Zari

Chyby ve filmech uživatele johnie1lenka

johnie1lenka

johnie1lenka zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Lenka Vašíková

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet chyb k filmům: 10
posloupnost
Když na konci filmu rozhodnou o jiném obsazení Final Jamu a Mitchie vyjde ven, uvidí tam Rockery juniory jak sedí u kamery a koukají na natočené záběry. Ona se jich zeptá, jestli jim nebude vadit, když bude zpívat jen ona s Jasonem. Přitom se domluvili, že zpívat bude ona a Shane. Je to však chyba jen v překladu, v originále (Aj) říká: "Don't mind to sing just me and Shane?"
posloupnost
V závěrečné scéně, kdy se Harryho děti loučí se svými rodiči, už Harry nemá na čele jizvu.
Podle knihy mu přitom nezmizí.
logická
Na filmu je dobře vidět, jak se neshoduje s knížkou, především ve chvíli, kdy lord Bern, předává Kaspianovi meč od jeho otce. Kde by asi Telmarínský král vzal meč ze Zlatého Věku Narnie? A kdyby ho někde našel, muselo by obyvatelstvo na mlhu trpět již v době, kdy Telmaríni do Narnie přišli, protože pak už se nemohly od Aslanova stolu dostat do Narnie.
ostatní
Když sourozenci potkají dva Telmaríny, kteří mají utopit trpaslíka Dýnila, Petr a Edmund skočí do vody, aby ho vytáhli a přitáhli ke břehu loď. Oba se k vodě rozběhnou i s meči a veškerou výzbrojí, kterou mají. Ve scéně pod vodou, kdy se Petr potopí pro trpaslíka, už však meč nemá. Když pak oba vylezou, nejen že mají suché oblečení, ale Zuzana také podává Petrovi meč, který měl u sebe, když se rozběhl k řece.
logická
Když Ben, Abigail a Raily zvedají Mitche na houpací plošině, musí být oni všichni tři úplně na kraji, aby ho zvedli. Když pak zvedají Abigail, stačí na to jen dva a Bena pak Raily zvedne sám. Jak může drobný Raily (dobře z baťohem na zádech) zvednout Bena sám, když oni dva i Abigail měli co dělat, aby zvedli Mitche?
Následníci (Descendants)
Přidáno: 8.1.2016
posloupnost
Ve filmu Zloba- Královna černé magie (původní pohádka o Zlobě) se Zloba nakonec napraví a je z ní zase Zlobilka. Zase jí narostou křídla a je zase ochránkyní Blat. Navíc, byla to přece ona, kdo vysvobodil Princeznu Růženku ze své vlastní kletby. Jak je teda možné, že tady je zase zlá a nemá křídla?
Následníci (Descendants)
Přidáno: 8.1.2016
logická
V původní pohádce o Zlobě je Zloba citlivá na dotek kovu - pálí jí. Jak to, že v téhle pohádce má prsteny a dotýká se kovové hůlky dobré víly aniž by se jí něco stalo?
Následníci (Descendants)
Přidáno: 8.1.2016
logická
V původní pohádce o Zlobě královna (matky Aurory) zemře. Jak to, že tady je zase živá a povídá si se svou vnučkou, princeznou Audrey? Otec princezny Aurory (Stefan) byl sirotek, takže jeho matka to taky není. kde se tam vzala??
Princezna ledu (Ice Princess)
Přidáno: 1.7.2017
ostatní
Když Casey trénuje na rybníku před domem, těsně předtím než přijede Teddy upadne a spadne jí z hlavy čepice. Když se pak zvedne, čepici nesebere, nemá jí v ruce ona ani Teddy ale na ledu jí také nevidíme.
ostatní
Chyba v dabingu
V 5. epizodě 2. série je chvíle kdy Caleb a Ty dávají věci do pickupu. Poprvé je záběr na Caleba, podruhé na Tye, ale ozve se Calebův hlas.

TV Program

ČT1 - Co naše babičky uměly a na co ...

10:10 - 10:40

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Francie, má láska

10:15 - 11:20

18 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:30 - 10:50

63 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:30 - 11:30

3 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alexandre Reverend

Reverend Alexandre

Naposled navštívené:
Alexandre Reverend

Reverend Alexandre