Duben
ohodnotit
 

Obsah filmu English, Fitz nebo Percy

 
Dalším fragmentem Michaelova tetování je heslo English, Fitz a Percy. Tato slova nejsou vybrána náhodně a odkazují na názvy ulic, které vedou kolem věznice Fox River. Michael má tak za úkol dostat se na střechu, aby zjistil, z kterých stran přijíždí policie. K tomu ale potřebuje náhradní padělaný klíč, který mu má zařídit John Ambruzzi.

Veronica s Nickem dále zkoumají důkazy usvědčující Lincolna z vraždy. Stále dokola si přehrávají kazetu, kde je vidět výstřel. Něco se jim ale na tom nezdá, zvláště když zjistí, že originál byl nešťastnou náhodou zničen při povodních.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.7.2018
Vše jde podle plánu a vypadá to, že se útěk   zdaří, jenomže síly z venčí se tomu snaží   zabránit seč mohou. Někdo uvěznění Michaela   ve stejné věznici se svým bratrem odsouzeného   k trestu smrti prostě prokoukl. Intriky bují ze   všech směrů a jak to tak vypadá, bezmocnost   má nesmírně navrch. A tak pátá epizoda   takřka končí ohromným zklamáním nad   veškerým úsilím pro mnohé. Na poslední   chvíli však nastane zvrat. Kýč jak bič, ale   bez toho by to prostě nešlo.
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2013
English, Fitz nebo Percy
English, Fitz nebo Percy jsou názvy ulic kolem   věznice Fox River. Michael má v dnešním díle   za úkol zjistit, kterou z těchto tří silnic se   vyplatí utéct. Osobně vůbec nechápu, proč si   tuto informaci tetoval, protože vědět názvy   těchto ulic mu není vůbec nic platné. Ale   což.
V této epizodě se dostává také hodně   prostoru Johnu Abruzzimu. Tato postava patří k   jedněm z těch lepších a je dobře, že má   možnost se dost prezentovat. Já jí mám osobně   raději, než oba dva hlavní hrdiny dohromady.   Abruzziho hraje švéd Peret Stormare, který si   zahrál ve spoustě amerických filmů. Je to   něco jako náš Karel Roden. Mě si tedy nejvíce   získal v "Armageddonu", kde jako   opuštěný rusák na vesmírné stanici pomohl   Bruceovi Willisovi vyřešit problém, když   velkým šroubovákem začal mlátit do nějakého   přístroje a řvát: Americká technika, ruská   technika, stejně je to všechno vyrobeno v   Tajwanu. Dále si zahrál například v "Big   Lebowskim", jeho obličej je prostě   předurčen k těmto pofidérním rolím. A ty mu   jdou velmi dobře...


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10