Duben
ohodnotit

Gauneři

Reservoir Dogs

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
105 minut
„Brutální a šokující film Quentina Tarantina“

Komentáře k filmu Gauneři

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 39
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.2.2016
Nebyly ty odbočky naprosto   zbytečné? Odpovím si sám,   ano. Tedy některé určitě.   Já konverzačky nesnáším,   na ty mohu chodit do divadla.   Chvílemi jsem se silně   nudil. Přesto musím   přiznat, že rozuzlení   překvapilo, zápletka byla   dobře postavena i když mohla   být lepší a dialogy byly   taky velmi dobré.   201601169136/9517
MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.9.2019
Gauneři
Quentin Tarantino se od své   prvotiny Gauneři posunul o   pěkný kus dál. Jeho   novější snímky jsou   nákladnější (jak jinak) s   ještě více označeným   rukopisem (i když, bez toho   aniž by člověk znal předem   režiséra, Tarantina pozná   vždy).
Gauneři to je   taková nízkonákladová,   alternativní gangsterka. V   hlavní roli se objeví Steve   Buscemi (jednou jsem viděl   koťátko, které mu bylo   strašně podobné, ale to je   offtopic), Tim Roth, Harvey   Keitel nebo samotný Quentin   Tarantino (jež se objevuje   snad ve všech svých   filmech), herecké obsazení   tedy velmi slušné. Co se   příběhu týče, ten je dost   omezený na retrospektivní   scény (jak jinak, že),   dlouhé dialogy které mají   diváka navést na to, co se   to vlastně k čertu děje   (klasika) a v podstatě jen   jednu lokaci (no jo, ještě   neměl k dispozici tolik   peněz, na které je zvyklý   dnes). Ale to bohatě stačí.   Tarantino nepotřebuje víc,   aby přinesl napínavou   podívanou, zvraty a   zajímavý neotřelý   příběh.
Gauneři   rozhodně nepatří mezi mé   nejoblíbenější   Tarantinovky, ale   každopádně stojí za   shlédnutí...
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.11.2011
Černohumorná gangsterka a   prvotina Q.Tarantina, dostalo   mně to aš na potřetí a   dodnes mám problém sledovat   scénu mučení policisty,   kterého tak surově týrá   Michael Madsen který je u   toho nechutně věrohodný a   to i přesto, že měl   problémy tuto scénu točit!   Dnes již kultovní dílo.
Hugin
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.5.2008
Kromě filmu Pulp-fiction a   Kill Bill 1, ten proto, že   není z jeho hlavy, jsem   Tarantinovým filmům   nepřišel na chuť.   Povětšinou trapné nic   neříkající zbytečné   dialogy, proložené za   každým slovem nějakým   vulgarismem. Pokud to někomu   připadá vtipné, budiž,   mně tento styl humoru nic   neříká. A jak je u jeho   filmů zvykem, nelogičnosti a   faktické chyby. Nějaký   bodík si zaslouží herecké   výkony a nápad s krycími   jmény.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.11.2009
Bláznivina od Tarantina,ale   po čertech dobrá)))))
Už jenom to herecké   obsazení stojí teda za to a   je vidět,že si pánové   herci to natáčení   náležitě užili.Výsledek   je velmi kvalitní.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.8.2009
tak u tohoto povedeného   snímku je skvělé už jen   obsazení
které   nemá chybu o režii ani   nemusím psát skvělé dílo   krédo filmu je podle mně   bylo nás šest a kdo zradil   je to velmi pěkné dílo   které nesmí chybět v   žádné sbírce
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.9.2018
║Rozpočet   $1,2milióna║Tržby USA   $2,832,029║Tržby   Celosvetovo $14,900,000▐   Tržby za predaj DVD v USA   $18,214,162 //počet   predaných kusov 1,478,741║   Táto gánsterka Quentina   Tarantina nesie jeho svojský   režisérsky štýl, ktorý   dokázal ešte o niečo   lepšie rozvinúť v jeho   ospevovanom Pulp Fiction. V   tomto prípade to stráca na   pôvabe kvôli zbytočne   zdĺhavému rýpaniu sa, v   tých najmenších možných   detailoch aby poskladal   dokonalú skladačku jednej   nevydarenej lúpeže   diamantov. Áno, základný   príbeh má svoje plusy o tom   niet najmenších pochýb ale   tie vedľajšie poviedky kde   poukazuje ako, kde, čo, sa   zosmolichalo nemá takú   šťavu aby to malo   výpovednú hodnotu akú by si   určite želal. Jednoducho mi   to celé príde len ako také   jeho oťukávanie. Tak trošku   to preháňa s tendenciou   nadávok, čo tu je jedna   veľká smršť a popri tom   dosť uspávajú aj podaktoré   nič hovoriace dialógy. A ako   je zvykom dosť si tu lubuje v   krvi ale to je v norme, aj   keď nechutnosti s uchom si   mohol odpustiť. /40%/
roox
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.1.2015
Kdo rád Tarantina, jiště by   měl zkouknout i tento   snímek. Rukopis je jasnej,   více než solidní obsazení   jakbysmet: Stejně platí pro   scénu s uřízlým uchem a   hlášky, které se staly již   kultovními (kdo nezná   scénku, kdy se rozdávaj   přezdívky, doporučuji   najít na youtube). Prostě   Tarantino se vším všudy,   ať už jej chápete, nebo ne.   Film, který je potřeba   vidět, alespoň jednou.. a   mě jednou stačilo ;-)
rankinfitch
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.10.2008
Asi jsem tenhle film   nepochopil...je to nuda jak   kráva. Slovník hlavních   představitelů je teda pecka,   ale půl hodiny (třetinu   filmu) něco řešit v   nějaký místnosti, než se   děj zas o něco posune, to je   krutý.
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.10.2021
Tarantinova prvotina...
Tarantinova prvotina z roku   1992 v mojich očiach obstála   aj po 30. rokoch.Z filmu sa   stala "kultovka" a   vôbec sa tomu nedivím.V   prvom rade musím vyzdvihnúť   skvelé herecké výkony tria   Keitel, Madsen, Buscemi,   ktorým zdatne asistuje   Roth.Slušný soundtrack   udržuje atmosféru a tú   Tarantino dokáže vygradovať   do finále na minime kulís a   len s pomocou konverzácie.Je   pravdou, že s ďalšími   snímkami Tarantino recykluje   sám seba, ale to mi zatiaľ   nevadí.
Film   jednoznačne doporučujem.
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.8.2014
Gauneři
Parádní gangsterská   kriminálka, která se sice   odehrává na malém prostoru   o několika hercích, ale   hlavně díky vynikajím   hereckých výkonům a   poutavému příběhu je   velice působivá. Najde se   zde trochu akce, drsnější   scény, jež dokonce až   mrazí, a mimojiné taky   geniální dialogy a gagy,   které mě výborně bavily.   Myslím si jen, že je krapet   škoda, že děj neobsahoval   nějaký hodně výrazný   zvrat, který by otočil celý   příběh naruby a posunul   film ještě o úroveň výš.
Barney94
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.9.2017
První Tarantinův film a   zároveň od něj můj   nejoblíbenější.   Překvapuje mě, jak Tarantino   dokáže obsadit do rolí ty   herce, kteří se tam opravdu   dokonale hodí. Například   výborně ztvárněná postava   pana Růžového. Opravdu   pecka film.
Máša13
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.4.2014
Tarantina
mám rád i přes všechny ty   jeho zvrácenosti a podivnosti   :-), ale tenhle film považuji   za to nejslabší,co jsem od   něj zatím viděl.Nad vodou   to drží oblíbení herci a   jejich výkony...
Cash89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.5.2008
Byl to dobrý film, který je   naprosto odlišný od všech   podobných...Celý film   nestačíte vydechnout jak se   na Vás nese sprška textů,   které diváku absolutně nic   neříkají a jsou naprosto   zbytečné ale díky těmto   hovorům je tento film   úžasný...Důkaz toho, že k   natočení dokonalého filmu   není potřeba mnohamilionový   rozpočet jen nápad a   skvělí herci...Scénář je   naprosto perfektní, řekl   bych i o něco   propracovanější než v Pulp   Fiction, co se mi hodně   líbilo byl nápad s   přezdívkama ( Pan Modrý,   Pan Hnědý, růžový,   blondýn a Pan Bílí )...ale   co dělá Quentinovy filmy   opravdu originální, je   režisérův postup ve   vypravování příběhu, při   kterém se nám   promíchávají časové   posloupnosti děje a to   vskutku neuvěřitelně   stravitelným   postupem...Stejně jako u Pulp   Fiction, nevím co bych měl   napsat abych Vás nenudil, to   se prostě musí vidět,   každopádně již z tohoto   debutu je jasné, že se na   stříbrném plátně objevila   pro mě nová ale jinak stará   klasika...Ikdyž je to   skvělí film který Vás   dokonale přimrazí k monitoru   mě to místy nudilo, ale to   neznamená že to není   špatný film, ale kdybych dal   100% tak bych musel dát   Obvyklím podezřelím 150 a   L.A. - Přízně tajné   160%...Takže takhle dávám   " jen "...
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.12.2009
Pořádně nechápu co se mi   vlastně na týhle ptákovině   tak líbí?skvělý obsazení,   vlastně nic moc zajímavej   příběh, většinu filmu se   řešeji blbosti, ale přesto   sem se výborně bavil.Teda   kromě scény mučení   policajta...i když chvílema   kdy okolo něj Mr. Blonde   trsal na nějakou starou   hitovku..hmmm.Ale   bezkonkurenčně nejlepší je   scéna s výběrem jmen, jak   tady někdo přede mnou   zmínil:-Dto sem fakt dostal   záchvat smíchu.Fakt se na to   musim někdy podívat   znovu...první tak půl   hodinku sem chvílema litoval   že sem si to pustil, přišlo   mi to celkem ucházející,   ale od autora Pulp Fiction sem   čekal víc...Jenže nakonec   sem byl plně   spokojenej.Akurát jak už sem   zmínil, vlastně ani nevim   proč:-D
Zimmy871
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.11.2009
Tarantinovo komercne uspesna   prvotina. Clovek ani nevi,   proc se mu to tak libi. Pokud   byste spocitali seznam ruznych   scen, mozna byste ani   nedopocitali do deseti. Skoro   cely film se odehrava ve   skladisti, ale presto vas   naprosto nadchne. Buscemi jako   pan Ruzovy je bezkonkurecni. A   Tarantinovo metafora na   zacatku na velky pindoury je   jeste lepsi.
Akana
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.11.2010
Asi nejtemnější Tarantino s   ještě zřetelným nádechem   amerického nezávislého   filmu i když ani tady není   nouze o absurdně komické   situace a hlášky. K nim   připočtěme vypiplaný   scénář, dlouhé, zdánlivě   jalové dialogy, prolínání   časových rovin, muziku,   která stojí na kontrastně   využitých retro šlágrech   (Madsenova kreace je   nezapomenutelná), brakovou   romantiku, kýble krve a   mračna fuckismů a máme tu   takřka celý tarantinovský   arzenál a vůbec ne v   nějakém zárodečném   stadiu. Ten člověk už od   začátku dobře věděl o co   mu jde a jak toho dosáhnout.   Abych si přece jen maličko   rýpnul, přišlo mi ne   příliš důvěryhodné jak   snadno se pan Bílý postavil   proti svému chlebodárci. Ale   už mlčím a bavím se. Tak   jak to pan režisér chtěl.
JVSoolen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.12.2007
Zabavny film, odehravajici se   v podstate v jedne, mirne   zelene hale, plny svezich   dialogu (ze zivota) a s celkem   zajimavym a napaditym   pribehem.
davidek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Typický Tarantino. Ikdyž   dávám osm hvězdiček není   to úplně čistých, protože   Pulp Fiction je   bezkonkurenční.
legenda
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.6.2005
Výborný film, hviezdne herecké obsadenie...
Skvelé, dejové, na   zamyslenie. Tarantinove filmy   sú proste svelé a ani tento   film nepatrí k výnimkám.   Svelí herci zaručujú   skvelí herecký výkon a   spolu s dobrým scenárom   skvelú zábavu pre diváka.
cragel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.3.2010
Gauneři
Výborný film Tarantina   který ani nepotřeboval moc   prostorů.Téměř celý film   se odehrával v   garáži.Oprovdu jsem nečekal   tak slušný výkon od Tima   Rotha a Harvey Keitel taky   nehrál špatně.
Brikca
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.6.2009
Skvělý úvod do Tarantinovi   tvorby. Skvělé přezdívky   (především scéna kdy si je   rozebírají - Ty nejsi pan   fialový, ty jsi pan   růžový), naprosto šílená   scéna když Michael Madsen   mučí policistu.
phorsky1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.6.2007
skvělé herecké obsazení   dává tušit, že pod   vedením geniálního Quentina   Tarantina se dočkáme jistě   komplikovaného příběhu   doprovázejícího brutalitu a   nečekané zvraty,vynikající   herecké výkony   Harvey-Keitela,Steva-Buscemiho   ,filmy od tarantína jsou   vždy skvělé,a s takovýmto   hereckým obsazením,se nikdy   nudit nebudeme,krve jako na   jatkách a hledejme kdo zradil   partu zlodějů,kdo je ten   nastrčený fízl
AcidBurn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.10.2005
Trochu uberu plyn
Gauneři jsou Tarantinova   prvotina...opravdu kvalitní,   s dobrými výkony,   zajímavými zvraty a   několika vtipnými   hláškami, které se   rozhodně dají použít i   jinde (vtipy ze života jsou   pro Tarantina typické).   Přesto se neubráním dojmu,   že vše, co si tu režisér   otestoval, pak využil v Pulp   Fiction, které se stalo hitem   - víc vtipných hlášek,   větší spád apod. (Pulp   není slátanina). Jediní 2   herci hrají v obou   filmech...Tarantino a pak   Mr.Orange/Pumpkin   (Gauneři/Pulp).
Ale na   to, že je to skoro celé   natočeno v jednom skladu, je   to opravdu super...
BlackElvis
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Trošičku horší než Pulp   Fiction. Úvodní klasicky   tarantinovská scéna v   restauraci je naprosto,   úžasná, skvěle napsaná a   zábavná. Rozbor textu Like A   Virgin a úvaha Mr. Pinka,   proč nedává zpropitné - to   je jednoduše bezchybné. Pak   přijde Little Green Bag a   film startuje do filmového   nebe. Syrové, zábavné a   skvělé herecké výkony.   Těžko si vybrat koho nakonec   z Gaunerů mít nejradši. Ale   určitě by to byl nakonec   Michael Madsen. Nejen kvůli   scéně s uchem ale je to   génius v každé mimice, či   hlášce. Závěrečné   "no one survived" je   perfektním vyvrcholením.
artcrime
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.2.2005
hodne povedena tarantinovka.
callaghan
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.10.2010
Co se vám na tom všem   líbí? Ta hromada vulgarismů   nebo ta krev, která stříká   všude kolem? Protože o   ničem jiném snad tenhle film   ani není. S problémy jsem to   dokoukal a ani mi moc   nezáleželo na tom, jak to   dopadne. Hned potom šla tahle   věc automaticky z disku..
fifoml
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.2.2005
Duhovy film
Skvela Tarantinovska podivana.   Jen skoda ze se kazdy jmenuje   jak barva. Ale na druhe strane   i nemusite pamatovat jmena.   Kdyz se chcete podivat na   dobry filmek ktery nema   narocny dej, vrele doporucuju.
kaylin
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Zamotaný děj, skvělý   scénář, spousta krve,   dialogy par excellence a do   toho ještě jednou trocha   krve. Tarantino je prostě   borec a pro mě to dokazuje   každým svým filmem. No   dobře, možná kromě Jackie   Brown, ta dokázala malinko   nudit, ale Gauneři jsou   skvělí a Quentin už tehdy   ukázal, že je předurčen k   velkým věcem.
Wiikii
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.9.2018
Jako první Tarantinův počin   ve velkém světě filmografie   je to geniální snímek,   který stále patří k těm   nejlepším a jinak to už   nebude. Někdo říká že je   to lepší než pulp fiction,   no můj názor je že ta   kamera, která nepatří k   těm nejlepším, film ještě   vygradovala do vyšších   otáček, byla taková   surovější lepší k tomuto   filmu, ale je to na každém   co se mu líbí více, já   zůstávám u pulp fictionu   :)... Ale tento film si mě   získal a je v těsném   závěsu hned za pulpem :) ...   HODNOCENÍ: 94%
shadowdark
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.3.2016
Skvělý Tarantinův film, z   prostředí jednoho   skladiště, který se snaží   podprahově sdělit, že   vždycky přežije ten, který   nedává dýška.
Luky49
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.4.2015
Film okouzlující svou   atmosférou, výborné   herecké výkony. Vše   začíná na snídani v   kavárně při hádce o   dávání nebo nedávání   spropitného :).
zeus12xy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.4.2015
Jeden z nejlepších   Tarantinovo filmů. Bojím se,   že nic podobného už od něj   asi neuvidíme. Tohle je   hodně muziky za málo peněz.   Nejnáročnější scény,   které by byly drahé,   krásně obloukem objel, přes   to nijak nechyběly. skvělé   dialogy, dobré tempo. Jen to   trápení policajta... to bylo   silný kafe. No, Quentíku,   kvůli tomu už to po druhý   vidět nemusím. Protože v   jiných tvých filmech jsou ty   nechuťárny poněkud   nadsazené, ale tady působily   děsivě reálně.
milan008
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.1.2008
Shlédl jsem včera, úvod je   skvělý, debata o Madoně a   rozbor jejích písní spolu s   úvahou o spropitném nemá   chybu, pak je však nuda až   do scény s rukojmín, od teď   zase děj graduje   neuvěřitelnou rychlostí a   konec je úchvatný. Nicméně   po druhé už tento film   nemusím, raději si pustím   Pulp Fiction.
WFan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.2.2008
Naprostá bomba a komu se to   nelíbí ať si políbí.   Trochu horší než Pulp, ale   stejně nářez jak blázen.   Skvělé dialogy, bezvadní   Michael Madsen a Steve   Buscemi.
cutac
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.3.2005
-
Film je to dobrej, ale mě se   osobně Pulp Fiction líbilo o   něco víc
jap
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.12.2009
Slušná gangstera s typickým   rukopisem pana Tarantina.   Možná smůla, že jsem jej   viděl až po mnoha jeho   dalších filmech, protože   tenhle snímek nijak   nepřesahuje průměr svého   žánru a rozhodně se najdou   mnohem lepší filmy na   podobné téma. Tarantino sám   od tohoto filmu moc velkou   cestu neurazil.
dr.svica
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.3.2009
Klasika Q.Tarantina. Je ale   vidět, že je starší jak   Pulp Fiction, nemá to takovou   ráži. Krycí jména   gangsterů nemají chybu, to   mě natom nejvíce dostalo.   Komu se líbil Pulp Fiction,   by měl tento film rozhodně   vidět...
Mr.Brown
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.3.2005
Komplexně působí Gauneři   lépe než Pulp Fiction,   který pouze jakousi   slátaninou. Tarantino se   kultovně vyžil a nelze   zapomenout na taneček pana   Blonďatého a uřízlé ucho.   Taky se dovíte obsah   Madonniných písniček:)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih39647minih39647Stopařův průvodce po Galaxii (2005) 
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy n
minih63529minih63529Monamour (2005) 
Monamour n
minih44398minih44398Lásky Emanuela Přibyla (1971) [TV hra] 
n
minih44882minih44882Třetí sudička (1986) [TV film] 
Třetí sudička n
minih39097minih39097Super Size Me (2004) 
Super Size Me n
minih28301minih28301Ani málo, ani moc (1999) [TV film] 
n
minih66865minih66865O princezně, měsíci a hvězdě (1996) [TV inscenace] 
O princezně, měsíci a hvězdě n
minih37485minih37485Vetřelec vs. Predátor (2004) 
Alien vs. Predator n
minih123586minih123586V zajetí démonů 2 (2016) 
The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist n
minih66563minih66563Dobrodružství Toma Sawyera (1967) [TV inscenace] 
Dobrodružství Toma Sawyera n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Na stopě (2000) [TV pořad]

14:10 - 14:35

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Fantom ze Spandau

13:35 - 14:30

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:45 - 14:35

33 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:30

53 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10