Zari

Zajímavosti u osobností uživatele johnie1lenka

johnie1lenka

johnie1lenka zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Lenka Vašíková

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet zajímavostí k osobnostem: 11
Braňo Holiček
Přidáno: 15.1.2017
Braňo Holiček se sice narodil na slovensku a je slovenské národnosti, ale jinak umí velice dobře česky, v českých filmech není třeba ho dabovat a on sám dokonce do češtiny dabuje.
Jeremy Irvine
Přidáno: 22.8.2024
Ve filmu Mamma Mia! Here We Go Again hraje Jeremy Irvine mladého Pierce Brosnana. Ve filmu Koleje osudu z roku 2013 hrál mladého Colina Firtha. Ten se objevil také ve výše zmiňovaném filmu, kde ovšem jeho mladší podobu hraje Hugh Skinner.
Jeremy Irvine
Přidáno: 22.8.2024
Pierce Brosnan a Colin Firth jsou herci, jejichž mladší podoby hrál Jeremy Irvine. Mladého Brasnana ztvárnil ve filmu Mamma Mia! Here We Go Again z roku 2018, mladého Firtha zase ve filmu Koleje osudu z roku 2013.
Skandar Keynes
Přidáno: 10.1.2017
Jeho pra-pra-pradědeček z otcovy strany je britský vědec Charles Darwin.
Skandar Keynes
Přidáno: 10.1.2017
Skandarův otec Randal Keynes je známý britský ochránce přírody a spisovatel.
William Moseley
Přidáno: 10.1.2017
V letech 2005-2008 chodil se svojí hereckou koleginí Annou Popplewell.
William Moseley
Přidáno: 10.1.2017
Při natáčení filmu Letopisy Narnie: Princ Kaspian schválně některé scény kazil, aby je mohl točit ještě jednou. V největší míře to byly scény při kterých měl šermovat nebo jezdit na koni. Tvůrci filmu ho z této lumpárny dlouho podezírali a po skončení natáčení filmu se v jednom rozhovoru přiznal, že to opravdu dělal. Vzhledem k tomu, že to natáčení nijak neohrozilo ani nezdrželo, tak mu to nikdo neměl za zlé.
Gary Oldman
Přidáno: 10.1.2017
Před prvním setkáním s Danielem Radcliffem, při natáčení filmu Harry Potter a vězeň z Azkabanu, se na tento okamžik Gery Oldman velice pečlivě připravoval. Zjistil si o Danovi různé informace a dozvěděl se, že je to vášnivý muzikant. Proto mu koupil a daroval basovou kytaru, z čehož měl Dan samozřejmě ohromnou radost. Při jejich následující spolupráci si velice dobře porozuměli a stali se z nich přátelé. I po skončení natáčení Harry Pottera se tak vídali a navzájem si "kecali" do svých rolí.
Daniel Radcliffe
Přidáno: 10.1.2017
Daniel Radcliffe je výborný muzikant a skvělý tanečník.
Joanne K. Rowling
Přidáno: 10.1.2017
Píše také pod pseudonymem Robert Gelbraith.
Joanne K. Rowling
Přidáno: 10.1.2017
Její rodné jméno je Joanne Rowling, což znamená, že na rozdíl od většiny britů, nemá druhé jméno. K., které se objevuje na knihách je iniciál od jména Kathleen, které patřilo její babičce.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Maurice Schutz

Schutz Maurice

Naposled navštívené:
Maurice Schutz

Schutz Maurice