Zari

Komentáře uživatele sorg

sorg

sorg zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 10
Brouci (Bugs)
 
Přidáno: 22.4.2008
Film jsem neviděl, nevím   jestli je to dobře, nebo   špatně, ale píšu z jiného   důvodu.
"Obrátí   na etymoložku Emily   Fosterovou". Odkdy mají   jazykovědci v popisu práce   kontakt s brouky?
Pro   ujasnění:
ETYMOLOGIE   - je lingvistický   (jazykovědný)obor   zabývající se původem a   vývojem slov.
ENTOMOLOGIE - je   zoologický (zabývající se   zvířaty) obor, který   zkoumá hmyz, do kterého   patří i brouci.
Zajímalo by mě co by   etymoložka vyzkoumala na   třímetrovém brouku:-)
Kačer Howard (Howard the Duck)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.3.2008
Pamatuju si jak jsem se na to   u souseda díval na videu,   může to být ta 20 let   nazpět. Byli jedni z mála   kdo měli video, v té době   sehnatelné jen po   známostech. Já jsem byl   školák na 1. stupni ZŠ.   jeho otec měl spoustu   takových filmů, které byly   tehdy nedostupné, jenom na   černém trhu Většinou se   člověk dostal ke 125. kopii   ramba s dabingem čteným   monnotoním hlasem. Ještě   že už je to pryč, ale mělo   to svou atmosféru takové   koukání na   "vzácné" filmy   "ze západu".   tenkrát bylo jedno že je to   třeba mizerný film, koukalo   se skoro na všechno   (zakázané ovoce nejvíc   chutná). Mně se ten film   tenkrát hodně líbil, nevím   nakolik by se mi líbil teď.   rád bych se na to znova   podíval.
Kameňák
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.3.2008
Ohrané vtipy, nemastné,   neslané. Mé hodnocení je   tak vysoké, protože to   chápu jako experiment. Kdo   jste to ještě neviděli tak   jste o nic nepřišli.
Kameňák 2
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.3.2008
Každý má slabé chvilky, i   režiséři, Z. Troška umí   natočit krásnou pohádku,   zlidovělou komedii plnou   neherců. Ale tohleto je... .   Nechci se vyjadřovat   neslušně. Tahle chvilka byla   extrémně slaba. Škoda že   tu v hodnocení není nula.
Kameňák 3
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.3.2008
Raději se opět nevyjadřuju.   Když napíšu, že je to   splácanina tak to ještě   přeceňuju. Je to jako   Neapol, vidět a zemřit   smutkem jak hluboko dokáži   herci klesnout.
Matrix (The Matrix)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.8.2008
Matrix jsem neviděl hned jak   se objevil v kinech, ale až   po nějaké době, pak jsem se   na něho podíval ještě   několikrát. Co mě na něm   hned uchvátilo to byly triky.   Co se týká děje tak je to   "našlapané"   akční sci-fi s rádoby   filozofickou zápletkou(celá   ta filozofie mi příjde   hodně stříklá jedním   mystickým směrem v   křesťanství smíchanou s   kybersvětem, takže nic   originálního co svět   ještě neviděl se nekoná) a   přídechem tajemna, které   tomu jen dodává šťávu.  
A výsledek je opravdu   originální a "dobře   koukatelný". Znám mno   horších filmů, ale jso i   mnohem lepší. Toť můj   názor.
Pýcha a předsudek (Pride & Prejudice)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.2.2008
Já moc na romantické filmy   nejsem (né že bych neměl   srdce, ale většinou jsou ty   filmy o ničem). Má drahá   polovička mě tehdy po   mnohém přemlouvání   vytáhla na tohle do kina a   dobře udělala. dostala mě   už první scéna. A celý   koncept filmu.
Anglický venkov, slépky,   prasata, bláto... Nic   vyumělkovaného.
Prostě realita. A tam   malý statek a v ní rodiče,   příslušníci střední   třídy, kteří se snaží   provdat svých pět dcer. Dost   mě dostala ta taneční   zábava, abych se přiznal   dost mi to nabouralo   představu o tančení   počátkem 19. stol.
Nebudu to moc rozepisovat,   ale moc se mi líbily   exteriery, interiery,   kostýmy, herecké výkony.   Připadá mi, že v tomto   filmu je ta doba podána   celkem realisticky a to se mi   líbí. Postavy nejsou   černobílé. Všechno je   takové lidské, ne jako v   drtivé většině   romantických filmů. Zkrátka   řečeno, mi se ten film   líbí. A označení   romantický vnímám spíše v   tom smyslu, že se odehrává   počátkem předminulého   století, tj. v době   romantismu. Pro mě je to   vynikající obrázek života   v historii, vtipný, lidský,   který potěší.
Tenkrát na Západě (Once Upon a Time in the West)
 
Přidáno: 19.1.2008
Kdyby existoval jen tenhle   western a žádný jiný, o   nic by jsme nepřišli. Kdyby   tenhle film neexistoval   přišel by film o hodně.   Výborná hudba, výborná   kamera, neopakovatelná   atmosféra. Jeden z mála   filmů, který snad nemá   chybu a jediný westrn na   který se rád   podívám...vždy.
To je vražda, napsala (Murder, She Wrote)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.3.2008
Celkem dobrý seriál, jen mi   příjde zajímavé že i   když není hlavní hrdinka   policistka, ale spisovatelka.   Tak kde se octne tam je   nějaká vražda. Já bych se   od takové paní držel   raději dále.
Z pekla štěstí
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.3.2008
Viděl jsem to. Hraje tam   Hůlka. Proto dávám tak   nízke hodnocení. Podle mně   tady začalo Troškovo   slabší období.