Duben
ohodnotit

Vítejte v džungli

The Rundown

Další název:
Welcome to the Jungle; Vitajte v džungli (SK)
Rok:
2003
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
26.2.2004
„O lovci lidí, který má najít a přivést domů syna svého mafiánského šéfa.“

Komentáře k filmu Vítejte v džungli

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 32
SvoKar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.9.2011
Slušná akce, dobré triky,   jen někdy ty dráty bijící   do očí. Občasný humor,   atraktivní prostředí, ale   Mariannu mohla hrát hezčí   holka. Tak jako tak je to   slušný film dobře   využívající téma.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Vítejte v džungli
Kuchař The Rock, který jede   pro syna svého   zaměstnavatele. Zábavná   komedie, které rozhodně dost   vypomáhá komik Seann William   Scott a úžasný The Rock,   který opět všechny zmlátí   na hromadu. Takhle má vypadat   akční film s větší kapkou   komedie.
MARi0
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.7.2010
Vítejte v džungli
Typická americká akční   komedie (i když já osobně   nezaznamenal jediný komický   prvek). Takže tu máme   jednoho nabušeného hlavního   hrdinu, který všechny   zvládne jednou rukou, v tomto   případě The Rock - Skálá.   Že by to byl nějak extra   výborný herec se říci   nedá, jeho úkolem jsou   hlavně akční scény, nechat   se mlátit a především   mlátit ostatní. A aby nebyl   sám, scénáristé podle   šablony přidají   komediální prvek, nějakého   losera s dobrým srdcem.   Nejprve se k sobě ústřední   dvojka absolutně nehodí, ale   znáte to. Volba padla na   Stiflera z Prciček. Osobně   Scotta moc rád nemám, hraje   celkem slušně, ale zvládá   jen jeden druh rolí. A   abychom nezapomněli. Chybí   nám tu nějaká krásná,   drsná, ale hlavně krásna   žena. Rosario Dawson jsem si   všiml již v Sin City,   charisma jí nechybí, ale   spíš by se vyjímala na   stránkách Maxima, než   poskakující na plátně.   Takže herce máme, co   udělat, aby vše bylo ještě   zajímavější. Ano,   podíváme se do ostatních   scénářů a... Nějaká   země, kterou moc divák   nezná - hodíme si šipky a   padlo to třeba na   Brazílii...
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.9.2016
Tak viděno na podruhé a   ačkoliv to není žádnej   zázrak, tak jako akční   komedie to celkem funguje a   baví. Škoda že můj   oblíbenec Ch. Walken nedostal   více prostoru pro jeho seky a   hlášky.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.2.2019
Drsný a aspirující Beck je   najat gangsterským bossem k   přivedení jeho syna z   amazonské džungle, kde se   vlivem okolností zapojí k   revoluci proti útlaku   majitele lomu a k hledání   legendárního pokladu.   Jednoduchý popkornový   akční film, kde se hlavní   role zhostil Dwayne Johnson,   což byla jeho hlavní role   druhá, ale první ryze   akčního charakteru. Ve své   době byl médii označen jako   nástupce Arnolda   Schwarzeneggera, který se   chystal na post guvernéra   Kalifornie, čehož tvůrci   snímku vtipně využili. A   tak máme hned na začátku   možnost vidět, jak Arnie   Dwayneovi symbolicky   předává akční žezlo a   popřeje hodně štěstí.   Snímek se dá zařadit do   kategorie ´buddy film´, i   když má poněkud   nestandardní dvojici. Jsou tu   neobvykle otočeny jejich   charaktery, takže je drsňák   afroameričan a užvaněný   běloch. A funguje to také.   Příběh nepřináší nic   složitého. Dějová linka je   pevná jak skála, obohacená   dvěma vedlejšími motivy,   které nijak neruší. Ba   naopak. Dwayne Johnson tu   výborně vynikl a ukázal,   kde jsou jeho přednosti. Ve   své roli je zcela uvolněný,   okouzlující a naprosto   sympatický. Jeho výkon je   kritiky hodně podhodnocený.   Žádný z jeho předešlých   filmů mu nedal takovou   možnost se plně prezentovat   a tak si to nyní vychutnal.   Seann William Scott je stále   svůj, ale dá se říct, že   mu ta akční role také   docela sedla. Snímek v rámci   žánru tradičně přináší   akční energii, vzrušení a   zábavu. Jedná se o počin   kloubící příjemnou   hloupost s nadšením a tak   jako takový funguje v plné   parádě. Pro Dwayena   výborný start ve své   akční herecké kariéře.   Jediné, co hodně zabolí, je   viditelné použití lan v   akčních scénách. Ne že by   byli vidět fyzicky, ale že   jsou jejich vlivem až   přehnaně nerealistické   pohyby. Tento neduh má ale   spousta filmů své doby,   takže o ojedinělý snímek   se vlastně vůbec nejedná.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.10.2011
Opět jsem se   pobavil.D.Johnson nebyl jen   dobrý wrestler, on je i   dobrý herec a komedie mu   také jdou.Ovšem když se k   němu přidá takový   S.W.Scott ( Stiffler z   Prci,prci....), tak snad ani   není co řešit a o zábavu   není nouze :-).Já jsem se   teda nenudil.
P.S.:Jo a   dobrý tam byl i ten Arnold na   dvě vteřiny :-).To jsewm   myslel, že se pochčiju   smíchy :-).
Agostino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.3.2009
Na môj vkus sú tu dosť   prehnané niektoré akčné   scény, ale o to je tento film   zaujímavejší. Hlavný   hrdina tohto filmu Beck,   ktorého stvárnil známy   americký herec "The   Rock" , že aké role mu   naozaj sedia.
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.1.2010
asi nejlepsi film dwayna   "the rock" johnsona.   pekny pribeh,spoustu akce i   vtipu. a skvely herecky vykon   seanna w. scotta
PORTER
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.2.2013
Jako dobrodružný film   dobrý,D.Johnson dobrý docela   i vtipnej,ale proč S.W.Scott   pro mě absolutně   nesympatickej a nevtipnej,ty   jeho vtipy a gagy jsou   trapný.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.7.2009
v té době akční film má   opět svého krále The Rock   ve filmu vítejte v džungli   tento film mně docela   překvapil akční od A do Z   PROSTĚ PECKA
enejčel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.2.2014
Johnson a Scott - skvělá   dvojka, akorát v místy   chabém scénáři. Walken   jako záporák nedostal moc   prostoru, což je také   škoda. Příběh by na   komedii šel, ale vtípků je   zde opravdu málo a některé   nudné pasáže jsem musel   posunout o něco dál, ale   film se dá dokoukat, ale   čekal jsem víc.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Celkem povedená akční   zábava odehrávající se v   poměrně neokoukaném   prostředí. Jen je potřeba   vypnout mozek.
Bara.40
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.8.2012
Prečo?
Decepticon
Keď nevieš   čo napísať, tak nič   nepíš!
Nebo u vás na   salaši mají bezcenné body   nějakou hodnotu?
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.3.2009
Dobra oddychovka
Dobra akcna oddychovka s   humornymi prvkami a zaujimavym   prostredim.The Rock sa   nastastie nehra na velkeho   herca a plni svoju akcnu rolu   vyborne a zdatne mu komedialne   sekunduje aj S.W.Scott.Ako   oddychovy film je to skvela   volba,pri ktorej si nemusite   lamat mozgove zavity.Film   doporucujem.
red.mann
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.3.2019
Akční komedie s Rockem.   Taková oddechovka na jedno   vidění. Jednoduchý   příběh v džungli, akční   souboje a nějaký ten   vtípek.
Xpojntman
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.12.2015
Bolševistická,   marx-leninská, maoistická,   trockistická a já nevím   jaká nudná agitka o tom jak   jsou americký podnikatele   zlý a jak vykořišťuji   půlku světa. Ale The Rock je   fajn. Je tam i nějaká unce   humoru.
seagal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2011
Tak tento film ma dosť   nadchol.
Je tam dosť   akcie, samá bitka v džungli.  
The Rock a Travis -   skvelá dvojka.
Dokonca i Arnold   Schwarzenegger sa mihnul okolo   The Rocka, čo ma najviac   pobavilo.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.2.2011
Beck řeší problémy svých   zaměstnavatelů výhradně   pěstmi, protože do té doby   ho nikdo nevnímá. Ve své   práci je velmi úspěšný,   ale rád by s tím už seknul   a koupil si vlastní   restauraci. Pokud všechno   půjde dobře, po posledním   kšeftu v džungli v Brazílii   si konečně bude moci svůj   sen splnit. Zdánlivě   banální úkol se však   trochu zkomplikuje…
Dwayna Johnsona mám rád   i přes tu minimální škálu   pocitů, které ze svého   obličeje dokáže   vymáčknout.I přes to že   všude hraje stejný typ   rolí. Nebo právě proto? Co   se týče Seanna Williama   Scotta, můžu použít   obdobné srovnání – jeho   obličejová mimika je   vyvinutá podstatně lépe,   ale nálepky Stiffler se už   asi nikdy nezbaví. Pročpak?   Protože také hraje stále   tytéž podobné role. A   právě proto ho mám taky   rád. Tihle kluci se sešli v   jednom snímku a nedopadlo to   vůbec špatně. Beckovo   entré je celkem působivé i   když zběsile sestříhané a   příjezd do amazonské   džungle je krajně nudný a   nezajímvý. Potom se   dočkáme jednoho souboje s   několika suchými hláškami   a film se zběsile rozběhne,   sice jenom na několik minut,   ale naprosto   nezapomenutelných minut – v   těch několika chvílích   padne neuvěřitelný   množství hlášek a objeví   se několik skvělých   situací, počínaje „Chci   se vyčurat.“ přes   šílené opice, „Tvař se   výhrůžně“ až po   „Nečurejte do vody.“   Těch několik minut jsem se   bavil naprosto královsky a   mnohokrát jsem vybuchnul   smíchy. Škoda že potom   dialogy ztrácí tu správnou   šťávu, hlášek podstatně   ubyde a dostaví se spíše   průměrná i když zřejmě   úmyslně krajně nereálná   akce. Přesto i tady je   ještě prostor pro několik   povedených momentů, ať už   je to cizokrajné ovoce nebo   „Máš můj obdiv   Travisi.“ Jo, bavil jsem se   opravdu dobře, přestože v   hlavě mi po delší dobu   zůstane asi pouze několik   málo momentů. Ale   neuvěřitelně povedených   momentů. A pak si to někdy   pustím znovu…
decepticon
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.8.2012
Neviem, nemam co napisat -   vacsinu filmu nuda sem tam   nejaky preplesk, humor   prakticky ziadny.

za A, bla, bla, bla
za B, plesk, plesk

/x/ cz dab Bonton   2004 [fs]
/30.7.12/ -=-   [pip]
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.5.2013
Vítejte v džungli (2003) The Rundown
zabity film.plno vtipov.par   dobrych fightov.posledna   prestrelka je zabita.zaplteka   taka onicom,shean wiliam scott   bol zabity.da sa pozerat.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.5.2009
Takhle má vypadat akčnák s   Dwayne Johnsnem,kde předvádi   supr kousky.V boji s   domorodcemi jseu jen   žasnul,jak si snimi poradil.A   jeho ukecaný kolega,pro   kterého si přišel až do   džungle nemá chybu.
MaKy92z
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.2.2010
Skvelý film s Dwaynom   Johnsonom, ktorý si som si   nesmierne obľúbil. Vidieť,   že veľmi dobre mu to klape   aj po komédialnej stránke.
BlackElvis
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.12.2008
Je to neuvěřitelná pakárna   ale docela zábavná. To   pravé na sobotní večer. The   Rock mě fakt pobavil.   "Vypadám jako   Ježíšek"?
DoubecekJan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.2.2011
Legrace
Tak u tohohle filmu se hodně   mísí akční počin Dwayne a   komediální kousky   ´STIFFLERA´ :), no ale   stejně se to dostává k tomu   - já jsem sám a pokořím   bandu zloduchů ............   asi jako Arnold a Sylvestr v   mnoha filmech.
MarZav
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.6.2023
Tento film si hocikedy rád   pozriem. Sledovať dvojicu   hercov Dwayna Johnsona a   Williama Scotta, ako sa   doberaju kvôli nejakej soske   je celkom zaujímave.   Nechýbajú tu vtipné   hlášky a humor.
Anksa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.4.2010
Skvělá zábavná akční   podívaná, plná ještě   lepších hlášek typu:   "Vypadám jako   ježíšek?!!"
U   tohoto filmu se zaručeně   pobavíte, a zejména u scén   s ovocem. Prostě bomba!
BiTch_
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.12.2008
Celkem pohodová akční   podívaná s notně   komediálními prvky.Mezi plus   filmu patří zas až tak   neokoukané prostředí   Brazilského venkova,vtipálek   S.W Scott a štek Arnolda   Schwarzeneggera který jakoby   The Rockovi předal štafetu   na poli filmu.Mezi minus filmu   patří rozhodně přehnané   pády
kdy postavy ve   filmu kolikrát doslova letí   jakoby ani neexistovala   gravitace.To filmu vyloženě   nesedí a u mě to kazilo   celkový dojem.
Emzak
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.10.2004
The Rock se poslední dobou   vyskytuje čím dál častěji   v akčních filmech. Je docela   sympatický. Humor ve filmu   také není špatný, dají se   najít scény při kterých se   zasmějeme, ale i tak je to   slabý film. V poslední době   přestává být kladen   větší důraz na hlavního   záporňáka. Tato role bývá   ztěžejní a nevím proč mi   v poslední době většina   záporňáků příjde dost   uboze zahrána ba i jejich   scénář bývá slabý. Kam   se poděli opravdu děsivý,   šílení a bezohlední   záporněci, kteří vždy   utrousí nějakou vtipnou   poznámku. Asi zůstali v   bondovkách. To co je vidět v   dnešních filmech je akorát   výjimečný hlavní hrdina,   slabý příběh a   záporňák, snaha o nějaký   humor, kde se nakonec člověk   zasměje jen polovičce z   těch vtipných scén,   jelikož ta druhá je buď   špatně podána a nebo vůbec   vtipná není. Proč mám ten   pocit, že dnes už nemůže   vzniknout nic překvapivého?
Thomax
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.4.2008
Docela zábavná podívaná.   Má to slušné tempo, děj je   taky celkem dobrý a i na The   Rocka se dá koukat (na   rozdíl od kráčející   skály). Lehce nadprůměrná   jednohubka.
grunge1492
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.10.2007
je to hezky natočená   hloupost, některé efekty a   nápady (pád ze skály,   výpis atributů jak v PC   hře) jsou dobré, ale chtělo   to lepší příběh..   takových filmů je hodně :(
sniki88
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.10.2008
su tu same zaporne komentare   neviem co sa vam na tom nepaci   ved to bolo super pecka bojove   sceny a pecka herec
marecek.7
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.7.2009
tak tahle komedie prostě   nemá chybu-výborní herci,   skvělej příběh a ještě   lepší scénář. bavil jsem   se po celou dobu filmu.akorát   mě naštvalo že se beck   pořád snažil dostat se k   tomu letadlu a uletět akdyž   už tam byl tak se musel   vrátit pro marianu přitom ta   mi byla velice   nesympatická....ale jinak   samozřejmě bomba:D

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih18134minih18134Rudé horko (1988) 
Red Heat n
minih4547minih4547Brácha za všechny peníze (1978) 
Brácha za všechny peníze n
minih73493minih73493Tajemná minulost (2009) [TV film] 
The Lost n
minih39295minih39295Let Fénixe (2004) 
Flight of the Phoenix n
minih59058minih59058Tygr lidožrout (2007) [TV film] 
Maneater n
minih30748minih30748Rytíři ze Šanghaje (2003) 
Shanghai Knights n
minih112127minih112127Memories (1995) 
Memories n
minih73769minih73769Elvis a Anabelle (2007) 
Elvis and Anabelle n
minih39763minih39763Něco jako láska (2005) 
A Lot Like Love n
minih46229minih46229Oko bere (2008) 
21 n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

TV Program

ČT1 - Černé ovce (1992) [TV pořad]

05:15 - 05:30

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Bez peněz na vysokou nelez

05:00 - 05:30

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

43 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického (2019) ...

05:05 - 05:55

23 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190646
Osobností: 698091
Fotografií: 764764
Plakátů: 377154
Obsahů a biografií: 178434

Poslední komentáře

The End of the F***ing World (20...

The End of the F***ing World
Jak jsem už někde četl a   plně se ztotožňuji. První   díl a ukázky vytvořily   naději, že to bude   "hustokrutopřísná" temná   komedie, ale více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 8 / 10

Kelsova serenáda (2000) [TV epiz...

Kelsova serenáda
Předchozí díl byl o něco   lepší, ale tento také   dobré. Eric si s Donnou   stále vyjasňují svůj   vztah. Kelso smutní po   Jackie, skládá ji více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Polibek smrti (2000) [TV epizoda...

Polibek smrti
Kdo by řekl, že díl ve   kterém je rozchod, slzy a   zabití kočky bude nakonec   taková prča? Jede to vpřed,   několik hlášek je   výbornejch, zas po delší   době solidní díl - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Řekni to psem (2022)

Řekni to psem
Akceptuju, že tohle bylo   určitě namířeno pro   cílovou skupinu do níž   zcela určitě nepatřím a   nepochybuji, že si to   dozajista své více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Temno (1950)

Temno
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10