Duben
ohodnotit

Útěk z vězení [TV seriál]

Ve jménu ďábla I (2005) - 6. díl

Riots, Drills and the Devil: Part 1

Rok:
2005
Délka:
60 minut
 

Obsah filmu Ve jménu ďábla I

 
Jako každý symbol vytetovaný na Michaelově těle, má ďáblova hlava také nějaký význam. Znázorňuje body slabých míst, kterými se budou moci prokopat na svobodu. Před tím ale musí Michael trochu rozvířit situaci ve věznici, což se jim ale nakonec úplně vymkne z kontroly. T-Bega totiž značně podráždí hlavní dozorce Brad Bellick, což vede až k následné vzpouře.

Veronica s Nickem i po menších neschodách dále pokračují v pátrání, které by mělo přinést osvobozující důkazy pro Lincolna. Ukáže se, že jeden z klíčových telefonátů v jeho případě byl proveden z úplně jiného místa.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.7.2018
Zatím nejdramatičtější události obsáhlé   tak, že to bylo rozděleno na dva díly. Co po   divácké stránce z věznice zaujme více, než   vzpoura. Michael Scofield dál pracuje na útěku   a jelikož potřebuje čas, uměle vyvolá   nepokoje. Jenomže to by nebylo, aby se to někde   nezvrtlo. Tento díl rozhodně atmosférou a   napětím vyráží dech.
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2013
Ve jménu ďábla I
Dvou epizody jsou celkem časté, zvláště v   případech seriálů, které na sebe moc   nenavazují. A tak se občas objevili v   "Přátelích", v "Kroku za   krokem" nebo v sitcomu "Jak jsem potkal   vaši matku". Proč ale musí být nějaká   epizoda rozdělena na dvě v případech   "Ztracených", "Dextera", nebo   právě Útěku z vězení, kde stejnak každý   díl končí co nejnapínavěji to jde? To mi   hlava nebere :) V tomto díle se zaměříme na   tetování ďábla, které má Michael na sobě.   Konečně nějaké, které opravdu   potřebuje.
Jedna z mých nejoblíbenějších   postav je Michaelův spoluvězeň, s kterým   sdílí celu. Fernado Sucre jako jediný má   opravdu vážný důvod se vypařit. Tím důvodem   je láska, což je něco, za co stojí rozhodně   za to bojovat. Takže Fernandu rozhodně fandím.   Ztvárněn portorickým hercem Amaurym Nolascem je   jeho postava i jedna z těch   přesvědčivějších, což se třeba o   Michaelovi, Lincolnovi nebo Veronice rozhodně   říci nedá. Takže si velmi užívám toho, že   se zapojil do plánu na útěk a doufám, že se   mu podaří uniknout...


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10