Zari
ohodnotit

Liga výjimečných

The League of Extraordinary Gentlemen

Další název:
Liga výnimočných (SK)
Rok:
2003
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
25.9.2003
„Lovec. Vědec. Špión. Upírka. Nesmrtelný. Netvor. Neviditelný.“

Komentáře k filmu Liga výjimečných

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 39
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.1.2010
moc povedené filmové dílo   skvěle obsazeno a   zahráno,zajímavé
jsou i zvolené lokace a   filmové triky a práce   maskérů.
ancaz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.2.2011
Zajímavý a nápaditý film,   u kterého nevíte, co máte   čekat. Mám ráda Conneryho a   tady, jako obvykle, nezklamal.
Mirek.dk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.1.2006
jo, jo, jo !
Miluju parodie. A vůbec když   se jich prolíná několik   dohromady. Efekty, jako   Nautilus, Jsou velice   zdařilé.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.4.2010
The League of Extraordinary Gentlemen
Kombinace velmi známých   knižních postav, kdo by si   pomyslel, že se sejde Mina   Harker, Dorian Gray, Tom   Sawyer, Kapitán Nemo,   Jekyll/Hyde, Quatremaine a   další a co víc, že jim to   jako skupině bude klapat a to   víc jak dobře. Liga   výjimečných je zdařilá   akční podívaná, která   zaručeně pobaví víc, než   otráví. Samozřejmě místy   je to trošičku přitažené   za vlasy, ale v tomhle žánru   se tomu nemůžeme vyhnout.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.7.2009
Docela zajimave sci fi.Hlavne   ta vybrana liga zvlastnich   lidi.Dost dobre herecky   obsazeny film.A pekna ponorka.
Prasoid
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Jestli už Connery nahodlá točit,
tohle byl důstojný zástupce   jeho posledních filmů.   Prakticky to celé stojí na   něm, což se mi zdá   nejspíš proto, že ho žeru.   Myšlenka díla je zajímavá,   samotné postavy sympatické a   vizuální efekty ani ne moc   digitálně zmršené. Takhle   má vypadat moderní fantasy.
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.1.2013
Výborná   dobrodružná,akční a   zábavná podívaná.Výborný   triky a efekty.Sestava ligy je   skvělá   dobrodruh,upírka,Jekyll a   Hyde,nesmrtelný,neviditelný   a Nemo.
matej69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.8.2010
Hezky ztvárněná oddychovka   s rrůznorodýma   postavama...
Nechybí   akce, ani humor, je to film,   na který se klidně kouknete   víckrát, a neomrzí vás.
Ziidgaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.10.2004
Jo, bylo jich dost. Doslova   liga. A v tom je ten zádrhel   - postavy kvůli velkému   počtu neměly   "život". Přestože   se mi líbily, nebylo by na   škodu zredukovat počet   všemožných   "výjimečných   oblud" aspoň na   polovinu...
Kdyby tam   nebyl Connery, tak možná   Liga výjimečných klesne v   zapomnění úplně.
d.lilien
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.8.2009
Oddechovka
Může být oddechovka   akční? Určitě ano, v   případě Ligy vyjímečných   to pro mě platí. Usmívám   se, když se v jedné   místnosti sejde Draculova   Mína s Jekyllem a Hydem. Jsem   okouzlena Nemovými   nadčasovými dopravními   prostředky, tajemností   Doriana Graye, kterého by   snad nikdo nemohl lépe   ztvárnit, než Stuart   Townsend a všechno to vede   Sean Connery, kterého si   snadno spletete s Indiana   Jonesem. Osobně si myslím,   že takové slátaniny jsou   občas zapotřebí, ne snad   proto aby se vidělo, kam se   dokážou vrazit peníze (tedy   to asi taky:-)) ale i proto,   že taková fantasy musí   vaší mysl zákonitě   odpoutat od reality a to si   myslím by mělo být   poslání všech filmů!!
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.5.2014
Opravdu vydařená kombinace   různých literárních   hrdinů, když se může   sejít Superman a dalšími   hrdiny, proč by se nemohla   sejít tahle sestava. Je to   prosté všech laserových   zbraní, tak mohla vypadat   fantazy před dobou   digitalizace. Zahrál si i   M.Vašut - sice jen štěk,   ale i to se počítá. Docela   jsem se pobavil.
charlie1612
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.2.2022
Filmové zpracování   úspěšného komiksu Alana   Moora a Kevina O´Neilla.
Tvůrci filmu uplatnili   vcelku velkou dávku fantazie   a tvůrčího umu a tak je   naplněn dostatkem akce a   efektů. I když komiks vyšel   i v češtině, nečetl jsem   ho a tak nemohu posoudit, do   jaké míry se film liší od   své předlohy. Vzhledem ke   skutečnosti, že se jedná o   koprodukční film, jsou   některé postavy z   komerčních důvodů údajně   doplněny (Tom Sawyer).
Zajímavá je česká   stopa – film byl natáčen   především v České   republice, konkrétně v Praze   (Rudolfinum, ČKD Praha,   Strahovská knihovna,   Olšanské hřbitovy) a také   můžeme zaznamenat i   některé české herce   (např. Rudolfa Pellara, Marka   Vašuta, Pavlínu Karpeles).
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.5.2009
Bohužel,ani tenhle komiks   nedopadl jak studio Fox   očekávalo.Film nezaznamenal   večší úspech,ani ve   výdelku,ani v kritice.Vzniklo   s toho béčko,které moc   nezaujme.Pro mne byl film   hodne lákavá a zajimavá   volba,jak strávit necelé dve   hodiny u videu.Film nebyl   velkým sklamánim,Seann   Connery opet skvele hraje a   ostatní taky ušli.Kdyby ve   filmu byli zajimavejší boje   a trochu více   akce,doprovázený skvelým   hudebním doprovodem,film by   vypadal hned jinak.
mikee
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.10.2005
Je pravda že je to dosti   slátanina , ale já mám rád   fantasy filmy s velkým   množstvím vizuálních   efektů a tudíž hodnotím   vysoko. Myslím si že   výprava , kostýmy a v   neposlední řadě triky jsou   zvládnuty skvěle a kdyby se   zapracovalo ještě na   scénáři byl by to věru   velice dobrý film! Ale i tak   jsem se dobře bavil.
suil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.4.2009
Když jsem četla kritiku na   tenhle film, tak jsem si   myslela, že půjde o úplnou   blbost, ale bylo to docela   pěkné. Nautilus mě   uchvátil, jen mě bylo trochu   divné, jak tak obrovská   ponorka může plavat skrz   Benátky..
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.2.2018
Trestuhodně nevyužitý   komiksový potenciál, kdy   mohl vzniknout akční   snímek, kde každá postava   má nějakou skrytou minulost   a o tajemno by nebyla nouze.   Takhle vznikla spatlanina, kde   postav je naopak moc, kromě   Seana většinou neznámých   ksichtíků v krásných   exteriérech. Přitom to mohl   být nový komiksový vesmír,   jenže to v roce 2003 ještě   nikdo netušil co komiksy   dokážou na plátně.
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.2.2015
Úspěšný komiks v   průměrném filmu. Plytký   humor, přijatelné efekty,   výbušné akční scény. To   všechno by se dalo přijmout,   kdyby jen ten příběh nebyl   tak chaotický. Nerozvíjí se   plynule a neustále působí   dojmu, že veškeré dialogy   rychle spějí k tomu, aby se   zase něco dělo. Škoda, to   přílišné tlačení na pilu   moc výsledku uškodilo. Jinak   byla komiksová fantazie   vcelku zachována, takže   alespoň něco.
Agostino
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.3.2009
Celkom nevydarená zmes   filmových prvkov, ktoré   vôbec do seba nezapadávajú.   Dej tohto filmu je totálne   rozhádzaný, a nedáva   žiadny zmysel. Neviem čo si   mám o tomto filme myslieť.
AGAMEMNON
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.2.2005
S ostražitostí jsem   přistupoval k nové   Conneryovce Liga   výjimečných, kterou   provází dosti rozporuplné   reakce (hlavně tedy   záporné), přesto jsem si   řekl, že na to skočím a   dokonce jsem se bavil. Po   přečtení o čem film   vypráví, jsem nabyl dojmu,   že může jít jen o   zfilmování nějakého   šíleného comicsu, což se   my záhy potvrdilo. Comics   jsem nečetl, takže nemohu   posoudit jak věrně byl   přenesen na filmový kotouč   (někde psali o docela   znatelném odklonu). Přesně   to co jsem od filmu očekával   jsem i zhlédl, jde prostě o   obyčejný trikový biják o   jehož logice bych moc   nemeditoval (zázračná   regenerace šatů jednoho   člena bandy, tolikrát   omílaný mašírující   Nautilus v Benátkách apod.).   Nejvíce my v tlupě vadil   amerických agent Sawyer,   který byl určitě připsán   jen kvůli tomu, aby Amící   měly taky nějakého   zástupce. Kapitána Nema jsem   si představoval trochu jinak   (spíše jako Bena Crosse v   průměrné adaptaci 20.000   mil pod mořem), ale že to   bude Ind s Rumcajsovskými   vousy, sloužící bohyni   Káli a ještě navíc ninja,   který dokáže natrhnout   krovky Van Dammovy, Seagalovy,   Dudíkovy dohromady ,tak v to   jsem nedoufal ani v   nejbujnějších snech. Mé   představy o Nautilu se s   těmi filmovými taky značně   rozcházejí, přesto musím   říct, že vypadá nádherně   (kdo z nás jej nechtěl   vlastnit, když jsme hltaly   jeho dobrodružství a tím   filmových bych taky   nepohrdl). Nejvíce my sedl   začátek vyprávění, kdy se   pozvolna nabírají hrdinové,   ale naproti tomu přestřelka   v knihovně byla sestříhána   dosti chaoticky (jakož i   některé jiné akční   scény), proto si myslím, že   volba režiséra nebyla zrovna   optimální. Dobré triky se   mísí s těmi nepříliš   kvalitními, osobně my Hyde   nepřišel nějak úžasně   udělanej. Connery má na   svoje roky pořád slušnou   fyzičku, i když chodí   znatelně opatrněji než   například ve Skále.   Závěrem chci říci, že   pokud se na film vypravíte,   zkuste si vzpomenou na doby   kdy jsme milovaly všechny ty   Vládce vesmíru, Robot joxy a   podobné fláky, za které se   někteří dnes stydí a jiní   nostalgicky vzpomínají jaké   to byli doby, kdy se nám   líbilo skoro všechno   (patřím k těm druhým).
Akana
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.8.2010
Na to jaká je to   přeplácaná směska   hodnotím ještě vysoko. Asi   proto, že nemůžu srovnávat   se slavným komiksem.   Vizuální orgie, ale   spíchnuté značně horkou   jehlou.
Vídžej
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.2.2004
Souhlasím se slovenským   kolegou. Děj, to je asi   největší bolest tohohle   filmu.Je v něm ale i dost   nevychytaných přehmatů,   které měli spravit již   scénaristé
bouncer
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.11.2003
Liga vyjímečných
Tento film podle mě není tak   špatný, jak všichni   říkají - obsahuje opravdu   dobré momenty a propracované   scény, ale hlavně se z   tohohle námětu dalo dostat   mnohem, mnohem více. Dokážu   si představit nádherný   film, smysluplný,   psychologický i akční.   Bohužel se musíme spokojit s   tím co máme - na první   pohled parádní podívanou, u   které bohužel nemusíte   přemýšlet. Spíše   nesmíte, protože film, ač   vychází z vymyšlených   literárních postav a   nemožného scénáře,   obsahuje naprosté   nelogičnosti bijící do   očí - Nautilus v Benátkách   či upírka ošetřující   zkrvavené jako zdravotní   sestra (opravdu :-))). Škoda,   že Connery s sebou do Čech   nepřitáhl pořádného   scénáristu...
Shadow
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.9.2004
Liga výjimečných, ale pitomostí
Herci se sice snaží, ale   nejsou schopní najít pro tu   svou postavu tu správnou   polohu. Connery se tváří,   jako by se nudil. Zdá se, že   ho to nebaví. Výjimkou je   Stuart Townsend, který si   zahrál ničemu Graye opravdu   dobře, a ještě Tony Curran   alias Neviditelný, u něhož   se sice o hraní nedá mluvit,   ale v pohodě zvládl hlasové   herectví, kde poznáte   každou jeho emoci.

Děj je nedotažený.   Herci, zdá se, ani nemohou   hrát dobře tam, kde to   nejde. Postavy mají   nedostačující   charakteristiku. Dozvíme se   sice jejich schopnosti, ale o   jejich minulosti vůbec nic,   což považují za opravdu   velké mínus. Třeba   Quatermain je stále mučen   vzpomínkou na smrt syna, ale   nic bližšího se o tom   nedozvíme. Stejně je to i   Mínou a ostatními.   Divákovi, který postavu   nezná, jen jméno a hlavní   rys nestačí. Jak říkám,   méně se zabývat zlomený Q.   a více jejich minulostí.   Rozhovory a Q. vzdechy tak   mohou působit až absurdně a   komicky.

Zvukové efekty jsou   dobré, ale občas ne zrovna   nejlepší volba hudby na   pozadí. Grafické efekty   pokulhávají. Jekyll-Hyde   vypadá spíš jako bráška   zeleného Hulka. Dominový   efekt v Benátkách je   "hovadina" stejně   tak jako projíždění Nemova   Nautila Benátskými kanály.   A navíc by mě zajímalo, jak   Tom přežil výbuch rakety v   jejím místě dopadu.

Je to horký   vyplivnutý brambor do našeho   klína. A ať už tvůrci   zamýšleli udělat klasický   hrdinský film o záchraně   světa nebo parodii, tak se   jim to dost nepovedlo.

Film postavený   hlavně na akci. Rozhodně   nepůsobí seriózním dojmem.
Verik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.7.2006
Celkem mě tento film   zaujal.Velice se mi na něm   líbilo,že jsme v něm   vlastně mohli vidět postavy   jako je Nemo,nebo dr.Jekyl a   pan Hyde.Takové seskupen   slavných smyšlených   postav.Jediné co mě začalo   nudit byl konec,který se mi   zdál trochu moc   urychlený.Jakoby už   režisér nevěděl jaký děj   tam vymyslet.Jinak se určitě   podívejte.Ne všichni mají   stejný názor.
Berny.GB
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.5.2007
Jedná se sice o film ve   kterém je slátané snad   všechno možné. Ale na   druhé straně mě zaujali   efekty a obsazení v hlavních   rolích. Příběch ve kterém   se setkávají kapitán Nemo,   Dorien Gray, Hyde,atd.,neni   vyloženě nudný a   nezajímavý a dá se sledovat   až do konce.
Ivik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.1.2004
Liga
Pre tých, ktorý maju radi   fantasticke postavy ako   kapitan Nemo z Nautila, alebo   Upíri atd. odporucam. Ked som   ho pozeral nezdal sa byt moc   zly, je tam hodne specialnych   efektov a zabavnych situacii,   ale obcas sa mi zdalo ze dej   moc stagnuje.
klasifikátor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.5.2020
Tenhle dobrodružný výtvor   se mi ani nechce moc   komentovat. To první slovo co   mě napadne je totiž   SLÁTANINA. Jenom za solidní   výpravu, dobrou hudbu a   charisma Seana Conneryho   doškobrtám na pět hvězd   ale ten scénáristický   nápad je prostě děs!!!   Spojit do akčního komanda   kapitána Nema, Minu Harker a   Toma Sawyera by mělo být   trestné. To je jako kdyby u   nás udělal někdo spolek z   Švejka, Rychlých Šípů a   majora Zemana.
Langley
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.3.2008
Musím říci, že jsem se u   tohohle filmu docela bavil.I   nápad, že se pár   literárních postav spolu   spojí aby bojovali proti zlu   se mi líbil.Ovšem to samé   se už nedá říci o   vizuálních efektech, které   nedopadly zrovna dobře.Např.   přeměna z Hyda na Jekkyla a   naopak a taky dominový efekt   padajících budov v   Benátkách, kde se   nepodařilo zamaskovat   plytkost triků.
100000052556420
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.3.2020
Popravde tento scifi snimek se   az tak moc nepovedl.Navzdory   tomu,ze zde hral slavny herec   Sean Connery a navzdory   filmovym docela zdarilym   efektum.Je to spise prumerny   film...Davam mu pouhych 50   procent.Connery v klobouku je   jinak vcelku fajn a   sekundujici ostatni herci   docela taky,ale scenar k   tomuto filmu je trochu   slabsi...Dej je trochu tedy   slabsi,ale akce k tomuto filmu   vcelku dobra.
foxx
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.2.2008
Jeden z dalších pokusů o   filmové přepracování   úspěšného comicsu. A jako   už povícerokrát i tento   pokus je zdárným příkladem   toho, že ne vždy se to   filmařům podaří. Comics   jsem nečetl, ale zuby jsem si   brousil už před dávnem   ještě ve videopůjčovně na   VHS-ku, když to byla před   pěti lety novinka. Viděl   jsem toto"dílo" až   daleko později, ale snad jsem   se měl dívat už tehdy:-)   Nebyl jsem ještě tak   filmově rozmazlený a můj   názor by byl o něco málo   snad přívětivější.   Hodnotil jsem průměrně,   jelikož si myslím, že o   propadák se vyloženě   nejedná. Snad už jen kvůli   obsazení, které bylo   kupodivu hvězdné a trikovým   efektům, které tvůrci   rozhodně nepodcenili. Tím   bych ale pomalu končil. Více   pozitivní kritiky bych už   jen asi těžko v sobě   našel.
popcorn_cola
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.1.2009
Ani neviem, prečo som si   tento film v piatok večer   zapla. Možno ma zlákala   viditeľná nezvyčajnosť   filmu. Celý týždeň behali   ukážky a vo mne sa miešali   protichodné pocity- Pozriem   si to? Nepozriem? Nakoniec vo   mne zvíťazil pocit číslo 1   a tak som si ho zapla. A   celých 110 minút ma   prenasledovala otázka: Čo   to???
Áno, to, že sa   mi film nepáčil, bola možno   aj moja chyba. Keby som si   tento film pustila da PC ale   DVD, tak by som mohla nudné   časti ľahko pretočiť, ale   na TV som túto moc nemala, a   navyše som musela rátať s   reklamou, ktorá bola   každých 25 min. Ale keby som   to pozerala na PC, tak,   myslím, by som pretočila   všetko okrem prvej   polhodinky. Áno, zaujala ma   len prvá polhodinka. Zvyšok   bola slabá napodobenina   nezvyčajného filmu. A   jediná vec, ktorá ma zaujala   aj na tej prvej polhodine,   bolo zoskupenie hlavných   hrdinov. Lovec Allan,   Nevditeľný Skinner, Kapitán   Nemo, upírka Mina Harper,   miestami veľmi vtipný Dorian   Gray(hlavne, keď prebodol   Minu- ale hlášky z filmu si   môže prečítať každý   sám), Tom Sawyer a Dr.   Jekyll, meniaci sa na Mr.   Hyda. Všetko netypickí   hrdinovia amerických   kasových trhákov. A všetky   postavy aj boli originálne a   svojské, okrem   "temnej" verzie Dr.   Jekylla-Mr. Hyda- ktorý sa   výzorom a silou až veľmi   očividne podobal na Hulka(len   nebol zelený).
Ale   zato bol nechutný:)
V   predchádzajúcom, veľmi   stručnom odstavci som   povedala všetky klady filmu.   A myslím že tentoraz bude   odstavec s chybami veľmi   dlhý.
To, čo   sprevádzalo celý film a   totálne ho skazilo, bolo   všadeprítomné, také   obľúbené u Amíkov,   klišé. Rozhovory boli   absolútne predvídateľné,   trápne frázy typu "   Nasledujte ma!" a   "Tadiaľto!" boli   použité častejšie ako   vtip. A hlášky, ktoré mali   byť cool, zneli z niektorých   úst absolútne nemiestne a   boli bez vtipu.
Rozumiem, toto bol film   opisujúci fiktívnu udalosť   vo fiktívnom roku 1899, ale   žeby vo fiktívnom svete   neexistovali fyzikálne   zákony? Bojové absurdity, na   zrátanie ktorých mi dve ruky   nestačili, akoby sa vymykali   normálu, aj keď išlo o   nadprirodzené bytosti. Ale   povedzte mi, akú schopnosť   mal Allan? Veď vyskočiť z   idúceho auta, ktoré ani   náhodou nejde dvadsiatkou, na   rovné nohy, bez prikrčenia   alebo kotrmelca, a hneď   pokračovať v boji?? Nedá   sa... Viem, skúšala som   vyskočiť z idúcich sánok.   10 minút som nemohla   chodiť:)
Niektorí   herci podali herecké výkony   veľmi priemerne, až slabo.   Na rozdiel od niektorých   hercov, ktorý by ma donútili   hoci aj skočiť z okna, títo   podali výkony, ktoré sa   svojou presvedčivosťou   pohybovali okolo 0. Ale   nesmieme zabudnúť na Seana   Conneryho, ktorý svojho času   býval veľký agent 007...  
To by bolo o tomto   filme asi tak všetko. Aj keď   sa režisér určite snažil   spraviť skvelý film z   geniálnymi bojovými   scénami, ktorá nechá v   divákomi nezabudnuteľný   zážitok, nepodarilo sa.   Nechanechal mi nič, ale   naopak, asi tak na 10 minút   ma uspal.A keby ma nezobudila   reklama, tak si sladko spím   do konca. Pri iných filmoch   ma mrzí, že zaspím, ale pri   takomto zlom filme mi to   neprekážalo. Aj keď mal   veľký potenciál, stále sa   mi do podvedomia drala tá   istá otázka: Čo to???
SakoVerife
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.4.2007
film na ktery se clovek   dokouka jen kvuli nude. Film o   nicem do ktereho se naplaca co   nejvice komiksovych nebo   kniznich hrdinu
petrusmev
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.2.2018
Snaha o vytvoření akčních   hrdinů z literárních postav   vedla ke slátanině všeho   možného i nemožného,   zabalené do vizuálně   pozoruhodného obalu, ale   postrádající jakýkoli   smysluplný obsah.
artcrime
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.2.2005
myslim ze to bylo stejne   pitomy jako wild wild   west.divna teorie na zacatek   prvni svetovy valky.
Ondra44
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.12.2008
Marně přemýšlím o co se   to tu autor pokoušel. Nápad   je rozhodně zajímavý, ale   jeho provedení z něho   udělalo hloupost, která se   dá těžko někam zařadit.
Fox
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.11.2003
Vtip???
Tak nevím pánové. Děláte   si z nás vlastně jen legraci   nebo jste si vážmě mysleli,   že s tímhle uspějete?   Nebýt několika povedeným   trikům tak dávám jedna.
Snape
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.7.2008
Tohle bylo tak legracni, ze   jsem se dokonce prestal divit,   zproc ze to Conneryho nemuzu   vystat. Jedine pozitivum -   vynoreni Nautila :)
ZuzikD
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.2.2009
Nevím kdo přišel na to   dávat dohromady Kapitána   Nema, upírku Mínu, pana   Jeckyla a Hyda....a ostatní   to nemá logiku a vůbec se na   to nedalo koukat......teda   první půlka ještě šla ale   ta druhá hrůza, hrůza.
Tom_Hardy
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.5.2007
Totálně nevydařená   adaptace excelentního komiksu   selhává snad ve všech   možných ohledech. Příběh   je vyloženě pitomý, dialogy   k smíchu, osekanost vůči   předloze otřesná a   grafická stránka jeden   velký zmatek. Jedna   hvězdička za solidní   obsazení a pár zručně   natočených akčních scén -   obojí však tenhle paskvil od   filmového bahna těžko   zachrání...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih35831minih35831Starouši na plný plyn (2002) 
Gamle mænd i nye biler n
minih28149minih28149Patriot (2000) 
The Patriot n
minih17536minih17536Psycho (1960) 
Psycho n
minih47504minih47504Útěk na Horu čarodějnic (2009) 
Race to Witch Mountain n
minih52886minih52886Černé vánoce (1974) 
Black Christmas n
minih23822minih23822Zjizvená tvář (1983) 
Scarface n
minih6823minih6823Dr. No (1962) 
Dr. No n
minih37170minih37170Drž hubu! (2003) 
Tais-toi n
minih9881minih9881Kamarád do deště II. - Příběh z Brooklynu (1992) 
Kamarád do deště II. - Příběh z Brooklynu n
minih41902minih41902Panika ve vzduchu (2001) 
Panic n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Už vám není dvacet, paní Bláho...

14:50 - 15:25

6 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Dějiny antisemitismu

14:00 - 15:00

56 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:40 - 15:35

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:25 - 15:25

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Reklama