Zari
ohodnotit

Vinnetou

Winnetou I

Další název:
Winnetou - 1. Teil; La valle dei lunghi coltelli (IT); Vinetu I (YU)
Rok:
1963
Délka:
101 minut
Premiéra v ČR:
5.3.1965
„První setkání Old Shatterhanda s Vinnetouem.“

Komentáře k filmu Vinnetou

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 37
klasifikátor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.8.2021
Tady není mnoho co dodat.   Klasika, která je pro mou   generaci něco mezi biblí a   slabikářem. První   ochutnávka opravdového   dobrodružství, řada   výborných herců, podmanivé   a okouzlující exteriéry   tehdejší Jugoslávie   dokázaly navodit tu správnou   atmosséru Divokého západu.   A k tomu všemu vynikající   dabing Stanislava Fišera.   Vladimíra Ráže, Josefa   Větrovce, Jiřího Adamíry a   dalších. Pro příznivce   klasických dobrodružných   filmů by tenhle biják měl   být něco jako dříve   bývala ve škole povinná   četba.
SvoKar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.11.2010
"Jsem přítel Indiánů"
Z dnešního pohledu je to   naprostá naivita (Nšo-či:   "Chci se učit a   pracovat"), pohádka s   výjimečně ne dobrým   koncem. Ale právě tou   naivitou vyniká, v ní   spočívá jeho kouzlo; k   Mayovkám to prostě patří.  
Že knihu převedli   jen velmi volně, je pro mě   kladem - ta se mi prostě   tolik nelíbí. Je fakt, že   většinou mám radši to, co   poznám dřív - ať knihu   nebo film; tak jako tady   (výjimkou je Sahara od Cliva   Cusslera). Přesto si pamatuju   první větu knihy (psané   ich-formou, kde je hlavní   hrdina skoro nadčlověk (inu   - Němec:)): "Víš milý   čtenáři, co znamená slovo   greenhorn?" a   vysvětlení tohoto pojmu snad   na celou stranu.
Byly   doby, kdy to dávali v sobotu   ve 20.00 a člověk měl pocit   dobře stráveného večera;   dnes už jen tak odpoledne.   Ale příjemného - ač se   smutným koncem.
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.8.2021
Tak rozhodně nebyl tento film   "první   ochutnávkou"   západoněmeckých   dobrodružných filmů podle   románů Karla Maye, jak   píše zdejší respondent.   Již o rok dříve v květnu   roku 1964 se objevil v české   distribuci film "Poklad   na Stříbrném jezeře"   režiséra Haralda Reinla   (1962) s vynikajícím   Herbertem Lomem v roli bandity   Cornela. Vinnetou byl uveden   do českých kin v březnu   1965.
jarda53
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2014
Film Vinnetou, jsem poprvé   viděl, když mi bylo 15. let   a byl jsem přímo nadšen a   těšil se na další díly a   přišly další díly   Poslední výstřel a Old   Shatterhand a dost, další   filmy již nebyly do revoluce   promítány, snad jenom ten   odpad Mezi supy a Petrolejový   princ. Který dílo   nezestárlo, si myslím Poklad   na Stříbrném jezeře a   jasně Rudý gentleman. A   jedna perlička, ptal jsem se   čecha žijícího v Torontu,   jak američani berou máyovky.   Neberou nijak, protože se zde   nepromítaly a to proto, že   jsou to slátaniny, ve   kterých jsou jenom nesmysly a   špetka pravdy chybí.   Zřejmě pravda je ta, že   američani jsou zvyklí na   genocidu indiánů, a poradili   si s nimi po svém, vypálili,   pozabijeli a zahnali je do   rezervací ain cvai. Vinnetou   , to je mírové poselství a   proto stále má nové   diváky...
green-tea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.4.2012
Silně naivní, přesto však   naší generací zbožňovaný   příběh indiánského   náčelníka Vinetoua a jeho   "bílého bratra"   Old Shatterhanda. Nijak nám   nevadilo, že plenéry snímku   nemají s Divokým západem   pravé Ameriky vůbec nic   společného, ani že fyzický   zjev hrdého Mescalera ani v   nejmenším neodpovídá   vzeření skutečných   Indiánů. Dobrodružný   příběh, plný bojů i   romantiky, cti i nenávisti,   zasazený do překrásné   přírody bývalé Jugoslávie   a doprovázený úchvatnou   hudbou jsme hltali plnými   doušky. Dodnes fungující   klasika, plná nostalgie a   vzpomínek...
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.1.2009
Vinnetou přichází o svého   přítele, když jedou na   protest proti stavbě   "dráhy Bílého   Oře". Vinnetou je zajat.   Velice povedený film, který   jsem si i přes jeho stáří   velice oblíbila hlavně   kvůli Vinnetouovi.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.7.2016
Je potřeba vůbec něco   psát?
I když je to   naivní barevná pohádka,   pořád zůstává to prvotní   ochutnání dobrodružství,   když se v kinech   socialisticky budovalo.
A ten český dabing.   Špička.
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Nostalgický film. Tyto   dobrodružné filmy nám   nahrazovaly mnohdy americké   akční. A dnes s odstupem   času při jejich   porovnávání musím říci,   že jsou mnohem lepší. Mají   příběh a je v nich   myšlenka. Proč se k nim   divák často vrací, i když   je viděl mnohokrát? Mají   své kouzlo, romantiku. Jsou o   přátelství a   dobrodružství. Jsou to   filmy, u kterých si doopravdy   odpočinu.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.7.2012
Ano tady se Olda Šetrnej a   Vintentou skamarádí a my se   seznámíme s dalšíma co se   objeví v pozdějších   filmech. Dnes už se trošku i   směju a nemá to takovou   sílu jako když vám je   řekněme 7 - 13, ale porád   je to film mého ranného   mládí a porád se na něj   hezky dívá, proto na konec   těch 80% mu patří po   zásluze.
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.7.2014
Nečekaný obrovský úspěch   snímku 'Poklad na   stříbrném jezeře' přivedl   tvůrce k myšlence vrátit   hrdiny stvořené spisovatelem   Karlem Mayem na plátna kin. A   když už, tak by bylo velice   vkusné odvyprávět příběh   zcela od začátku.   Seznámíme se tedy s   Klekí-petrou, bílým   učitelem Apačů, s   Vinnetouovým otcem   Inču-čunou a sestrou   Nšo-či. Dozvíme se že Old   Shatterhand je vlastně   inženýr a stavitel   železnice a uvidíme, jak se   Vinnetou a Old Shatterhand   stali bratry. No a s dalšími   postavami spjaté a   neodmyslitelné s touto   dobrodružnou indiánkou.   Naplánované byli celkem tři   díly a toto je pochopitelně   ten první. Natočen byl se   stejnou precizností a   respektem k prvnímu snímku.   Nádherné scenérie pohoří,   skal, jezer a vodopádů   vytvářejí doslova pastvu   pro oči. Byť má scénář s   románem pramálo   společného, je napsán   velice dobře. Plynulé   vyprávění, napětí a   určitá exotika divokého   západu dává snímku   nezaměnitelné kouzlo. A tak   se i tento německý   indiánský počin stal stále   vyhledávanou klasikou.
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.9.2009
Mám moc rád Máyovky a na   filmech s dvojicí Vinnetou a   Old Shattherhand jsem doslova   vyrůstal.
Když byly v   kině, tenkrat za pár kaček,   tak jsme tam s klukama museli   být :-).
Agostino
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.11.2009
Veľmi dobrý western z   dobrodružným žánrom   nakrútený podľa románu   známeho spisovateľa Karla   Maya. Dej tohto filmu je   napínavý a pútavý. Je tu   očarujúca a fascinujúca   scenéria, kde sa tento film   nakrúcal.
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.9.2012
Sice jako druhý natočený   ale v posloupnosti díl   první. Zde se setkají dvě   legendární postavy této   série Vinnetou a Old   Shatterhand. hodnotí mé   desetileté já, kdybych měl   hodnotit dnes ,viděl bych   některé zbytečně   parodující směšné scény   :-)
LenC2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.7.2009
Dobrodružný film o   náčelníku Apačů   Vinnetuovi je pro nás už   klasická indiánská   podívaná, kterou má v   oblibě hlavně starší   generace. Dnes v době   digitálních efektů těžko   říci jak se dětí dívají   na filmy o indiánech. Každý   kdo příběh zná a byl v   Chorvatsku musí rád   zavzpomínat na nádherné   filmové záběry.
enejčel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.3.2013
Vinnetou je legendární   westernovka a ne jenom to.   Herci, štáb, Carl May a film   samotný jsou biblické pro   filmy. Ikdyž se mi ze série   líbí jenom - Vinnetou; Rudý   gentleman; Poslední výstřel   a Poklad na stříbrném   jezeře je to neuvěřitelné,   co se před padesáti lety   natočilo. Velký klobouk   dolů před filmaři.
Karius
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.7.2012
Tento snímek,Poklad na   Stříbrném jezeře,Rudý   gentleman nebo Poslední   výstřel...Je zbytečné   komentovat každý díl   zvlášť popř.nějak měnit   hodnocení...u všech výše   zmíněných snímků vládne   silná nostalgie,všechny jsou   na tom kvalitativně   podobně,ve všech jsou dosti   úsměvné souboje na   blízko,ve všech hraje   charismatický LEX BARKER a   PIERRE BRICE,ve všech máme   nějakýho super padoucha a   krásnou ženu,zajímavou   zápletku,parádní hudbu a v   neposlední řadě NÁDHERNOU   krajinu a i když to má podle   mnohým s předlohou pramálo   společného,jedno je   jisté...Harald Reinl odvedl   dobrou práci ---->plnej   počet !
thejduk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.10.2013
Vidět před 50 lety mayovky,   sbírat fotografie z filmu, to   se nedá zapomenout. Ačkoliv   se při některých scénách   vloudí úsměv, rád se na   stokrát opakované filmy   podívám. Vinnetou a jeho   pokračování patří mezi   filmy mého mládí a   nezevšední mi ani v   důchodu. Prostě jsou to   pohádky pro děti, dospělé   i důchodce.
rankinfitch
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.10.2008
Klasika z největších -   tenhle film jsem viděl už   asi třicetkrát a dneska už   zas. :-) Jojo, to se tehdy   vyráběly fakt pecka filmy.
topipig
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.7.2019
Klasika. Spolu s Rudým   gentlemanem, Posledním   výstřelem a Pokladem na   Stříbrném jezeře patří   tento díl k nejlepším a   nejlépe zfilmovaným   Mayovkám, které má všechny   na svědomí režisér Harald   Reinl. Každá epizoda má   svého padoucha a já se   vždycky těšil na jejich   skony, které se mi navždy   vryly do paměti. A taky ty   přestřelky, kde se to   mrtvolami jen hemžilo byly   solidní masakry. Spousta   dalších příběhů s   Vinnetouem nedosahují   takových kvalit, jako   zmíněné části. Tyhle   čtyři snímky jsem jako   děcko viděl stokrát a nikdy   mě neomrzely, svoje kouzlo   mají i po mnoha létech a   působí dodnes. Už jen když   začne hudba, nebo kamera, jak   v širokoúhlém záběru   snímá nádherná panoramata   tehdejší Jugoslávie. K   těmto dílům patří   neodmyslitelně geniální   český dabing, který filmy   pozdvihuje k naprosté   dokonalosti.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.1.2013
Klasika, na který jsem jako   spousta dalších vyrostl a   která mi pomohla proniknout   do světa knih,   prostřednictvím stejnomenné   Mayovi předlohy.
Podle knižní chronologie   první dobrodružství   statečného Němce a jeho   rudého přítele jsem viděl   minimálně desetkrát, ale v   posledních letech na něj   nějak nebyl čas, proto jsem   chtěl zjistit, zda ono kouzlo   týhle série po letech   nevyprchalo. Musím přiznat,   že částečně tomu tak   skutečně je a ono kouzlo už   nemá takovou sílu jako   dříve. Přesto i dnes jsem   se dobře bavil.
Z   části za to může onen   pocit něčeho důvěrně   známého (není zde asi   jediná scéna, kterou bych   dosud neměl v paměti), z   části nostalgie (taky   nedáte dopustit na filmy   svého dětství, ačkoliv   jejich kvality jsou po těch   letech leckdy přinejmenším   sporné?), z části herecké   obsazení - Lex Barker má   velké charisma, podobně jako   Pierre Brice a na jeho   filmovou sestru Marii Versini   se dobře kouká. Z části je   to ona úchvatná hudba,   která ten silný pocit   nostalgie žene do ohromných   výšin. A potom je tu ten   pověstný příběh -   pokrevní pouto mezi bílým a   rudým hrdinou, věčný boj   proti nespravedlnosti,   páchané téměř výhradně   bílými na indiánském   plemenu a blabla:-) Osobně   neznám žádný   zábavnější ani   jednodušší způsob, jak   malému klukovi vštípit   některá základní rysy   správného člověka (či   "pořádného   chlapa") typu čest,   odvaha, spravedlnost , ochota   pomáhat slabšímu...A   hlavně to   přátelství...Alespoň na   mě to od útlého dětství   působilo tím správným   výchovným dojmem, že čest   pravda a láska vždy   zvítězí...však víte.
Nepopírám, filmy jsou   samostatné příběhy, které   nemají s knižními   předlohami až na hrdiny   příliš mnoho společného,   většina filmových   příběhů využívá jenom   hodně volně kostru dané   knihy, okleštěnou o všechny   linie jakýmkoliv způsobem   boční a i ta kostra je   zpracována co   nejjednodušeji. Proto jsou   tyhle snímky mnohem   povrchnější, hrdinové   občas jednají nelogicky, sem   tam narazíte na nějakou tu   chybku a Old Shatterhand v   tomto díle postřílí více   Apačů než všech indiánů   ve všech Mayových knihách   ve kterých se vyskytuje, ale   tak nebudu zlej - tohle je   prostě klasika a ani můj   nynější střízlivější,   kritičtější pohled jí   rozhodně neshledává vůbec   špatnou. Pouze už ne tak   dokonalou, jako před 15ti   lety.
Akana
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.10.2011
Samozřejmě, že jsem jako   kluk mayovky hltal v knižní   i filmové podobě.   Samozřejmě, že tahle   ultrasprávňácká dvojice je   v našich zeměpisných   šířkách dávno součástí   kulturního po(d)vědomí.   Samozřejmě, že nostalgie   hraje často v mém hodnocení   svojí roli a nijak se za to   nestydím. Ale v případě   Vinnetoua i všech jeho   pokračování má nostalgie   co dělat aby to vytáhla   aspoň na šest hvězdiček.   Už to na mě prostě   nefunguje. Americké westerny   z té doby jsou často naivní   a vlastní historii   zkreslující, ale tahle   německá pohádka už je   přímo hloupá. Nebýt   některých zlidovělých   scén ("Tvoje kánoe bude   děravá jako ústa staré   ženy."), které jsou ale   stejně zábavné spíš   nechtěnou komikou, šel bych   ještě níž. Vypadá to   špatně se syny jejich otců.
JVSoolen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.11.2007
Klasicky nemecky western o   pratelstvi, s krasnou   krajinou, dobrym hereckym   obsazenim, hudbou a skvelym   ceskym dabingem.
Rocky4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.12.2007
Opět skvělá indiánka se   skvělou hudbou a herci.   Dabing na vysoké úrovni.   Druhý nejlepší díl této   serie po stříbrném jezeře.
lebowski
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.12.2004
Karla Maye jsem nečetl,   takže je celkem jedno jak ten   film převedli na plátno.   Podle mě totiž velmi dobře.
diamant
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.12.2010
V tý době jsme byli kluci a   prali jsme se kdo dneska bude   Vinetů a kdo Šetrhend. O   role bídáků většinou   nebyl zájem ale sem tam to   někdo vyfasoval za trest   protože na někoho žaloval   ve škole. Těžko se do   našich bojových her za   městem či vesnicí   získávali Rybany a Nšoči   protože škaredý nám k tomu   nevyhovovaly a hezký si   nehráli s náma na indiány   ale se staršíma na něco   jinýho :o))
Strength
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.5.2007
Tenhle film je jeden z   nejlepších z   "mayovek".sice   nepřekoná Poklad na   stříbrném jezeře, ale   opravdu je velmi pěkně   natočený, hudba Martina   Böttchera mu dodává tu   správnou atmosféru a výkony   obou hlavních hrdinů jsou   nepřekonatelné a hlavně je   to taková klasika, nehledě   na to, že je to jeden z mála   dobrých westernů!
Alix
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.6.2010
I když tento film z   dnešního hlediska opravdu   dokonalý není, myslím, že   své příznivce bude mít   pořád. Tak nějak už je to   klasika a většina diváků   se na to asi s radostí   podívá zase znovu. S   knižní předlohou sice   scénaristé nakládali hodně   volně, ale člověk se s tím   tak nějak smíří. Krásné   prostředí a typická hudba   udělají taky své.
martas_v
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2009
Když to běželo v kině,   nesměl jsem tam chybět, byl   to pro mě svátek. Mayovky   miluju a tohle ji film s   Vinnetouem a Old   Shatterhandem.
tuwanakha
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.2.2005
Díky těmto filmům u nás   začal opět zájem o   původní obyvatele ameriky.   Co na tom, že je vše   naivní, že apači nežili v   týpí ani pueblu, výborné   výkony Lexe Barkera a Pierra   Brice stojí za shlédnutí.   Pohádka, ale krásná.
Imo
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.7.2015
"..více než právo znamená mír."
Tímto filmem začíná   krásný dobrodružný   příběh indiánského   náčelníka Vinnetoua (Pierre   de Brice) a jeho bílého   bratra Old Shatterhanda (Lex   Barker), kteří bojují za   zachování míru a   spravedlnosti mezi indiány a   bělochy. Děj se odehrává   na pozadí krásné přírody,   většinou ve vysokých   skalních pohořích a   vodopádech bývalé   Jugoslávie (dnes Chorvatsko).   Nechybí ani humor v podobě   hereckých výkonů reportéra   Taf-Taf a stopaře Sama   Hawkinse. I když se ve filmu   občas objeví pár chyb   režie, film hodnotím   nejvyšším počtem bodů.   Divák se může těšit na   napínavý příběh těchto   dvou slavných postav nejen v   tomto filmu, ale i v dalších   dějově navazujících   dílech, jako jsou   "Poklad na Stříbrném   jezeře", Winnetou -   červený gentleman   "," Vinnetou a   míšenka Apanači   "," Old Shatterhand   " , "Vinnetou a Old   Shatterhand v údolí   smrti" a "Vinnetou -   poslední výstřel".   Tyto filmy mě provázejí od   dětství. Oba herci jsou   bohužel dnes už po smrti a   je mi velmi líto, že jsem se   s nimi neměl možnost nikdy   osobně setkat. Čest jejich   památce.
cynik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.1.2008
Srdcová záležitost, kdekdo   si sice z mayovek dělá   srandu, ale viděli jsme to   snad všichni a není se   třeba stydět, že se na to   podíváme znovu a znovu.   Vinnetou je boží, Old   Shatterhand taky a Sam Hawkins   je prostě řízek.
KRAJTA.POLIVKOVA
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.6.2007
Velice pěkně natočený   film, který sice neukazuje,   jak to všechno ve   skutečnosti bylo ale možná   jak by to mělo být, už od   malička jsem si zamilovala   nejen tenhle film, ale   všechny filmy o Vinetouovi ,   je to prostě správnej chlap,   naslouchá hlasu svého srdce,   a to už v dnešní době   opravdu dělá málokdo, je to   bohužel pro dnešní dobu   spíše taková pohádka, ale   nádherná s perfektním   hereckým obsazením.
chotyne
Hodnocení:
Přidáno: 23.3.2010
Tento film ač se zdá že   není dokonalý,tak na tu   dobu,bez jaké-koli techniky   jakou mají filmaři dneska,je   naprosto dokonalí.Výběr   herců,krajiny kde se   filmovalo,děj filmu a   perfektní výkony   herců,patří tento film do   galerie ,,stříbrného   plátna´´Ktomu samozřejmě   patří celá trilogie,poklad   na stř.jez.   Oldshaterhand.Ostatní díly   už nemájí takový náboj.
Ajkir
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.3.2010
Jednička je prostě klasika.   Přijde mi, že ze všech   Májovek se aspoň jednička   jakžtakž držela své   knižní předlohy. Škoda že   tam jen chybělo prostřelní   Tanguových kolen   ,,ŠÁRLÍHO"   medvědobijkou :)
3jirka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2009
Mám rád filmy o   dobrodružstvích náčelníka   Apačů Vinnetoua.Jako malý   kluk jsem je hltal a nejen   já,ale téměř všichni   kluci a holky.Sbíraly se   pohlednice,kupovaly se   knihy,příběhy vycházely v   časopisech na   pokračování.Myslím že ony   příběhy jsou dostatečně   známé na to,abych jse   komentoval.Mohu je jenou   vřele doporučit a myslím   si,že se na ně kdykoliv   každý rád podívá.
Strelec1964
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.1.2010
prostě Winnetou
Bez ohledu na to, jak se   pohled na filmové umění za   poslední desetiletí změnil,   je tento film bezesporu jednou   z největších ikon   filmového umění. Slavná   trilogie Vinnetou a Poklad na   stříbrném jezeře jsou   opravdu velmi krásně   udělané kousky a další   více, či méně nepodařené   Mayovky zústávají daleko   pozadu a nebýt   charismatického Piera a Lexe,   často nestojí za moc.
babica1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.3.2010
Krásné film Kde se Old   Shatterhanda a Vinnetoua stali   pokrevní bratři.Film se   natáčel v bývalé jugošce   a aji když sem potom byl u   moře,rodina se mnou nechtěla   jet na vélet k Plitvickém   jezerům.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih5769minih5769Ďáblice (1989) 
She-Devil n
minih67008minih67008Škola za školou (1981) [TV seriál] 
Škola za školou n
minih49362minih49362Ztracené město (2008) [TV film] 
Lost City Raiders n
minih12867minih12867Mordová rokle (1951) 
Mordová rokle n
minih36313minih36313Váhy (1992) [TV inscenace] 
Váhy n
minih19683minih19683Stín vlka (1992) 
Shadow of the Wolf. Agaguk n
minih3128minih3128Anna, sestra Jany (1975) 
Anna, sestra Jany n
minih36272minih36272O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku (1979) [TV inscenace] 
O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku n
minih57830minih57830Na dejchánku v Semaforu (1967) [TV divadelní představení] 
Na dejchánku v Semaforu n
minih39427minih39427Moje krásná čarodějka (2005) 
Bewitched n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Vinnetou se vrací (1998) [TV film]

 Vinnetou se vrací (1998) [TV film]
Vinnetou se vrací n
Winnetous Rückkehr
Žánr: dobrodružný
Země: Spolková republika Německo
Režie: Marijan David Vajda

(pokračování)

Vinnetou - Poslední výstřel (1965)

 Vinnetou - Poslední výstřel (1965)
Vinnetou -  Poslední výstřel n
Winnetou III
Žánr: dobrodružný
Země: NSR / Jugoslávie / Itálie
Režie: Harald Reinl

(pokračování)

Old Surehand (1965)

 Old Surehand (1965)
Old Surehand n
 
Žánr: western / dobrodružný
Země: NSR / Jugoslávie
Režie: Alfred Vohrer

(pokračování)

Vinnetou - Rudý gentleman (1964)

 Vinnetou - Rudý gentleman (1964)
Vinnetou - Rudý gentleman n
Winnetou II
Žánr: dobrodružný
Země: NSR / Jugoslávie / Francie / Itálie
Režie: Harald Reinl

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

24 minut již uběhlo
126 minut zbývá do konce

ČT2 - Ze ZOO do ZOO (2012) [TV pořad...

02:35 - 03:00

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

01:40 - 02:55

59 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:45 - 02:45

54 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Reklama