Zari
ohodnotit

Rozmary lásky [TV seriál]

Le Miracle de l'amour

Země:
Rok:
1995
Délka:
25 minut, 159 dílů
„Volné pokračování seriálu Helena a její chlapci.“

Obsah filmu Rozmary lásky

 
Tento francouzský sitcom volně navazuje na úspěšný seriál Helena a její chlapci. Studentská parta se rozhodne bydlet společně a pronajmou si dům. Stehování je hned dvojí, neboť kluci navíc musejí vyměnit milovanou garáž za jinou zkušebnu. Vedlejší postavy (Bruno, Taxi, Fabrice) bez vysvětlení zmizí, hlavní členové party ale zůstávají. Tentokrát však Helena není ústřední postavou, vyskytuje se pouze v několika epizodách na začátku a uprostřed seriálu, neboť její představitelka Hélène Rolles se rozhodla více se věnovat pěvecké kariéře. V seriálu byl její odchod vyřešen tím, že Helena odletěla do Austrálie starat se o nemocnou babičku. Změny...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Xpojntman
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.9.2018
Nabízí se, že jako má Beverly Hills 90210   Melrose Place, tak má Helena a její chlapci   Rozmary lásky. Tak to úplně není. Rozmary   lásky se vic venuji hlavním hrdinům a jsou o   něco lepší.
3caesar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.5.2013
Vydarené pokračovanie pôvodného seriálu   Helena a jeji chlapci.Doteraz si pamätám,ako ma   potešilo,že ide o pokračovanie   Heleny...Škoda,že sa to na naše obrazovky   nedostalo celé,rovnako ako ďalšie dva seriály   priamo nadväzujúce na tento...a nakrúcanie   stále prebieha.Ktovie,koľko dielov vlastne   Helena a její chlapci budú nakoniec mať...
Krikri
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.2.2010
Tento seriál byl na českých obrazovkách   vysílán jen velmi kráce - koncem roku 1997 na   Nově. Helena a její přátelé se rozhodnou   bydlet společně a pronajmou si dům. V průběhu   seriálu dojde k několika zásadním změnám -   Helena odjede do Austrálie a brzy nato se rozejde   s Mikulášem. Natálie se konečně polepší a   začne prožívat lásku s Kryštofem a později s   Oliviérem. Protože tento seriál nebyl u nás   nikdy odvysílán celý (ze 159 dílů jich Nova   zakoupila jen prvních 65), mohu hodnotit jen to,   jak na mě zapůsobily u nás odvysílané   epizody. Rozmary lásky považuji za docela   zdařilé pokračování úspěšného seriálu a   i když v něm postrádám Johanu a Kristiána   (jejich komičnost je nahrazena v charakterech   Loly a Josého) a přibylo několik nových   postav, na milostných zápletkách ani   patřičné dávce humoru to nijak zásadně   neubírá.
DODATEK: Shlédl jsem s ruským   rychlodabingem u nás nikdy nevysílané díly   66-159. Do 85. dílu je to skvělá podívaná,   ale pak to s kvalitou jde z kopce. Helena se sice   vrátí a usmíří s Mikulášem, ale pár dílů   nato spolu odjedou do Austrálie. Aby toho nebylo   málo, partu opouští i Kryštof a k dovršení   všeho, pár dílů před koncem seriálu   Sebastián kvůli nové lásce definitivně   opouští Lolu i kapelu. Tyto přemnožené   odjezdy hlavních hrdinů druhou polovinu seriálu   silně degradují, bez těchto postav už to   zdaleka není ono.:( Navíc přicházejí nové   tváře, Cynthia a Jimmy, kteří se mi jeví   silně nesympaticky. Jediné pozitivum   pozdějších dílů je častější výskyt mé   oblíbené Natálie. Proto mé hodnocení 95%   platí pouze pro první polovinu seriálu. A jen   kvůli nevydařené druhé půlce, která se   beztak na české obrazovky nikdy nedostala nemám   chuť seriálu uškodit.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Les Mystères de l'amour (2011) [TV seriál]

 Les Mystères de l'amour (2011) [TV seriál]
Les Mystères de l'amour n
 
Žánr: romantický / drama
Země: Francie
Režie: Dan Occo, Olivier Altman, Vincent Van Moere

(pokračování)

Les Vacances de l'amour (1996) [TV seriál]

 Les Vacances de l'amour (1996) [TV seriál]
Les Vacances de l'amour n
Les vacances de l'amour
Žánr: dobrodružný / romantický / akční / komedie
Země: Francie
Režie: Pat Le Guen-Tenot, Henri Hasbani, Fred Béraud-Dufour

(pokračování)

Helena a její chlapci (1992) [TV seriál]

 Helena a její chlapci (1992) [TV seriál]
Helena a její chlapci n
Hélène et les garçons
Žánr: romantický / situační komedie / drama
Země: Francie
Režie: Jacques Samyn, Gérard Espinasse, Marianne Fossorier

(pokračování)

První polibky (1991) [TV seriál]

 První polibky (1991) [TV seriál]
První polibky n
Premiers baisers
Žánr: situační komedie / romantický
Země: Francie
Režie: Olivier Altman, Jacques Samyn, Adriane Gil

(pokračování)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Zora Jandová

Jandová Zora

Naposled navštívené:
Zora Jandová

Jandová Zora