Zari
ohodnotit

Garfield ve filmu

Garfield: The Movie

Další název:
Garfield (SK+CZ)
Rok:
2004
Délka:
81 minut
Premiéra v ČR:
12.8.2004
„Nejlínější kočka na světě má konečně důvod vstát ze svého křesla“

Komentáře k filmu Garfield ve filmu

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 35
clara.bow
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.3.2011
Garfielda prostě miluju, a   vzhledem k tomu, že mám   kočky, je to možná tak   trochu i pochopotitelné, i   když.. ty naše nekecají tak   vtipně :o)
efCZa
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.10.2004
No, tak trošku váhám, jak   tento film hodnotit. Filmy,   kde společně krají lidé a   animované nebo kreslené   bytůstky opravdu nemusím. Po   shlédnutí mě napadlo jen   jedno - je to koňovina.   Zpracování je velmi dobré,   ale obsah už vázne. Kupodivu   jsem se ani nesmála tolik,   jak bych od Garfieldovské   komedie očekávala...
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.3.2011
Garfield ve filmu
Garfield pro mě nikdy nebyl   nijak zajímavý. Nikdy jsem a   ně nekoukala a na tenhle film   jsem se koukala čistě z   nudy, když h dávali v   televizi. Je pravdou, že   originální znění   především Garfielda,   kterému propůjčil hlas Bill   Murray je o něco lepí než   česky mluvící Gafield.   Každpádně tenhle film ve   mě nezanechal nic a pořád   tvrdím, že je pro děti.
pataamat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.5.2009
Všetko by bolo super , keby   sa Jon nezamiloval do Liz a   tá k nim nedovliekla tú   obludu Oudiho , ešte , že si   zvyknú .
Prasoid
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.7.2008
Kreslený byl lepší
takhle je trochu víc...   otravný?:-) Garfield je   prostě klasik, ale počítač   mu toho moc nevylepšil. Snad   jen pohled na dlouhé nohy   hlavní ženské postavy.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.7.2012
Hrané zpracování zrzavého   kocoura Grafielda,jehož   líný život naruší   příchod nového člena   rodiny praštěného psa   Odieho ,který když se   ztratí Garfieldovou vinou   ,vydává se Garfield na   záchranou výpravu
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.8.2011
Kdo by neznal líného   kocoura, co má rád lazaně a   nenávidí pondělky? je fakt   boží. oblíbala jsem si ho v   seriálu a i tady. je moc   dobře animovaný i když by   si ho člověk nespletl s   opravdovou kočkou. Příběh   je samozřejmě plný zábavy   a dobrodružství
Pecik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.3.2011
Garfieldovi hlášky jsou   prostě nepřekonatelné...   jeho vystupování taktéž.   Taková ta omáčka kolem něj   už jen dotváří atmosféru   a prostředí filmu.   Ztěžejní je tu hlavní role   a ta mě baví moc. Těžko   tedy vyzvihávat cokoli   jiného, vše bylo takové   sladší a předvídatelné.   Vysokou známku si ale dle   mého Garfield se svým   scénářem jistě zaslouží.
Mlapiska
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.8.2007
Chudák Garfield, tohle si   opravdu nezasloužil. Taková   legendární postavička z   komixů a animovaných filmů   si zasloužila určitě   lepší   "celovečerák".   Dospělým to musí připadat   opravdu hloupoučké a dětem?   Těm radši kupte komix nebo   jim pusťte klasický animák.   Myslím, že to nepotřebuje   žádný další komentář.   Chci však ještě reagovat na   dabing: Vladimír Čech se tu   tedy pořádně vyřádil.   Škoda, že je to jenom jedno   z velmi nepočetných pozitiv   tohoto nešťastného filmu.
pigal
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.5.2005
Nesadol mi cesky dabing,skor   film pre male deti,gagy boli   miestami trapne.
Máša13
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.6.2024
Jako milovník komiksového   Garfielda jsem byl celkem   zklamán...Prostě se použila   známá figurka a vložila se   do moc nic příběhu. Plusem   byl občasný humor a že se   to líbilo dětem.
Pardal
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.10.2006
Tohle se radši vůbec nemělo   předělávat, protože tehle   film úpně zničil   Garfieldovi jméno, vůbec se   nedrží původního komiksu,   kterej měl spousty suchýho   humoru, tady je jen velmi   málo gagů a jinak nuda,   navíc se jedná o romantickej   film plus Garfield...hrůza!   Celej je pojatej jaksi dětsky   a Garfield se debilně   tváří, navíc se moc   nebodobá 2D originálu....   Čechův dabing je dost   hroznej a ani originál není   žádnej zázrak ve Shrekovy   jsou hlasy asi tisíckrát   lepší!
wena
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.10.2009
Nenažraná líná zrzavá   kočka zachraňuje psa.Tak   mladším ročníkům co je   pravděpodobně film určen se   to možná bude líbit.
caseyjones
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2007
Je to dobra komedie pro   milovníky zvířat,nazorny   příklad jak dopadají   rozmazlene zvířata když jim   někdo vstoupí do života   např pes.
huron
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.4.2006
Komiks mám moc rád, o to   větší bylo zklamání. Film   je bez vtipu, hluchých míst   je v něm až přespříliš,   místy haprovalo technické   provedení (třeba stíny   Garfielda). Kladem je určitě   dabing Vladimíra Čecha. Pro   děti a neodrostlou mládež   film možná je, pro dospělé   určitě ne. A v tomto   případě musím tu   "nepřívětivost" k   dospělým hodnotit, protože   oblíbenost komiksu jde   napříč věkem.
Ivett
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.1.2008
Přišlo mi to dost ubohý.   Vůbec se mi ten film   nelíbil. Bylo to umělý,   trapný, nenápaditý a   předvídatelný. vážně   není o co stát.
AshT
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.12.2009
Garfield 1 nic proti tomu   nemám dobrej film příběh   srandovní akorát pes se mi   vůbec nelíbyl.Herci celkem   slušní.Doporučuji se na to   podívat.
Honey0105
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.4.2011
Kočky nemám moc ráda, ale   Grafiel je vyjímka.
Už je to pěkně dlouho,   co jsem film viděla prvně.   Mamce se moc nelíbil, tak   jsem docela váhala jestli si   ho pustit. Bylo mi asi   jedenáct. Film jsem nakonec   pustila. Poté běžel   pravidelně aspoň jednou   denně.
Vlastně se   musím přiznat, že až film   mě odkázal na kreslený   seriál nebo na komiksy. V   dnešní době čtu hlavně   komiksy (třeba v časopise   Bridge) a docela se u toho   bavím. Ale zpátky k   filmu..
Myslím si, že   natočit film o Garfieldovi   byl opravdu velice dobrý   počin! Podle mě se to   povedlo (i když ostatním to   moc nepřijde). Pro mě to je   naprosto pohodová oddechovka,   kterou můžu vidět   několikrát za sebou a   neomrzí mě to.
Já   oceňuji i český dabing,   protože Čech se mi jako hlas   Garfielda opravdu zamlouval.  
Z herců jsem ráda   viděla Jennifer-Lowe   Hewitt.
A ještě   nakonec musím pochválit   muziku! Díky tomuhle filmu   jsem začala poslouchat   skupinu Black Eyed Peas a   písnička Hey Mama se zapsala   do mých nejoblíbenějších   písniček vůbec. Pak ještě   pár dalších chytlavých   hitů určitě stálo také za   poslechnutí.
foxx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.12.2007
Lehce nadprůměr jsem se   rozhodl hvězdičkovat v tomto   případě. A to určitě   ovlivnila i krásná Jennifer   Love Hewitt. Docela úsměvná   dětská, nebo rodinná   komedie s kocourem Garfieldem   v hlavní roli. Filmové   zpracování, kde jsou mezi   živé herce přimícháni   animovaní hrdinové, tady v   minulosti již několikrát   bylo. Možná úspěšně,   když vznikají další   snímky z tohohle těsta, mě   však vážně neoslovily.   Přesto..kdo čeká lehce   zábavnou rodinnou podívanou,   si tenhle film pustit určitě   může.
Verik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.2.2005
Tlustý kocour
Přesně tohle je hlavní   hrdina filmu Garfield ve   filmu,který známe již z   kresleného provedení.Ale   filmová verze je samozřejmě   mnohem zábavnější.;-)
ricky4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Parádní film na pobavení se   spoustou nezapomenutelných   hlášek. Postava tlustého   líného kocoura se na čas   stala fenoménem a ne jedna   kočka po něm poté dostala   své jméno. Co je děsné,   jsou herecké výkony VŠECH   herců. Stejně jako   "novátorský"   střih a hudba.
fifoml
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.2.2005
:-)))))))
Na to ze sem precetl hodne   komiksu Garfielda ve skole pod   lavici se mi tenhle film moc   libil. I kdyz by se to dalo   trochu predelat aby sme se vic   zasmaly ale jinak nemam tomu   co vytknout.
christinak
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.4.2005
Myslím, že tímto filmem je   Garfield totálně   zesměšněn. Rádoby vtipné   dialogy rozesmějí možná   tak malé děti. Nejlepší na   tomto filmu byl asi   tancující Odii.
power
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.5.2005
film je pobavenim jen pro deti   do deseti let.garfieldovy   hlasky moc pokazily mozna   kdyzjednou bude 2 bude lepsi.
eso
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Tlustý kocour GARFIELD (v   českém znění Vladimír   Čech) tráví čas   pospáváním, konzumováním   lasagní, sledováním   televize a vtipkováním -   dokud se jeho majitel Jon   (Breckin Meyer) nezamiluje do   krásné veterinářky Liz   (Jennifer Love Hewitt).   Právě ona přesvědčí   Jona, aby se ujal obdivuhodně   hloupého psíka Odieho,   který obrátí GARFIELDůV   život vzhůru nohama. Když   ale podlý cvičitel psů   Odieho unese, GARFIELD se   hrdinně vydává na   záchranou misi.
ane15
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.10.2008
je to sranda!!!:-)
garfield je garfield, i   když ten kreslený je stejně   nejlepší a nejvtipnější.   Ale aspoň se můžeme   podívat i na herce.
ten film mě bavil. dá se   u něj odpočinout - žádný   moudra nečekejte, je to   přece crazy komedie!:-)
Shmick
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Garfield - snad neznámější   kocour z komixových okýnek.   Ale co se stane, když se   Garfield přenese na plátno?   Asi s ním dost zamává   pýcha. Najednou vidíme   skvělého komixového kocoura   na stříbrném plátně,   celého z jedniček a nul.   Jeho vtip je najednou ta tam   nebo alespoň ve filmu moc   nefunguje. Jeho pániček je v   příběhu, který je   složitý asi jako leporelo   pro děti od nula do dvou let.   Pokud ovšem neznáte   Garfielda z komixu, tak vás   tenhle zvířecí úlet   trošku pobaví. Snad alespoň   se dá toto zpracování   Garfielda považovat za   béčkovou pohádku pro děti.
McFady
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.7.2009
PROPADÁK!
Sice dobrá Animace, ale   příběh sem si asi moc   neoblíbil! myslím že   kreslenej Garfield byl o 100%   lepší!
Le_Chuck
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.7.2007
Pre komixového Garfielda   neznalých odpočinková   rodinná komédia. Peter   Hewitt zachoval rytmickú aj   dejovú štruktúru   Piadimužíkov a film cekom   frčí. Ale Garfield nikdy   nebol, nie je a ani nebude pre   deti! Tak prečo práve moje   obľubené cynické koťatko?   Žeby otvorenie sa najmladšej   generácii? A čím?   Lenosťou, obžierstvom, či   nebodaj prerodom v   uvedomelého kocúra?   Podprahové moralizovanie,   roztržitý Jon, farebné   zvieratká, slizký   záporňák a humor postavený   na úderoch, pádoch, prdoch,   grgoch, nevtipných   monológoch a digitálnych   disco kreáciach. Takýto   ohavný filmový piedestál si   Garfield (pre potreby publika   notne charakterovo   vykastrovaný) nezaslúžil.   30%
Peto508
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.1.2008
Ovela lepšie ako dvojka.Je   tam vela vtipov,super   hlášky,dobrý scenár.Ale   nemusel by ten garfield grgať   v každej scéne.Ale je to   veľmy podarený film.Určiťe   vás rozosmeje.
Soused89
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.5.2008
Celé mi to hodně   připomíná Toy Story 2,   vlastně je to jako přes   kopírák. Hračky/zvířata,   kterým nikdo z lidského   světa nerozumí, se   vydávají zachránit svého   kamaráda, který uvízl ve   spárech prachůchtivého   magnáta. Vydají se poprvé   do města a finále je na   letišti/vlakovém nádraží.   Možná nějaké klišé   dětských filmů, které   jinak moc nesleduji. Ale   Garfield určitě dětským   filmem být neměl.   Naštěstí technicky to zlé   není a jednou podívat se na   to dá.
pepamitas
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Komedie
Je to takový rodinný   filmeček. Nepřekvapí,   nenadchne, neurazí, ale   klidně si pádí svým tempem   po poli lehké rodinné   zábavy pro každý den a pro   každý věk. Můžu jen   doporučit, pokud se chcete   odreagovat a pobavit. Hlavně   co se týče dubingu, tak   Vladimír Čech je ten pravý   pro českou mutaci filmu.
Assguard
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.7.2010
Mě se to celkem líbilo, sice   to bylo předpovídatelné,   ale to už slaďáky bývají.   Tenhle kocour je prostě   dobrý jak v animáku tak ve   filmu.
jjj
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.11.2007
super
Myslím si,že je to veľmi   dobre prevedená komédia o   kocúrovi.Veľmi som sa bavil   a tento film môžem len   odporúčiť ostatným.
vall-i
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2009
Prosím
Prosím chtěla bych požádat   některé uživatele   např.IVETT aby sem nepsali   ošklivé   komentáře.klidně,jistě,nap   ište sem jak se vám film   líbil ale ve stylu ´´,,to   je ubohý´´,, naštvete   akorát lidé kteří tento   film obdivují.A však nechci   urážet a ani soudit a tak se   za tento komentář   omlouvám.Ja tomuto filmu   dávám plus za skvělou   grafiku a scénář ale mínus   za zneuctění garfielda.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih37098minih37098Okrsek 49 (2004) 
Ladder 49 n
minih56786minih56786Noční rande (2010) 
Date Night n
minih62475minih62475Rande s hvězdou (2010) [TV film] 
Starstruck n
minih39583minih39583Ostrov smrti (2003) 
Devils Pond n
minih3758minih3758Ben-Hur (1926) 
Ben-Hur n
minih32864minih32864Rozvod po francouzsku (2003) 
Le Divorce n
minih34033minih34033Muž, který plakal (2000) 
The Man Who Cried n
minih48003minih48003Kamarádova holka (2008) 
My Best Friend's Girl n
minih5617minih5617Četník v New Yorku (1965) 
Le Gendarme a New York n
minih34095minih34095Padlé ženy (2002) 
The Magdalene Sisters n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Garfield ve filmu (2024)

 Garfield ve filmu (2024)
Garfield ve filmu n
The Garfield movie
Žánr: animovaný / rodinný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Mark Dindal

(pokračování)

Garfield 2 (2006)

 Garfield 2 (2006)
Garfield 2 n
Garfield: A Tail of Two Kitties
Žánr: komedie / rodinný / kombinovaný / animovaný
Země: Spojené státy americké
Režie: Tim Hill

(pokračování)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Zázrak v divočině (Miracle in the Wilderness)

Zázrak v divočině
Miracle in the Wilderness

Naposled navštívené:
Zázrak v divočině (Miracle in the Wilderness)

Zázrak v divočině
Miracle in the Wilderness