Duben
ohodnotit

Kameňák 2

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
22.1.2004
„Modrý pramen zmizel a policejní náčelník Pepa má opět plné ruce práce.“

Komentáře k filmu Kameňák 2

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 54
SvoKar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.8.2016
Pro mě nastejno s 1.   Samozřejmě jiný příběh,   ale v mnohém podobné. Jen   nemusím Vondráčkovou; a   když se s ní líbal o dost   mladší Maxa, pro něj to je   podle mě "stará   větev". Když děda   Novák řekl za manželku   všechny výčitky, (nejen) to   bylo docela dobrý.
Erkul
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.6.2011
Udělal jsem chybu, že jsem   si říkal, porovnám a   uvidím. Možná, že změním   názor a přijmu toto   veledílo.Stala se chyba a byl   jsem zase překvapen a   zklamán, co vše se dá   natočit pod slavným   filmařským jménem.
green-tea
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.7.2009
Všechny tři Kameňáky byly,   jsou a budou neskonalé   ptákoviny,ale jedna věc se   mi tam přesto moc líbila.   Tedy věc - spíš osoba... a   to babka Kropáčková.   Řečeno úplně přesně -   její představitelka,paní   Vejvodavá. Obyčejná   paní,důchodkyně,která   nikdy neměla s filmováním   nic společného - a přesto i   oproti profíkům z herecké   branže největší hvězda.
veverka-zrzka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.12.2008
Celý kameňákov si užívá   erektivního nápoje. Ovšem   do doby, než jim ho babča   Kropáčková ukradne.   Nechybí opět várka   známých i neznámých   vtipů. Určitě se u toho   nebudete nudit.
MARi0
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.8.2008
Kameňák 2
Pokračování úspěšné   komedie Zdeňka Trošky. Kdo   to ksakru napsal? ÚSPĚŠNÉ?   Na Kameňáka bylo tolik   negativní kritiky, že   pouštět se do druhého dílu   je stejné jako skočit   podruhé do žumpy plné   sra...!!! Ovšem tentokrát je   žumpa ještě o hodně   hlubší a smradlavější...
FLA
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.11.2011
Mám právo hodnotit film,   kterej jsem vydržel asi   45min. ?? třeba né, ale   tohle se mě opravdu nelíbilo   a pochybuju, že se k tomu   někdy vrátím!!
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.3.2013
Pokračování sbírky   nejrůznějších vtipů,   anekdot a kameňáků je   krapet zvládnutější než   předchozí první díl. Vtipy   jsou za sebou lépe   poskládány, takže dávají   lepší smysl a vytvářejí   děj. A o děj jde   především. Ten tu je daleko   lépe vyobrazen, ale bohužel,   k dokonalosti má stále   daleko. Pořád je to takové   křečovité. Cílem filmu je   však pobavit, což splňuje   dokonale a není tomu co   upřít. Kdo se chce zasmát,   doporučuji. Kdo chce   shlédnout kvalitní   příběh, nechť se   poohlídne po něčem jiném.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.4.2010
Líbilo se mi to podobně jako   jednička.Ta babka s tím   modrým pramenem to zahrála   skvěle.Jenom ten Maxa mi tam   nějak neseděl.
Prasoid
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.7.2008
Jejda,
tak některé ty tváře bych   i oželel. Jinak se mi to na   poměry Kameňáku líbilo,   ale již o dost méně než   předchozí díl, už proto,   že ten neměl co kopírovat.
Agostino
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Vidím, že nakrúcanie   takýchto tipov komédii je v   móde.
Je tu príliš   rýchle striedanie scén, dej   absolútne prehnaný. Na mňa   táto komédia zapôsobila   dosť trápnym dojmom.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.7.2012
pokračování komedie   složené z vtipů Zdenka   Trošky, nápad je to určitě   výborný a kupodivu to   funguje, zasmějete se u   starých vtipů ,které   vidíte v hrané formě
LenC2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Pokračování na sebe   nenechalo dlouho čekat a   Troška to opět pěkně   natočil tentokrát o   erektivním modrém pramenu. A   vdobě premiery na to lidi   hodně chodily .Další   seskládané vtipky a   hlášky.
261972
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.12.2012
Nejhorší a nejnudnější   díl. Nepřipadá mi moc   vtipné, že nějaká babča,   co objevila vodu, která   dává sílu, znásilňuje   policisty. Ani toho vtipu jsem   si moc neužila.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.9.2012
A tomuto ja velím
Pokračovanie a rozhodne   lepšie, dokonca to je celkom   ok. Samozrejme nečakajte   žiadny filozofický trakát   plný podobenstiev, o ktorom   sa budú písať monografie a   vedecké práce, ale toto je   jednoducho ľudová zábava.   Tak sa treba k tomu i stavať.   Chcel som dať nižšie   hodnotnie, lebo veľa vecí mi   príde nudných, vtipy   trápne, točiace sa hlavne   okolo sexu, mnoho postáv,   ktoré skôr vadili, ale to je   totálne vyrovnané   niektorými podarenými a   dosť svetlými chvíľkami.   Hospoda a ten mladý večne   naložený borec, potom parta   vracajúca sa po záverečnej   (nesmrteľné - čo som   hovoril, čert nikdy nespí -   na námestí strieľajú do   ľudí, nechceš sa ísť   pozrieť ?- zametáš, alebo   si odniekiaľ priletela?),   chutný Marek Vašut ako   riaditeľ nemocnice. Zbytok   bol už o ničom. Rozhodne   však najlepšia časť   triológie. To najlepšie   však nakoniec. Opäť musím   vyzdvihnúť podarenú rodinu   Kohnovcov, všetkých. Leo,   Sára i pekelná svokra (mal   ste ich päť, ale ja to   nepočítam), tým dávam za   desať
Kuvik
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.1.2010
Opäť v podstate platí to   čo som uviedol pri Kameňaku   1, len tvorcovia urobili   určite modifikácie, ale   výsledok je rovnaký -   primitívny, ba až trápny   film.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.10.2013
Komedie Z.Trošky postavená   na hraných vtipech. I když   strháno kritikou, tak počet   diváků hovoří úplně   jinou řečí, ale asi   nejslabší díl ze zatím   třech dílů. Některé vtipy   nemusím, ale ty o tchyních   přímo zbožňuji.
Pecik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.3.2011
Druhá porce filu o vtipech -   bohužel tentokrát je   příběh 2x nudnější a 2x   trapnější. Některé vtipy   sice i 2x vtipnější, ale   bohužel to jsou jen jehly v   kupce sena.
T2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.8.2018
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $918,000║ Prvý   sa ešte dal zniesť ale toto   už bola podpásovka a riadna.   /5%/
Mlapiska
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.7.2007
Ty jeho vtipy vůbec nejsou vtipný
Troška, zase Troška! Proč   nemůže někdy natočit zas   něco jako je Bota jménem   Melichar? To byl moc dobrý   film. Byl taky jediný, který   se mi od tohoto režiséra   líbil. Mně toto dílo   vážně nepřipadá vůbec   vtipný. Je to tak blbý, že   to snad nemá obdoby. Oceňuju   ale nápad, přenést vtipy na   plátno. S tím tady opravdu   (naštěstí!!!!) ještě   nikdo nebyl. Bohužel na   bodové ohodnocení 2 to   nestačí. Hlavní   protagonisté této laciné   frašky u mě hodně klesli v   ceně.
Až budu mít   někdy chuť na jednoduchou   komedii, pustím si radši   Policejní akademii, Velkýho   šéfa nebo nějakého   Růžového pantera, cokoliv   jiného. Ale toto už NIKDY!!!
pigal
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.6.2005
Nemozem si pomoct,ale titul   najhorsi film roku mu patri   pravom.To iste co v prvom   diely a uz sa chysta tretie   pokracovanie.Dokial na to budu   ludia chodit,tak sa to bude   natacat.Jednoduchy zakon   trhu.Predpokladam,ze za sto   rokov tu bude Kamenak 99,ale   my tu uz nebudeme :)   Chvalabohu.
hejtman
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.2.2005
a zase nic
stále stejný   problém,dnešní doba   vyžaduje víc než jen staré   dobré vtipy,stále mi trochu   utíká děj,a ten useknutý   konec,co pak má týden jen   čtyři dny,zase budeme čekat   jak to bude pokračovat ve   3,kde se snad už poučí a   trochu upraví scénář.Z   herců vynikla pořádně jen   H.Růžičková a pan   Laufer.Kdo neviděl ať se   podívá alespoň jednou   nebude litovat.
mildaaxe
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.6.2009
Platí zhruba to stejný jako   u prvního dílu - spousta   dobrých i slabších vtipů a   prostě film, u kerýho se dá   pěkně odpočinout, navíc   babka Kropáčková je   vážně dobrá:-)
Rene1
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.2.2008
Tak přiznám se, že mě   velmi překvapilo, že se   režisér Troška rozhodl   použít ještě jednou tento   námět, ale vlastně konec   prvního dílu tu katastrofu   přímo sliboval. Ale   neodsuzuji. Troška chce   točit a na tohle dostane   prachy, na něco jiného asi   ne.
killy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.8.2008
Spousta slušných fóru   uvedených do filmové podoby.   Děj filmu není sice nic moc,   ale o to určitě v tomto   filmu nešlo. Hlavní je, že   film je opravdu vtipný.
stanko
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.3.2008
Pohodový film na   odreagování podle mě je   tento díl o trochu horší   než první a to méně   vtipných scének
davidek
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.12.2007
Směs druhá v řadě fakt   nepovedených vtipů.   Některé dobré, ale z   dvaceti je jeden dobrý. Má   to cenu být natočeno?   Myslím že ne.
Rocky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.2.2008
Pro mě je tento díl lepší   než první. Opět jde o ty   vtipy a zasmát se u toho a   nepřemýšlet. Ano, tyto   filmy nepatří kvalitou ke   klasikám typu Kmotr nebo   Rocky. Ale dobře jsem se u   toho pobavil a zasmál,   zlepšilo mně to náladu a o   tom to je :-)))
netopir55
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.7.2009
Vtipy a hlášky sou už   opotřebovaný a človeka po x   shlédnutí už nezaujmou.V   dobe,když sem byl na tom v   kine a videl sem to poprvé,mi   to připadalo jako supr   komedie Zdenka Trošky,no po   čase to človeka přece jen   omrzí.
johnny-rk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.7.2008
:-) Modrý pramen u paní   Kropáčkové bych nechtěl   nikdy zažít. Utrpení   ostatních chlapů se mile   rád zasměji, ale já.. to   ne... v jejich situaci nikdy.   Komedie navazuje pěkně na   první film. Také plná   vtipů, která vás usadí na   židli
lebowski
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.10.2004
Mě se tato komedie moc líbí   dobré kameňáky ale ten   příběh je oničem.
MaKy92z
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.3.2010
...Primitívny..., naivný...,   trápny..., úbohý...,   nudný..., asi týmito slovami   by som zhodnotil tento film.
Ivett
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.9.2007
Už nápad natočit film   složený pouze z vtipů zní   přinejmenším hrozivě. A   když si tenhle cíl stanový   provařený český   pohádkář, nepůsobí to   zrovna věrohodně. Příběh   je špatný, ale za těch pár   vydařených gagů dávám   tolik, kolik dávám.
AcidBurn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.10.2005
Pokud Troškův Kameňák   vydělal solidní peníze, je   možná na čase zauvažovat,   kolik je vlastně v ČR lidí,   kterým se tato   "komedie" líbí.   Jelikož se Troškovi sešlo   trošku víc vtipů, než mohl   narvat do jedničky, rozhodl   se, že těmi zbylými vycpe   Kameňák 2 a možná mu zbyde   i na Kameňák 3 - velmi   lituji toho, že zde nejde   udílet záporné hodnocení,   protože to by toto skvělé   pokračování dostalo po   zásluze -3 body.
Jiná   volba - pusťte si radši   Dědictví aneb   Kurvahošigutentag.
simca.talpi
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Tento snímek nemá ambice   vyhrát Oscara (to už bvy   bylo něco), ale především   pobavit lidi. To se při   nejlepší vůli diváka   podaří.
ricky4
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Fakt nevim co si myslet. Má   to být komedii. Zasmál jsem   se za 90 minut možná 3x a to   ještě nuceně. Dokonce   komedie pro lidi. Dokonce se v   těch stvořeních máme   poznávat... No nevim jestli   by mě těšilo poznat se   radši jako slizkej dědek,   nadrženej doktor,   nekřesťanská matka   představená, manžel co se   vysmívá vlastní ženě nebo   dvojsmyslnej nechutnej   prodavač... Takhle se   vážně chovaj lidi? A   oceňujou když se jim   prostřednictvím filmu   vysmívá? Poker face. Jinak o   příběhu nemá cenu mluvit.   Žádný neni jak myslim i   Troška předesílal. Vtipy   jsou předvídatelné tudíž   nevyzní tak jak mají. Sakra,   kdyby tam každých 10 minut   byla nějaká nahá scéna tak   se je aspoň na co dívat a   těšit- takhle jsem se jen   těšil na konec. 15%
Ziidgaa
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.10.2004
Pokračování zváštní   komedie je podle mě ještě   víc k pláči.
KRAJTA.POLIVKOVA
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.6.2007
Tak jsem se sama opětovně   utvrdila v tom jaká jsem   naivka naivní a   nevyléčitelný optimista,   když jsem v duchu věřila,   že dvojka může být někdy   přeci jen lepší než   jednička, většinou to   bývá naopak, a zde se to   pravidlo opravdu opět   potvrdilo. Myslím že takový   komercštyk by snad ani do   televize neměli pouštět, co   do televize , ale na   plátno... možná že nemám   zrovna ten správný gen pro   podobný smysl pro humor jako   pan Troška, a tak se mi to,   co jemu se asi zdá jako   výjimčné dílo, mě jeví   jako naprostá   hatlamatlaspatlanina, a moc   nerada to říkám, ale   nepustila bych si to ani k   luxování..nebo žehlení.   Ale co , je to jen můj   osobní n ázor, jistě se   najdou i ti, kteří tento   film považují za parádní a   skvělý , já k této   menšině však rozhodně   nepatřím.
paxo44
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.6.2005
Asi najhorší český film,   čo som videl...
janek85
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Tak tento 2. díl mě fakt   dožral! Nepovedené   pokračování Kameňáku, ale   třetí díl byl zase lepší.   Naprosto zmizel humor, který   byl v ostatních dílech, byl   tam, ale bylo ho tam minimun,   asi jen 1%. Výkony herců,   jakoby spadly úplně na dno.   Hudba pořád stejná. Efektů   ubylo od prvního dílů, už   nebyly tak dobré, nebyly   skoro vůbec. A celkově v   Kameňácích efekty moc   nejsou a to dělá nekvalitu   této série. A můj celkový   pohled:Novácké filmy jsou   odporné a nekvalitní, někdy   si říkám, proč to točí,   když se nám většině to   nelíbí. Prostě naprostá   hovadina!10%
IGCONEK
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2007
skvělá česká komedie
Přesně po roce jdeme znovu   na pět dní do Kameňákova,   kde se už zase dějí věci.   Dobře známé postavy i   postavičky z nich mají,   každý trochu po svém,   pěkně zamotané hlavy. K   plejádě populárních herců   se tentokrát přidala Helena   Růžičková v roli   zelinářky a hvězdné   kvarteto naší populární   hudby: Helena Vondráčková   (doktorka psychiatrie), Martin   Maxa (nový tělocvikář),   Monika Absolonová (zdravotní   sestřička) a Marta   Kubišová v pořadu „Chcete   mě?“, jenže tak trochu   naruby.
Režisér   Zdeněk Troška měl k   dispozici na šedesát tisíc   „kameňáků“, které   zaslali diváci do soutěže   po prvním díle. Zlomek z   nich posloužil v mozaice   příběhů. Pojďte se s   filmem pobavit, zasmát a   odpočinout od všedních   starostí, protože stále   platí :
„Neberte   život příliš vážně,   stejně z něj nevyváznete   živí!“
stepankas
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.12.2007
Je to komedie, které se   člověk zasměje, nemusí o   ní přemýšlet. Režisér   Zdeněk Troška se opět   vyznamenal. Není špatná ani   po hereckém obsazení, ikdyž   Janu P. zase tak nemusím, ale   Václava si ujít nenechám!!
sussy
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.8.2005
Vím jen o pár lidech,   kterým se tenhle film líbí   a to jsou intelektuálně   nevyvinutí jedinci. Chtěla   bych poprosit pana Trošku,   aby se někam schoval a už   nikdy nevycházel a nesnažil   se točit něco tak   strašného.
PinPrick
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.1.2008
Takovéhle filmy točí kdysi   poměrně slušný režisér   Troška. Kameňák 2 stojí   pouze na trapných vtipech,   které stejně každý   slyšel, akorát jsou   převedeny do filmové podoby.   Dobrých hereckých výkonů   je v Kameňáku jako   šafránu, možná ještě   méně. Co bychom také mohli   očekávat od neherců typu   Absolonová,   Maxa,Vondráčková a spol.   Tento film byl zkrátka   natočen jen kvůli penězům   a sebezviditelnění. U mě se   zviditelnil především   režisér Troška, který si   tak zatloukl další hřebík   do své pomyslné rakve.
ja.rebel
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.3.2008
AU!!!! Kolik našich hvězd je   opravdu schopno udělat cokoli   a ztrapnit se kdykoli. Tak   nějaká ta hvězdička pro   Vás.....ať žije český   "showbysnys".
romarikan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.2.2009
zahada modreho pramena..hehe   ..na policiu prichadzaju   znasilnene obete sexuchtivou   80rocnou babickou..ako je to   mozne..?hehe no predsa zahadny   modry pramen..
rstetka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.3.2008
To samé jako   jednička.Splácanina blbých   vtipů,absolutně   nedoporučuji,je lepší se   vožrat nebo jít   spát.Sračka,hnus,blbovina.
belvel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.11.2008
Pan Troška nikdy nezklame...   opět se překonal a zase   vytvořil jeden z klenotů   českého filmového   bohatství- je to   natřískané vtipy různých   žánrů a smějete se od   začátku do konce...
riso.svec
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.8.2010
trochu horsie ako   predchadzajuci diel az tolko   som sa nenasmial ale dalo sa   to ale vylepsili to trojkou aj   ked ludia to ohodnotili est   horsie ako toto LUDIA SU SLEPI   ale co uz posudte sami
prekom
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.3.2012
Trilogie Kameňák lze   hodnotit jako TRAPNÝ -   TRAPNĚJŠÍ - NEJTRAPNĚŠÍ,   případně BLBÝ - BLBĚJŠÍ   - NĚJBLBĚJŠÍ. Jednotlivé   díly mají prudce setupnou   tendenci přičemž již   první díl začíná někde   hluboko v mínusu. Ani jednou   jsem se nezasmál, ale do   pláče nad tou trapárnou mi   bylo každou chvíli. Škoda   materiálu, peněz a úsilí   vynaložených na vytvoření   takového   "veledíla". Divím   se hercům, že vůbec tyto   role přijali. Jednotlivé   díly mají prudce sestunou   tendenci, přičemž již   první začíná někde   hluboko v mínusu. Nechápu   proč to všechny televize   neustále opakují. To už   opravdu není nic jiného ?
sorg
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.3.2008
Každý má slabé chvilky, i   režiséři, Z. Troška umí   natočit krásnou pohádku,   zlidovělou komedii plnou   neherců. Ale tohleto je... .   Nechci se vyjadřovat   neslušně. Tahle chvilka byla   extrémně slaba. Škoda že   tu v hodnocení není nula.
Sgr.Moody
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.2.2010
Já prostě nevim co k tý   kravině říct,ale pořád   lepší jak Kamenák 3 a k   tomu už se nebudu   vyjadřovat.
71radim
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.4.2007
tak jo tedy
po shlednutí prvního dílu   jsem si bláhově myslel , že   pan Troška už nic takového   nenatočí a stalo se.S   odporem co si na nás   nachystal jsem usedl k   obrazovce a pustil si i   dvojku. No jo , to samé a   snad i trošku míň vtipné   než v jedničce.Nemám rád   takové komedie o ničem, ale   vydržel jsem až do konce.Ne   , už si ho nepustím.
ondrasz
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Tento film povazuji za   naprosty odpad. Stejne jako   prvni dil, ktery je   katastrofalnim obrazem nasi   "komercni   kinematografie" je i   tento "skvostem"   nevkusu a antizabavy. Kdyby   alespon mel film neco do sebe   po technicke strance....., ale   neni tomu tak. Otresna kamera,   strih a nulova vyprava, o   scenari se nebudu ani   zminovat, vlastne ani neni.   Takze pane Trosko,   zavzpominejte na sva lepsi   leta a s povzdechem a   sebereflexi si reknete, mam ja   to vubec jeste zapotrebi???!!!   Skoda ze nejde hodnotit v   minusovych polozkach :))
gampo36
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.10.2014
gampo
A tak neni to špatné.Jsou   tam docela vtipné   Momenty.Líbí se mi Laufr ten   tam hrál skvěle nas......   zeťáka.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih47567minih47567Baby Máma (2008) 
Baby Mama n
minih33352minih33352Austin Powers: Goldmember (2002) 
Austin Powers in Goldmember n
minih36909minih36909Princ a já (2004) 
The Prince and Me n
minih140396minih140396Šestý smysl: Po stopách léčitelů (2012) [TV seriál] 
Kossakowski. Szósty zmysł n
minih20611minih20611Tango a Cash (1989) 
Tango & Cash n
minih56076minih56076Špatnej polda (2009) 
Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans n
minih18759minih18759Shane (1953) 
Shane n
minih44010minih44010Neuvěřitelná dobrodružství Italů v Rusku (1973) 
Невероятные приключения итальянцев в Ро&#1089 n
minih13718minih13718Nebeští jezdci (1968) 
Nebeští jezdci n
minih43696minih43696Voják (2006) 
The Marine n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Kameňák (2019) [TV seriál]

 Kameňák (2019) [TV seriál]
Kameňák n
 
Žánr: komedie
Země: Česká republika
Režie: Ján Novák

(pokračování)

Vánoční Kameňák (2015)

 Vánoční Kameňák (2015)
Vánoční Kameňák n
 
Žánr: komedie
Země: Česká republika
Režie: František A. Brabec

(pokračování)

Kameňák 4 (2013)

 Kameňák 4 (2013)
Kameňák 4 n
 
Žánr: komedie
Země: Česká republika
Režie: Ján Novák

(pokračování)

Kameňák 3 (2004)

 Kameňák 3 (2004)
Kameňák 3 n
 
Žánr: komedie
Země: Česká republika
Režie: Zdeněk Troška

(pokračování)

Kameňák (2003)

 Kameňák (2003)
Kameňák n
 
Žánr: komedie
Země: Česká republika
Režie: Zdeněk Troška

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10