Zari
ohodnotit

Obsah filmu Lásky Emanuela Přibyla

 
Děj příběhu hudební staropražské frašky tvoří písničky a kuplety svými texty. Komedie začíná v kabaretu, kde dojde ke rvačce několika žárlivých žen a dívek (většinou pochybné pověsti) o lásku pražského frajera Emanuela Přibyla. Ženy jsou předvedeny na policii a po výslechu skončí za katrem.

Policie se rozhodne sebrat Emanuela Přibyla za vraždu Anežky Bémové. Objeví ho na břehu Vltavy, kde svádí další slečnu. Zatkne ho večer v kabaretu a Přibyl skončí u soudu, který rozhodne o trestu smrti za vraždu. Odsouzenému přizná soudce poslední rozloučení v kabaretu, při kterém se přizná pravý vrah.

Autor: curil
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.3.2022
Film se zpěvy, to není nic pro mne, ale tohle se   jakž takž dalo. Viděl jsem horší kusy. Tohle   trošku povyšuje účast velmi dobrých herců. A   že jsem se občas zasmál.
curil
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.12.2020
Zdeněk Podskalský byl mistrem svého řemesla.   Kabaret a šantánové písničky mu vždycky   seděly a pak stačilo přidat humorný děj i   staropražské kuplety, obsadit populární   zpěváky a herce ze šedesátých a   sedmdesátých let. Zejména Miloš Kopecký   (téměř jako vždy) byla trefa do černého. V   roli záletníka Emanuela Přibyla přímo   exceluje a jedna vtipná scénka střídá druhou.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama