Duben
ohodnotit

Mizerové

Bad Boys

Další název:
Ničomníci; Bad Boys - Harte Jungs
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
126 minut
Premiéra v ČR:
20.7.1995
„Ve hře je heroin za sto milionů dolarů. Život půvabné svědkyně a dobrá pověst černých policajtů z Miami.“

Komentáře k filmu Mizerové

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 38
majkronyk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.5.2017
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   určitě někam psal. No   každopádně je to dobrej   film. Dobrá herecká dvojka,   jen mě tam štvala Marcusova   žena, protože to byla   šílená histerka. Ve dvojce   už byla naštěstí   normální. každopádně   slušná akce, výbornej ost,   prostě paráda. Bay si tím   odstartoval slušnou kariéru,   kterou pak pohřbil sérií   transformerů, ale to sem zase   nepatří:D
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.10.2015
Je mi líto, ale musel jsem tu   uřvanou parodii na   Smrtonosnou zbraň v půlce   vypnout, aby mi nezačaly   krvácet uši, takže jsem   neviděl ten ultramega   úžasnej konec, kterej to   určitě mělo, podle toho   vysokýho hodnocení. A ten   českej překlad snad dělal   Marek Eben ne?
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.2.2015
No, nevím, co se komu líbí   na dvou věčně po sobě   řvoucích černých hoších.   U mne tedy vůbec neuspěli a   to plus co sem dostává   Elizabeth Téa Pantaleoni. No,   dobrá a taky za přece jen   pár dobrých okamžiků.   Kdyby nebyli jako hlavní   hrdinové ti dva uřvaní   debilové, hodnotil bych   výše. 20150215110,19/11404
enejčel
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.6.2014
Debutní film Michaela Baye   dopadl katastrofálně.   Snímek ničím nezaujme, ani   herci, jako jsou Lawrence,   Smith, či Leoniová nepodali   vůbec žádné výkony.   Scénáristicky naprosto   sprznený děj, hrozné   dialogy bez jediné vtipné   hlášky a příšerný   český dabing. Nemohl jsem   vydejchat, že Willa Smithe   dabuje Soukup!
Smith s   Lawrencem furt spolu tlachaj o   nesmyslech. Tyto dva hlavní   hrdiny si ani neoblíbíte,   tudíž jim ani nefandíte,   nazajímají vás a pořád   čekáte, kdy už se teda bude   něco dít a kdy už začne ta   "komedie" jakou se   film prezentuje.

Naprosto debilní snímek,   který nemá ani na tři   hvězdy.
Dávám 2 a to   jen pro to, že jsem přežil   prvních dvacet minut, pak   jsem to vzdal.
Zůstává mi jenom velký   otazník u jedné otázky.   Proč se tento film tolik   líbí?
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.11.2013
Akční popkornová zábava od   Michaela Baye, který tímto   snímkem debutoval a ihned   zabodoval. K úspěchu mu   samozřejmě dopomohla dvojice   Martin Lawrence, Will Smith,   která se do svých rolí v   tělila s tak ohromným   elánem a ambicemi, že to až   vytváří dojem mnohaletých   policejních zkušeností. I   ta kulometná salva hlášek   je u nich samozřejmostí za   každé situace. Skvělá   kamera, skvělá atmosféra,   akční scény na vysoké   úrovni. Scénář je   propracovaný, bez zádrhelů,   či sebemenšího   zaškobrtnutí. Zábavnost je   v rámci humoru, akce,   dramatizace i nějaké té   romance ve zcela vyrovnané   stavu. Povedený soundtrack   už jen kopíruje hudební   trend své doby. Videoklipové   vyznění dodává tu   správnou energii, takže   výsledek má šanci zaujmout   i po letech.
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.1.2013
Jedna s těch lepších   akčních komedíí kde   nechybí spousta akce a   svérázného humoru   M.Lawrence a W.Smithe.Po   smrtonosné zbrani zase jedna   dvojka vtipných hrdinů.
Naki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Michael Bay svým prvním   filmem rozhodně všechny   překvapil a ukázal nám, že   se máme na co těšit i v   dalších natáčení a že   tohle je teprve začátek.   Will Smith a Martin Lawrence   se nám postarali o bezva   zábavu plnou přestřelek a   zábavných scén. Tohle jsou   typičtí černoši, kteří   mě dokáží bavit, americká   klasika. Někdy si říkám,   že Michael Bay není snad   běloch :))
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.1.2013
Mizerové
Hodně povedená akční   komedie, kde komediální   složku zajišťují   většinou vydařené dialogy   mezi hlavními hrdiny a tu   akční potom pěkně svižné   přestřelky a honičky. Děj   je přehledný bez   zbytečných komplikací,   které by akorát tak   člověku zamotaly hlavu, což   je pro mě osobně u podobně   laděných filmů jednou z   podmínek, aby se mi film   líbil.
Korbitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.8.2012
Když jsem to v patnácti   letech shlídnul prvně,   netušil jsem kdo Michael Bay   je. Ted už to vím a jsem   upřímně rád, že se jeho   rodiče spolu poznali.
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.6.2012
Skvělá akční komedie, ale   nečekejte žádnou   šaškárnu, Martin Lawrence   ač komediální herec   ,neudělal z filmu   taškařici. Plnohodnotný   akčnák s prvky humoru.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.11.2011
Slušný mix komedie, krimi,   akce se sympatickými   policajty, ve kterém má   prostor, slušný humor,   dobře natočená akce a to   vše v režii mého oblíbence   M. Baye.
seagal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.3.2011
Bad Boys
Som rád, že mohol vzniknúť   takýto dobrý kvalitný   akčný snímok s dvojicou   Martin Lawrence a Will Smith.  
Film je plný akcie,   prestrelky...
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.2.2011
Skvělí herecký výkon   Martina Lawrence a spouty akce   .Tento akční snímek plný   humoru pobaví.Dva policejní   parťáci co do sebe neustále   šijou mě líbilo.
matej69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.1.2011
Skvělá komedie se skvělým   obsazením. Dobře efektivně   propracované akční scény a   vtipné hlášky. Nechápu,   jak by se to mohlo někomu   nelíbit...
Pauzik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.12.2010
Tohle je jedna z nejleších   akčních komedií fakt se   povedla.Skoro celou dobu jsem   se u toho filmu smál až na   některý vážný scény.
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.11.2010
Má to akci, má to humor,   občas nějakou tu hlášku,   atraktivní ženy... ale jako   celek taky dost dlouhou   stopáž a v podstatě   nepřináší nic nového.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.8.2010
Nj Bad boys jsou tady.   Výborný Will Smith se svým   partákem Martinem Lawrencem,   kteří chrání jedinou   svědkyni. Je to typický   akční film s výbornými   vtipy, takže se zaričeně   pobavíte. Tenhle film je   akční klasika, kterou by   měl vidět, každý kdo má   rád akčnáky
satyr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.5.2010
Martin Lawrence a Will Smith   odvedli velmi dobrou   práci.Film je plný akčních   momentů a humoru.Moc se mi   líbil.
mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.11.2009
Je to tak sedum let, co sem   zahlíd Mizery v televizi,   alevydržel sem u toho možná   půl hodiny, utek mi začátek   a to co sem viděl mě ničim   neoslovilo.Tet sem se to   rozhod zkusit znova a dopadlo   to výborně.První asi půl   hodina je průměrný krimi s   občasnejma(a trapnejma)   pokusama o komedii.Všecko se   ale zmnění s objevenim   hlavního svědka a jeho   přesunem k Mikovi do   bytu.Kvůli záměně identit   ústřední dvojky vzniká   spoustu skvělých situací a   výbornejch hlášek.Já   osobně bych byl radši kdyby   se to přiklonilo eště víc   ke komedii, jasně, akční   scény sou dost slušný a   rozhodně zaujmou, ale já se   celou dobu těšil, až se   zase objeví polda Marcus se   svejma hláškama:-)Pjekný…
Zdenek88
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.8.2009
Bezvadná akční komedie,   která mě moc pobavila. Jsou   v ní dobré napínavé a   humorné scény, dobrý   příběh se zápletkou. Oba   hlavní hrdinové Martin   Lawrence a Will Smith se   výborně doplňovali. Tento   film se mi moc líbyl.
karlosphonic
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.8.2009
Akční komedie,která   pobaví.A to díky   originálním vtipným   dialogům a situačním   bláznivým momentům,kterých   je celá řada.Navíc   soundtrack se také dobře   poslouchá.Mizerové je   další film,kde český   dabing bohužel na originál   nestačí.Kdo chce víc,než   jen akci a zase akci bez   originálního děje,vřele   Mizery doporučuji.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.8.2009
Producentské duo Simpson a   Bruckheimer dali Bayovi   možnost natočit skvělou   akční komedii o dvou   poldech, kteří se snaží   vyřešit případ o drogách.   Will a Martin jsou dobrá   kombinace a vzájemné   narážky fungují skvěle .   Na docela malý rozpočet asi   25mil. $ je zde hodně akce a   díky celosvětovému   výdělku asi 140mil. $ jsme   se dočkali i druhého dílu.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2009
Prvý film Michaela Baya o   dvoch negroch,policajtských   parťákov.Will Smih a Martin   Lawrence su skvelé duo a   spolu by mohli natáčať aj   iné filmy.
xmafianx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.9.2008
Další z řady amerických   radoby akcnich filmu, narozdil   od jinych, tenhle se este   povedl.. mozna jen proto, ze   tam hraje Lawrenc
kali.4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.7.2008
Podle některých jeden z   nejlepších akčních filmů   devadesátých let (nikoli   podle mne) paradoxně   nenabízí tolik efektní   akce, kolik byste čekali (Bay   rozpoutá to pravé peklo až   k samému závěru). Co tedy   kromě toho Mizerové   nabízí? No, přeci to, co   Michael umí skoro stejně tak   dobře, jako vrhnout své   hrdiny do víru svištících   kulek – cool hlášky a cool   lidi, kteří ty cool hlášky   vypouští (v tomto případě   dvojici nasraných černochů,   mezi kterou to skvěle   funguje). Trapné je to jen   občas, naopak některé   momenty mne rozesmály tak,   že jsem si je musel pustit   ještě jednou. Scénář je   kupodivu docela nápaditý   (záměna totožností   hlavních hrdinů byl   výborný tah) a ačkoli   samotná detektivní rovina   nestojí za moc, Tchéky Karyo   je pěkně úlisný parchant.   Je evidentní, že Bay chtěl   především pobavit, je však   zvláštní a z hlediska   masové distribuce filmu   určitě na škodu, že   scény, v nichž se vlastně   „nic neděje“, přebíjí   většinu akčních sekvencí   (zachraňuje to alespoň to   finále). Ještě štěstí,   že Michael točí tak   efektně.
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.4.2008
První akční filmík od Baye   a Bruckheimera.Akční scény   tu už získávají dokonalý   a zvládnutý rukopis   režiséra, který si   vypilovává v každém   dalším snímku.
standa.kasna
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.2.2008
Mizerové podle mého názoru   velice povedená akční   komedie v hlavních rolích s   Martinem Lawrencem a Willem   Smithem.Film má velice dobrou   zápletku,vřele všem tento   fil doporučuji.
BlackElvis
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Debut Michaela Baye se mi   líbí především díky té   ne moc dokonalé akci a   výborné zábavy o kterou se   postarali skvělí Smith s   Lawrencem.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Poměrně povedená akční   komedie. Smith a Lawrence   mají opravdu povedené   hlášky hlavní záporák je   celkem slušnej hajzl akorát   mi tu chybělo více akce   (pořádně to lítá až na   konci). Pořádná jízda   přišla až o 8 let později   v pokračování.
Ivett
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.10.2007
Takový celkem průměrný   film. Ničím nějak zvlášť   nenadchne. Na druhou stranu   ani ničím neurazí. Na   zabití volného času celkem   dobrý.
Don
Hodnocení:
Přidáno: 24.9.2007
výborná svěží podíváná   s Willem Smithem a Martinem   Lawrencem a samozřejmě   okouzlující Tea Leoni který   to tam děsně   slušelo,výborné   hlášky(dabing z videa nebo   HBO,ten novější pro   televize hrůza)ani chvilku   jsem se nenudil a to si myslim   mluví za vše
Didinka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.9.2007
Skutečně velmi zdařilá   komedie s jistou dávkou   originality. Obsazení hlavní   hrdinky jsem sice nemohla   rozdýchat, ale nijak celý   dojem z filmu nepokazila.   Nakonec mě však nejvíce   fascinují podobné záběry,   jde někdo pálí ze samopalu,   nic netrefí a hrdina   vystřelí jen jednou a   záporáka sejme nebo uteče   bezpečně zadním vchodem. Ty   patří snad vážně jen do   komedií.
709112412
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.4.2007
Will Smith a Martin Lawrence -   tihle dva zlí hoši jsou   opravdu super,je tu nejenom   akce ale i vtip což není   vždy vídané u těchto   snímků. Policajti jsou tady   opravdu nejen stále   bojující a střílející v   boji proti mafii, ale mají i   humor který jsem viděl i M.   Gibsona v 4 dílném snímku   podobného rangu.Kdo má rád   W. Smitha určitě si zgustne.
aegis
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Film bez chyby - Will Smith a   Martin Lawrence ve   vynikající akční komedii,   na kterou se vždy podívám   rád znovu. Svěží humor,   výborné akce a děj, u   kterého se nenudíte ani   chvilku vás na dvě hodiny   udrží určitě u obrazovky.
Koimisto
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.9.2006
I po těch letech to má   stále šmrnc...na takové   kousky se prostě nedá   zanevřít.Na debut MICHAELa   BAYe je radost se   dívat...vytvořil špičkový   akční film s absolutně   bezkonkurenční dvojicí   (SMITH + LAWRENCE).Není chyba   - NIKDE
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.4.2006
První Bay!
Je to první film Michaela   Baye do kterého vložil   pouhých 23 miliónů USD   (mimochodem film vydělal 141   mil. USD)producent Jerry   Bruckheimer a Bay ukázal že   má talent pro práci s   kamerou při natáčení   akčních sekvencí , před   sebou velkou budoucnost , že   dokáže přitáhnout lidi do   kin a natočit vypalovák jak   se patří!
mmartina
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.5.2004
Hodně dobrá hollywoodská   oddechovka. Smithovi to moc   slušelo! Akorát zbytečně   moc výbuchů:-(
Vídžej
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.11.2003
Co zmůžou dva černí policajti proti drogové mafii?
Hodně. Protože ti policajti   jsou Will Smith a Martin   Lawrence. Rozhodně   nečekejte, že film je jen o   střílení nebo jen o   vtipech. Je hlavně o   střílení a hlavně o   vtipech. Srandy si užijete   víc než dost, aspoň pokud   máte rádi humor těhle dvou   chlapíků.A co se týče   střílení tak toho je ve   filmu spousta. Střílí se ze   všeho, z čeho to jde a   hlavně co nejčastěji.   Chvílemi vám připadá, že   Dany Glower a Mel Gibson jsou   zajati v tomhle filmu v   tělech již zmíněných   hrdinů....

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih18229minih18229Růžový panter znovu zasahuje (1976) 
The Pink Panther Strikes Again n
minih24317minih24317Žena pro tři muže (1979) 
Žena pro tři muže n
minih9998minih9998Karlovarští poníci (1971) 
n
minih53753minih53753Švec z konce světa (1986) [TV inscenace] 
Švec z konce světa n
minih31755minih31755Černý rytíř (2001) 
The Black Knight n
minih66756minih66756Brakýři (1983) [TV inscenace] 
Brakýři n
minih100656minih100656Koeficient užitečného muže (1989) [TV film] 
n
minih41647minih41647Snídaně v pánském pyžamu (1980) [TV hra] 
n
minih3216minih3216Archa neviňátek (1993) 
Slaughter of the Innocents n
minih19967minih19967Svátek věřitelů (1939) 
n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Mizerové: Na život a na smrt (2024)

 Mizerové: Na život a na smrt (2024)
Mizerové: Na život a na smrt n
Bad Boys: Ride or Die
Žánr: akční / komedie / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: Adil El Arbi, Bilall Fallah

(pokračování)

Mizerové navždy (2019)

 Mizerové navždy (2019)
Mizerové navždy n
Bad Boys for Life
Žánr: akční / komedie / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Adil El Arbi, Bilall Fallah

(pokračování)

Mizerové II (2002)

 Mizerové II (2002)
Mizerové II n
Bad Boys II
Žánr: akční / komedie / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Bay

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných - Vladimír Dl...

10:30 - 11:30

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Anakonda - konec mýtu?

10:40 - 11:30

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

10:55 - 11:45

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:30 - 11:30

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10