Hodnocení uživatele bud.spencer1

bud.spencer1

bud.spencer1 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
Aladdinova lampa (Superfantagenio)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2009
Americký ninja (American Ninja)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.4.2012
Americký ninja 2 (American Ninja 2: The Confrontation)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.4.2012
Americký ninja 4 (American Ninja 4: The Annihilation)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.4.2012
Aréna smrti (The Circuit)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.5.2012
Benji
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.7.2009
Bezva finta (Hold-up)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.5.2009
Cesta smrti (Born to Raise Hell)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2011
Clementine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.11.2009
Cobra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.6.2012
Con Air
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.6.2009
Ghost Rider
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.6.2009
Hadí oči (Snake Eyes)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.11.2009
Hlídač (The Keeper)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.11.2009
Já, robot (I, Robot)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.5.2009
Kačer Howard (Howard the Duck)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.5.2009
Kamufláž (Cover Up)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.5.2011
Kočka a pes (Thieves And Robbers)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.5.2009
Mstitel (A Dangerous Man)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.5.2010
Mýtus (San wa)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.11.2009
Noc v muzeu 2 (Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.5.2009
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 168510
Osobností: 665311
Fotografií: 661046
Plakátů: 317574
Obsahů a biografií: 155344
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Klobouk, měšec a láska (1986) [T...

Klobouk, měšec a láska
Nevěřil jsem vlastním   očím a uším. Ta   nejpodřadnější šmíra by   to zahrála lépe. Herci   nezahráli ani údiv, ani   překvapení, ani dojetí více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Klíček ke štěstí (1992) [TV insc...

Klíček ke štěstí
Jako dítě bych utekl od   televize hned na začátku,   kde se baletilo. Lezlo mi to   na nervy už jako malému a   tady také Ještě k tomu to   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Když hraje klárinet (1985) [TV i...

Když hraje klárinet
No strašné. Jako hudebnímu   barbarovi to i ten klarinet   naprosto zprotivilo. Navíc   nesnáším, když někdo   někomu cokoli vnucuje a tady   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Lásky jedné plavovlásky (1965)

Lásky jedné plavovlásky
Film obsahuje přesně to, co   mi v Hoří má panenko   chybělo a všechno je tady o   o něco lepší . Skvělá   komedie, už dlouho jsem se   ,tak skvěle nezasmál.

Autor: stanko | Hodnocení: 8 / 10

Bílý jaguár (2019)

PROCESOR!

Bílý jaguár
Ano je to oddechovka. Ale to   je bohužel všechno. Napětí   a akci nečekejte. Je to   prostě kravina. A budete se   muset hodně nudit, abyste   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení