Duben

Komentáře uživatele zeus12xy

zeus12xy

zeus12xy zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 122
1984 (Nineteen Eighty-Four)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.1.2015
Kdybych nečetla knížku,   byla bych ve filmovém   příběhu dost ztracená.   Děj se vleče, snaží se   držet knižní předlohy,ale   bez myšlenek, které knížka   obsahuje. Bez těch úvah,   které udělaly knihu 1984   slavnou. Nesouhlasím s tím,   že 1984 je kritikou jen   totalitních režimů. Je to   zrcadlo toho kam lidstvo   spěje. Vždyť historie se   upravuje jak se komu hodí,   sledovaní jsme na každém   kroku, zákony a zákazy   přibývají, nesmyslná   nařízení přibývají a kdo   vystrčí hlavu, dostane přez   ní stejně teď jako před   lety. Sexovat svobodně   můžeme:-) zatím.
47 Róninů (47 Ronin)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.1.2014
krásná pohádka
Nemám moc ráda fantasy,ale   touhle pohádkou jsem se   nechala unést. Moc se mi to   líbilo. Po počátečním   frmolu když jsem se   zorientovala kdo je kdo   (problém jako u   Wolverina-obličejíky   japonců a vůbec,všech   asiatů,mi připadají úplně   stejné) jsem ve 3D zapadla do   krásného příběhu   míšence Kaie, který byl   skvěle vycvičený   bojovník,ale nemohl se stát   samurajem. Pokorně snášel   ústrky,měl rád svého pána   a miloval jeho dceru. Až   přišla zrada a pomsta. Pak   samurajové bez pána,takže   vlastně roninové, vzali Kaie   mezi sebe. Snad neva,že to   prozrazuju,stejně se to   očekává. Intriky krásné   čarodějnice, nechtěný   krutý ženich a   roninové,spousta akce,   napětí,boje, bitvy,láska.   Co chtít víc. Že střeva   nelítala vzduchem a   nestříkala krev mi nijak   nechybělo. Naopak. Mrtvých   bylo beztak až moc. Jo a   poplakala jsem si. Stojí za   to film vidět.
7 životů (Seven Sisters)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.12.2017
Myslela jsem, že originální   sci-fi už asi ani nejde   vymyslet a ejhle. Zajímavý   nápad je tu. Námět k   zamyšlení a akční nářez   s Noomi 7x jinak. 7 sester, 7   charakterů, pěkná   podívaná.
Ať žije republika
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.8.2014
poetický film, který jsem do dnes neznala
a narazila jsem na něj   náhodou. Hned mě zaujal a   poznala jsem Kachyňův   rukopis. Promiňte, ale kam se   hrabou Sestřičky. Tohle byla   hodně silná nálož.   Nádherný a zároveň dost   děsivý příběh. Musela   jsem se smát, jak se moje   děti zvedly od počítačů a   dívaly se s otevřenou pusou.
Atlas mraků (Cloud Atlas)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2013
kniha
Film Atlas mraků se mi   líbil. Nápad vystřídat   hrstku herců ve všech   příbězích je originální   a že mi chvíli trvalo se   zorientovat, mi nevadilo...   Mrkla jsem do knihy Atlas   mraků a pořád na ni musím   myslet. Je to úplně jiný   rozměr. Např.z příběhu   Sonmi byl ve filmu použit jen   začátek a konec, celý její   rozhovor s archivářem by   vydal na dvouhodinový akční   scifi plný nápadů a   "poselství".   Příběh,který vypráví   Zachary, je úplně jiné   kafe. atd. Konec konců to   víme, že film nikdy nemůže   pojmout myšlenky a děj   knížky. Je jak křupavý   rohlík, kterému chybí ten   bílý vnitřek;-) ale klobouk   dolu,že se tohle někdo   pokusil natočit.
Babovřesky
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.3.2013
normálka.
Byla jsem zvědavá,tak jsem   na to šla bez přehnaných   očekávání. Připravila   jsem se na přehrávání   jinak dobrých herců,   pitvoření, přehánění a   praštěná nepravděpodobná   nedorozumění. Jo a na   barevné chalupy zalité   sluncem. No a to všechno ve   filmu je, tak že mě to nijak   nepřekvapilo. Jediná tak   nějak normální tam byla   Lucka Vondráčková, která   mě bavila. Přes to nemá   cenu film urážet a   odsuzovat, nemůžu říct,   že bych se nudila.
Babycall
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2013
Noomi
Už dvakrát jsem film   komentovala a dvakrát můj   koment zmizel. Nějaké čáry   asi... Ale já musím psát do   třetice,protože to je   krásný film. Něco tak   ponurého a temného jsem už   dlouho neviděla. Noomi je   fantastická, atmosféra filmu   hustá,že by si člověk   okousal všechny nehty.   Prostě úžasné   skandinávské psycho.
Blue Valentine
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.2.2013
Blue Valentine
Příběh mladého   manželství, který začíná   v době, kdy manžel Dean už   manželce Cindy leze na nervy.   Ne že by Dean něco páchal,   bil ji, pil, nebo byl hrubý.   Prostě jen hodně mluví,   zdá se jí primitivní,   slabý, je jako přerostlé   dítě a velmi milující. A   tak se díváme na jejich   rozpadající se manželství   v současnosti a zároveň je   film prokládaný zamilovanou   minulostí. Hezký film,   natočený jako bychom   sledovali "pár od vedle   " civilní a přirozený.   Jen spád chvílemi váznul. A   nemůžu si pomoct,vadila mi   hlavní hrdinka. Cindy   vypadala tak zvláštně   ucouraně a zanedbaně... Asi   to tak režisér chtěl?
Brána do pekla (Nine Miles Down)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.10.2014
je Jesie ďábel?;-)
Film nemá moc vysoké   hodnocení, ale to je mi fuk,   mě se líbil. Pro mě byl   napínavý,   nepředvídatelný, logicky   vysvětlený. Ke všemu na   Kate je hezký pohled...   Zvyšuji hodnocení po té, co   jsem film viděla znovu.   Příběh se v podstatě ihned   rozběhne a stojí dlouho jen   na dvou postavách. Tísnivá   atmosfera je umocněná   skvělým hudebním podkladem.   Doktorka je krásná,   přirozená a hodná, přes to   si je čovek jistý, že je to   ďábel. Napětí se zvyšuje   a do poslední chvíle si   nejsme jistí. Nejedná se   horor,ale o kvalitní   mystický thriller. Nebo ne?   Dostal se ďábel na svět?
Budoucnost (The Future)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.6.2013
zvláštní film
je to jeden z těch filmů,kdy   člověku připadá,že se   dívá na ujetou dvojci od   vedle. všichni se chovají   divně a jen čekáme co z   toho vyleze. kdo má tyhle   umělecké filmy rád,asi bude   nadšen, ale jinak je to   chvílemi úmorné. svým   způsobem mě film dostal, i   když mi hlavní postavy lezly   na nervy svojí naivitou,   ujetostí a nepraktičností,   prostě mimoni. roztomilé i   dojemné bylo vyprávění   kocourka. prostě dva   joudové, kteří se chtěli   starat o kocourka a nebyli   schopní se postarat ani o   sebe. už se na to znovu   nepodívám.
Co ty jsi za číslo? (What's Your Number?)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.8.2013
boží
prosím,prosím víc takových   filmů. žádná   zátěž,žádné psycho,   žádné přemýšlení.   Prostě odpočinkový   úsměvný film o mírně   potřeštěné holce, která s   pomocí   pěkného,talentovaného a   tolerantního souseda   vyhledává své expartnery-s   nadějí,že mezi nimi najde   toho pravého. Co na tom,že   je příběh předvídatelný   a připomíná jiný film   (animální přitažlivost) Co   na tom,že v životě to   chodí jinak. Mě se to   líbilo,včetně napraveného   proutníka.
Černý korzár (Il corsaro nero)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.10.2014
Já vím, že to na 9 hvězd   není. Ale je to tak krásná   naivní výpravná pohádka!   Ke všemu s úžasnou hudbou,   fešným korzárem a půvabnou   šlechtičnou. Prostě film   mého dětství. Neviděla   jsem prostý děj a   jednoduchou zápletku a...ano,   přiznávám, někdy až lehce   trapné hlášky, kterým se   teď trochu směju. Viděla   jsem napínavý akční   biják, plný soubojů, lásky   a pomsty, který jsem hltala   očima a zbožňovala. A   magickou úvodní hudbu jsem   se naučila na piáno, abych   ji nezapomněla. A tvé oči   pak uvidí to, co teď vidí   Jara;-)
Dárek černého čaroděje (Podarok černogo kolduna)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2015
dárek černého čaroděje
Miluju ruské pohádky a toto   je jedna z nich. Vasilka   omylem proklela svého   milého. Mávla rukou v   kouzelných šatech a řekla   "ať tvé oči už nikdy   nikoho nespatří". Pak   ho cestou necestou slepého   vláčela za vysvobozením. V   patách jim byli dva   strašáci do zelí, kteří   obživli a smutnou pohádku   trochu odlehčili. Pamatuju si   nástrahy, jak dívka musela   dokázat svou lásku. A taky   co se jí stalo,než vytahla   vědro z živou vodou.   Dobrých 30 let jsem tu   pohádku neviděla a takhle mi   uvázla v paměti.
Děkujeme, že kouříte (Thank You For Smoking)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.9.2014
Průměr
tak tahle komedie nemá s   komedií nic moc společného.   Snad jen nějaké ty   odlehčené chvíle. Občas   nuda a jen čekání co z toho   vyleze.
Den zrady (The Ides of March)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.2.2013
zeus
Na film jsem byla   zvědavá,ale ze začátku   jsem měla velký problém ho   vnímat. Jediný důvod proč   jsem vydržela,byl hlavní   hrdina,neb mne bavilo se na   něj dívat. Film dostal   trochu švih až po 45 min.   kdy stážistka otěhotněla.   Dokonce jsem byla i trochu   napnutá, v naději,že teď   se to povídání a   flirtování zvrhne v   opravdový thriller plný   intrik a strachu. Nebo aspoň   pomsty. Ale kdeže...   pozor,spojlér- pán prostě   nastoupil a řekl "chci   tohle,nebo udělám   tohle." Pan politik po   chvíli kroucení   řekl-"Tak dobře, bude   to jak chceš. " A jak   řekli, tak udělali...   Naivní a blbý konec. Za ten   nadějný prostředek filmu   60%
Devátý život Louise Draxe (The 9th Life of Louis Drax)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.10.2016
Je to thriller? Vlastně ano.   Chlapec, který je v kómatu,   vypráví svůj příběh.   Postupně se dozvídáme, že   to s ním rodiče neměli   lehké. A on s nimi taky ne.   Kluk má svojí logiku a jeho   vyprávění je zábavné. A   vůbec celý film je   zajímavá skládanka v níž   se postupně odkrývá co,   kdo, proč. Nadpřirozeno   není děsivé, ale jaksi   samozřejmě zapadá do děje.   Film mě nezklamal. Je   napínavý a potoky krve,   lekačky a akci plnou honiček   nepotřebuju.
Diktátor (The Dictator)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.9.2013
úlet
Dictátor je normálnější   než Bruno a Borat. Tedy   dá-li se to tak říct...   Myslím tím,že je tam méně   trapných a nechutných scén   a vyloženě mi vadily jen   dvě:-) ty si mohl odpustit. A   to zbavování se zátěže   nad ulicí a porod. Jinak je   to ironická boží komedie,   kterou můžu klidně vidět   několikrát a po každé se   bavím. Ale uznávám,že   každej na to není.
Dítě Bridget Jonesové (Bridget Jones's Baby)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.10.2016
Jiná Bridget
nemohla jsem si zvyknout na   jiný obličej Renée, snad   jen při smíchu si byla   podobná. Začátek byl trochu   trapnější, ale chápu, že   tvůrci potřebovali vypotit   nějakou zápletku. Čekala   jsem větší průšvih, na   konec se to docela dalo, ale   to nadšení ostatních nějak   nesdílím.
Divergence (Divergent)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.8.2014
asi by nebylo fér hodnotit   tuhle pohádku pro teenegery,   když my, co jsme nečetli   knihu, neznáme celý   příběh
Donšajni
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.10.2013
Donšajni
Příběh vypráví režisér   (Hartl),který v malém   divadle režíruje operu.   Zároveň sledujeme roztomile   potrhlou sbormistrini   dětského   souboru(L.Šafránková) a   během filmu se příběhy   obou hlavních hrdinů   prolnou. Všechny ostatní   postavy se nám jinak   představí jen   povrchně,krom stárnoucí   operní hvězdy Jakuba   (skvělý Huba).Ve filmu   zazní opravdu hodně,hodně   operního zpěvu,hlavně   sopránu,což pro nemilovníka   opery může být dost   náročné na nervy. Vzhledem   ke komentářům na ČSFD jsem   byla připravena na   nejhorší. Ale výkřiky   typu"zlaté   Babovřesky" nebo   "odpad" Menzel se   zbláznil" si film   nezaslouží. Ale respektuju   názory druhých,chápu,že   někomu film nesedl. Je trochu   poetický,jako všechny   Menzelovy filmy a úsměvný.   Opera mi nevadí. Upřímně:   kdo operu nesnáší,ať si   ušetří čas a peníze.   Není to žádná   "legranda" o tom,jak   ochotníci zkouší operu a   zažívají při tom komické   situace,plné vtipných   hlášek a vztahů. Tak totiž   trochu vyznívá text   distributora a tak to   opravdu,ale opravdu není.   Jinak za mě: odcházela jsem   z kina potěšená milým   filmem s čistou hlavou a   úsměvem na rtech.
Dům pro panenky (Dollhouse)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.6.2013
:-)
Anotace k filmu od   distributora je z části   pravdivá, z části chytře   zavádějící. Po té co   parta teenegerů zdemoluje   vilu a člověk celý film   čeká, co z toho vyleze... z   toho opravdu něco vyleze.   Doslova. Myslela jsem,že mne   nic nemůže překvapit,ale   tahle pointa byla echt   nečekaná. Jinak film byl   hodně ujetý, zvláštní a   vlastně se celý odehrával   na jednom místě-přes to   jsem se od něj nedokázala   utrhnout. Bomba. Líbil se   mi,byl vlastně o holce,která   nechtěla být sama. No a na   konci jsem cítila takové   příjemné uspokojení, že   ten bordel ve vile nemusím   uklízet já.
Elysium
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.9.2013
VŘSR
sociální revoluce ve sci-fi   hollywoodském hávu. Ke   všemu si asi tvůrci   myslí,že jsou diváci bez   mozku. Patetický konec,který   asi měl vyloudit nějakou tu   slzu dojetí,ve mne vyvolal   spíš smích nad 1000x   omletým klišé a dorazil   mne. Prostě scénárista   všechno tak zjednodušil, že   kdybych tady měla jmenovat   všechny blbosti a   nelogičnosti   příběhu,komentář by byl   na X stránek. Ale abych film   jen nehaněla... Výprava a   efekty luxusní a zdařilý   začátek. Mám ráda sci-fi,   tak já nevím no...60% za   Matta.
Ex Machina
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.5.2015
Caleb vyhrál pobyt v   krásném sídle svého   podivínského šéfa, který   brzy vyloží karty na stůl,   že asi nepůjde jen o toulky   přírodou. Film mě zaujal   okamžitě, ale prvních půl   hodiny se sálem kina neslo   vzdychání, vrtění a   zívání obvzláště   pánské části diváků.   Inu, je to příběh komorní,   postavený na dialozích a   hereckých výkonech čtyř   osob. Vlastně dialozích   třech, ta čtvrtá neřekne   celou dobu ani slovo. Od   půlky, kdy už jsme my   diváci nevěděli na čem   jsme, zívání utichlo. Ke   konci jsme se dočkali i akce   a překvapivého závěru.   Design sídla byl úchvatný,   robotka Ava sladká, chlapi   hráli skvěle. Ex machine se   mi rozhodně líbila víc,   než Ona, i když bych oba   filmy dala do stejné   škatulky.
eXistenZ (ExistenZ)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.4.2014
chaos
mám ráda sci-fi, ale tohle   jsem nějak nestíhala,   nepobrala a nepochopila:-)   fakt jsem se snažila a v tom   naskočily závěrečné   titulky a já si nebyla   jistá,jestli je to realita,   nebo se mi to jen zdálo;-)   Matrix i Počátek jsou proti   tomu přehledné filmy.
Finist, jasný sokol (Finist - Jasnyj sokol)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.1.2015
Bohužel ode mne opět   komentář   "dítěte" třicet   let zpět. Tahle pohádka mi   neutkvěla tolik, Finist měl   myslím vousy,a já se jako   malá vousáčů bála. Ke   všemu mi připomínal   učitele na klavír. Ta dívka   byla krásná. Nějaký   červený ohoz mu donesla do   lesa. Čaroděj byl boží.
Gauneři (Reservoir Dogs)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.4.2015
Jeden z nejlepších   Tarantinovo filmů. Bojím se,   že nic podobného už od něj   asi neuvidíme. Tohle je   hodně muziky za málo peněz.   Nejnáročnější scény,   které by byly drahé,   krásně obloukem objel, přes   to nijak nechyběly. skvělé   dialogy, dobré tempo. Jen to   trápení policajta... to bylo   silný kafe. No, Quentíku,   kvůli tomu už to po druhý   vidět nemusím. Protože v   jiných tvých filmech jsou ty   nechuťárny poněkud   nadsazené, ale tady působily   děsivě reálně.
Hodinový manžel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.1.2015
Zklamání
Já nechci žádný film   nějak hanět, tím spíš   český a ke všemu debut. Ani   nemusím u komedie řičet   smíchy. Ale čekala bych   aspoň   "pravděpodobný"   děj a ne nesmysly. Občas mě   polila vlna trapnosti, o tom   že bych hercům věřila   jejich role nemůže být   řeč. Možná kdyby se   pořád tak divně   nepitvořili..kdyby.. Tak   abych jen nemrmlala, záběry   z Nymburka nádherné. Moc   hezké sbližování Elišky a   B.Polívky, hezký nápad   opatrování staré paní,nebo   hlídání dětí. O tom však   film nebyl a nijak tyto hezké   střípky nerozváděl.   Zaměřil se na to nejméně   zajímavé, a to jest   jednodušší nepraktický   dlužník v podání Davida   Novotného a jeho žena   mamina. P.S. brácha mi   říkal - už jsi viděla   Hodinovýho manžela? Skvělej   film, jak ze života, sranda,   oddychovka, fakt jsem se   pobavil." Vidíte?   Nečíst komentáře a jít si   udělat vlastní názor:-)
Hra o trůny (Game of Thrones)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.11.2014
Chvíli mi trvalo se ve všech   figurách zorientovat a   stíhat souvislosti. Každá z   postav by vydala na   samostatný příběh. Chybí   jednoznační dobráci či   padouši, každý dělá   chyby, každý se morálně   umaže, a to se mi líbí. Tak   to v životě chodí. I   nahota, sex a smrt k lidem   patří. Je to výjimečný   seriál, stále v něm hledám   a nacházím i jakási   hlubší sdělení. Tajně   doufám, že se dílo   postupně nepodělá jako   Ztraceni. A taky doufám, že   uvidím čím Deneris krmí   svoji 8000 ovou armádu   neposkvrněných,kde je má   ubytované a co dělaj když   nebojují. Nepochybuju, že to   zjistíme, zatím snad nebylo   nic ošizeno. Těším se na   pátou řadu.
Hunger Games (The Hunger Games)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.10.2013
běžící holka
Byla jsem na film zvědavá   už dlouho. Námět mi   připadal tak   profláknutý,že mne   zajímalo co se dá v tomhle   ještě vymyslet   převratného... Dívala jsem   se s dcerou,která má na krku   znak reprodrozda a četla   všechny tři díly knihy,je   jí 16 a film viděla asi tak   6x. No a toto je můj   závěr:-) bez jejího   výkladu,vysvětlování a   komentářů by mi   připadalo,že sleduju nudu   pro teenegery,nevím tomu   hlavu ani patu,ani smysl   toho,proč se mláďata   vraždí v nějakým   virtuálním lese(   samozřejmě téměř bez   krve,brutalita jen   naznačená) a Katis vítězí   aniž by nějak extra   bojovala. Proto myslím,že   kdo ty knihy četl,je v obraze   a vidí film v úplně jiném   světle a lépe ho dokáže   ocenit. P.S. po shlédnutí   druhého dílu mi kolečka   trochu zapadla do sebe a vzala   jsem film na milost;-)
Hunger Games: Vražedná pomsta (Hunger Games: Catching Fire)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.12.2013
Lepší než jednička asi   ano,možná... Ale u mne   spíš proto,že jsem si   zvykla na chladnou Katniss a   začala mě zajímat. Taky na   podivnou logiku i naivitu.   Odpustila jsem silný   sociální podtext... jakože   hajzlové v kapitolu v čele s   prezidentem žijí na úkor   pracujících ubožáků z   chudých krajů...ano,něco   na tom je,ale my už víme kam   nás dělnická revoluce   dovedla... Přestala jsem   řešit i inspiraci autorky v   jiných filmech-ono taky co   vymyslet převratného,když   všechno uz bylo napsáno. Ale   i tak má příbeh hodně   originálních nápadů a   svoje kouzlo. Moje tři děti   Hladové hry   milují,dojímají se u   toho,četly i knížky.   Považují to za geniální a   originální veledílo. No a   já se těším na třetí   díl,že zas vyjedem celá   rodina do kina na   příběh,který mne taky   opravdu baví.

TV Program

ČT1 - Zlaté kapradí (1984) [TV insce...

13:05 - 14:10

18 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

ČT2 - Pravidla korporátu

13:05 - 13:35

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Dvojčata (1988)

12:45 - 15:00

38 minut již uběhlo
97 minut zbývá do konce

Prima - Temný kraj (2017) [TV seriál]

12:55 - 14:20

28 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190575
Osobností: 697870
Fotografií: 764026
Plakátů: 376658
Obsahů a biografií: 178301
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratta v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10