčet. Tento film je   sice něco meźi sci-fi   komedií a hororem, ale   pořád to ujde. Skvělý   český dabing (Jiří Brágr   aj.) to mě prostě   překvapilo, protože Brágr   dabovat umí a u Howarda bych   to nečekal. Co by me   překapilo nejvíc, je, kdyby   udělali pokračování a   myslím si že tento film si   pokračování zaslovuží. A   prosím kdyby ta 2 byla,   myslím že by se tam už   hodili herci jiní a mladší   podobní těmhle. Stručněji   řečeno, Howard je hvězda a   nikdy ho nepřestanu mít   rád.
Kamufláž (Cover Up)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.5.2011
Lundgren v dost netipickém   filmu, co se akce týče, je   jí tu málo ale docela   fajnová. Rvačky ujdou a   líbí se mi že Dolph se   dokáže soustředit nejen na   akci ale i na příběh. Je to   sice s podivem ale je to jeden   z mých oblíbených filmů s   Dolphem Lundgrenem.
Kočka a pes (Thieves And Robbers)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.5.2009
Bud Spencer jako policista speciální jednotky
Jedna z mých   nejoblíbenějších kousků   Spencera. A Tomas Milian je   veselá kopa, navíc když ho   dabuje Pavel Trávníček.   Musel jsem se smát když si   Bud vlezl do toho malého   auta. Určitě je toho víc,   co bych mohl ocenit a   vytknout, ale nechci to sem   vypisovat. Na závěr chci   říct "Stojí to za   to!"
Monstra versus Vetřelci (Monsters vs. Aliens)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.6.2009
Opravdu povedené. Dreemworks   přišel s tím, že opět   spustí žebříček a   postoupí ke svému dalšímu   filmu. A stálo to za to. Je   vidět že na své fantasii   nešetřili ani trochu a že   dokázali opět překvapit.
Mstitel (A Dangerous Man)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.7.2010
Suprovej film a já se u něj   (v porovnání s Hlídačem a   Ruslanem) bavil nejlíp.   Dobré bytky, dobrej příběh   a to mi stačí k tomu, abych   tomuhle filmu dal všech   deset, protože Steveovi   nějak ty rvačky v těch   novějších kouscích moc   nešli a většinou kolem sebe   házel spíš pistolí, než   rukama a tady začíná zase   bouchat a semtam i padla   nějaká zlomená ruka či   noha. Prostě geniální.
Mýtus (San wa)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.11.2009
tak k tomu že dávám půlku   mám tři důvody: 1   hvězdička patří k žánru   komedie - já osobně proti   tomu nic moc nemám, ale je   tam té srandy hrozně málo.   Další dvě patřej k dobrým   akčním scénám, které   ovšem (aspoň podle mě) v   jiných Chanovkách bývají   lepší, ale je jich tu docela   hodně, proto ty hvězdy   dávám dvě. No a ty   poslední tři? Ty spíše   dávám z ůcty k Jackie   Chanovi, já ho mám rád je   dobrej herec a tak bych asi   normálně dal tři (ke   každému důvodu jednu) ale   nemůžu si prostě pomoct,   myslím že to dopadlo docela   dobře a já nelituju toho,   že jsem se na to   podíval...Mohlo to dopadnout   hůř.
Nevyřízený účet (Homefront)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.6.2018
Upřímně čekal jsem o něco   víc když tento film dostal   scénář od Stalloneho, ale   ani tak se jedná o slušný   film se Stathamem a Franco je   jako záporák bezva. Navíc   zvedám hodnocení za bitku na   benzínce.
Noc v muzeu 2 (Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.5.2009
Ben Stiller opět šokuje
1 byla skvělá, k zasmání a   když jsem slyšel o dvojce   myslel jsem si že už to   prostě nebude ono. Ale pak   jakoby explodovala bomba a   vtip se na mne spustil kudy to   jen šlo. Myslím si dokonce,   že se tato komedie se   starými dobrými herci z   jedničky i s novými opravdu   zdařila.
Policajt ze školky (Kindergarten Cop)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.7.2009
Fakt komedie pro děti. Je to   natočené tak aby to skvěle   pobavilo. Ale když to   porovnám s Komandem nebo   Terminátorem, tak si myslím   že nemusím dál mluvit. Ale   pro moment když si chce   člověk odpočnout tak je to   úplně ideální film.
Predátoři (Predators)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.7.2010
Kromě toho konce, kde jsem   čekal že se hrdinové   dostanou pryč, tak to bylo   dobré. Akce, napětí, děj   se dvojce predátora (což   bylo mé jediné viděné   pokračování) snad nemůže   ani rovnat. No a protože to   nakonec vypadá že to bude na   pokračování, tak bych byl   rád kdyby bylo, u tohoto   filmu jsem se ani chvili   nenudil.
Ro(c)k podvraťáků
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.6.2009
Parádní komedie s Vojtou   Kotkem A Jirkou Mádlem   (tentokrát kapánek   černější). Skvěle   propracované akce a tvrdší   humor. Jedna z těch   nejlepších komedií této   české dvojice, která   vždycky ví, jak pobavit.
Rychle a zběsile 8 (Fast 8)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.4.2017
Od pátého dílu chodím na   rychle a zběsile do kina   protože od pětky to má ty   správné grády. A osmička   na tom není jinak, naopak se   mi zdá že se kvalita filmů   z této série se z každým   novým dílem stupňuje. Co na   tom že už to není o   závodění když má tato   série jedno z nejlepších   hereckých obsazení a když   akční film předvede akci   jak má být. Pravda je to   přehnaný nelogický a   fyzikálně nereálný ale to   nevadí. Stačí když se u   toho dobře pobavím.   Překvapivě zábavná byla   pasáž kdy Statham   zachraňuje malýho prcka a   předvedl tak perfektní   závěr této skvělé akční   jízdy. Těším se s čím   Rychle a zběsile příjde   příště
Scooby Doo: Začátek (Scooby-Doo! The Mystery Begins)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.11.2009
Vyděl jsem a líbilo se mi   to, zajímavě vymyšlené,   srandovní a dobré obsazení   dokonce si myslím že i   mnohem lepsí než to v   prvních dvou filmech. Nevim   sice proč, ale prostě mi tam   líp sednou. 10 bodu,podle me   si to zaslouží.
Smrtonosná past (Die Hard)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Vyděl jsem a nestačil jsem   se ani nadechovat jak jsem se   tak často a tak hodně smál.   Skvělé obsazení a hlavně   nepřekonatelný Bruce Wilis.   Co víc k tomu dodat...? Snad   jen to že "stojí to za   to" je slabé slovo!
Superpolda (Super Fuzz)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.5.2009
Film je upjatý na ty Hillovi   schopnosti nejvíc, chvilku   jsem myslel že to bude první   komedie tohoto chlapíka bez   jediné facky ale pak, jako   bych to zakřiknul a jeden ten   souboj se tu objevil. Jen   škoda toho konce, kde se už   spíš tvůrci přestali tak   nějak upínat na legraci a   pak už následoval takový   rychlý konec. Ale musím   říct, že ikdyž tu   tentokráte hraje Hill sám   bez Buda, že to všechno   dobře zachránil seržant   Danlop, na kterého se stačí   jen podívat a už se můžete   smát. U mě spolu z   dobrodruhem snad nejlepší   Hillovka.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10